banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 01:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Tako je druze Flave 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 01:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Cestitam na 2000tom postu.Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 02:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
laoce je napisao:
Cestitam na 2000tom postu.Slika

Hvala,hvala... :tshirt:
Kad pijemo pivo/kafu??? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 08:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 21:52
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Svi u napad jedan je Hase

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Slijedi malo filtriranje teme. Zao mi je ali:

1. skrecete sa teme
2. opet prelazite okvire sporta i zalazite u politiku

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 15:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Nitro,
iskreno receno najbolje bi bilo da stavis katanac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 15:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
ne vidim razlog, ima ovdje dovoljno poklonika koji bi lijepo mogli nastaviti temu, bez provokacija.. a kome ne pase tema, jednostavno jednu nize ili vise klikni i miran :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E blago Nitru sa vama :lol: :lol: :lol:

Lakse bi mi bilo sa djecom u vrticu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 15:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Nitro, evo prijedlog.. ostavi temu, pusti sve koji imaju sta pametno da kazu na ovu temu (bez provokacija) da pisu, ostale brisi.. nije citav podforum - jedna tema je..
Jedino ako drug Sikman ima razuman razlog za katanac..

a provokacija ima na skoro 90% tema.. sto bas ova? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 16:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa nejveci deo clanova ovog foruma zaboli briga za BiH reprezentaciom,jer koga to zanimaju strane ispodprosecne ekipe i rezultati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zao mi je sikman, ali nisi u pravu... Forum je otvoren za sve rasprave koje imaju veze sa sportom. Dok se god prica o sportu tema moze da ostane. Ako izadje iz okvira sporta ili preraste u vrijedjanje, moderatori ce da je brisu, zakljucavaju ili nesto trece. Tesko je svima udodvoljiti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 18:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

OK,mozda nisam upravu,medjutim ja mislim da jesam,pa ako zelis ajde da stavimo na glasanje.Recimo pitanje bi moglo da glasi:"Da li ste za to da se i dalje otvaraju teme i vodi rasprava o BiH reprezentacijama ili niste"?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sikman ne mogu ja nikome da zabranim da otvara teme koje su vezane za sport. Cak i da glasanje pokaze da je vecina ljudi protiv ovakvih tema to opet ne bi znacilo puno. Razlog... Postoji gomila tema koje uopste ne pobudjuju interesovanje forumasa. Skori primjer Kupa africkih nacija, koji ovdje ocito malo koga interesuje pa se oko toga ne dize frka da se takve teme zabrane. Ako bi se i iskljucile teme koje se ticu BiH reprezentacije i njenih reprezentativaca, to bi bilo iz nekih politickih razloga, tj. politicke netrepeljivosti i averzije prema BiH, a tome ovdje stvarno nema mjesta...

P.S.
Ako mislis da treba da otvoris takvu temui stavis glasanje, slobodno to i ucini , ali mozda bi bilo bolje da to postavis na podforum "Opste informacije o podforumima" gdje bi bilo pristupacno svima, pa i onim malo neutralnijim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Svaka cast Nitro,neka svako postavlja teme koje ga zanimaju,a ako nekoga nesto nezanima neka se nejavlja na te teme i problem rijesen.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 24 Jan 2006, 09:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 09:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:
Svaka cast Nitro,naka svako postavlja teme koje ga zanimaju,a ako nekoga nesto nezanima neka se nejavlja na te teme i promblem rijesen

Behar....priznaj ko ti je pomogao da to napises..???:D:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Djesi Rosin sta maji???

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 19:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Citiraj:
Generalni sekretar RSBiH Smajo Karačić o meču Grčka-BiH

24/01/06

Grci nisu birali sredstva u susretima sa reprezentacijom BiH Žalba poslana EHF
Generalni sekretar Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine Smajo Karačić naglasio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare da je kvalifikaciona utakmica 6. kola za SP 2007. u Njemačkoj, Grčka - BiH (31:28), u Kilkisu, u subotu, odigrana u potpuno neregularnim uslovima.

“Zbog svega što se desilo, uputili smo žalbu Takmičarskoj komisiji EHF-a, a o svim događajima obavijestićemo i IHF”, rekao je generalni sekretar RSBiH Smajo Karačić i dodao:

“Uložili smo žalbu zbog činjenice da je utakmica održana u dvorani koja ne ispunjava uslove. Druga činjenica na kojoj zasnivamo žalbu je da utakmica nije završena. Ostalo je osam sekundi do kraja kada su sudije dosudile sedmerac za Grke, a nakon njegovog izvođenja više se nije igralo. Gledaoci su tada ušli na teren i meč je priveden kraju, a da se nije odigrao ostatak susreta. Uz sve to imali smo i fizički napad na našu reprezentaciju ”, kazao je Karačić.

