banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 15:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 11:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2004, 18:08
Retardusi, poziv SRPSKIH igraca navijacima iz RS vazi do kraja kvalifikacija.. Patriot Boys ce se potruditi da za ostale tekme organizuju masovniji odlazak iz Banja Luke..
A vi, xexex fanatikosi, pa samo dodjite da vidimo ko se cuje... Ali bas dodjite, kao PB u sarajevo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Odgovoricu jos ovaj put, a onda cu prestati sa polemikom bar na ovom forumu.Svaka dalja rasprava pripadace forumu politika i mozemo uvijek tamo da nastavimo, ako bas bude potrebe za tim. . .

bosnjak061 je napisao:
Jel ti navijas za reprezentaciju ili za navijace? Ako ces tako... sta bih ja onda trebao pomisliti na natpise: NOZ, ZICA, SREBRENICA?

Taj natpis je interna stvar izmedju dvije navijacke grupe i izmedju navijaca su uvijek postojale tenzije i na politickom nivou. . . Ja govorim o tome da navijaci jedne reprezentacije nose natpise koji direktno vrijedjaju igrace koji igraju za tu reprezentaciju.Ako ste vec nosili te natpise, pitam se da li biste se radovali da je Gruja Bajic ili neko drugi od Srba koji igraju za BiH recimo postigao gol i BiH pobijedila.Zasto da se radujete golu koji je postigao neko "ko je Srbin a nije covjek" i neko za koga imate "250.000 razloga da ga mrzite"? ? ? Pitanje je retoricko jer znamo odgovor i ti i ja i svi ostali. Kad je vec takva situacija, onda vi lijepo navijajte za Kenana, Vedina,Elvira i Hasana, a psujte majku srpsku i mrzite Vladana, Sergeja i Branimira. . .Toliko o tome. . .

bosnjak061 je napisao:
A, ja se rodio u Bosni i Hercegovini, republici bivse umjetne tvorevine Jugoslavije.

Ti si se druskane moj rodio u drzavi koja se zvala Jugoslavija isto kao i ja i vecina nas ovdje na forumu (osim ako nemas 10-ak godina pa si se rodio poslije 1992, jer samo u tom slucaju si mogao da se rodis u drzavi koja se zove Bosna i Hercegovina). Kao sto je vec neko naglasio (mislim da je Harvester na nekoj drugoj temi), legitimni nasljednik drzave koja se raspadne je onaj dio koji ostane, a to je u ovom slucaju Srbija i Crna Gora , a ne onaj koji se otcijepi. . .I po toj, po tebe i tebi slicne, surovoj logici ti i tebi slicni koji se tako izjasnjavaju se lazno deklarisete o drzavi u kojoj ste rodjeni. Ja dakle navijam za zemlju u kojoj sam rodjen, a ti . . . Pa vidi sam za koga ti navijas i koja je zemlja u kojoj si rodjen :lol:

bosnjak061 je napisao:
Eto, i ja cu te jos nesto pitati ako mozes odgovoriti. Kazes da si navijao za BiH, sad vise ne navijas. Zasto si prije navijao za BiH?

Da se razumijemo. Nisam, niti bih ikad navijao za BiH kad igra protiv Srbije i Crne Gore.Samo sam simpatisao tu reprezentaciju kad igra protiv reprezentacija koje mi nisu niko i nista, ali poslije ovoga na Kosevu siguran sam da ni to vise necu nikad da uradim. Zasto mi ne bi bila draza recimo reprezentacija Spanije od BiH, jer me njeni navijaci bar nece prozivati sto sam Srbin i narusavati moja osnovna prava, prvo kao covjeka a potom i kao pripadnika jednog od tri ravnopranva naroda u ovoj nazovi drzavi. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...za nitra bravo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 16:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
InfernuS je napisao:
Aaaa bosnjak, jesi ti pacenik od chovjeka pa to je strashno, shta's navalio na Srbe u BiH, jebali te Srbi u BiH svi redom u taj shupak uski nacionalistichki i ljubomorni. Daj chovjeche iskuliraj vec jednom !!!!!!!!

