banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 04:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 92 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
I na kraju ispade da je Juventus najbolji klub zato sto ga obozava nas drug BlackHand... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Daljac, komentar na tvoj post bi bio suvishan jer je ochigledno da nisi gledao utakmicu.

Knele, ili bilo ko drugi ko je gledao..koliko je Milan imao shansi i je li realno reci da je bio bolji u toj utakmici?

Tri shuta, ti gola...razlog ? Antonio Chimenti.

Milan je igrao u najjachem sastavu, a Juventus bez kljuchnog igracha + Jonathan Zebina iz startne postave..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja stvarno nisam gledao utakmicu pa me zato zanima realan odnos snaga... Chimenti naravno nije ni blizu kvaliteta Abiatija, a o Buffonu da i ne govorimo. Ipak cudi me da je Juventusova odbrana tako lako popila tri komada, iako je u pitanju bio Milan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro, odbrana nije kriva ni za sta.Prvi gol, Sedorf vidi da onaj kreten neshta mulja oko 8-9m od gola i zapne sa jedno 30m i lobuje ga.

Drugi gol, ubacivanje iz kornera, Trezeguet promashi loptu i Kaka zabije gol, to stoji, iako je proshla Chimentiju kroz ruku.

Treci gol Andrea Pirlo izvodio slobodan udarac, shto nema veze sa odbranom, ovaj se baci na tu stranu gde lopta ishla i umesto da je kao svaki normalan chovek uhvati ili odbije od gola on je odbije U gol.Milan koliko je imao suteva, toliko i golova..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2005, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Capello - oduševljen!
A vikend je obilježio talijanski derbi, u kojemu je Milan svladao Juventus sa 3:1. Unatoč tome, trener i dalje vodećeg Juventusa Fabio Capello bio je - gotovo oduševljen!

- Uvidio sam da imam vrlo jaku momčad. Ne govorim to samo da im podignem moral nego mi se zaista dopalo što su pokazali u derbiju - diktirao je u mikrofone Capello izjavu koja je više zvučala kao izjava pobjednika, te nastavio:

- Milan nije diktirao igru, jedina je razlika bila što su njegovi udarci ulazili u gol, a naši nisu. A u redovima crveno-crnih proradio je - inat.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2005, 14:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Ma nije loshe Juve igrao protiv Milana uopste samo jbga Azzuri su imali malo i srece sve sto su pucali na gol zavrsilo je u mrezi "mladog i ne iskusnog Antonia Chimentia":)Ja navijam za Milan ali sto jeste jeste...:)

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2005, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

O tom ti ja pricham, a s obzirom da Juve nije igrao u punom sastavu pretpostavljam da je Capello i naredio da se brane bash upravo zbog toga shto je gol bio prazan. Vidjecemo shta ce biti u revanshu, mada mislim, utakmica gore-dole nishta i ne znachi..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Juventus back in Serie A

AREZZO, Italy (AFP) - Juventus reclaimed their place in Serie A after one season in the second division following their 5-1 win at Arezzo on Saturday.

The famous Turin club were demoted to Serie B last summer for their part in the Italian match-fixing scandal.

Alessandro Del Piero and Giorgio Chiellini both scored twice for the visitors, while French striker David Trezeguet grabbed the other goal.

Juve coach Didier Deschamps was delighted to see the club, who have won 27 Serie A titles and two European Cups - back in Italy's top division.

"I am really pleased for the players and I am proud to have taken Juve back where they belong," he said.

"This promotion cannot be compared with some of the club's other achievements in the past, but it will be part of our history and it's right to celebrate it."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 09:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Iako nevolim Juventus drago mi je sto su se vratili u prvu ligu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Ja ne bogami...
Uz dužno poštovanje, trebalo je da i njih i Milan i ostalu bagru koja je muljala i namještala rezultate, odvale takovom kaznom, da se dugo dugo ne oporave. Ovako su se žabarski ljigavci još jednom provukli sa minimalnim kaznama i prvom prilikom nastaviće sa malverzacijama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 10:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nitro je napisao:
Citiraj:

Ja ne bogami...
Uz dužno poštovanje, trebalo je da i njih i Milan i ostalu bagru koja je muljala i namještala rezultate, odvale takovom kaznom, da se dugo dugo ne oporave. Ovako su se žabarski ljigavci još jednom provukli sa minimalnim kaznama i prvom prilikom nastaviće sa malverzacijama.

