banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 11:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ташко je napisao:
Ova reprezentacija se razlikuje za samo jednog igraca od one iz Turske. Velickovic<>Marjanovic.

A tamo smo, realno, bili odmah iza Spanije. Ono navlacenje sudija protiv Turske se ne racuna. Ono su oni dobili, a ne Turci.

Ima i tog da nema "zara". Ali nije ti isto igrati kad iza sebe imas sezonu sa 20 poena u prosjeku s jedne strane i kad imas sezonu punu povreda, bez pravog suta, s druge strane.

U dobrim su klubovima nasi sljedece sezone. Jos Bjelica da ode iz Olimpijakosa i to je to.
U CSKA igraju Teo i Krstic. Bice puno bolje na sljedecem prvenstvu.

A sad navijamo svi za Ruse :D

u turskoj smo odigrali kao sto makednoci igraju za makedoniju, u litvaniji kao igraci bih ili hrvatske. to je razlika. ti ne kontas uopste sta ja pricam. ovi momci su par zadnjih utakmica odigrali bezidejno, prazno, skoro pa bezvoljno

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jebiga, svima se desi loša utakmica, šteta što nam se to desilo u četvrtfinalu. Izgubili smo od slabije ekipe, u devet od deset bismo ih dobili, ej, Rusi ovako nisu trice šutali od Tihonenka. Sa druge strane, mi odavno ne šutasmo ovako loše.

No dobro, sutra dobiti Grke i onda spremati ekipu za sljedeću godinu i OI kvalifikacije. To je višegodišnji plan reprezentacije. Biće to ok, sva poređenja sa drugoligašima poput Hrvatske, Makedonije i sl. su smiješne.

I konačno, nabijem na qrac "najjače EP u zadnjih xx godina". Generalno, lošije košarke se ne nagledah odavno. Suđenje je posebna priča, imam osjećaj da je svaki drugi sudija igrao neku svoju utakmicu.

Ajmo, Srbija!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ташко je napisao:
Ova reprezentacija se razlikuje za samo jednog igraca od one iz Turske. Velickovic<>Marjanovic.

A tamo smo, realno, bili odmah iza Spanije. Ono navlacenje sudija protiv Turske se ne racuna. Ono su oni dobili, a ne Turci.

Ima i tog da nema "zara". Ali nije ti isto igrati kad iza sebe imas sezonu sa 20 poena u prosjeku s jedne strane i kad imas sezonu punu povreda, bez pravog suta, s druge strane.

U dobrim su klubovima nasi sljedece sezone. Jos Bjelica da ode iz Olimpijakosa i to je to.
U CSKA igraju Teo i Krstic. Bice puno bolje na sljedecem prvenstvu.

A sad navijamo svi za Ruse :D

Onda bi im bilo bolje da zaigraju za klubove u Srbiji. Barem ne bi grijali klupu!

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
manitu uci da svira je napisao:

u turskoj smo odigrali kao sto makednoci igraju za makedoniju, u litvaniji kao igraci bih ili hrvatske. to je razlika. ti ne kontas uopste sta ja pricam. ovi momci su par zadnjih utakmica odigrali bezidejno, prazno, skoro pa bezvoljno

Kontam. Ali za tu bezidejnost su krive ocajne sezone u klubovima i povrede sa kojima je vecina kuburila.
Bar 50%. Ne mozes izaci na teren i reci:"Odoh dati 25 koseva i polomiti protivnika", a znas da ti to ne ide prethodnih 7-8 mjeseci. Jebiga, psiha je cudo.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka

Duda je prije prvenstva govorio da je cilj Srbije plasman na OI. Sutra ćemo vidjeti da li će taj cilj ispuniti.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka

Ako Srbija izgubi i iduću utakmicu mislim da joj ne gine 8. mjesto što je katastrofa u odnosu na prošlo EP i SP.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Искључиви кривац за пораз вечерас од руса је Теодосић. Савановић катастрофа...
Биће јако тешко сутра са грцима,мислим да су у бољој форми од нас иако без 2-3
најбоља играча играју ово првенство...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka

Meni je laknulo kada su Rusi dobili Makedoniju. Ne mogu ni zamisliti koja bi to katastrofa bila da nas je Makedonija nabila.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Mi ćemo igrati na OI, Makedonci neće. Ćorave koke ubodu zrno, veliki se poskliznu, ne treba zbog toga sve slati bestraga. Španci su prošle godine imali veću reputaciju od nas, pa su ispali, pa su se vratili jači nego ikad. Tako ćemo i mi.

