banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 19:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 10:11
Aserbejdan je vele sila,i to u dva navrata :D

Nista dobro je,sada Grke uzimamo u Zenici i prvi na tabeli :D

Srbija se provukla,Belgija je imala vise sansi,dvije stative ali pobjedaje bitna :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ko gubi ima pravo da se ljuti :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 22:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Sep 2006, 15:01
SIJUKS je napisao:
Ko gubi ima pravo da se ljuti :lol: :lol: :lol: :lol:

Ko je izgubio? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Srbija se provukla,Belgija je imala vise sansi,dvije stative

Koju si ti utakmicu gledao druže, kad si vidio da je Belgija bila bolja? Ne vjerujem da je iko osim tebe to vidio...

A da je Bosna odigrala kilavo, jeste... Nisam odgledao cijeli snimak, ali neko ko pretenduje na jedno od prva dva mjesta u grupi, ne bi smio sebi da dopusti da gubi 2:0 od autsajdera i da juri rezultat... Mogli su na kraju da pobjede, ali su isto tako mogli i da prime još koji gol. Sve u svemu odigrali su egal sa Moldavijom, što nikako ne može biti dobra podloga za buduće utakmice. Moldavija je ipak trećerazredna selekcija, iako nije klasična vreća za napucavanje, poput recimo San Marina ili Luksemburga...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 00:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Sep 2006, 15:01
BiH jeste lose odigrala i tu se slazemo........meni samo nije jasno nazivati repku BiH kao tursku, kad u njoj igraju i srbi i hrvati i bosnjaci....sad ja neznam odkad Emre, Tugay, Sukur i ekipa krenuse igrati za BiH.....ili sam ja sad fulio skroz. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 09:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Srbija se provukla,Belgija je imala vise sansi,dvije stative

Koju si ti utakmicu gledao druže, kad si vidio da je Belgija bila bolja? Ne vjerujem da je iko osim tebe to vidio...

A da je Bosna odigrala kilavo, jeste... Nisam odgledao cijeli snimak, ali neko ko pretenduje na jedno od prva dva mjesta u grupi, ne bi smio sebi da dopusti da gubi 2:0 od autsajdera i da juri rezultat... Mogli su na kraju da pobjede, ali su isto tako mogli i da prime još koji gol. Sve u svemu odigrali su egal sa Moldavijom, što nikako ne može biti dobra podloga za buduće utakmice. Moldavija je ipak trećerazredna selekcija, iako nije klasična vreća za napucavanje, poput recimo San Marina ili Luksemburga...

Gleado sam snimak utakmice Srbije-Belgije.Vidio sam da je Srbija iz jedne sanse dala gol.Vidio sam jednu precku Belgije,i jednu stativu u zadnjoj minuti.

Sto se tice BiH,nebi se slozio da je Moldavia trecerazredna ekipa,Grci su ih tesko 1-0 pobjedili. Mi smo zakazali u prvom poluvremenu,nismo iskoristili 3sto posto sanse. Dok smo u drugom dali dva gola,i dokazali da imamo karakter,sto je jako pozitivno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 11:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
Gleado sam snimak utakmice Srbije-Belgije.Vidio sam da je Srbija iz jedne sanse dala gol.Vidio sam jednu precku Belgije,i jednu stativu u zadnjoj minuti.

Sto se tice BiH,nebi se slozio da je Moldavia trecerazredna ekipa,Grci su ih tesko 1-0 pobjedili. Mi smo zakazali u prvom poluvremenu,nismo iskoristili 3sto posto sanse. Dok smo u drugom dali dva gola,i dokazali da imamo karakter,sto je jako pozitivno.

