_зока je napisao:
Evo za Slagzija jedno objašnjenje zašto su ovi momci sportski heroji i da vrijede više nego ne znam kakvi fudbaleri.
http://balkans.aljazeera.com/blog/prvac ... tog-bazenazasto sam vam ja sinonim za vaterpolo i rafting,i odmah mene prozivate?
ne,ozbiljno,svaka cast momcima...ne mogu se bas pohvaliti da sam gledao utakmicu,ali citavo jutro uzivam citajuci hrvatske portale,narocito Kolindinu stimulaciju prije utakmice kako su slavljenicke "kapice" vec spremne

...lijepo je hrvatsku pobjediti makar i u potezanju konopca
ali sa te sportske strane,meni se obratite sledece godine ako konacno docekam zlatnu medalju iz Rija
vise od 30 godina ja cekam na to!!!
na te beznacajne sportove se nalozim samo na OI,kao na tekwando,streljastvo i sl...Ono,drago mi da u bilansu medalja budemo opasni,pri cemu su zlata-zakon!...i upravo ta zlata odredjuju poredak...kao i da li cemo biti ispred hrvata ili ne

....al jbg

...mi vec 30 godina osvajamo ova EP i SP,koja se odrzavaju svake godine,ponekad i dvaput (LENA I FINA su jako ozbiljne organizacije

)....dok drugi za to vrijeme vrse smjenu generacija,kombinuju,isprobavaju i tempiraju sve za te olimpijske cikluse...Bog me ubio ako Madjari od zadnjih pet Olimpijada nisu uzeli cetiri zlata

...A ako slucajno oni malo promase sa tempiranjem,ulete ili glupi Hrvati kao u Londonu,ili Italijani,Spanci

...
Zakljucak...svaka cast momcima,velika je ovo stvar....ali,ako hocete MENE da privolite malo na taj sport,dajte mi sledece godine to olimpijsko zlato vise u picku materinu!!!
30 godina cekanja je previse,stvarno..cak i za nekog jako strpljivog kao sto sam ja.....a ako sad,kad smo ovako dominantni,ponovo Madjari osvoje zlato,onda vas i definitivno nabijem na kurac,i vas i vas bezvezni sport!