banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 07:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 118  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI London 2012
PostPoslato: 10 Avg 2012, 23:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
hercegovac27 je napisao:
Valjalo bi da se Novaković dočepa barem bronze ili da Milica Mandić dogura do neke od medalja.

Medalje da ti dijelis bilo bi jako dobro. Stvarno si bolji od Divca. Tebe iz Mostara pravo u fotelju u Beograd, u OKS. :lol:

Salu na stranu, Marko sa vremenom iz polufinalne trke, nema ama bas nikakve sanse za medalju. Njegovo vrijeme bilo je 36.293 doku su De Jong, Rivero, Mc Keever, pa i madjar Dudas veslali ispod 36.000. E kada bi ponovio trku iz kvalifikacija onda bi se tu sa 35.212 mogao umijesati u borbu za medalje. Svaka trka, u vodenim sportovima je prica za sebe, voda nikad nije ista, staza nikad nije ista, vjetar, itd itd. Od milion faktora zavisi. Jako je tesko u ovom sportu ponoviti dvije dobre trke, to je bilo vidljivo i danas. Vecina ih je veslala bolje prvu trku, a losije drugu. Ali ce u svakom slucaju sutra biti veoma zanimljiva trka. Ovo sve oko njega imena, a on klinac. Misicav, to da, ali je za ove face kajak sporta - klinac.

Danas je recimo mala Nikolina bila sjajna. Samo nijanse su nedostajale da se domogne finala. Uz kvalitetan rad, i uz ono sto su pricali Ognjen i Djordje danas na Eurosportu, uz kvalitetnog sportskog psihologa, njih dvije bile bi vrhunske kajakasice. Samo na psihickom planu su pale u finalu. Naravno cak i Bjeloruske kajakasice i kajakasi imaju godinama psihologe, a kod nas je to misaona imenica ili je u zacetku.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Kod nas je sve u začetku ili još gore uopšte se ne radi na tome. Ja svaki put govorim biće bolje a situacija sve gora i gora.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2012, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka

Moramo i konačno priznati sami sebi da nismo sportska nacija. Ponekad neko bljesne i na tome se završi. U sport se mora ulagati. Na ovim OI samo su 3 zemlje napravile veliki skok u broju osvojenih medalja u odnosu na prošle OI: USA, Kina i Velika Britanija.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
hercegovac27 je napisao:
Popokatepetl je napisao:
I dalje ne shvatam zašto neki nastup srpskih sportista nazivaju blamažom. Ne pratim pomno sve sportove, pa mi je vjerovatno mnogo toga promaklo, ali je do sada, kako sam skontao, jedina "blamaža", odnosno izgubljena medalja, ona Đokovićeva. Vaterpolisti brane bronzu, ako je uzmu, na istom su, nije gore, ali tu još nije izgubljeno. Čavić je operisan, niko nije očekivao odbranu medalje, čudo da uopšte pliva. Za odbojkaše/ice i rukometaše je već rečeno, samo su najveći optimisti očekivali medalje od njih. Meni je jedini pravi debakl i stvar koju nisam prežalio, neučešće košarkaša na OI, a definitivno ima mjesta za njih, na osnovu do sada viđenog. Da nije bilo prošlogodišnjih pehova, oni bi se sigurno borili za medalju.
Dakle, molio bih da mi neko ko bolje prati sportove objasni u čemu je naš debakl?

Debakl je u tome što nema napretka na Olimpijadama. Sportisti dolaze nepripremljeni na najveće sportsko takmičenje na svijetu.
Stalno tapkamo u mjestu. Pošaljemo 115 sportista i jedva izvučemo 2 medalje. Ponovila se situacija iz Atine.

Nije to debakl, već realnost. Pa Srbija od rata u svake naredne OI ulazi sve manja, sa manje ljudi i siromašnija, na žalost. A ti pričaš o nekom napretku kao da se to podrazumijeva sa protokom vremena. Da je Novak uzeo zlato, uz vaterpoliste, mogli bismo govoriti o ogromnom uspjehu, ovako će biti ok ako uzmemo bronzu prekosutra. Nije mi jasno, od koga se očekivalo tih 10 medalja, kad ne vidim ko je i 5 mogao donijeti?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
izgleda Srbiji ne leze olimpijade, vec evropska prvenstva

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka

Popokatepetl je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Popokatepetl je napisao:
I dalje ne shvatam zašto neki nastup srpskih sportista nazivaju blamažom. Ne pratim pomno sve sportove, pa mi je vjerovatno mnogo toga promaklo, ali je do sada, kako sam skontao, jedina "blamaža", odnosno izgubljena medalja, ona Đokovićeva. Vaterpolisti brane bronzu, ako je uzmu, na istom su, nije gore, ali tu još nije izgubljeno. Čavić je operisan, niko nije očekivao odbranu medalje, čudo da uopšte pliva. Za odbojkaše/ice i rukometaše je već rečeno, samo su najveći optimisti očekivali medalje od njih. Meni je jedini pravi debakl i stvar koju nisam prežalio, neučešće košarkaša na OI, a definitivno ima mjesta za njih, na osnovu do sada viđenog. Da nije bilo prošlogodišnjih pehova, oni bi se sigurno borili za medalju.
Dakle, molio bih da mi neko ko bolje prati sportove objasni u čemu je naš debakl?

Debakl je u tome što nema napretka na Olimpijadama. Sportisti dolaze nepripremljeni na najveće sportsko takmičenje na svijetu.
Stalno tapkamo u mjestu. Pošaljemo 115 sportista i jedva izvučemo 2 medalje. Ponovila se situacija iz Atine.

