banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 08:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Evo da se prikljucim.... 1-1 gotovo... A bas smo imali dobrih prilika za drugi gol!!! :evil: Pa kada je i mene zainteresovalo, mozete misliti koliko je bilo vrijedno gledanja.. :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
zigic ubjedljivo najjaci igrac ..........
taj momak je sila .......

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 07 Sep 2005, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
PRVI SMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
uh...kao shto rekoh, umalo da nas sudija i neke vishe sile sprijeche u kreiranju ovog rezultata. nema shta, zigic je pokazao da je nezamjenjiv na tim visokim loptama...covjek je sve idealno spushtao, jednu su saigrachi iskoristili, iako su mogli josh koju. nema veze, odlicno je i ovako. josh samo malo je preostalo, samo hrabro i sigurno treba igrati do kraja...

СРБИЈА! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 23:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Prepali se nasi, al' pored rezultata bitne su dvije stvari - napokon je jasno da Sasi Ilicu nije mjesto u reprezentaciji - em sto uopste nije neki igrac, em izgleda ima fobiju od velikih utakmica. Druga stvar - Zigic od sad treba biti standardan jer je upravo on najzasluzniji sto se lopta mogla napokon malo spustiti u njihovu polovinu (a i da nije bilo njega Kasiljas bi bolje reagovao kod onog izletanja prije naseg pogotka)...

Ja ne znam samo kako Petkovicu nije jasno da nam je trebao jedan dribler (Vukcevic) samo da izbaci jednog njihovog na polovini terena i dalo bi se organizovati mnogo vise napada.
Odbrana nam je nema dalje - Spanci su imali zesce srece (i raspolozenog Raula) kad su dali onakav gol.

No, dobro, sad nam ne trebaju cak ni dve pobjede - bitno da ne izgubimo. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
nego vidjeshte li komshije hrvate? :) idiotluk na terenu, a pogotovo tribinama...nema dalje

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pilot babo je napisao:
nego vidjeshte li komshije hrvate? :) idiotluk na terenu, a pogotovo tribinama...nema dalje

:drinking:

Idealno za Svedsku, sad je 21 bod za njih, a Hrvati imaju 20.
Ibrahimovic jedan gol za nerijeseno u ZG-u i ludilo :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
eto kad je i moj stari gledao utakmicu onda znate koliko je sati

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2005, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Po meni je Duljaj zaista bio najbolji na tekmi.Ne volim ga nesto ali RESPECT za chovu!!! 8)
Ma svaka cast svima!!!
MRZIM SPANCE!!! :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ma sila su ljudi ..... svaka im cast ......

prije utakmice sam slusao kako spanci govore da ce da nas pobjede sa dva gola razlike minimalno .. ..

kao jaca su reprezentacija i nikada nisu izgubili na tom terenu nego su samo jedanput igrali nerijeseno ...... e ovo je drugi put :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sam mislila da ce nas nabushiti kako je bilo krenulo.....! Nashi nikako kod njihovog gola, oni non-stop kod nasheg! Ajd, dobro je ispalo s obzirom koji je papak sudija bio.... Koliko je ono uopshte bilo produzeno?! 10 minuta?!?! Kreten......Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 00:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
veze...

zeznuti uslovi, kishurina, losh teren, nashi loshi u prvom, dosta bolji u drugom. kad smo dali gol, shpanci se pogubili.
po meni sudjenje dobro, ogroman je pritisak bio na Pola a chovek je sve drzao pod kontrolom. shto se tiche produzetka od nekih 6-7 min pa mislim i da je bilo toliko prekida. bilo je 5 izmena u drugom poluvremenu.

duljaj (shteta zbog crvenog al pokvareni shpanci nisu hteli da izbace loptu) i vidic najbolji. Kezman odlichan, krenuli ga golovi!

ne dirati (ne menjati) reprezentaciju dok ima ovakv pobednichki duh!

ps

e red je u oktobru otici u BG i podrzati momke protiv Bosne i proslaviti odlazak na SP :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 01:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Koji pederi Spanci, Zigicu puko misic, a pizde nece da izbace loptu! Svaka cast za Duljaja, odlicno je odigrao cijeli mec i zao mi sto nije polomio nogu onom pederu! Ne znam kako se nije sjetio neko ko nema zuti da polomi nekog Spancica tada!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 01:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Da rezimiramo dakle...

Sastav pred pocetak ocekivan kao sto rekoh, defanzivnija taktika (ne bunker) samo sto Petkovic nije racunao na dvije stvari, totalno obezglavljenog Ilica koji nije uspjevao da se sastavi sa loptom, a trebalo je da bude glavni distributer lopti i na cinjenicu da Kezman ne moze sam da igra u napadu dok nema drugog napadaca (sidrasa) koji bi mu otvorio prostor... Spance je ponijela atmosfera i tako su i zaigrali i mislim da je Petkovic racunao da ce odbrana da izdrzi nalete Spanaca u prvih pola sata jer u onakvom ritmu nisu mogli da igraju duze. nasi se malo usrali i nije bilo preoznatljive mirnoce u igri i tu smo pogrijesili sto nismo bar pokusali da duze zadrzimo loptu na nasoj polovini. Naravno zaboravili smo i na Raula koji uvijek postize golove iz najtezih pozicija i kad to od njega najmanje ocekuju. Odbrana nam se totalno obezglavila u prvom poluvremenu i ne mogu da shvatim da odbrani ciji je prosjek visine preko 190 cm najveca prijetnja budu centarsutevi sa boka. Vicente i Joaquin su stvarno opasni, ali vidjelo se kasnije da i oni igraju na frku...
Kod nasih Koroman odlican, jedini se trudio da probije stranu, Djordjevic se pridruzio tek kasnije, ali je previse cekao u pojedinim momentima i imao previse lezernih pasova za jednog odo nosilaca igre. Stankovic neprimjetan do gola. Duljaj kao i obicno odlican i vrijedi zlata koliko je tezak na sredini. Srpski Gatuzo. Vidic igrac utakmice bez konkurencije. U prvom poluvremenu drzao je odbranu da ne odleti u paramparcad jer je bas tako izgledala u pojedinim momentima... Spanci su imali previse prostora na sredini terena, Xavi nije upucivao opasne lopte prema napadacima, ali zato su Vicente i Joaquin uvijek bili slobodni na krilu.Sreca da nije bilo Morijetesa da koristi te centarsuteve. Zigic malo spor ali i on zlata vrijedi ako nista makar u skoku je bio nenadmasan.
Sudija nije imao nekih gadnih propusta, ali ipak se vidjelo da Spancima tolerise sitnije prekrsaje. Nadoknada vremena kako - tako, mada sam vidio da je Marchena prigovorio sudiji da je trebao jos da produzi utakmicu. Vrlo zanimljiv lik...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 06:20 
Sondri je napisao:
Koji pederi Spanci, Zigicu puko misic, a pizde nece da izbace loptu! S