Sto se tice kazni slazem se da su trebali otici u najnizi rang takmicenje sve ekipe u zamjenu za oduzimanje bodova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 11:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Prvak Evrope kažnjen zbog namještanja utakmica samo u Italiji???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
A kako se to namještaju utakmice? Pošto ne vidim da je neki fudbaler tužen i kažnjen, samo uprave klubova. Kako se to namještaju rezultati bez znanja i saučešća fudbalera?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 11:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Penalima, ofsajdima, sumnjivim loptama na stranu Juvea i Milana,... sudije dominiraju!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Seria A uopste nije zanimljiva bez Juventusa,nema tu draz koju ce vratiti ulaskom stare dame medju elitnu drustvo,i naravno joj jedna titula za Juve

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
Penalima, ofsajdima, sumnjivim loptama na stranu Juvea i Milana,... sudije dominiraju!

Pa u sve i jednoj ligi se navlaci velikim klubovima a ne samo u Italiji

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro.. Od tebe me recimo malo začuđuju ti komentari. Ne kažem da trebaš biti fan Juventusa, ali budi malo objektivan. Jedini klub od ta tri podjednaka koja su učestvovali u istim malverzacijama i skandalima koji je odslužio svoje. Milan ni po kom osnovu nije mogao ostati u Seriji A, a kamo li igrati u Ligi Šampiona, no...čika Berlusconi je rekao svioje.

Za ostaje neinformisane bi bilo dobro pročitati tekstove na ovu temu pre upuštanja u bilo kakve diskusije. Napominjem da je većina "sumnjivih" Juventusovih utakmica završena ili remijem ili porazom Juventusa. Utakmice u štimane radi pobeda na kladionici i sl.

A za ljude koji vole i prate fudbal dovoljno je videti nekoliko Juventusovih akcija, Nedvedovih golova, Zambrotinih protrčavanja, Buffonovih paradi, pa da se oceni ko kakav fudbal igra. Sad ćete mi reći da su neki tamo Juventus, Milan, Lazio, Fiorentina i svi ostali optuženi klubovi tu i tamo nameštali utakmice a da je jedan Inter ostao čist sve vreme??

Pošteno je da ekipa koja ulupa 400 miliona evra u igrače u periodu od 15 godina ne napravi ama baš ništa, te onda dobije tek tako dve titule prilikom kojih su 2005. za Juventusom zaostajali 27 bodova i 2006. zaostajali 18 bodova? Ovogodišnja dominacija Intera je očigledno odsustvo Juventusa.

Napomenuću još jednu stvar. Juventus je jedno od najvećih preduzeća na Milanskoj berzi. Akcije 7 dana pre skandala su kotirale 2.30e, a po delegiranju u nižu ligu su pale na 1.10e. Tako jeftine akcije su pokupovane u svega nekoliko sati od strane pojedinaca, koji su ih kasnije imali priliku prodavati po 1.95e, na koliko su se vratile kroz koju sedmicu. Moja poenta je da je ovaj kompletan rasplet mogao biti sa sigurnošću predviđen i da dovoljno jaki biznismeni iz Italije i sveta su bili u stanju da sve izrežiraju.. No, to su neke druge priče i nećemo o tome.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2007, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand ja nemam ništa protiv Juventusa (imam protiv Italijana), ali smatram da ih je sve odreda trebalo posalti u neku beton ligu, a ne da se dogodi (sasvim slučajno) da na kraju te sezone u kojoj je za kažnjene klubove DOKAZANO da su namještali utakmice, Italija osvoji titulu prvaka svijeta, a Milan na izmaku te sezone uđe u finale LŠ. Juventus je odvaljen mnogo gadnijom kaznom, pa mu je ublažena do te mjere da mu boravak u drugoj ligi ne znači puno u smislu kazne. Vjerujem da bi sutra ponovo tako uradili da im neko ponudi ovakav epilog suđenja. Može biti da je i Inter umješan u mutne radnje, ali nikako ne vidim neke rezultate njihovih eventulanih namještanja, a plus što za njih ništa nije dokazano. Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.