Nije to debakl, već realnost. Pa Srbija od rata u svake naredne OI ulazi sve manja, sa manje ljudi i siromašnija, na žalost. A ti pričaš o nekom napretku kao da se to podrazumijeva sa protokom vremena. Da je Novak uzeo zlato, uz vaterpoliste, mogli bismo govoriti o ogromnom uspjehu, ovako će biti ok ako uzmemo bronzu prekosutra. Nije mi jasno, od koga se očekivalo tih 10 medalja, kad ne vidim ko je i 5 mogao donijeti?

Kuba a pogotovo Sjeverna Koreja su još siromašnije od Srbije pa osvajaju više medalja na OI. Nije samo stvar u novcu nego i u nesposobnim ljudima u savezima, pogrešan rad sa mlađim generacijama. Ne moraju ići daleko dovoljno je da pogledaju način na koji Mađari rade sa mlađim generacijama.

Mnogi su ovdje vrištali kada sam poredio Srbiju sa Hrvatskom koja je je još manja od Srbije i ima manje stanovnika ali na svakim OI njihovi sportisti osvoje više medalja od srpskih sportista.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 11 Avg 2012, 00:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka

404_forbidden je napisao:

Istroše se i povrijede na nekim lijevim prvenstvima i onda dođu nespremni na OI.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 00:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:

Istroše se i povrijede na nekim lijevim prvenstvima i onda dođu nespremni na OI.

Evropsko prvenstvo - lijevo takmicenje? Mislim :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
a sta ces, nisu oni od celika ...osvoje evropsko pa jos ajd daj 100% na OI ..mislim, nije opravdanje, al ajde mi uvijek previse ocekujemo.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka

drug je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Evropsko prvenstvo - lijevo takmicenje? Mislim :roll: :roll: :roll:

Mislio sam na raznorazne evropske i svjetske lige u vaterpolu i odbojci. Potpuno je bilo nepotrebno odlaziti na ta takmičenja uoči Olimpijade. Nije valjda da trebam crtati da bi ti skontao.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 00:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:

Mislio sam na raznorazne evropske i svjetske lige u vaterpolu i odbojci. Potpuno je bilo nepotrebno odlaziti na ta takmičenja uoči Olimpijade. Nije valjda da trebam crtati da bi ti skontao.

Tvoj post je nadovezan na prethodni koji pominje EP. A sto se tice crtanja, obzirom na bravure koje si valjao na ovom forumu tokom OI prije ce biti da tebi treba kreda i tabla. Sto se tice toga sa Svjetskim ligama, ima logicno objasnjenje zasto ljudi idu na to, o tome se vec na forumu pisalo, ali ti to ocito nisi vidio ili zelio da vidis. Te, svjetske lige su, na zalost, jedina sansa da se pojedini savezi docepaju bilo kakvih para da bi mogli uopste funkcionisati. Samo rijetki se domognu ponekog sponzora ( do sada sa VIP-om poprilicno dobro prolazili odbojkasi ) a oni manje sretni dizu kredit da bi otisli na takmicenje ( vaterpolisti ). Na zalost na to su bili primorani, jer se prethodna vlast porpilicno ogrijesila o srpski sport. Ali, sta ti znas o tome, kad si srpske sportiste vidjao samo na fotkama ili na malim ekranima.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 01:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hercegovac, care, uspio si druga iznervirati. Ja bih se zapitao da sam na tvom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 01:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
hercegovac.....poslusati TRIPUT!!! (i kad ide,i kad ne ide...)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=klBsHgMPHUU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 01:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Slageru, srbocetnice! Htio sam presutiti nakon one naslade francuskom pobjedom (koja nam je zajednicka), ali nakon ove pjesme, ne mogu.

OI, srednja zalost. U stvari, mi smo se zagrijavali za Rio. Tamo dominiramo :D
Idemo!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 01:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
he,he,he....prosto sam se zabrinuo koliko ima pakosti u meni kad sam se uhvatio koliko uzivam u trenutku dok gledam goluzinu njusku kako objasnjava zasto decki ipak nisu uspjeli....ton sam naravno smanjio,da bi uzitak u njegovoj visokosofisticiranoj i umnoj faci bio potpun...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 01:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vori je najjaci, kaze fino covjek, usrali smo se i gotovo :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 07:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Dobro da nije rekao da su ih Francuzi pretukli.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Jel ona razvijotka vesla jutros?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, 10:30.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2012, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Hrvatski vaterpolisti definitivno igraju najbolji vaterpolo na prvenstvu, prije svega odbranu sa sjajnim golmanom Pavicem. Talijana dajem 20% sanse da dobiju finale i to uz pomoc sudija.

Soro je definitivno podbacio, mogao je neke suteve skinuti, Vanja i Filip stalno vuku ali im teba pomoc i ostalih igraca, a kada drugi zakazu onda ni njih dvojica ne mogu pokrpati sve, jedan nazad drugi naprijed. Prle je odigra ni toplo ni hladno ali se morao puno ranije ovoj dvojici prikljuciti, ali nazalsot...Pijetlovicu nisu sudija svirale na dva ono sto se normalno svira, tako da ga i ne krivim...
Nece biti jednostavno protiv Crne Gore, treba skupiti snage i uzeti medalju...dajem prednost Crnoj Gori, 55% - 45% za medalju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 118  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]