Citiraj:
E ljudi, ccc - pa citajte malo i izmedju redova: Naravno da mu je dao sansu. Uostalom nisu samo utakmice gdje se igrac procjenjuje. Vjerovatno je skontao da mu nece odgovarati jos nakon prvih par treninga. Kasnije ga je i ubacio par puta (bar se ja sjecam toga), al' ocigledno Kezman nije bio u mogucnosti da se uklopi sa ekipom i zamislima trenera...
chitaj ti redove (izmedju redova je komplikovano). kezman je za 1559 minuta koje je proveo na terenu u chelziju dao 7 golova, a ako znamo da je uvek u 90% sluchajeva ulazio sa klupe onda to uopshte nije losh prosek. a tu prichu gde se igrach procenjuje ostavi nekom kompetentnijem!
pa je li logichno dati extremne pare za choveka (znam da je u atletiko preshao za 5,3mil funti, a chelsea ga je platio dosta vishe kad je dolazio iz psv-a) i onda skontati da se on ne uklapa u ekipu? ko je tu lud? a vec gore su ti ljudi naveli igrache koji sede na klupi u chelziju a doshli su kao pojachanja u chelzi!
ma murinjo je jedna iskompleksirana budala. mislim svaka chast shta je sa portom uradio, al imati jednog abramovicha za gazdu a ne uzeti ni jedan evropski trofej, aj zdra'o. pa samo kad se setim sa kakvim je terenom dochekao barsu! spremio njivu da ih uspori.
a da ne govorim kako je sad izduvao protiv liverpula u FA kupu. ako je romanu dosta titula shampiona u engleskoj, onda je i meni
ps zigic josh nije potpisao za arsenal, o chemu vi prichate?

Ti sad kao ne znas za primjere Real i tzv. "galaktikosi" i jos nekih ultra bogatih timova iz proslosti koji sa ogromnim parama nista nisu postigli. To sto je Murinjo nakupovao igraca znaci samo da mu je Abramovic dao odrijesenu kesu. Uostalom sjeti se samo da je Bekam kompletno otplacen za svega nekoliko sedmica od prodaje dresova sa njegovim imenom i brojem, klincima u Spaniji (i sire), skoro isto se desilo jos i onda kad je Figo bio u Realu.
Ono sto sam ja vidio od Kezmana da je igrao u Celziju je bilo da se nije uklopio, skoro ko Perica u Realu.