banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 17:41 Danas je 01 Jul 2026, 17:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jan 2010, 18:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
enc0re je napisao:
Citiraj:
Ja sam optimista i mislim da cemo biti prvi u grupi,ovde neki izmedju ostalih nabrajaju onog mutavog muntarija iz intera,da nam kao od njega prijeti nekakva opasnost

U redu je biti optimista, ali ne treba potcijenjivati protivnika...Muntari sa Essienom i Boatengom čini više nego respektabilnu sredinu terena koja može da prijeti i jačim reprezentacijama od Srbije. Još ako nagovore Ballotelija i ako Appiah počne igrati, biće to jaka ekipa. Ni odbrana ne zaostaje gdje su Eric Addo, Mensah i Pantsil.

Realno, možemo biti prvi u grupi ali isto tako možemo biti treći ili četvrti. Imamo jaku ekipu, dobre igrače ali će sve zavisiti od njihove mentalne snage ali kao što neko reče, sada je tu Antić.

U pravu si ne treba potcjenjivati protivnika,ja to i ne radim ali samo ne mogu da prihvatim da je taj muntari nekakav igrac koga bi se trebalo posebno plasiti.
Vidim da se svi slazemo u tome da se svi bojimo nas samih a ne protivnika,ko zna mozda je to dobro jer je tu sad Antic koji ce nam pomoci za taj mentalni sklop.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 18:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
contador je napisao:
dalje, neigranje vidica: neki kazu povreda neki sukob sa kezmanom. e pa, da je vidic bio patriota presao bi preko tog sukoba bar tih 15 dana koliko je trajao naš brodolom u njemačkoj i odigrao kako dolikuje jednom najboljih igrača današnjice.

Kao veliki poznavalc reprezentacije i igraca trebao bi znati da je Vidic bio kaznjen sa 3 utakmice neigranja sto mu dode igre po grupama. :wink:
Kasnije je dosao Vidicev problem sa Kezmanom.
I da Vidic nije patriota patriota je Kezman a ti nam objasni kako se ponieo prema reprezentativnim drugovima na zadnjem prvenstvu na kojem je igrao. Nadam se da ces mi objasniti

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
sad sam sjetio...mislim da je dobio crveni karton protiv bosne...a što se tiče kežmana znam da je nakon poraza protiv argentine otišao iz kampa...

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Јел неко може уопште да пореди Видићаи Кежмана у било којем смислу?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:

što ne bi poredili?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 19:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Možda zato što je Vidić 2 godine za redom u najboljih 11 u Evropi, a ovog drugog šutaju na pozajmice po Rusiji...

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 21:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Gocias je napisao:

Ne znam u kojem kontekstu misliš "da se uporede" kada se oni potpuno razlikuju jedan od drugog kao igrači na terenu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 22:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
FireKeyboard je napisao:
Ne znam u kojem kontekstu misliš "da se uporede"

Pa ono, ko je kakav pajdo, ´ocel potegut novcanik kad se pije, i tako ... :o

Mene stvarno cudi da se taj lik jos uvijek konstantno spominje kroz price o reprezentaciji! Taj tu odavno nema sta traziti! Niti ispunjava fizicke kriterijume, niti se ljuCki pokazao..
A 4 godine prosle od njegovog zadnjeg nastupa...

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a kad je trpao špance, bosance i ostale onda ti je valjao

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Nisi provalio poentu: SVAKO IMA SVOJ ROK ZA UPOTREBU!
On je vec odavno uskis´o!!!

P.S. U onom golu protiv Bosnjaka ga je lopta pogodila.. jbg.

Vi, Grobari, uvijek subjektivni!

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2010, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i koliko ga je još puta ''lopta pogodila'' ???

čovjek je igrao extra dok ga murinjo nije sjebao držeći ga na klupi...tada je počeo da propada...bilo kako bilo, od tada nemamo pravog golgetera u repki...ove sadašnje balvane neću ni pominjati...osim jovanovića koji više igra nazad, tj. iza napadača.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Contador ...

Necemo olovnu loptu u reprezentaciju ... i on je dizao tri prsta... znas vec ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nek nama igra tetkica pantelija

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Pa neće valjda onaj balvan R. Petrovic da igra???
Ili dobitnici olovne lopte iz čuvene Partizanove škole? :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:
Pa neće valjda onaj balvan R. Petrovic da igra???
Ili dobitnici olovne lopte iz čuvene Partizanove škole? :lol:

dečko, komplekse ostavi kod kuće, forum nije mjesto gdje ćeš ih ispoljavati. drugo: koliko ono godina pantelić nije dao gol za reprezentaciju???

