Pomozi Boze...
Ja se nadam pobjedi od 1:0... Mislio sam da stavim pare na taj rezultat, ali odustadoh, jer ne valja da se mijesa posao i licna osjecanja.
Izgleda da Petkovic i nema puno dilema oko sastava. Malo kuka za Vidicem, ali sta je tu je. Ne bi me iznenadilo da petkovic opet bubne neko iznenadjenje tipa Kezman u veznom redu ili nesto tako. Takve mu stvari nisu strane, a pokazuju se kao produktivne. Zigic tesko da ce poceti, a rekoh vec, kad sam vidio kako igra onaj engleski krakonja, za ovog naseg bi moralo da bude mjesta. Tim prije sto holandska odbrana i nije bas za respekt. Holandjani igraju presing na zadnju liniju protivnika pa bi prebacivanje sredine moglo da bude odlican odgovor na to, a tu bi Zigic odlicno dosao do izrazaja, mada ni Savo nece biti lose rjesenje, jer odlicno cuva loptu, ali morace brze da je se oslobadja jer je vezni red Holandjana vraski pokretljiv... tu su Van Bomel i Koku koji su proslu sezonu igrali pod Hidinkovim vodjstvom u PSV-u, a ja mislim da se svi sjecamo kakav su oni presing igrali. Bez problema su po trojica jurisala na protivnika sa loptom. Nasi vezisti ce morati brzo da se oslobadjaju lopte i da koriste prostor na bokovima. Zato mislim da Vukic ne treba da pocinje jer zna previse da davi loptu na sredini, a to protiv Van Bomela i Kokua nece da prodje. Treba izlaziti na svaki vanjski sut jer su Van Persi i Roben opasni sa distance, a Van Nistelroj nije toliko pokretljiv da iskoristi zaledje odbrane i pas u prazan prostor. Naprijed Koroman mora da optereti van Bronkohorsta, da ovaj ima sto manje prostora za odlaske naprijed, a u odbrani nije toliko dominantan i tu bi mogla da bude nasa sansa. Mozda bi Stankovic trebao da igra lijevo, a Djordjevic u sredini jer je kreativniji, a Stankovic bi eventulanim ulazima u sredinu dobijao bolju poziciju za sut sa distance...
U stvari, siguran sam da Petkovic zna bolje od mene...