banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 115  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Vaterpolo
PostPoslato: 09 Avg 2015, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
jebote kru mićo pjan bio

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Spoiler:
Srbija je mala zemlja ali ima velike športaše. Ja pretpostavljam da je tomu tako jer Srbija nije lijepa zemlja u odnosu na bogate zemlje. Zato se jadni i frustrirani Srbi trude u športu i kompenziraju grde gradove s jednim velikim htijenjem i tako nastoje dokazati da Srbija ipak nije toliko ružna i beznačajna zemlja što se tiče građevina u odnosu na velebne, bogate i najljepše gradove svijeta. Ako išta, Srbija gradi grde anti-fašističke spomenike i ima ratnu industriju te proizvodi kvalitetne tenkove. Barem to.

:lol: :lol:
komentar sa T-portala

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Neko se sprda....nadam se :)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 10:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Da mi je znati šta je u glavi autora komentara :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
pa kaže :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zMqsybeFni8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 10:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Evo za Slagzija jedno objašnjenje zašto su ovi momci sportski heroji i da vrijede više nego ne znam kakvi fudbaleri. http://balkans.aljazeera.com/blog/prvac ... tog-bazena

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
_зока je napisao:
Da mi je znati šta je u glavi autora komentara :lol:

aceton

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 10:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
_зока je napisao:
Evo za Slagzija jedno objašnjenje zašto su ovi momci sportski heroji i da vrijede više nego ne znam kakvi fudbaleri. http://balkans.aljazeera.com/blog/prvac ... tog-bazena

zasto sam vam ja sinonim za vaterpolo i rafting,i odmah mene prozivate? :lol: :lol:

ne,ozbiljno,svaka cast momcima...ne mogu se bas pohvaliti da sam gledao utakmicu,ali citavo jutro uzivam citajuci hrvatske portale,narocito Kolindinu stimulaciju prije utakmice kako su slavljenicke "kapice" vec spremne :lol: :lol: :lol: ...lijepo je hrvatsku pobjediti makar i u potezanju konopca 8)

ali sa te sportske strane,meni se obratite sledece godine ako konacno docekam zlatnu medalju iz Rija :angry4: :angry4: :angry4:

vise od 30 godina ja cekam na to!!! :( :(

na te beznacajne sportove se nalozim samo na OI,kao na tekwando,streljastvo i sl...Ono,drago mi da u bilansu medalja budemo opasni,pri cemu su zlata-zakon!...i upravo ta zlata odredjuju poredak...kao i da li cemo biti ispred hrvata ili ne :D ....al jbg :( ...mi vec 30 godina osvajamo ova EP i SP,koja se odrzavaju svake godine,ponekad i dvaput (LENA I FINA su jako ozbiljne organizacije :roll: )....dok drugi za to vrijeme vrse smjenu generacija,kombinuju,isprobavaju i tempiraju sve za te olimpijske cikluse...Bog me ubio ako Madjari od zadnjih pet Olimpijada nisu uzeli cetiri zlata :( :( ...A ako slucajno oni malo promase sa tempiranjem,ulete ili glupi Hrvati kao u Londonu,ili Italijani,Spanci :( :( ...

Zakljucak...svaka cast momcima,velika je ovo stvar....ali,ako hocete MENE da privolite malo na taj sport,dajte mi sledece godine to olimpijsko zlato vise u picku materinu!!! :angry4: :angry4:

30 godina cekanja je previse,stvarno..cak i za nekog jako strpljivog kao sto sam ja.....a ako sad,kad smo ovako dominantni,ponovo Madjari osvoje zlato,onda vas i definitivno nabijem na kurac,i vas i vas bezvezni sport!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 11:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
_зока je napisao:

zasto sam vam ja sinonim za vaterpolo i rafting,i odmah mene prozivate? :lol: :lol:

Zato što si rekao da bi mijenjao sve te medalje za jednu u fudbalu....a ovi momci su tu zbog sporta i nacionalnog ponosa, ne bave se time zbog para kao raspali fudbaleri niti šuruju sa mafijašima/menadžerima i ne prodaju se za pare, a u reprezentaciju svraćaju samo da bi digli sebi cijenu na tržištu (mada ne znam kako ovi naši to uspijevaju, po svemu prikazanom u reprezentativnom fudbalu poslije svakog nastupa matični klub bi im trebao umanjiti platu za 10%).

