banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 10:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2013, 12:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Svi grobari pljuju po Covicu i cude se sto mi galamimo na Duleta ..
A on se svadja sa svima.. ..
Pocelo je sa Zmagom, Zikom Paukom, Trifom, Mutom, tad nije bilo Covica ali je Dule stvarao neprijatelje...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Da rezimiramo... Najbolje da ovaj ostatak utakmice i ne bude odigran. Finale prekinuto, nema pobjednika i kraj priče. Odluka o prekidu je donesena ispravno, ali bi nastavak meča imao smisla, da se sinoć moglo nastaviti pred praznom dvoranom. Ovako se praktično igra nova utakmica, koja će trajati 14 minuta... Ko god da izgubi, imaće opravdanje u tom prekidu, pa će biti nastavljen medijski rat, optuživaće jedni druge za opstrukcije, zapaljiva atmosfera će biti i dalje napumpavana i tako unedogled... A sve zarad kupa, koji u ovoj sezoni stvarno nema neki pretjeran značaj...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Saopstenje iz patlidzana:

Citiraj:
Košarkaški klub Partizan mt:s ima samo jednu reč za sva nemila dešavanja na finalnoj utakmici "Kupa Radivoja Koraća" - ŽALOSNO.

U ovoj zemlji uz sve pokušaje da se neke stvari u društvu postave na pravo mesto, dešava nam se ovo što nam dešava. Događaj u hali "Jezero" je događaj protiv sporta i svega što hoćemo da budemo.

Postavlja se pitanje: Ko ima koristi od prekida?

Demonstracija sile traje već mesecima, a mi očigledno treba da prihvatimo da u Srbiji postoji gazda i da se konačno tome povinujemo.

Da li je moguće da u ovoj zemlji intriga, manipulacija i laž tako lako prolaze, plasiranje neistina i polu istina podjednako?

Navijači Partizana mt:s nisu izazvali prekid utakmice, a postavlja se i pitanje kako je navijač Crvene zvezde dospeo na tribinu gde su smešteni navijači kluba iz Humske. Odgovornost organizatora i policije je očigledna.

Ukoliko je organizator savesno obavio posao i između ostalog snimao utakmicu, lako je utvrditi istinu.

Uvereni smo da će se kragujevačka policija, na čelu sa svojim načelnikom Ivanom Đorovićem (čovekom koji je u navijačkim obeležjima Crvene zvezde rešavao jedan od prethodnih incidenata na utakmici tog kluba u Kragujevcu) , potruditi da se svetu kaže istina.

Oštro osuđujemo svaki vid nasilničkog ponašanja i konstatujemo da u ovakvoj situaciji ne možemo da znamo ni šta će se dalje dešavati, ni na večerašnjoj utakmici, kao i u nastavku takmičenja.

Nažalost, imamo utisak da se igra nastavlja...

Slika

Naravno vlast je kriva koja nas gura, vlast i mafijasi u nasim redovima... Cvecke grobarske nikada gresile nisu :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Koliko volim sto navijam za drzavni projekat mili Boze. Taj osjecaj se platiti ne moze.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 14:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inace najjace sto i jedni i drugi brane svoje...
A ove sezone Grobari su cetiri puta ucestvovali u prekidimau Podgorici, Laktasima, i dva u Pioniru, protiv Cibone i protiv Zadra! O nasima ne treba trositi rijeci...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidim na programskim semama da opet prenose i Arena 1 i RTS 2, pa cisto da neko ne propusti drugu rundu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VpFITa9eYoQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 14:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Brigate BL je napisao:
Inace najjace sto i jedni i drugi brane svoje...
A ove sezone Grobari su cetiri puta ucestvovali u prekidimau Podgorici, Laktasima, i dva u Pioniru, protiv Cibone i protiv Zadra! O nasima ne treba trositi rijeci...
Ali zanimljivo,svaki put je Zvezda bila kriva mislim,budžet,projekat,Vučić... :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ne zna se ko je jadniji, svako ce na svoju stranu, ali brate dok su uzimali sve titule zajebavali su i kenjali, te KK sledeca sezona, pa onda kako smo napaceni i kako samo pricamo da im pomaze drzava i sada, nakon samo jedne godine bez totalne dominacije frka odmah.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 14:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nakon saopstenja Grobara bar je sve jasno...

