banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 08:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Је ли само побједник турнира иде на ОИ, или двије екипе? Чини ми се да двије екипе иду даље, ако сам добро протумачио овај линк са википедије. Ако је тако, онда није толико страшно.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
hercegovac27 je napisao:
Srbija će igrati kvalifikacioni turnir u Madridu u grupi sa Španijom, Poljskom i Alžirom. Sretno nam bilo jer će im sreća zaista trebati. Dotad se možemo radovati osvojenoj srebrnoj medalji. Ja ne vjerujem da će se rukometaši plasirati na OI! To je moje mišljenje. Drago mi je da smo osvojili medalju ali me ne puca prevelika euforija.

Takođe da naglasim da je potpuno nepravedno da Britanci idu na OI direktno jer ih uopšte nema na rukometnoj karti Evrope! Iz Evrope ide ukupno 7 reprezentacija. Britanija, Danska i Francuska već su se kvalifikovale!

Takođe ne znam na koji način se formiraju grupe jer su Hrvati opet dobili jackpot. U grupi su sa Islandom, Japanom i Čileom.
Naši trebaju da rade na poboljšanju igre i da se spremaju za SP u Španiji 2013. godine.

Toliko! A sada opletite!

kvalifikacije za plasman na OI

Nije to jackpot. Već jednostavnon su od 2003. u vrhu na svakom natjecanju. I zato su bolje rankirani valjda i dobiju bolju startnu poziciju.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
hercegovac27 je napisao:
drinin vuk je napisao:
ХВАЛА ВАМ СРПСКИ РУКОМЕТАШИ,ЗА НАС СТЕ ШАМПИОНИ!

пишам се у уста Голужи и свим осталим хрватима који су били у Арени вечерас !

Ti si odavno prevršio svaku mjeru!

јбг није лако кад се губи од Србије у ватерполу,рукомету,кошарци,тенису,итд итд..... комплекси су то разумијем,разумијем,одеш у Мостар па прославиш ваше треће мјесто!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
hercegovac27 je napisao:
Jedino što mi zaista nije jasno koja je 4. reprezentacija iz Evrope koja ide na OI. Tri su kvalifikaciona turnira. Na OI ide samo prvoplasirana ekipa. Možda i najbolja drugoplasirana ekipa takođe učestvuje na OI. Ne znam!

По две иду из сваке квалификационе групе, Данци, Французи и домаћини Британци. Шта није јасно?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Borac u srcu je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Dobro osvojili su srebro što je naravno uspjeh nakon toliko godina suše tačnije od 2001. godine kada je tadašnja SR Jugoslavija uzela zadnju medalju. Ja jedva čekam kvalifikacije za OI i baš me zanima da li ćemo se kvalifikovati. Igramo kilavo i to je činjenica! Ne igramo uopšte brz rukomet!

Odbojkaši i odbojkašice su osvojli prošle godine zlatne medalje na evropskom prvenstvu. Odbojkaši su konstantni u zadnjih 10 godina. Niti odbojkaši niti odbojkašice nisu uspjeli da se plasiraju na OI nakon prvog turnira. Od Irana su čak bili izgubili. Rukometaši s druge strane nisu konstantni i ono čega se ja najviše pribojavam da će ovo biti trenutni uspjeh. Srbija će igrati kvalifikacioni turnir u Madridu u grupi sa Španijom, Poljskom i Alžirom. Sretno nam bilo jer će im sreća zaista trebati. Dotad se možemo radovati osvojenoj srebrnoj medalji. Ja ne vjerujem da će se rukometaši plasirati na OI! To je moje mišljenje. Drago mi je da smo osvojili medalju ali me ne puca prevelika euforija.

Takođe da naglasim da je potpuno nepravedno da Britanci idu na OI direktno jer ih uopšte nema na rukometnoj karti Evrope! Iz Evrope ide ukupno 7 reprezentacija. Britanija, Danska i Francuska već su se kvalifikovale!

Takođe ne znam na koji način se formiraju grupe jer su Hrvati opet dobili jackpot. U grupi su sa Islandom, Japanom i Čileom.
Naši trebaju da rade na poboljšanju igre i da se spremaju za SP u Španiji 2013. godine.

Toliko! A sada opletite!

Ne znam kako mi možemo poboljšati igru, to je naša igra od vajkada za neku modernu nemamo igrače a za razliku od prošlih prvenstava kada smo takođe na nekima igrali poprilično dobro a falilo nam je nešto malo da uđemo u borbu za medalje pa ispadnemo a poslije se raspadnemo jer Srbi nisu navikli igrati za neka 5. i 7. mjesta

kvalifikacije za plasman na OI

Ne znam kako mi možemo popraviti igru, ovo je naša od vajkada igra i za to imamo igrače, za neku modernu brzu, na krila, kontre... ne baš a ni prosjek godina joj ne pogoduje. Igrali smo mi dobro na još pokojem prvenstvu ali uvijek nešto malo falilo da uđemo u borbu za medalje i eto sad nam se vratilo nadam se da ćemo kao i Poljaci kad su bilo domaćini i uzeli medalju u narednih nekoliko takmičenja na krilima tog samopouzdanja biti u vrhu svjetskog rukometa

Rukomet se mijenja. Većina reprezentacija igra brže. Moramo se prilagođavati. Inače će uspjesi biti samo trenutni i medalje ćemo osvajati svake prestupne godine ako i tada. Kao što se stanje promijenilo u košarci moraće se i u rukometu.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka

skypostman je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Jedino što mi zaista nije jasno koja je 4. reprezentacija iz Evrope koja ide na OI. Tri su kvalifikaciona turnira. Na OI ide samo prvoplasirana ekipa. Možda i najbolja drugoplasirana ekipa takođe učestvuje na OI. Ne znam!