Generalni sekretar Saveza potvrdio je da su na kraju meča od strane grčke reprezentacije i publike napadnuti Mirza Hurem i selektor reprezentacije Vojislav Rađa, a i on sam je dobio nekoliko udaraca.

Govoreći o tuči koja nastala, Karačić je istakao:

“Publika je uletjela na parket, nastao je pravi haos. Ovo je prvi put da nam se ovako nešto desilo. Prema našoj reprezentaciji i klupi, krenula je masa, ali naši reprezentativci se nisu uplašili i razbježali, što tamošnja publika izgleda nije očekivala, pa je uslijedila tučnjava. Pomoćni trener reprezentacije Grčke bio je glavni kolovođa. I sam sam dobio udarac u toj gužvi, Hurem je nokautiran, rasječena mu je usna, a Rađa je zadobio povredu glave i grudnog koša. Neki su bili gaženi, ali i naši igrači počeli su da uzvraćaju, morali smo se braniti”, konstatovao je Karačić.

On je istakao da ne može u ovom trenutku sa sigurnošću govoriti o tome kakvu će kaznu donijeti EHF.

“Žalba je napisana. Šta će od toga biti, ne znam. Ono što je sigurno jeste to da se ne može reći da su sudije i delegat završili regularno utakmicu jer je ostalo osam sekundi do završetka susreta. Treba imati u vidu da je u trenutku kada je izvođen sedmerac, na terenu bilo 100 ljudi! ”

Generalni sekretar RSBiH najavio je da će Savez učiniti sve kako bi pravda bila zadovoljena.

“Ako bude trebalo otputovaću u Beč, u EHF i pregledati kasetu sa ovog meča. Pokušaćemo da ovo riješimo i da pomognemo sami sebi. Uopšte me ne zanima kolika će finansijska kazna biti za Grčki savez. Tražićemo da se utakmica poništi i da se registruje službenim rezultatom 10:0 za nas. Što se tiče reprezentativaca, ponosan sam na njih. Ovakav odnos prema državnom grbu još nisam vidio ”, kazao je Karačić.

Moj jarane,sta si ocekivao od grcke ciganije? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 19:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:
Djesi Rosin sta maji???

Evo Evo Behar....!!:D:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2006, 19:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Provukose se mali zuti,

Japan : JEDNA I JEDINA

2 : 2

Citiraj:
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je u prijateljskoj utakmici na stadionu Westfalen u Dortmundu danas s Japanom igrala neriješeno 2:2 (0:1). Golove za BiH postigli su Misimović u 56. (11 m) i Grujić u 65. minuti, dok su strijelci za Japan bili Takahara u 45. i Nakata u 90. minuti.
Nogometaši BiH su u prvom ovogodišnjem prijateljskom meču pružili dobru igru i u potpunosti nadigrali favoriziranu selekciju Japana. Tokom cijele utakmice nogometaši BiH diktirali su tempo i stvarali prilike, dok su Japanci napravili samo tri šanse, od kojih su dvije pretvorili u gol.

Susret je počeo šansom Barbareza, koji je zakasnio na dobar ubačaj Bešlije. U 20. minuti šut Bajramovića s ivice šesnaesterca blokirao je jedan japanski nogometaš, dok je par minuta kasnije Misimović iz slobodnog udarca sa 20 metara šutirao tik iznad gola.

Prvu ozbiljnu priliku Japanci su imali u 43. minuti, kada je Hasagić zaustavio pokušaj loba Fukunishija. Dvije minute kasnije Japan je uspio doći do vodstva. Nakamura je izveo korner s lijeve strane, a ispred Hasagić loptu je glavom u gol plasirao Takahara.

Drugo poluvrijeme donijelo je potpunu dominaciju reprezentacije BiH. Prvu priliku bh. reprezetativci imali su u 50. minuti, kada je Grujić sa sedam metara poromašio gol. U 56. minuti Barbarez je oboren u šesnaestercu Japana, sudija je pokazao na bijelu tačku, odakle je Misimović pogodio za izjednačenje.

Reprezentacija BiH došla je u vodstvo u 65. minuti preko Grujića, koji je nakon šuta Barbareza, odbijenu loptu sa pet metara poslao u gol.

Priliku za povećanje vodstva selekcija BiH imala je u 78. minuti, kada je rezervista Ibričić sa pet metara glavom šutirao pored gola.

Kazna za propuštene prilike reprezentacije BiH stigla je u posljednjoj minuti, kada je Nakata glavom s 15 metara zatresao mrežu za konačnih 2:2.

Za selekciju BiH u Dortmundu su nastupili: Hasagić, Berberović, Musić, Spahić, Papac, Bajramović, Grujić, Bešlija, Bartolović, Barbarez, Misimović. U drugom poluvremenu u igru su ušli Ibričić, Vladavić, Raščić i Hrgović.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]