niko se nije zaletao da skine zastavu , vec su klinci promasili stranu..
skontali su ih skinuli pretukli (dzentlmenski nema sta kako kazu u saopstenju ) i onda zapalili majicu, kad su je bacili pala je blizu zastave alkatraz i malo je zahvatila pa su skocili da je gase. U tome su nasi vidjeli neke njihove likove kako skacu pa su i oni utrcali u teren...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
jesi bio na utakmici?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 14:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jesam al zamalo :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
onda možeš doći na sljedeći fudbal :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Hertzog je napisao:
Ma ne zna se ko je jadniji, svako ce na svoju stranu, ali brate dok su uzimali sve titule zajebavali su i kenjali, te KK sledeca sezona, pa onda kako smo napaceni i kako samo pricamo da im pomaze drzava i sada, nakon samo jedne godine bez totalne dominacije frka odmah.

Pa u tome je poenta cijele priče.
Jbote,jednu godinu ćeš MOŽDA propustiti evroligu u zadnjih 11 i odmah drama :roll:
Svaka druga utakmica ekscesi,te Malobudžetović,te alkatraz,te dozvoljeni,te nedozvoljeni,te dostupni,te nedostupni...pa u krug

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Jebacu mu mrtvu majku...interesantno...
p.s. zasto se svadjate krivica je uvek individualna...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 15:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Hertzog je napisao:
Saopstenje iz patlidzana:

Citiraj:
Košarkaški klub Partizan mt:s ima samo jednu reč za sva nemila dešavanja na finalnoj utakmici "Kupa Radivoja Koraća" - ŽALOSNO.

U ovoj zemlji uz sve pokušaje da se neke stvari u društvu postave na pravo mesto, dešava nam se ovo što nam dešava. Događaj u hali "Jezero" je događaj protiv sporta i svega što hoćemo da budemo.

Postavlja se pitanje: Ko ima koristi od prekida?

Demonstracija sile traje već mesecima, a mi očigledno treba da prihvatimo da u Srbiji postoji gazda i da se konačno tome povinujemo.

Da li je moguće da u ovoj zemlji intriga, manipulacija i laž tako lako prolaze, plasiranje neistina i polu istina podjednako?

Navijači Partizana mt:s nisu izazvali prekid utakmice, a postavlja se i pitanje kako je navijač Crvene zvezde dospeo na tribinu gde su smešteni navijači kluba iz Humske. Odgovornost organizatora i policije je očigledna.

Ukoliko je organizator savesno obavio posao i između ostalog snimao utakmicu, lako je utvrditi istinu.

Uvereni smo da će se kragujevačka policija, na čelu sa svojim načelnikom Ivanom Đorovićem (čovekom koji je u navijačkim obeležjima Crvene zvezde rešavao jedan od prethodnih incidenata na utakmici tog kluba u Kragujevcu) , potruditi da se svetu kaže istina.

Oštro osuđujemo svaki vid nasilničkog ponašanja i konstatujemo da u ovakvoj situaciji ne možemo da znamo ni šta će se dalje dešavati, ni na večerašnjoj utakmici, kao i u nastavku takmičenja.

Nažalost, imamo utisak da se igra nastavlja...