P.S.
Jebo te onaj ko ti je poklonio prvu loptu !!!!!!! :x :evil: :fist:

Nekazu ljudi bez veze da je u danasnje vrijeme tesko biti glup--velika konkurencija :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Daj Nitro neprovaljuj se Alaha ti.Sad si se ti kao naso uvrijeden sto je neko tamo imao neki transparent i ti si se toliko razocarao da ces od sada navijati za npr. Spaniju. To su price za malu djecu.Navijaj za koga hoces koga boli ona stvar za tim. Sad imas i besplatne karte ,prevoz ...
Sa svim navijacima iz SCG ,RS... koliko je bilo gledalaca na utakmici sa San Marinom. Jadni ste nema sta. Ali i to je vase pravo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...jednom sam ti dao besplatan savet da dobro razmislis(naravno ako mozes) sta ces napisati , a ti niiiiista....jebote covece....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2004, 10:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Merhaba, isti post vrijedi i za tebe kao i za onog punoglavca, taman si ga dobro iskopirao, da ne moram ja.

Nitro, nemam pojma ko si i shta si, ali zaista ti skidam kapu.

Ovima shto samo znaju da proizvode so i imaju samo zheljezare, stvarno za vishe nije ni ochekivati ... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2004, 16:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

InfernuS je napisao:
Merhaba, isti post vrijedi i za tebe kao i za onog punoglavca, taman si ga dobro iskopirao, da ne moram ja.

Nitro, nemam pojma ko si i shta si, ali zaista ti skidam kapu.

Ovima shto samo znaju da proizvode so i imaju samo zheljezare, stvarno za vishe nije ni ochekivati ... 8)

Cuj njega, SAMO zeljezarei so. Pa jadnice sta to vi imate?Celex koji proizvodi toalet papir sa 30 % kapaciteta. Eto to ste uspjeli pokrenuti. Da vam nije Fice iz Ceske koji je radio prije u CELEXU nebi ni to uspjeli :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2004, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...posalji CELEX-u svoju sliku trebace im da povecaju prodaju toalet papira...dobro , ti to ne koristis , ali ostali narodi obilato...bices popularan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2004, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

žaoka je napisao:
...posalji CELEX-u svoju sliku trebace im da povecaju prodaju toalet papira...dobro , ti to ne koristis , ali ostali narodi obilato...bices popularan...

Eto kako obilato kad ni za tih 30% nemogu naci trziste . :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2004, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh ova polemika prerasta u nesto sto je totalno van sporta, ali s obzirom da se osjecam prozvanim, opet cu da odgovorim. . .

Merhaba je napisao:
Daj Nitro neprovaljuj se Alaha ti.Sad si se ti kao naso uvrijeden sto je neko tamo imao neki transparent i ti si se toliko razocarao da ces od sada navijati za npr. Spaniju. To su price za malu djecu.Navijaj za koga hoces koga boli ona stvar za tim. Sad imas i besplatne karte ,prevoz ...
Sa svim navijacima iz SCG ,RS... koliko je bilo gledalaca na utakmici sa San Marinom. Jadni ste nema sta. Ali i to je vase pravo

Ako hoces iskreno nisam se uopste razocarao u te primitivce sto su nosili te transparente, vec sam se razocarao u sebe sto sam mislio da kod vas postoji bar minimum tolerancije i da cete bar biti toliko civilizovani da ne dizete politicke tenzije i provodite anti - srpsku propagandu kad vam dobar dio reprezentacije sacinjavaju Srbi. . .

I jos nesto. . . Nemoj da se nadjes uvrijedjen, ali ako je nivo tvoje civilizovanosti i emancipacije na nivou tvog pravopisa onda ja i ti stvarno nemamo vise sta da pricamo. Poradi malo na tome, prije nego sto se upustis u ozbiljne rasprave . . .

