Dzabe je tebi i dva puta govoriti. Kljucni deo rechenice je da je iz buducnosti otishao u minesotu! shto znachi da je otishao u nba. a samim tim to znachi da je otishao vani. Al opet podvlachim da je otishao iz buducnosti a ne iz zvezde!!!!!! kontash sad?
A shto se tiche bogdanovica, pa da li je sluchajno moguce da je zvezda odustala zato shto je videla da ce izgubiti na spor!
Citiraj:
Ne pada mi na pamet da sad drzim predavanja o ulozi marketinga finansijske pozadine i svemu ostalom sto se ne odigrava na parketu.
xexexexexexeex
uh shto me ne prosvetli? ti mozesh da drzish predavanja samo o stvarima koje si prochitao u trecem oku ili zoni sumraka! ono tipa raznoraznih zavera! a videlo se na parketu ove godine!
Citiraj:
Tvoj veliki Partizan ima finansijsku moc i reputaciju izgradjenu na prethodnim uspjesima i naravno dobru marketinsku i finansijsku pozadinu koja mu omogucava da ponudi igracima mnogo vise nego bilo koji drugi klub na nasim prostorima...
hvala na komplimentu!
al opet te pitam, ako su ti momci vec afirmisani igrachi zasto ne odbiju partizana pa prihvate neku od ponuda inostranih klubova?! ah da, takvih ponuda nema! sve ti je to, moj ti nitro, zavera. Ama i uleb i fiba su tu ukljucheni (
http://www.trece_oko.com garant ima neke podatke o tome

)
Citiraj:
Hoces da te podsjetim da je prije dvije ili tri sezone Partizan htio po svaku cijenu da dovede i Milutina Aleksica iz Zvezde iako je kompletna javnost bila zacudjena tim potezom jer im objektivno nije bio potreban igrac njegovog profila.
Toliko o tvojim argumentima (a ja sam naveo imena i prezimena igracha koji su iz Partizana otishli u nba i eur). Tvoji argumenti su tipa "secash se shta je rekla ova komshinica onoj drugoj" i sl. Otkud ti majke ti znash zashto je uprava partizana htela da ga uzme. i shto je najbitnije chovek je 2002/2003 igrao u buducnosti!
Citiraj:
Mislis li da je slucajno sto svake sezone Partizan zeli da dovede po jednog igraca iz Zvezde.
Ma kakvi sluchajno. Cilj partizana je da zvezda ode u drugu ligu, pa taman da partizan ne uzme ni jednu titulu! ili mozda, mada ne verujem, shto je zvezda nesposobna da zadrzi igracha jer je duboko neorganizovan klub sa nesposobnim ljudima, pa joj i grachi svake godine odlaze u refleks, hemofarm, buducnost i gle ti drskosti, u partizan? a ja mislim da je najverovatnije da je to zavera protiv zvezde, jer u zoni sumraka sve je moguce
Citiraj:
Toliko od mene...
stvarno, ali stvarno (ne zezam te) ova ti je do sada bila najargumentovanija rechenica
ps a ovo "vokabular" da to nije neshto vezano za cugu npr votka i red bul
pa se skratilo?
a ovo "suptilno" da to nema neke veze sa papirima koji se vade u SUP-u (ono npr dobio sam suptilne papire)
a ovo parafraziranje e to je garant friziranje motora koji rade na paru samo shto I prelazi u A? xexexexexeexex
Hajde M.Vujaklijo potrudi se pa nama priprostim (dodushe sa jakim, nepravilno i vulgarno, napisanim argumentima) objasni?!

[/b]