По две иду из сваке квалификационе групе, Данци, Французи и домаћини Британци. Шта није јасно?

Koliko se ja sjećam na turnir u rukometu na OI ide 7. reprezentacija iz Evrope (barem je tako bilo dosad). Tri su se već kvalifikovale (Velika Britanija, Francuska i Danska). Održavaju se tri kvalifikaciona turnira i pobjednici tih turnira idu na OI. Koja je 7. reprezentacija za OI iz Evrope? Da li je to najbolja drugoplasirana?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
skypostman je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Koliko se ja sjećam na turnir u rukometu na OI ide 7. reprezentacija iz Evrope (barem je tako bilo dosad). Tri su se već kvalifikovale (Velika Britanija, Francuska i Danska). Održavaju se tri kvalifikaciona turnira i pobjednici tih turnira idu na OI. Koja je 7. reprezentacija za OI iz Evrope? Da li je to najbolja drugoplasirana?

Немаш се шта сјећати, кажем ти да иду по две из сваке групе.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka

Kvalifikacioni turnir u Madridu igra se u aprilu! Toliko imamo vremena da popravimo igru.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Сад коментатор на РТС рече, по двије екипе иду са квалификационих турнира, значи треба да Пољску или Шпанију оставимо иза себе, а ја мислим да је то веома изводљиво.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

скајпостмен

Не заборави да ће на ОИ и прваци Азије,Африке,Јужне Америке,мсм чак и Океаније ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mi igramo u grupi kojoj je domaćin Španija a čine je: Alžir, Španija, mi i Poljska. Dvije najbolje prolaze na OI

Drugoj grupi je domaćin Hrvatska a čine je: Hrvatska, Island, Japan i Čile

Trećoj grupi je domaćin Švedska a čine je: Švedska, Mađarska, Brazil, Makedonija

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 29 Jan 2012, 19:09, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
скајпостмен

Не заборави да ће на ОИ и прваци Азије,Африке,Јужне Америке,мсм чак и Океаније ;)

Прваци, Америке, Афике и Азије. Остали су у овим клафификацијама.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Steta. Da su se borili kao protiv Hrvata dobili bi. Danska odbrana odlicno dihtovala, pozrtvovanije igrali (vidjelo se po tome kako su se bacali za loptom) nasima ostalo samo da pucaju iz daljine.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Popokatepetl je napisao:
Сад коментатор на РТС рече, по двије екипе иду са квалификационих турнира, значи треба да Пољску или Шпанију оставимо иза себе, а ја мислим да је то веома изводљиво.

ово је одлично јер сам мислио да само првопласирани са тих турнира иду на ОИ.
контам да Пољаке можемо да узмемо,била би то права ствар.

иако је ово вечерас била нешто слабија игра у односу на остале утакмице са овог турнира,нема везе! Ово је врхунски резултат у сваком случају,свака част.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Mi igramo u grupi kojoj je domaćin Španija a čine je: Alžir, Šoanija i Poljska. Dvije najbolje prolaze na OI

Trećoj grupi je domaćin Švedska a čine je: Švedska, Mađarska, Brazil, Makedonija

Једном ријечју у најтежој смо квалификационој групи,убједљиво,ал ваљда уз домаћине можемо на ОИ,што би био фантатичан успјех. :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka

Očito su nešto promijenili. Jer znam da je ranije za timove iz Evrope bilo rezervisano 7 a ne 9 mjesta.

U grupi smo sa "super jakim" Alžirom. Odmah se sjetim one tekme u Hrvatskoj od prije 2 godine. Kakav je ono šok bio!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
drinin vuk je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Mi igramo u grupi kojoj je domaćin Španija a čine je: Alžir, Šoanija i Poljska. Dvije najbolje prolaze na OI

Једном ријечју у најтежој смо квалификационој групи,убједљиво,ал ваљда уз домаћине можемо на ОИ,што би био фантатичан успјех. :wink:

Zipa, Hrvata starih funjara u koju grupu su se uvalili. Sve neka egzotika da ne kažem erotika

P.S.

Utakmice se igraju od 6. do 8. aprila (znači svaki dan) po sljedećem redu:

Spain - Serbia

Serbia - Algeria

Serbia - Poland

Već su se na prvenstvo plasirali: Britanija, Francuska, Argentina, Južna Koreja, Tunis, Danska

Pazi gluposti sa ku.čevog turnira u Španiji plasiraće se 2 ekipe na OI a sa EP svega jedna :x Gluplje su napravili samo u odbojci gdje evropski prvak uopšte ne ide direktno

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 29 Jan 2012, 19:17, izmenjena 4 puta

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Borac u srcu je napisao:

Zipa, Hrvata starih funjara u koju grupu su se uvalili. Sve neka egzotika da ne kažem erotika

Nisu je dobili već zaslužili. Jer Odavno su u vrhu i valjda se to boduje. Valjda je kao i u nogometu.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ko je mvp finala, promaklo mi je?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Nije za Evropu rezervisano ništa. Realno jeste da iz sve tri grupe prođu po dvije reprezentacije iz Evrope, ali teoretski mogu proći i ukupno samo dvije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]