banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 00:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
nikson je napisao:
ne mogu da shvatim da je Vule ispred Popovića.

A ja ne mogu da vjerujem da nema Pavlovica, nije mu ni pruzio priliku u pripremama! Pozvao ga je ko obavezu posto igra nekih 20min u Clevelandu pa da se mediji ne zale,a Avdalovic i njegova igra smrde! Prevede loptu, brzo doda nekom i onda se sakriva po terenu da slucajno ne dodje do njega opet!!! Popovic shvata da je na Playu da organizuje napad i ne bjezi od te odgovornosti, mada ni jedan ni drugi nece i nebi vidjeli terena pored Rakocevica i Jarica, a kad bude gusto zna se, play je car Bodiroga!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 00:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Slika

Citiraj:
Košarkaška reprezentacija Izraela poslednji je učesnik Evropskog prvenstva, koje u petak počinje u Beogradu.

Izraelci su u odlučujućem meču kvalifikacionog turnira u Novom Sadu pobedili Mađarsku rezultatom 83:69 (23:17, 17:17, 18:20, 25:15).

Na taj način Izrael je popunio preostalo mesto u grupi D, koja će se igrati u dvorani SPENS. Rivali Izraelu biće Letonija, Španija i domaćin turnira, selekcija SCG.

Znaci i Izrael je u grupi, jebena grupa do jaja!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 01:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
I_am je napisao:
zna li neko sastav BIH???
bajramovic je rekao danas saopstiti ko ispada....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Ispao je Krasic radi povrede leda,,,Evo sastava..

Igrači: Damir Mršić, Saša Vasiljević, Vedran Princ, Mujo Tuljković, Henri Domerkant, Jasmin Hukić (kapiten), Siniša Kovačević, Mirza Teletović, Kenan Bajramović, Samir Lerić, Elvir Ovčina, Aleksandar Radojević. Selektor: Mensur Bajramović.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 13:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Sondri je napisao:
nikson je napisao:
ne mogu da shvatim da je Vule ispred Popovića.

A ja ne mogu da vjerujem da nema Pavlovica, nije mu ni pruzio priliku u pripremama! Pozvao ga je ko obavezu posto igra nekih 20min u Clevelandu pa da se mediji ne zale,a Avdalovic i njegova igra smrde! Prevede loptu, brzo doda nekom i onda se sakriva po terenu da slucajno ne dodje do njega opet!!! Popovic shvata da je na Playu da organizuje napad i ne bjezi od te odgovornosti, mada ni jedan ni drugi nece i nebi vidjeli terena pored Rakocevica i Jarica, a kad bude gusto zna se, play je car Bodiroga!!!

U principu svaki selektor ide sa 3 plejmejkera,3 centra a ostalo su su krila i bekovi.
Mislim da na poziciji plejmejkera i centara nismo imali drugih opcija.
Što se tiče Pavlovića on je na svojoj poziciji najtanji i da i gurović i šćepanović kao rezerve bodirogi i radmanoviću su prije njega.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Mozda je Popovic bio bolja opcija od Avdalovica, ako nista drugo djelovao je sigurnije od Avdalovica u pripremnim utakmicama, ali sta se moze. U principu ni jedan od njih dvojice ne bi imao bitnu ulogu u kljucnim utakmicama... Pavlovic objektivno nema mjesta u reprezentaciji iako smo stalno deficitarni na toj pozicijii. Nije puno ni igrao na pripremnim utakmicama, a nije ni pokazao nista ne ono malo utakmica na kojima je dobio priliku... Kratko i jasno drugi su bolji od njega, bas kao sto je i murphy_law rekao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2005, 01:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
ja slabo pamtim imena ,ali znam da je turska u odnosu na bosnu jaka
pravo i da ih je turska pukla sa puno razlike ...govorim kad je tim bio u pocetku kvalifikacija i mogo sam primjetiti strogu ozbiljnost kod igraca....
momak iz crne gore je 2i kusur nije stalan u postavi ,a ima i starijih vukova i mladjih buducih profesionalaca,..kosarka je igra na foru....pa ako mozes opisi malo igrace ako ih znas[za mister i am]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2005, 08:17 
Neka standardna postavka je da u timu igraju 3 centra i 3 pleja uz 2 krilna centra kojima po potrbi može da se priključi i jedno krilo.

Naravno postoje i druge opcije ali je ova konfiguracija tima karakteristika srpske repke dugo dugo vremena.

Ovakva postavka znači isto tako da će se dosta igrati pod košem što je u redu jer smo tu najjači na prvenstvu. Takođe, ovo znači da će naša repka igrati malo sporiju igru na mali broj koševa što je i odlika Obradovića. Veći broj igrača po košem je isto tako logičan iz razloga što u ovakvoj igri možemo očekivati više faulova od naših visokih igrača. Jedino se bojim ako naletimo na neku veoma indijansku šutersku ekipu kao što je latvija.