Slika

Naravno vlast je kriva koja nas gura, vlast i mafijasi u nasim redovima... Cvecke grobarske nikada gresile nisu :lol:

"Ajme" saopstenja...oni nam rade iza ledja.. :lol:
tuzno :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Spoiler:
Saopštenje za javnost

Navijačka grupa Grobari Jug, izražava svoje veliko nezadovoljstvo povodom epiloga finalne utakmice košarkaskog kupa "Radivoja Koraća". Kao navijači koji su više puta proglašavani za najbolje navijače od strane evropskih novinara i sportskih radnika, smatramo da javne prozivke od strane policijske službe i uprave malog kluba iz predgrađa Beograda, nisu ni blizu istine. Niti su naši navijači preskakali ogradu, niti smo mi izazvali incidente a isto možemo da kažemo i za čelnike našeg kluba. Kao dobri poznavaoci košarke, nikako to nismo mogli učiniti u momentu kada je naša ekipa bila u naletu i kada dominiramo u sportskom navijanju. Štaviše, upravo zbog kluba to ne bismo radili ni kada bismo gubili sa 30 koševa razlike.

Naša jedina muka je bio ulazak u halu jer je konvoj iz Beograda stigao 15 minuta pre početka meča, nakon čega smo ulazili u dvoranu u neljudskim uslovima. Trudili smo se da fer i sportskim navijanjem doprinesemo pobedi svog tima, a na prozivke na koje smo nailazili nismo reagovali.

Ono na šta smo morali da reagujemo jeste prisustvo dva provokatora na našoj tribini, sa Zvezdinim obeležjima koji su poslati sa namerom da nas isprovociraju i da unesu pometnju u samom navijanju koje je nosilo naše igrače. Kako je pomenuti dvojac primećen, skinuta su im obeležja grupe koja sada navija za klub Fabrike Metalnih Proizvoda iz Železnika, a koji je nasličniji klubu kojeg se vrlo rado i sa osmehom sećamo. Taj isti dvojac je postavljen na "šipku" da peva naše pesme kako bismo na lucidni, šmekerski način odgovorili na provokacije od preko puta. Umesto da potpaljujemo vatru, želeli smo da mirnim putem odgovorimo i ne nasednemo provokacije, jer svi znamo koliko je malo potrebno da se u tako zapaljivoj atmosferi, glupava provokacija pretvori u ozbiljniji incident.

Dominacija koju smo pokazivali od samog ulaska u halu je bila uzrok prekida utakmice koji su izvršili navijači Zvezde, a koji navijaju za jedan sasvim drugi klub. Koliko je naša ljubav prema Partizanu i košarci iskrena dokazuju godine koje su za nama, što se za selektivni dolazak navijača od preko puta ne može reći. Navijači koji biraju utakmice i sezone u kojima će dolaziti na utakmice to ne mogu da razumeju. Zato mi, navijači Partizana možemo razumeti frustracije kojima su bili izloženi i nizak nivo toleranicije za poraz na terenu i na tribinama. Na snimku se sve jasno vidi i očekujemo da se po tome utvrdi krivac. Da li je to policija koja je pustila navijače Zvezde na našu tribinu ili su to, navijačkim porazima, isfrustrirani navijači Zvezde, ostavljamo vama da procenite.

Na kraju smo mi bili ti koji smo ostali u hali 2 sata posle prekida i poslednji izašli iz hale, žedni i razočarani jer nismo videli podizanje pehara od strane naših igrača. Smatramo da odigravanje utakmice bez prisustva publike nije dobro za našu košarku i time je direktno Partizan ostećen jer upravo je Partizan klub koji ima vetar u leđa koji im mi pružamo iz utakmice u utakmicu, iz sezone u sezonu. Ne vidimo kako interni dogovor, diskreditovanog gradonačelnika i predsednika KSS „gospodina“ Đilasa i „sportskog“ radnika iz predgrađa koji se sumnjiči za najgora krivična dela, između ostalog i za tuču sa članovima uprave FK Zvezda, „gospodina“ Čovića, može da bude dobar za srpsku košarku. Nemile scene nisu naša odgovornost i pozivamo da se utvrde pravi razlozi prekida kao i da pomenuti dvojac prestane sa hajkom na Košarkaski Klub Partizan i navijače Partizana.

