banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 04:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 12:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Dusan petkovic je igrao dve sezone u bundes ligi i ako se ne varam odigrao 20-ak utakmica(od mogucih 68) i to u najboljim igrackim godinama.Ne znam tacno,ali koliko se secam za igraca sredine terena nije bas nesto bio uspesan,tj. imao je malo golova i malo asistencija.
Sad ima 32 god. i njegovo internacionalno vreme je proslo,u vreme sledeceg velikog takmicenja imace 34 godine i mislim da je zbog svega toga bilo mnogo bolje pozvati nekog mladjeg da se uci i privikava.
Ako je selektor vec zeleo nekog iskusnijeg igraca sredine terena,onda je mnogo bolja varijanta bio Rambo Petkovic,jer je vec godinama jedan od najboljih igraca u Brazilu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ajoj ljudi pa meni je na vrh glave vise tog Ramba Petkovica... Taj covjek je najobicniji samozivac koji je igrao samo za sebe, pamtim ga jos dok je igrao u Zvezdi, a otjeran je iz sve i jednog evropskog kluba za koji je igrao, jer je kao i Marko PAntelic, najobicnija egoista i nikakv timski igrac... Da je neko od pomenutg dvojca pozvan u reprezentaciju, narusila bi se atmosfera, jer obojica imaju stav po kojem su bolji od svakog drugog reprezentativca i naravno ocekivali bi da igraju i totalno pokvarili odnose unutar reprezentacije... A Ilija Petkovic je dobro zano sta radi pozivajuci Dusana.Ajmo da budemo realni, pa nije Ilija Petkovic fudbalska neznalica i ne bavi se od juce trenerskim poslom. Da je htio da pomaze sinu, mogao je to da ucini i prije, a ne da ga gura u njegovoj 32. godini...
Dusan Petkovic je pozvan kao 23. igrac, koji je svjestan statusa u
reprezentaciji, koji ne bi ocekivao da zaigra po svaku cijenu, a dovoljno je kvalitetan da u slucaju povrede odmijeni ili nekog od stopera ili jednog od defanzivnih veznih... U pitanju je skroman momak, sjecam ga se jos dok je igrao za Jokohamu u Japanu, kako je uvjek isticao da mu je cinjenica da mu je otac Ilija Petkovic nije nimalo pomogla u kraijeri, sto dokazuju i ova posljednja dogadjanja. Mogao je mirno da cuti i otputuje u Njemacku, hajka bi se s vremenom smirila i kraj price... Medjutim pokazao je da nije licemjer i da ima daleko cistiji obraz od onih koji ga blate, a ja vec rekoh da mi je najzalije sto je Piksi bio jedan od najglasnijih u osudi ovog poteza...

sikman je napisao:
Dusan petkovic je igrao dve sezone u bundes ligi i ako se ne varam odigrao 20-ak utakmica(od mogucih 6 8) i to u najboljim igrackim godinama.Ne znam tacno,ali koliko se secam za igraca sredine terena nije bas nesto bio uspesan,tj. imao je malo golova i malo asistencija.

Odigrao je 4 utakmice za Volfsburg i u narednoj sezoni za Nirnberg 22 utakmice, postigavsi 2 gola. Petkovic nije klasicni vezni igrac, vec mu je prava pozicija, pozicija stopera, ali zbog odlicne tehnike, duel igre, uspjesno moze da igra na poziciji defanzivnog veznog igraca. u sutini istina je sto je neko govorio da je u pitanju igrac koji je vjerovatno bolji od recimo Nadja, ali to nije ni vazno jer o Dusanu Petkovicu kriticari zanju samo da je Ilijin sin... Tuzno...

A i jedna konstatacija...
Da je Ilija pozvao u reprezentaciju Ramba Petkovica, javnost bi osula paljbu zasto nije pozvan Pantelic. Da je pozvan Pantelic, galamili bi zasto nema Lukovica, da je pozvan on, opet bi kukali kako imamo previse odbrambenih igraca i da je trebao zvati Paunovica. U slucaju njegovog pozivanja, opet bi se zamjeralo sto nema Krasica i tako u krug... Ljudi su smijesni. Vidjeli su Krasica, kako prosipa par driblinga na EP za mlade i odmah govore kako on mora da igra za reprezentaciju, a dotad o njemu nista nisu ni znali. Decko je odlican igrac ali nema srca i kondicije. Protiv Ukrajine je odigrao pola sata dobro, a ostatak se nije vidio na terenu, a da ne pominjem da nije smio da izvede penal. Momak ima odlicnu perspektivu, ali mora jos puno da uci da bi mogao da igra za reprezentaciju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Nemogu da svatim da se tolika frka digla na covjeka koji doveo SCG na svjetsko prvenstvo. Covjek je pokazao da zna itekako da radi svoj posao,sto je dokazao na parvi nacin. Bezveze tolika se prasina digla.

Inace zelim SCG sve najbolje na SP.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2006, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
a koji su to MNOGO bolji od njega? mozda oni iz mlade reprezentacije, koji su u 4 utakmice postigli jedan gol (autogol portugala ne racunam), i to ga je dao odbrambeni igrac? bas me interesuje cime je to krasic zasluzio da igra u reprezentaciji? time sto zna povremeno da dribla i nikad nikome da dodaje? ili mozda purovic, koji ne moze da da gol ni sa pola metra? ubicu se...

ja ti stvarno ne mogu pomoci ako ne mozes da vidis da su od Dusana bolji:
Lukovic, Vukcevic, Jankovic, Krasic, Pantelic, Purovic, Radonjic, Milovanovic, Kovacevic... mozes i ti nastaviti...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]