Oni koji kukaju kako bi nas "Makedonija nabila", bolje neka ubuduće ni ne gledaju košarku, niti pišu o istoj. Forma je trenutna, klasa je stalna. Još samo fali da se neke Makedonije bojimo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Ташко je napisao:
Michigenac je napisao:
smatracu ovu generaciju najvecim luzerima bez obzira na dosadasnje medalje.

Puno ce ih ovo zabrinuti, kao i vecinu forumske javnosti. Da dodam i sebe na taj spisak.

Raduljica, Tepic, Velickovic, Rasic, pola Krstica... Recimo i Cakarevic, jeste da nisam siguran koliko bi on dobro igrao.
Da ste pratili kosarku tokom sezone, znali bi da je Keselj u ku*cu, da je Bjelica ostao na svom talentu, koji ga istina jos moze izvuci, da je Teo obatalio sut posteno...

Ovo sto navodis, istina, ne mozemo iskljuciti, ali nije poenta u tome (statistika po klubovima je drugorazredna stvar) vec u onom sto manitu veli, ovde se hemija istopila medju igracima, neki k...c ne stima! Mrtvilo Savanovica poslije onog promasaja protiv Francuza, Teovi nerezonski sutevi, u cjelini mrtvilo citavog tima... Ko da su ostali ozraceni poslije tog meca sa Francuzima, igrali u Cernobilju, a ne u Litvaniji.. :roll:

Ocekujem od Dude na kraju ove misije jedno siroko i sveobuhvatno saopstenje i kritiku, jasno da stavi do znanja u cemu je najveci problem. On je stvorio ovu generaciju, bilo bi pomalo i od njega sramotno, ali sam siguran da dize ruke od njih ako sutra ne dobiju Grke. Njegov jedini pravi cilj je OI

Poslednji put menjao Michigenac dana 15 Sep 2011, 21:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Još samo fali da se neke Makedonije bojimo.

:thumbright:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Mi smo cijelo prvenstvo odigrali sa 4 igraca - Krstic, Keselj, Savanovic (izgubio se nakon Francuske) i Teodosic (Ivkovic mu dao slobodu da divlja po terenu).
Ostali su bili povrijedjeni ili van forme ili sasvim beskorisni, tu su tek da popune broj, poput Perovica, Marjanovica, Paunica, Bjelice.
Zbod Dudine sujete i tvrdoglavosti odrekli smo se usluga dva dobra igraca - Milicica i Rakocevica, sa kojima bi dobili cvrstinu pod kosem i ubojitost u napadu. Bas me zanima da li bi Rusi onoliko divljali pod nasim kosem da im je tu stajao Darko.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka

Prednost Srbije nad dobrim dijelom evropskih reprezentacija jeste i što ima dobre mlađe selekcije. Makedoncima će ovo biti kapak i za koju godinu ih neće nigdje zadugo biti. Od ex yu republika jedino još Hrvati bi mogli napredovati jer takođe nemaju loš podmladak.

Ne znam zašto si toliko uvjeren da naši sutra neće potonuti na psihološkom planu. Ne bi im bilo prvi put. Sjećaš se Turske lani? I ja bih volio da pobijede Grke koji su takođe raspad ekipa ali i mi smo. Sutra neću biti u mogućnosti gledati 2. poluvrijeme ali mogu samo reći da se nadam da mogu dobiti.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma dajte ljudi malo objektivnosti....

Prvo...svi dolaze na pripreme poslije lose sezone u klubovima....

Drugo...neki bitni igraci dolaze na pripreme sa povredama....Bjelica i Velickovic u prvom redu....

Trece...ostajemo bez Velickovica koji je nasa prva opcija na cetvorci....Savanovic mora da igra cetvorku i samim tim slabimo igru pod kosem.....

Cetvrto...zapadamo u grupe u kojima se ocekuje visok nivo igre na svakoj utakmici....

Peto...povrede nas ne zaobilaze ni na prvenstvu tako da ostajemo bez Rasica i Tepica...a i Krstic igra sa povredom....

Sesto...kao posljedica svega sto se izdesavalo mi u napadu ostajemo sa tri igraca koji daju poene (Teodosic, Krstic, Savanovic) i jednim koji mozda ubode tricu (Keselj)....

