banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 06:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2006, 15:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Slash je napisao:
Juce, u 12 minuta igre, mi vec imali 8 minuta iskljucenja. Eno sad citam na SC da su se Sudzum i Vujovic nakon utakmice posvadjali nesto (tipicno za nas mentalitet). Stvarno, ne pratim aktivno rukomet u zadnje vrijeme i neznam kvalitete pojedinih igraca u sadasnjoj reprezentaciji, ali po onome sto sam vidio na ove tri utakmice nije bas optimisticno - kvalitet mozda i nije los, ali je problem totalne neorganizovanost u odbrani. Napad i nije toliko los koliko je odbrana, iako je sinoc bilo puno ishitrenih suteva. A i mora se priznati da onaj danski golman stvarno nije normalan.

Nas najveci problem je Vujovic kakav je trener dovoljno govori to sto cetvorica prvotimaca nece da igraju dok je on selektor,nastranu kakav je igrac bio sem zadnjih par godina kad je sve usrao al kao selektor ostra nula.
Da je Sterba branio i prvo poluvrijeme razbili bi i Dance onaj Sarac je bas Sarac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2006, 17:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 11:24
blizu katasrofe igramo...
nego, kada i skim veceras!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2006, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

lujkacha_NS je napisao:
blizu katasrofe igramo...
nego, kada i skim veceras!?

Danas
SCG-Norveska u 20 i 15h
Sutra SCG-Rusija u 18,00h
:mad: :mad: :Cetvrtak SCG-Hrvatska u 18,00h

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2006, 20:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Ma satrase `Rvati...po mom misljenju daleko su najjaci...!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2006, 21:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
pobijedise norvesku jedva 1 razlike... nece dalje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2006, 22:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
samo nek je pobjeda..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2006, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 20:17
coki13 je napisao:
pobijedise norvesku jedva 1 razlike... nece dalje

E da covijece vodili na pocetku 9:5 da bi a 10 min bilo 14:10 za norvezhane
Igramo ko k***i.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jan 2006, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
Dobro je da su ikako pobijedili!

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kakav krs od utakmice i od bekova... I opet Vujovic kriv. Kriv malo sutra. Na time-outu fino govori ljudima... "Covjek vam trpa golve sa devet metara, sa zemlje, bez skoka i niko ne izlazi na njega. AKo mislite tako da se zaj...vate, onda bolje da odmah odete sa terena i predate utakmicu." I sta je bilo? Nista. Taj isti igrac je nastavio da radi ono sto izgleda jedino zna i sto valjda jedino kod nase odbrane moze da prodje. Da li mogu bolje? Mogu, deset puta bolje, jer ako mogu da stignu deset golova razlike protiv Danaca, onda mogu sve, ali samo kad hoce i kad se usude... U sustini, nema igraca sa karakterom u reprezentaciji. Nema beka koji ce se u kriticnim tenucima dici na sut i postici gol ili probiti odbranu... Imena tih igraca, znace nesto u rukometnom svijetu, ali kao da se svi boje odgovornosti u presudnim momentima... Milosavljevic je sinoc promasio dva puta sa sedam metara u trenucima kad je trebalo da se odvojimo i uvedemo utakmicu u mirnu zavrsnicu... Andjelkovic je nesto pokusavao da preuzme odgovornost, ali on ipak nije vodja. Fali im lider i motivacija... Kad hoce mogu sve, jer se vidjelo u pra navrata da odbrana odlicno funkcionise, samo kad se malo pokrenu... Krila su odsjecena totalno, jer su bekovi usporeni kad treba poslati loptu na krilo, a kao po pravilu na svakoj utakmici je raspolozena ili lijeva ili desna strana bekovske linije. Kad desni bakovi ifgraju dobro i sluzi ih sut, lijevih nema nigdje i obratno. Nije Vujovic problem, problem je motivisati mamlaze, koji me uveliko podsjecaju na kosarkase. Kao sto rece jedan moj prijatelj "Dok on himnu ne pjeva, taj nece igrati srcem za reprezentaciju"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 03:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
ma mora i nas jednom da usere da se plasiramo u polufinale...moje sesto culo mi kaze da je to bas na ovom sampionatu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 11:24
moje sedmo te podrzava....
al mislim da to nece biti puka sreca.....
ipak igramo dobro......
ako nista drugo, bar se momci trude =)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 17:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Razbise nas Rusi osam razlike :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 17:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sramota :( :( :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 19:58 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Što sramota, dostojan protivnik ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2006, 20:02 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Nas najveci problem je Vujovic

Ovo sto si napisao nema veze sa zivotom.Nas najveci problem su kreteni koji ne mogu da zapamte pet akcija i koji se u trenucima samo izgube na terenu.To su kreteni koji nemaju nista u glavi,jer ne mozes promasivati po 10 situacija 1-1 sa golmanom na utakmici.Znaci ljudi su ogranicenih kapaciteta i cim od njih trazis da malo razmisljaju u igri i da se odmaknu od sablona kod njih nastane kolaps u glavi.