Kakav pogub bre....pa Belgija je i dva puta opalila na gol...1 pogodili precku a jednom stativu i to obe vanjske bile.....a inace iz svog prostora makeli nisu...al opet kazem mi smo pobedili a vi ste donji kao inace...!!!:D

Citiraj:
Sto se tice BiH,nebi se slozio da je Moldavia trecerazredna ekipa,Grci su ih tesko 1-0 pobjedili

Ma neee Moldavci su fudbalska vele-sila....5 puta svecki prvaci a 6 puta evropski....i imaju jos brojne titule na sveckim turnirima......i inace dobro kotiraju na poredku...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:

Pretpostavaljam da si gledao snimak na Eurosportu.
A nisi vidio tri prilike za Srbiju u prvih pet minuta drugog poluvremena, nisi vidio stativu Pantelića i Vidićev promašaj iz čiste pozicije pred golom. Nisi gledao utakmicu i nisi vidio da je Belgija igrala svo vrijeme na svojoj polovini. Nisi vidio da je odnos u udarcima prema golu bio 13 prema 8 za Srbiju. Ako je u takvom odnosu snaga Belgija bila bolja onda moram zaključiti da barataš sa krajnje oskudnim znanjem o fudbalu. Da ne pričam da su i dvije belgijske prilike došle isključivo kao plod grešaka odbrane Srbije, a ne koa plod belgijskih dobrih akcija... I o kakvoj onda nadmoći Belgije ti govoriš?

Citiraj:
nebi se slozio da je Moldavia trecerazredna ekipa,Grci su ih tesko 1-0 pobjedili. Mi smo zakazali u prvom poluvremenu,nismo iskoristili 3sto posto sanse. Dok smo u drugom dali dva gola,i dokazali da imamo karakter,sto je jako pozitivno.

Ne moraš se ti slagati, Moldavija jeste trećerazredna ekipa, koja nema nikakvih aspiracija niti šanse za jedno od prva dva mjesta u grupi, a od takve selekcije gubiti 2:0 na poluvremenu je jako neozbiljno za reprezentaciju koja se smatra kandidatom za jedno od ta prva dva mjesta... Grci su se možda namučili, ali su ih pobijedili, a BiH je lagano mogla da izgubi i sva tri boda. Da ne pominjem da ni Grčka nije ono što je bila prije dvije godine. Iako još nose titulu evropskog šampiona, njihov izostanak sa SP dovoljno govori da su u padu nakon te 2004. godine...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 14:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pretpostavaljam da si gledao snimak na Eurosportu

Ja kazem za ono sto sam vidio na Eurosportu. Srbija kada je postigla gol se je povukla,umjesto da je napala Belgiju i dotukla je. To ih je moglo kostati pobjede,ali ipak su 3boda najbitnija.

Citiraj:
Grci su se možda namučili, ali su ih pobijedili, a BiH je lagano mogla da izgubi i sva tri boda

Najveci je probblem sto smo mi primili 2gola greskama odbrane,koje se nesmiju desavati. Grci mozda nisu sto su bili,ali danas svi igarju fudbal.jako je pozitivno sto smo se vratili nakon 2-0. Grci su prvi u grupi, ako ih uzmemo u Zenici opet smo u borbi za prva dva mjesta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2006, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Resurs je napisao:
BiH jeste lose odigrala i tu se slazemo........meni samo nije jasno nazivati repku BiH kao tursku, kad u njoj igraju i srbi i hrvati i bosnjaci....sad ja neznam odkad Emre, Tugay, Sukur i ekipa krenuse igrati za BiH.....ili sam ja sad fulio skroz. :roll:

Nemozes bezati od cinjenice da srbi u bih navijaju za Srbiju a hrvati za Hrvatsku.Isto tako trebas biti ponosan sto vas poredimo sa turcima,ipak su oni velesila za vas u fudbalu.A da ti kazem pravo meni je isto(turci ili muslimani) :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 06:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Cim sam vidio da 3 igraca iz Hajduka igraju za BiH odmah sam znao kvalitet ekipe.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 11 Okt 2006, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
BiH će da bude peta u grupi. Možete da me držite za riječ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 00:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2006, 00:40
Tomo_Sokota je napisao:
Cim sam vidio da 3 igraca iz Hajduka igraju za BiH odmah sam znao kvalitet ekipe.

:lol: :D 8)
Vec me drugi put, Snabo sjebala na kladzi... :roll: e jebi je, sada ce opet biti odlicna kvota protiv Grka, valja x puci...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]