Vuk_samotnjak je napisao:
contador je napisao:
trece: vas cigane je toliko sjebao dok je igrao u partizanu da vam je najbolje da ćutite kada je on u pitanju
Kad nemas sta pametno napisati ti na temi o reprezentaciji spomeni klubove pa nek krene prepucavanje i spamovanje.
Kao sto neko napisa prosao mu je rok trajanja bio je dobar samo u PSVu sto se tice klupske kariere poredili su ga sa Ronaldom i cag pisali da je bolji od njega sto se tice Holandske lige al prc nista. Covijek koji ostavi reprezentaciju u najgorem trenutku i ode kuci vise ne treba ni da se spominje a kamo li da se vraca u istu.
A to da nismo imali boljeg napadaca od njega pa druze isto tako se pise da nismo imali boljeg od Pixija pa necemo imati boljeg od Vidica pa necemo imati boljeg od... svima dode kraj.
a zar smo imali boljeg od piksija??? vidić još nije završio karijeru, ali se ne sjećam da smo pre njega imali boljeg igrača u odbrani...za kežmana sam naveo da je počeo propadati kad je prešao u čelzi jer ga je onaj konj držao na glupi a prednost davao duff-u i gudjonsenu...naravno, drogba je bio No1. svima dođe kraj to je tačno, ali treba naći zamjenu za takve igrače, mi ih još nismo našli bar kad je napad u pitanju...i što je najgore, ne vidim nikoga u skoroj budućnosti ko bi mogao da bude prava ''devetka'' da zabija iz prve, da mu ne treba 100 prilika da zabije gol itd itd. Možda Mirko Vučinić, ali on se odlučio da igra za CG...toliko o našem fudbalu.
P.S. morao sam pomenuti Kežmana i zvezdu jer je čovek rekao da Kežman ne valja...