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Контадор "претерано сереш".

Па ти си човјече у завади са пола форума :lol: . Држиш се тог Кежмана у причи у којој је он тотално неважан лик! Неможеш га поредити са Видићем ни по фудбалским квалитетима ни по односу према репрезентацији. Тај исти Видић кад год игра одигра свим срцем, и бољег одбрамбеног играча сигуран сам није било. Иако је звјезда десет пута већа од Кежмана није дао укупно три интервјуа, јер како сам каже на њему је да игра, нека новинари пишу шта мисле. За разлику од Немање, Матеја се свесрдно трудио да се препуцава са свим селекторима, да намеће свој став као став групе (у овом случају репрезентације) па га зато нико од колега није ни волио. Ако мало боље погледаш видјећеш да се није слагао ни са саиграчима из клубова, па зато не чуди да се сељака из клуба у клуб, све са оловним лоптама. Дакле њему је истекао рок трајања, максимум каријере му је био ПСВ хтјели ви то признати или не.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prvo, nisam ga ja prvi spomenuo. drugo, nisam rekao da se treba vratiti u reprezentaciju, vec da je bio nas najbolji napadac. trece: vas cigane je toliko sjebao dok je igrao u partizanu da vam je najbolje da ćutite kada je on u pitanju

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 16:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

contador je napisao:
trece: vas cigane je toliko sjebao dok je igrao u partizanu da vam je najbolje da ćutite kada je on u pitanju

Kad nemas sta pametno napisati ti na temi o reprezentaciji spomeni klubove pa nek krene prepucavanje i spamovanje.

Kao sto neko napisa prosao mu je rok trajanja bio je dobar samo u PSVu sto se tice klupske kariere poredili su ga sa Ronaldom i cag pisali da je bolji od njega sto se tice Holandske lige al prc nista. Covijek koji ostavi reprezentaciju u najgorem trenutku i ode kuci vise ne treba ni da se spominje a kamo li da se vraca u istu.
A to da nismo imali boljeg napadaca od njega pa druze isto tako se pise da nismo imali boljeg od Pixija pa necemo imati boljeg od Vidica pa necemo imati boljeg od... svima dode kraj.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
contador je napisao:
trece: vas cigane je toliko sjebao dok je igrao u partizanu da vam je najbolje da ćutite kada je on u pitanju

Kad nemas sta pametno napisati ti na temi o reprezentaciji spomeni klubove pa nek krene prepucavanje i spamovanje.

Kao sto neko napisa prosao mu je rok trajanja bio je dobar samo u PSVu sto se tice klupske kariere poredili su ga sa Ronaldom i cag pisali da je bolji od njega sto se tice Holandske lige al prc nista. Covijek koji ostavi reprezentaciju u najgorem trenutku i ode kuci vise ne treba ni da se spominje a kamo li da se vraca u istu.
A to da nismo imali boljeg napadaca od njega pa druze isto tako se pise da nismo imali boljeg od Pixija pa necemo imati boljeg od Vidica pa necemo imati boljeg od... svima dode kraj.

a zar smo imali boljeg od piksija??? vidić još nije završio karijeru, ali se ne sjećam da smo pre njega imali boljeg igrača u odbrani...za kežmana sam naveo da je počeo propadati kad je prešao u čelzi jer ga je onaj konj držao na glupi a prednost davao duff-u i gudjonsenu...naravno, drogba je bio No1. svima dođe kraj to je tačno, ali treba naći zamjenu za takve igrače, mi ih još nismo našli bar kad je napad u pitanju...i što je najgore, ne vidim nikoga u skoroj budućnosti ko bi mogao da bude prava ''devetka'' da zabija iz prve, da mu ne treba 100 prilika da zabije gol itd itd. Možda Mirko Vučinić, ali on se odlučio da igra za CG...toliko o našem fudbalu.

P.S. morao sam pomenuti Kežmana i zvezdu jer je čovek rekao da Kežman ne valja... :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije njega Murinjo sjebao vec on sam sebe kao sto su se sjebali mnogi nasi igraci koji su isli za parama a ne za karierom toga moramo biti svjesni.
Imao je sansu u Atletiko M., Feneru, PSZ, Zenitu pa vratio bi se u formu da je ostao bez noge a ne presjedio sezonu na klupi.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]