Vuk_samotnjak je napisao:
contador je napisao:
francuska se sjebala protiv ''malih'' reprezentacija (austrija, rumunija) pre svega zbog svoje prepotentnosti.
Ti isti "mali" Rumuni su bili u drugom a mi u trecem sesiru i glasili su za jednog od favorita grupoe pored Francuza.
To sto pises o proslom SP znas i sam kako se tamo otislo da su neki bili pozivani po babi i po stricevima da na tom istom SP nije bilo kljucnog igraca odbrane Vidica (mozda nije bio tad kljucni ali je bio dio karike koja je funkcionisala perfektno). To da mi imamo neki prekidac u glavi je i sama tvoja samouverena izjava da necemo ni grupu proci znaci prekidac u glavi nemaju samo fudbaleri vec kompletna nacija koja vise volje pljunuti na svoje nego kruva jesti mjesec dana sa ovakvom podrskom nacije i nismo zasluzili da prodemo grupu ne samo grupu vec ne zasluzujemo uopste neko takmicenje da vidimo.
ko je bio u kojem šeširu je zasluga prethodnih igara i rezultata tih timova i reprezentacija. rumunija je tada nakupila bodova dobrim igrama u kvalifikacijama za euro 2008 i kasnije na samom euru. ovo vezano za pozivanje po babi i stričevima nije tačno jer su igrali manje-više svi igrači iz kvalifikacija tako da nisi u pravu. petković jeste pozvao svoga sina, ali da bude bukvalno 23. igrač u ekipi, znači da ne bi igrao ni jednog minuta. dalje, neigranje vidica: neki kazu povreda neki sukob sa kezmanom. e pa, da je vidic bio patriota presao bi preko tog sukoba bar tih 15 dana koliko je trajao naš brodolom u njemačkoj i odigrao kako dolikuje jednom najboljih igrača današnjice. i zadnje, tačno je, imamo prekidač u glavi koji je se nakupio tokom zadnjih 40 godina blamiranja na velikim takmičenjima. poslednji uspjeh smo napravili 1962. na SP u Čileu. sve posle toga je najblaže rečeno bila katastrofa. poslednji trzaj smo imali 1990. u italiji, ali tada nismo imali hladnu glavu kad je trebalo i ispali smo od argentine koja je to SP odigrala kriminalno loše bez obzira što je ušla u finale (krađa protiv brazila, neviđena sreća protiv juge...). sve u svemu, teško ćemo na SP 2010. daj bože da griješim i da prođemo što dalje od grupne faze, ali ponavljam, jako jako teško.