Citiraj:
čika Berlusconi je rekao svioje.

Berluskoni jeste uticajan i vjerovatno je to rezultiralo Milanovim ostankom u prvoj ligi, ali mislim da ni Juventus nije "repa bez korjena" i da porodica Anjeli ima veliki uticaj u Italiji, što će reći da su Juventusovi grijesi bili daleko veći, kad i oni nisu uspjeli da se izvuku, ali je to u suštini nebitno. Ja sam rekao da je sve odreda trebal da ih kazne, ali su se žabari uplašili gubitka interesa za Seriju A u kojoj ne bi bilo Milana, Juventusa, Lacija i Fiorentine. Ionako italijansko prvenstvo gubi na atraktivnosti na račun Španije i Engleske, što će reći da su gospoda u foteljama italijanskog saveza, a bogami i oni u UEFA, uvidjeli poguban ishod jednog takvog poteza, pa su se odlučili za blažu varijantu i neke simbolične kazne.
Žabari ko žabari, oduvjek su bili beskičmenjaci. Nisu u stanju da se obračunaju sa nasiljem na stadionima, pa nije bilo ništa drugo ni očekivano i u ovom slučaju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2007, 05:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovaj... kakve veze sa bilo čim navedenim ima to što je Italija osvjima WC? Šta sada želiš da kažeš, da je zbog nekog klubskog nameštanja utakmica i Italiju trebalo izbaciti sa WC..? Bez veze mešaš babe i žabe.. Isto kao i poređenje porodice Agneli koja je u tom trenutku imala 20% Juventusa (najveći akcionar, pojačali akcije na 34% nakon skandala... pročitaj moj prethodni post) i jednog Silvia Berlusconia. U svakom slučaju politika je politika i teško da me iko može ubediti da se takve stvari ne rade u toj Španiji i Engleskoj i sl...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2007, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Šta sada želiš da kažeš, da je zbog nekog klubskog nameštanja utakmica i Italiju trebalo izbaciti sa WC..? Bez veze mešaš babe i žabe..

Želim da kažem da je Italija djelimično trijumfovala na SP i zbog činjenice da im je klupski fudbal bio dobro uzdrman. Težak udar na evropski fudbal, u globalu, bi bilo da totalno opadne popularnost italijanskog fudbala, nekad prepoznatljivog po najjačoj ligi na svijetu. Italijani jesu odigrali solidno SP i nisu trijumfovali nazasluženo, ali su imali određenu logističku podršku kad god im je zatrebala. Nisam rekao da ih je trebalo izbaciti već da njihova pobjeda ima veze sa skandalom koji je potresao njihov fudbal, i da je SP bila idealna prilika za "pranje fleka".
A nisam poredio porodicu Anjeli sa Berlsukonijem već istako činjenicu da i Juventus ima odlično zaleđe, a ako se ne varam i Milanu i Juventusu su umanjene prvobitne kazne, što će reći da to nije bio toliki uticaj tata Silivija, koliko su čelnici fudbalskog saveza uvidjeli pogubnost adekvatnog kažnjavanja prestupnika.
Ne mješam ja nikakve babe i žabe BlackHand, već stvari gledam kroz jedan širi spektar...

Citiraj:
U svakom slučaju politika je politika i teško da me iko može ubediti da se takve stvari ne rade u toj Španiji i Engleskoj i sl

To samo tvoja pretpostavka, a za italijanske klubove su krivice dokazane, a izvukli su se sa minimalnim kaznama. To je sva poenta. Juventus se ekspresno vratio u prvu ligu, a Milan čak dogurao do finala LŠ. Opet podvlačim da su kazne bile blage i pretpostavljam da bi opet napravili istu stvar sa namještanjem utakmica, kad bi znali da će opet da se izvuku sa ovakvim kaznama...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 92 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]