Verni navijači Partizana
Grobari Jug

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sve cvjecke, ko je onda pravio sranja?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakvo proseravanje... Nevidjeno... Cuj ubaceni na tribinu da bi zajebavali, koliko glup mozes biti da to poverujes. Kome bi palo na pamet da tako nesto uradi, da ugrozi svoj zivot... Nasrali se kao foke i iskoristili priliku za vredjanje, jadno :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Boze ti dragi pomozi i svi sveci na nebesima, pa ko moze povjerovati da su ljudi poslani da provociraju :o

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Đilas: Vujoševiću je mesto kod igrača, šta traži kod Čovića
pre 10 minuta | mozzartsport.com
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije smatra da je sukob čelnika Crvene zvezde i Partizana jedan od glavnih razloga prekida utakmice

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas istakao je da će se finalni meč Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana nastaviti večeras i to samo zbog igrača oba tima. Mada se, po rečima Đilasa, razmišljalo o tome da se meč ne nastavi i da Kup ostane bez pobednika.

"Atmosfera je od starta bila naelektrisana, a sve je krenulo sa stavom Radničkog iz Kragujevca koji je imao zamerke na pravilo o broju stranaca. Domaći navijači su vređali Dejana Tomaševića, a čuo sam i za probleme sa tablicama na automobilima. Sezonu smo započeli teškim rečima između Zvezde i Partizana, odnosno Vujoševića i Čovića i to se sada prenelo na navijače. Ja sam i tada zvanično apelovao na obe strane, da se prestane sa tim, jer će dovesti do povećavanja mržnje i fatalnih posledica. Bilo je vređanja Rakočevićeve supruge i supruge Nebojše Čovića. Tražio sam da ako se nastavi sa vređanjima porodoce da se prekine utakmica, jer mora da postoji određena granica. Prošle godine u Nišu smo uspeli da finalni meč privedemo kraju, iako je bila slična situacija. Sada smo razmatrali da se utakmica prekine i ne bude pobednika Kupa, međutim kada sam video igrače obe ekipe na zajedničkom zagrevanju posle prekida, na istom košu, smatrao sam da meč ipak mora da se završi", naveo je Đilas.

Takođe, predsednik Saveza je obećao da će učiniti sve što je u moći KSS , koja je po njemu ograničena, da se ovakvi incidenti spreče u budućnosti. Ipak, Đilas je na kraju upro prstom na čelnike Zvezde i Partizana.

" Kada sam očekivao da se meč nastavi Dule je, po mom mišljenju, trebalo da bude uz svoju ekipu i vodi zagrevanje, a ne da ide kod Čovića gde su, u blizini, bili i navijači Zvezde. A onda se desilo šta se desilo. Ja, međutim, ne mogu da zabranim gde će ko da ide i da određujem gde će ko da bude, ali i mediji ne bi trebalo da prenose sva ta prepucavanja (njih dvojice). Savez nema ingerencije nad domaćom ligom i klubovima jer su oni tako odlučili“, istakao je Đilas.

Đilas je pomenuo i da je razgovarao sa prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem o problemu huliganizma i da će apelovati na sve državne organe.
"Očekujem da svako ko može pomogne i mislim da će i država da se angažuje. Čuo sam se i sa Aleksandrom Vučićem i nije mi problem da se čujem sa bilo kim ko može da pomogne u rešavanju ovog problema. Problem sa huliganima nije počeo na košsarkaškim utakmicama, nego je pre svega bio vezan za fudbal, ali sada se sve prenelo i na ostale sportove", rekao je Đilas, koji je demantovao da je bio napadnut uoči meča. "Jedino me jedan navijač Zvezde opsovao kad sam ušao u halu i ja sam mu uzvratio, iako sam svestan da je to greška i nije u skladu sa pravilima ponašanja’’.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]