Vader je napisao:
Apsurdna svađa u srpskom tenisu: Tenisačice hoće jednako vrijedne poštanske markice
NAJBOLJE srpske tenisačice Ana Ivanović i Jelena Janković javno su se pobunile, jer su poštanske markice s njihovim likom jeftinije od istih Novaka Đokovića.
Pošta Srbije je nedavno objavila filatelističko izdanje "Tenis - Olimpijska reprezentacija Srbije", u kojemu se nalaze markice s likovima: Ane Ivanović, Jelene Janković, Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića i Nenada Zimonjića.
Tipsarević se nalazi na marki od 20 dinara, Jelena Janković i Nenad Zimonjić "vrijede" 30 dinara, Ana Ivanović 40, dok je vrijednost marke s likom Đokovića 46 dinara.
"Prvo želim reći da smo jako ponosne što smo dobile markicu, to je izuzetna čast. Nikada nisam pomislila da će mi se tako nešto dogoditi, posebno sada dok sam tako mlada. Ipak u razgovoru s Jelenom došle smo do zajedničkog zaključka da je došlo do nesporazuma u komunikaciji", izjavila je Ivanović diplomatski.
"Mi smo predstavljeni kao olimpijska momčad i tako trebamo biti i tretirani. Za sve bi trebala vrijediti ista valuta. Ne znam po kojem se kriteriju to vrednuje", oštro je reagirala Janković.
Markice u čast srpske teniske reprezentacije u nakladi od 30.000 primjeraka puštene su u prodaju početkom travnja, a Ivanović tvrdi da neće biti povučene iz prodaje, nego se nada da će ova neugodnost uskoro biti riješena.
ajd u redu je to, sto nemaju svi iste vrijednosti, jer je to kao serija, ali kako to da je slucajno novak dobio najvecu vrijednost, a janko najmanju. ja bih tu stavio neki random fazon, pa kako kome zapadne, a ne ovako, cure misle da su manje vrijedne...