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 11:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

taj tvoj post bi i imao neku tezinu da ne svrsavas tamo kad partizan pobjedi steauu..a mogu tek misliti ako udju u LS..odjebes brate fudbalere potpuno i uzivas u ostalim sportovima...i prestanes mene prozivati,da me ljudi ne napusavaju ovdje na ovakvim temama stalno...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Schlager je napisao:

ali sa te sportske strane,meni se obratite sledece godine ako konacno docekam zlatnu medalju iz Rija :angry4: :angry4: :angry4:

dobro Šlagzi nije baš 30 godina, nakon zlata u Los Anđelesu 1984 , osvojili smo i zlato u Seulu 1988 :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 11:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Schlager je napisao:

dobro Šlagzi nije baš 30 godina, nakon zlata u Los Anđelesu 1984 , osvojili smo i zlato u Seulu 1988 :D

tad sam bio u jna (guster) i nisu nam dali da palimo tv uopste :angry4: :angry4: ..pa i ne znam za to...dobro,27 godina...

ajd sto nam nisu dali za OI da palimo TV,vec gledam dan pred odlazak u JNA ovdje na gradskom Kup Pobjednika Kupova,Borac-Metalist Kharkov 2-0,i tamo u vojsci,JRT prenosi revans a meni glupi desetar slovenac ne da da upalim tv i za kaznu sto "pitam svasta" moram usivati neku dugmad na kosuljama:angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 11:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ostali koji se bave "beznačajnim sportovima" rade ono što znaju na najbolji mogući način. Kidaju do kraja i osvajaju medalje. Žele samo da se zna kako su najbolji u svom poslu, a ostalo kako bude.

Kad bi u fudbalu bio bar dio tog takmičarskog duha možda bi i ja nekad pogledao neku utakmicu. Ovako kurčenje sa milionima koje zarađuju, a na terenu kao da su neki rekreativci koji igraju za gajbu piva ispred prodavnice.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 11:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dobro,ajd sad izredajte se svi kako ja ne znam nista o sportu...ostavite me u mom blazenom neznanju,i jedino me bar prestanite poimenicno prozivati kao Zoka...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Redaljka na Slagziju. :lol: :lol:

Ali slazem se da ovo treba potvrditi na OI. Medalja tamo, pa deset mjesta praznih i onda mogu sva ostala takmicenja, SP, EP, itd.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ја се у потпуносту слажем са Шлагером, осим у овом дијелу за фудбалере, пошто је њему до њих и фудбала стало. Већ смо и причали о томе, ватерполо ЕП и СП се играју сваке године, и немају толику тежину.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 12:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Schlager je napisao:

Zato što si se jedino ti okomio na vaterpolo, na sport, u kojem nas momci u koje se pa možemo reći ponajmanje ulaže - redovno obraduju titulama.
Meni je ova titula najvrednija u ovoj godini. Obožavam vaterpolo, a svakome ko ne voli sport savjetujem da ne posjećuje teme na forumu u kojima se govori o ovom sportu. Ništa lično, ali ti baš znaš pretjerati. Ponoviću još jednom nešto što sam pisao na forumima: fudbal možda jeste najvažnija sporedna stvar na svijetu ali fudbal nije jedini sport na svijetu.

Schlager je napisao:
na te beznacajne sportove se nalozim samo na OI,kao na tekwando,streljastvo i sl...Ono,drago mi da u bilansu medalja budemo opasni,pri cemu su zlata-zakon!...i upravo ta zlata odredjuju poredak...kao i da li cemo biti ispred hrvata ili ne :D ....al jbg :( ...mi vec 30 godina osvajamo ova EP i SP,koja se odrzavaju svake godine,ponekad i dvaput (LENA I FINA su jako ozbiljne organizacije :roll: )

Nikako jbg da shvatiš da je zlato u streljaštvu na OI jednako zlatu u košarci. Zlato na OI je zlato. I moliću te, kao neko, ko obožava vaterpolo, da ne omalovažavaš ni ovaj sport, ni titule, ni prvenstva. Ono što je Srbija sinoć uradila je za sav mogući i nemogući sportski i ljudski respekt. Očito je da to ne voliš i to smo shvatili. Preskočiš temu i gotovo. Ni ja, dok se neko ne odstrani kriminalce i mamine i tatine sinove koji sistemski zadnjih 20 godina uništavaju FK Borac ne pišem ništa na toj temi pa Banjaluka nije propala. :wink:

Nego doček je večeras u 20.00.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

:lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 12:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sta se i radi. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 115  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]