Hvala InfernuS i žaoka na podrsci ali nisam rekao nista sto vec svakome nije poznato. . . Ali drago mi je da smo slozni u razmisljanjima . . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2004, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...merhaba , s tvojom slikom bice upsleni 100%...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2004, 13:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Samo jedno pitanje: Kako se niste razocarali kada je bio postavljen transparent NOZ ZICA SREBRENICA?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2004, 14:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
To je moj transparent!Sta imate protiv toga?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2004, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
tomo
ne laprdaj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2004, 20:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2004, 11:35
Nitro je napisao:
Da se razumijemo. Nisam, niti bih ikad navijao za BiH kad igra protiv Srbije i Crne Gore.Samo sam simpatisao tu reprezentaciju kad igra protiv reprezentacija koje mi nisu niko i nista, ali poslije ovoga na Kosevu siguran sam da ni to vise necu nikad da uradim. Zasto mi ne bi bila draza recimo reprezentacija Spanije od BiH, jer me njeni navijaci bar nece prozivati sto sam Srbin i narusavati moja osnovna prava, prvo kao covjeka a potom i kao pripadnika jednog od tri ravnopranva naroda u ovoj nazovi drzavi. . .

Slusaj, navijaj za Spaniju! Prosjecni Spanjolac ce ti se samo nasmijati i reci il da nemas kulturnog intelekta da navijas za zemlju u kojoj zivis ili da si glup. Bilo kako bilo, navijaj za koga hoces. A, kazem ti, ti ocito navijas za navijace a ne za reprezentaciju. Prema ovom ispada da ti nikako ne gledas na nogomet nego oko njega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2004, 20:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2004, 11:35
Tomo_Sokota je napisao:
To je moj transparent!Sta imate protiv toga?

:fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2004, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bosnjak061 je napisao:
Slusaj, navijaj za Spaniju! Prosjecni Spanjolac ce ti se samo nasmijati i reci il da nemas kulturnog intelekta da navijas za zemlju u kojoj zivis ili da si glup. Bilo kako bilo, navijaj za koga hoces. A, kazem ti, ti ocito navijas za navijace a ne za reprezentaciju. Prema ovom ispada da ti nikako ne gledas na nogomet nego oko njega.

Rasprava sa tobom je samo izgleda presipanje iz supljeg u prazno i ponavljanje istih stvari. Jel ja treba sto puta da ponovim da ja navijam za Srbiju i Crnu Goru, i da nijednom nisam rekao da navijam za nekog drugog. . .
"Navijati za zemlju u kojoj zivis", ajde da rastumacimo i to. Po toj logici bi hiljade i hiljade tvojih zemljaka rasutih po Svedskoj, Danskoj itd. trebalo da navijaju za te reprezentacije a nikako za BiH jer ne zive u ovdje. Nasi ljudi u Njemackoj bi trebalo iz sveg glasa da navijaju za Svabe jer, zaboga, tamo zive pa kako da ne navijaju za tu zemlju. . . Po toj tvojoj logici je, i onih par hiljada SFOR- ovih vojnika koji su dosli da bodre Spaniju na Bilinom polju, "glupo" i "bez kulturnog intelekta" jer oni zive u BiH, pa kako onda da ne navijaju za tu zemlju vec za svoju Spaniju (nekulturna djubrad, kako ih nije sramota, ovdje zive a navijaju za drugu reprezentaciju). . .
Ja ne navijam za navijace (jos jedan od tvojih bisera), vec kao sto sam rekao za reprezentaciju zemlje u kojoj sam rodjen, a to je, svidjalo se to nekom ili ne, SRBIJA I CRNA GORA!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2004, 14:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2004, 18:08
rosjecni spanac !!!! e pazi, kada smo sa faxom isli u barcu svaki ali apsolutno svaki znak u gradu gdje pise madrid je isaran.. ljudi se loze na kataloniju, pricaju katalonski jezik i sutra bi se ocjepili od madrida!!!!
takav prosjecan spanac, shvatice ako malo razmisli, zasto SRBI ne vole/mrze islamsku federaciju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]