Vujovic je vodio i omladince,juniore i kadete u prosloj godini pa je sa svima napravio ogromne uspjehe kako na evropskim tako i na svjetskim prvestvima.Ali sa idiotima jednostavno ne ide.

Iz ove ekipe zadrzati Nikolica,Ilica i golmane ,a ostali mars

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 02:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
E je..m ti igrace i reprezentativce... I imaju hrabrosti poslije svega da se zovu reprezentativcima...

Kakav Vujovic, kakvi selektori. Njima treba gonic stoke, da ih bicem otrese po ledjima. Nece valjda Vujovic da udje na teren i objasni kretenima kako se daju golovi iz cistih pozicija. Nece valjda Vujovic da udje na teren i baci kontru covjeku u ruke a ne medju cetvoricu protivnika? Da li Vujovic treba da udje na teren i uzme loptu i pokaze idiotima kako se daje gol sa krila... Ako je tako onda su pogrijesili selekciju. takve stvari se uce u mladjim selekcijama...

Opet slusam Vujovica na time-outu i ne mogu da vjerujem kad sam cuo, izmedju ostalog, sljedece:

Vujovic: (obraca se jednom od nasih bekova)" Igramo "A" postavku. jel' znas sta je "A"? (rukama docarava slovo A)

pomenuti degenerik sleze ramenima i odmahuje glavom

Vujovic: "Ne znas sta je "A"?

pomenuti degenerik opet odmahuje glavom

Epilog... Vujovic nemocno slijeze ramenima i siri ruke
Nisam uspio dobro da vidim koji je od bekova, tako pametan da ne moze da zapamti ni akciju uvjezbavanu na treninzima...

Ja ni u jednog reprezentativca nisam vidio zelju za pobjedom, zelju da se nesto napravi. Nisam vidio nimalo zara i borbenosti. Dozvoliti da nas Rusi sa osrednjom ekipom i trecerazrednom igrom pobjede osam golova razlike, nije sramota, vec bruka nevidjena. Da je bila koja ozbiljnija reprezentacija na nasem mjestu, uz onakvu bezidejnu rusku igru, lagano bi, bez znojenja, otprasila Ruse sa 5-6 golova razlike...
Ovako su nase "zvijezde" u sastavu reprezentacije proslavile onog jadnika na golu Rusije, koji je, ni kriv ni duzan, sakupio 50-ak posto odbranjenih suteva... Tuga i cemer...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 20:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

da da, i nakon nerjesenog rezultata na poluvremenu stigli smo izgubiti!!!
SCG 30 - 34 RH
nema od nas nista, ali zacudjujuce igrali smo bolje nego prosle utakmice, ali izgleda da ni to nije dovoljno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2006, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne mogu da vjerujem da Island nije prosao dalje!!! Pa Norveska je dosla sa 0 bodova u drugu grupu i bas njih pobijedi! Kakav peh

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 06:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
zbogom vujoviću.
ali zbogom i milosavljeviću, stojanoviću, djurkoviću, djukanoviću, petriću, kapisodi ...

dobro nam došao novi trener, možda živković ili pokrajac.
a, onda se možda vrate i kokir, baka, golić, te mladići šešum i nenadić.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
šešum

Zarko? Moj buraz :P

Sto se tice prvenstva, bolje odma prestati pricati o njemu .. mozda ranije uspijemo zaboraviti ovo sranje. Dobro je moj prijatelj rekao, da ovakvu bezidejnost u igri je vidjeo samo jos kod nasih kosarkasa .. ziva istina. Nisam pogledao sve utakmice, iako sam svaku poceo gledati. Jednostavno nisam imao zivaca da dogledam do kraja, na momente su mi igraci djelovali kao muve bez glave, kao da pojma nemaju ni gdje se nalaze ni sta treba da urade. Sve u svemu, dobro je kako je moglo biti .. mogli su nas i Hrvati natrpati kao male majmune.

Citiraj:
Ja ni u jednog reprezentativca nisam vidio zelju za pobjedom, zelju da se nesto napravi.

Mislim da je ovo generalno problem kod vecine nasih ekipnih sportova, niko ne igra srcem. Cini se kao da su igraci dosli samo zato sto moraju, da odrade tu obavezu, i da se vrate klubovima i zgrtanju para. Objektivno u vecini slucajeva su to nadprosjecno dobri igraci, ali ... rezultata ni za lijeka.

Sterbiku jos jednom kapa dole. Stvarno je klasa za sebe.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]