Kad se sve to sagleda ja jednostavno ne mogu da vjerujem da vi i dalje pricate o nekoj borbenosti....kakva crna borbenost...kao nisu htjeli da igraju...vezze sa mozgom....

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:
Mi smo cijelo prvenstvo odigrali sa 4 igraca - Krstic, Keselj, Savanovic (izgubio se nakon Francuske) i Teodosic (Ivkovic mu dao slobodu da divlja po terenu).
Ostali su bili povrijedjeni ili van forme ili sasvim beskorisni, tu su tek da popune broj, poput Perovica, Marjanovica, Paunica, Bjelice.
Zbod Dudine sujete i tvrdoglavosti odrekli smo se usluga dva dobra igraca - Milicica i Rakocevica, sa kojima bi dobili cvrstinu pod kosem i ubojitost u napadu. Bas me zanima da li bi Rusi onoliko divljali pod nasim kosem da im je tu stajao Darko.

Објасни ми шта ти то значи " због дудине сујете"?
Миличић може да игра само код Моке москитоса и да баца камен у Шипову!
Дуда сујетан?! Шта све нећу прочитати...
А Ракочевић је показао карактер 2005 на еп у СЦГ,и он и Јарић. Чудо да њега ниси споменуо
да недостаје...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
O da, sujetan je jos kako. Nikad nece priznati da je negdje pogrijesio. Svi to znaju, ali ga niko od nasih novinara ne smije malo nagaziti, jer mu svaki dan dizu spomenike, kuju ga u zvijezde i pisu mu hvalospjeve. On je birao igrace, on je birao taktiku za ovo EP. Kao Rakocevic je sebican i neodgovoran i zbog toga je zauvijek odstranjen iz reprezentacije, jer kvari timski duh. A, sta ce Duda uraditi nakon ove sramne Teodosivece partije veceras? Hoce li Teo biti kaznjen? Toliko neodgovornosti, sebicnosti i gluposti odavno nije vidjeno!!!
Procitaj malo Rakocevicevu i Milicicevu statistiku iz prosle sezone, pa onda skontaj jel bolje njih da gledamo ili neke Paunice, Perovice, Marjanovice i Bjelice. Ova dvojica su za njih doktori!

Poslednji put menjao Acrobatico dana 15 Sep 2011, 22:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Srbija, zemlja sa 10.000.000 selektora.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ma pusti bolan, Milicic se registrovao pa pljuje Dudu.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Freak on a leasH je napisao:
Ma dajte ljudi malo objektivnosti....

Prvo...svi dolaze na pripreme poslije lose sezone u klubovima....

Drugo...neki bitni igraci dolaze na pripreme sa povredama....Bjelica i Velickovic u prvom redu....

Trece...ostajemo bez Velickovica koji je nasa prva opcija na cetvorci....Savanovic mora da igra cetvorku i samim tim slabimo igru pod kosem.....

Cetvrto...zapadamo u grupe u kojima se ocekuje visok nivo igre na svakoj utakmici....

Peto...povrede nas ne zaobilaze ni na prvenstvu tako da ostajemo bez Rasica i Tepica...a i Krstic igra sa povredom....

Sesto...kao posljedica svega sto se izdesavalo mi u napadu ostajemo sa tri igraca koji daju poene (Teodosic, Krstic, Savanovic) i jednim koji mozda ubode tricu (Keselj)....

Kad se sve to sagleda ja jednostavno ne mogu da vjerujem da vi i dalje pricate o nekoj borbenosti....kakva crna borbenost...kao nisu htjeli da igraju...vezze sa mozgom....

sedmo, otvori nam se da preko rusa i eventualno francuza uzmemo medalju. al samo mi imamo povrede i samo mi imamo probleme, makedonci pred penzijom su zvijezde nba lige itd. jah..

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Овај тим без Ивковића на клупи не би прошао ни групу на било којем такмичењу!Заборавили сте
већ резултате прије Дуде?Заборавили сте Шакоту,Славнића и остале бисере...
Једног дана када Ивковић,Пешић,Вујошевић,Обрадовић буду у пензији бићемо на нивоу БиХ,упамтите
то! Наша највећа предност у односу на остале су вансеријски тренери који од гована праве питу
већ годинама. Па погледајте хрвате само како се брукају...Играчки кадар нам је ту негдје али
немају српску струку и систем!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]