Repka bih je ostala i bez Saše Vasiljevića kome FIBA nije dala dozvolu da nastupi za ovu repku na EP.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2005, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sto se tice BiH mislim da su ipak znatno oslabljeni i da ne mogu puno da pruze. Imaju par dobrih igraca, ali nema Feliksa i Scekica od prije nema Harisa Mujezinovica, a i Barisa Krasic je otkazao. Ako je istina da i Vasiljevic nece igrati onda su sanse BiH svedene na minimum, mada ne treba nikog otipisivati.Pod kosem imaju Kenana Bajramovica i Radojevica, mada ovaj drugi i nije neki klasan igrac, ali je neugodan. Mislim da ce BiH u ovakvom sastavu maksimalno zavisti od Jasmina Hukica i njegove igre. Damir Mrsic ima vec 35 godina i nije vise ubojit kao nekada, opasan je i Amerikanac Domersant i Sinisa Kovacevic, mada ni on nije na nivo igara od prije par sezona... Od ostalih valja izdvojiti Elvira Ovcinu i Samira Lerica i to bi bilo to sto se tice BiH...

nikson je napisao:
Takođe, ovo znači da će naša repka igrati malo sporiju igru na mali broj koševa što je i odlika Obradovića.

Mene jedino cudi zasto Obradovic ne pokusava da, iz cvrste odbrane koju konstantno forsira, izvuce koji kontranapad vise na utakmici. Nema adekvatne igrace za jurnjavu po terenu, ali uz Rakocevica i Jarica mogao bi da ima koju kontru vise po utakmici. Sjecam se da su u pripremnoj utakmici protiv Grcke, bekovi i kad su bili u prilici za kontru usporavali i isli na dug napad...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2005, 15:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Mene nervira sto Obradovic non-stop forsira defanzivnu igru i gaji stil 'da se primi kos manje'.To moze proci u klubu, ali mi smo reprezentacija koja ima igrace koji su vise orjentisani ka ofanzivi, pa kad je vec tako onda nek' napravi taktiku koja ce najvise odgovarati takvoj ekipi.Ali ne,majstor je zacrtao defanzivu i zbog toga smo i popusili na zadnje dvije Olimpijade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2005, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BiH je totalni ausajder,,,, Imamo par igraca koji mogu nesto napraviti ali ce biti jako tesko,,, Sto se tice Mrsica on je u najboljoj formi od njih sviju,,,Ovu sezonu je odigrao fantasticno za Fenrebache,,bio je najbolji strijelac,,prosjek 22,,... Radojevic je fizicki jak ali nema tehniku,,,A Ovcina ima tehniku ali je mlitav..... Najvise se nadam u Teletovica mada jos uvjek mlad.... Sinisa je najbolji igrac odbrane dobro je ove god odigrao za Bosnu.... Domerkata nepoznajem,,,cuo sam de je dobar suter,,,

Za mene je najveci favorit SCG imaju najbolje igrace samo da pritisak nebude prevelik na njih,,,Ja milim da ce im to biti najveci protivnik,,,Ako to dobro izdrze zlatoo je sigurno njihovo..

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 06:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
najveći protivnik SiCG na EP biće selektor obradović sa svojom praistorijskom taktikom i rudarskom, dosadnom i sporom košarkom.
zato u ekipi imamo 32 centra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 18:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Hoce li ko kupiti ves mashinu "Gorenje" il`da je razbijem?
Uzeshe nas shupci na guzove :-? !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
kako smo prosli sa spanijom???
molim vas napisite rezultat, ja evo ludim.

*ebes ameriku kad evropsko ne prenose. hocu kuciiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pobjedili Spanci 89:70 :(

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 16 Sep 2005, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nabiše nas Španci ko kantu, ali ne brinite ništa, to mi tempiramo formu za finale :D
Na kraju mi prvi, do četvrtog mjesta će da se rasporede još Grci, Rusi i Litvanci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 22:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
Ma bruka sicg, o bih ne treba ni pricati, hrv nako, slovenija ok
Sta mislite kako bi izgledali zajedno?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BiH je dobro odigrala,,ali mi nemamo igrace koji mogu nositi igru tokom cjele utakmice,,,,
Slovenija nije nesto pokazala,,ali su saluzeno pobjedili..

SCG me je iznenadila igrom totalno,,nisu pokazali volju za pobjedom,,,Spanija je jaka ali da ce dobiti sa 20 razlike to niko nije vjerovao,,,Iznenadila me je publika pogotovo na kraju kada su navijali za spance i ono Ole,,,sramota,,,,

Hrvati su se mucili ali su ipak na kraju dobili sto je na kraju najvaznije,,

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jel' to veceras prvi favorit za zlatnu medalju bio razbijen od strane Spanaca ili sam se ja zbunio ?
Ovo nije poraz vec ponizenje. Izgubiti na svom terenu 19 razlike... Mislim da su kosarkasi prvi put nakon dugo vremena posteno i zasluzeno izvizdani od strane domace publike...

Sjecam se da je Sale Djordjevic prije par godina, kad se saznalo da ce Beograd biti domacin evroskog prvenstva, rekao da na tom prvenstvu moze biti srecna ona reprezentacija koja u sudaru sa nasom izvuce poraz ispod 20 poena razlike. Koje li ironije!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Slazem se u potpunosti sa tobom Nitro!

Ovo je katastrofa.Jeb ga...idemo dalje.Nema svrhe osuti drvlje i kamenje po nasima.Neka ostanu hladne glave da se odigra maksimalno do kraja u utakmicama u grupi pa cemo vidjeti dalje.

Jedino me je pubblika iznervirala...ufff... :evil: !Pa majku mu njegovu,nekad treba bodriti i kad ne ide a ovi kao p...ke cute citavu tekmu.Jedino zivnu kad se da trica od strane nasih i umuknu odmah sa sledecimkosem Spanaca...ma bezze!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 234 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]