Ja nisam mogao da vjerujem...ONI SHPANCI SU NAJOBICHNIJE PICHCKICE.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 07:12 
I ja sam se prepao nakon prvog poluvremena. Znajuci nas mentalitet i kad su nas ovi nadigrali u prvom, mislio sam da ce u drugom nastaviti pad i primiti jos koji go. Ali su pokazali da su tim, izdigli se i veci dio drugog poluvremena bili bolji tim od Spanije.
Ne bi nikog posebno izdvajao, osim Vidica koji je stvarno igracina. Podsjeca me na Nestu po igri (s tim sto je dosta visi od njega). A Ilic stvarno nije za reprezentaciju. Ne sjecam se ni jednog njegovog dobrog pasa, sto se od njega ocekuje. Nije on los, ali se jednostavno ne uklapa. Ja bi pokusao sa Vukicem ili Vukcevicem umjesto njega.
Svima ostalima kapa dole na zalaganju i igri. Keza poceo da zabija redovanjaca, Zigic je pravi navigator, od Djordjevica im se pocelo vrtiti u glavi koliko ih je driblao, Koroman u 6 brzini, Stankovic dobar kada je najpotrebnije, odbrana i dalje "balkanski zid", Jevric standarno dobar, Duljaj udarnik pravi... ma dobri su momci.
Mislim da je ovo ipak realan rezultat, s tim da bi ih sigurno uzeli da nisu igrali kuci u onom grotlu.
Najtezi dio posla je odradjen, sada treba pametno privesti kraju sve i eto nas na Mundijalu :)

Poslednji put menjao sylver dana 08 Sep 2005, 07:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 07:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
psyborg je napisao:
Sondri je napisao:
Koji pederi Spanci, Zigicu puko misic, a pizde nece da izbace loptu! S

Ja nisam mogao da vjerujem...ONI SHPANCI SU NAJOBICHNIJE PICHCKICE.

Al su svjetske pičke bile i biće. :fist:
Majku im *ebem te im jebem ja njima :D onu...
Nebi ništa dodavao onome šta se dešavalo samo komentar sa B92.

Utakmica je donela dva potpuno različita poluvremena. U prvih 45 minuta selekcija SCG igrala je plašljivo, bez namere da ugrozi protivnički gol, što su Španci koristili i potpuno vladali situacijom.

Drugo poluvreme potpuno je promenilo situaciju na terenu, a više dobrih prilika u nastavku imali su fudbaleri u belim dresovima, koji su u većini vremena kontrolisali teren.
Promenu je donelo uvođenje Nikole Žigića umesto Saše Ilića na poluvremenu. Centarfor Crvene zvezde dobio je sve skok duele na obe polovine terena; sa druge strane, on je značajno rasteretio Mateju Kežmana, koji u prvom poluvremenu nije dobio nijednu loptu, a u drugom je igrao odlično.

U finišu utakmice selekcija SCG odlično se branila, iako je nadoknadu igrala sa igračem manje. Španci su u tim trenucima bili krajnje brzopleti i nijednom nisu ozbiljno ugrozili Jevrića.
Svaka čast momci idemo dalje.. :drinking: :drinking: :drinking:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
3 godine zivota su mi otisle sinoc gledajuci utakmicu .. sve u svemu, dobro je.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 10:05 
V@nja je napisao:
3 godine zivota su mi otisle sinoc gledajuci utakmicu .. sve u svemu, dobro je.

Ma i meni...al ajd sada da nazdravimo.
NEMOJ DA VIDIM DOLE NIJEDAN POST BEZ LADNE PIVE.

zivjeli.. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2005, 11:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Napokon da neko osim mene primjecuje da je Ilic dobar distributor lopti, al' protivnickom timu :) ... Problem je to sto je on dao gol Litvancima i velike su sanse da ce ga selektor upravo zbog tog imati opet u timu (nasa standardna boljka-jednom das go i lezis u timu 10 godina)... Mozda ce se neko pobuniti, ali protiv timova kakva je Spanija, a djelimicno i BiH za nasu igru bi (pored Vukcevica na sredini) se sjajno uklopio igrac poput Marka Pantelica u napadu. Kezman izgleda ima problem da odradi dribling u svoju korist, te najbolje djeluje kad ima jednog koji ce mu spustiti loptu ili odigrati dupli pas - sreca da ima osjecaja za igru i loptu pa se tako nadje na pravom mjestu. Ali u slucajevima kad nema igraca koji bi igrali s njim (Zigic/Milosevic) bolja bi kombinacija u napadu bila Pantelic/Ljuboja ili nesto slicno...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]