banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 05:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hahahha.... El Loco kralj!

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
V@nja je napisao:
Najbolji moguci potez u toj situaciji. Da je pustio loptu Gana bi sigurno isla dalje, ovako se 'zrtvovao' i na kraju je dobro ispalo po Urugvaj.

Baš tako, ali mislim da igrač u toj situaciji više reaguje refleksno nego imajući to na umu :)

A onaj je igranjem rukom provukao Urugvaj u polufinale :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Prejaka utakmica... Kako su dosli do 1/8 tako su i otisli kuci... na penale

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
V@nja je napisao:
Vader je napisao:
A kad je dobio crveni karton i kad je dosuđen penal pomislio sam da iako je ludost tako igrati rukom možda je to bolje jer bi tako sigurno bio gol a iz penala se nikad ne zna, i eto čovjek ne dade gol iz penala.

Najbolji moguci potez u toj situaciji. Da je pustio loptu Gana bi sigurno isla dalje, ovako se 'zrtvovao' i na kraju je dobro ispalo po Urugvaj.

Ne da mi je drago negooo :D :D :D :D :D
najbolje da su penaldzije sugave prosle.

Mada nesto razmisljam...trebalo bi u ovakvim situacijama kada igrac sa linije skine loptu rukom...suditi pogodak. Fudbal se igra nogom tako d ovo dodje kao nagrada za one koji ne postuju pravila.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
otkud sad odjednom toliko odusevljenje zbog blatantnog igranja rukom, i jos poslije mahanja glavom tipa "nista nije bilo"?

uprkos tome, uopste mi nije zao sto su rasisti ispali. bilo bi ipak malo previse da ekipa koja ni jedan gol na prvenstvu nije dala iz neke smislene akcije dodje do polufinala.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:26 
Je*em ti sv e i nogomet....psujem...koji sve idioti mogu biti k0omentatori...joj boze sto me ne ogluvi skorz da ne slusham idiota...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
otkud sad odjednom toliko odusevljenje zbog blatantnog igranja rukom, i jos poslije mahanja glavom tipa "nista nije bilo"?

uprkos tome, uopste mi nije zao sto su rasisti ispali. bilo bi ipak malo previse da ekipa koja ni jedan gol na prvenstvu nije dala iz neke smislene akcije dodje do polufinala.

Kako mislis rasisti :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

"citava afrika je uz nas, mi smo jedina nada crnog kontinenta itd. itd."...
mislim, ako bi neko iz evrope rekao "citava evropa je uz spaniju, zato sto je to posljednja nada za jednu bijelu ekipu da osvoji prvenstvo", sasvim sigurno bi bio razapet na krst zbog rasizma

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imas poremecen sistem vrednosti... :lol:

Pa logicno da je tako kada nisu fudbalski uspesan kontinent, jedina su ekipa koja je prosla grupu i prvenstvo je u Africi, za evropske i juznoamericke zemlje se to ne moze reci jer su znatno uspesnije...

Ti si idealan za uloge u nastavku filma Balkanski spijun... u svakoj pori drustva vidis teorije zavere :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Dramatična utakmica, nije bila posebno atraktivna a penali su uvijek bili lutrija.
Urugvaj nešto lošiji u odnosu na prve utakmice a Gana malo bolja u odnosu na prve nastupe na SP.
Gani se vratilo za one "sretne" penale u prvim nastupima.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Imas poremecen sistem vrednosti...

Pa logicno da je tako kada nisu fudbalski uspesan kontinent, jedina su ekipa koja je prosla grupu i prvenstvo je u Africi, za evropske i juznoamericke zemlje se to ne moze reci jer su znatno uspesnije...

Ti si idealan za uloge u nastavku filma Balkanski spijun... u svakoj pori drustva vidis teorije zavere

kakva teorija zavjere, kakav poremecen sistem vrijednosti? ja zaista ne vidim kako neko moze da se identifikuje sa KONTINENTOM koji je obican komad zemlje, na kojem ima toliko drzava, religija, jezika, naroda itd itd. sta je to zajednicko svim narodima i narodnostima afrike, pa da oni svi zajedno toliko navijaju za ganu? kofol, to sto su na istom komadu zemlje? kad si cuo nekog engleza da navija za njemacku protiv argentine zato sto je to "evropska reprezentacija"?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Najbolje da Gana do finala pobjedjuje i prolazi na ruka-penal-crveni karton.
Da smo dali gol Australiji, da li bi sada mi bili u polufinalu?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
TaškoBL je napisao:
Hahahha.... El Loco kralj!

Само је један El Loco, остали су копије... :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Imas poremecen sistem vrednosti...

Ti si idealan za uloge u nastavku filma Balkanski spijun... u svakoj pori drustva vidis teorije zavere

kakva teorija zavjere, kakav poremecen sistem vrijednosti? ja zaista ne vidim kako neko moze da se identifikuje sa KONTINENTOM koji je obican komad zemlje, na kojem ima toliko drzava, religija, jezika, naroda itd itd. sta je to zajednicko svim narodima i narodnostima afrike, pa da oni svi zajedno toliko navijaju za ganu? kofol, to sto su na istom komadu zemlje? kad si cuo nekog engleza da navija za njemacku protiv argentine zato sto je to "evropska reprezentacija"?

Stvarno si smesan i uopste se necu raspravljati sa tobom, jer su za mene gluposti te tvoje izjave... Upredjivati Englesku, Nemacku ili bilo koju drugu evropsku zemlju sa africkim zemljama je stvarno smesno i svakako si za danasnjeg forumskog bisera neprevazidjeni kandidat...
Ne verujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Da smo dali gol Australiji, da li bi sada mi bili u polufinalu?

Ne

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 23:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево гледам снимак Бразил-Холандија, каже коментатор: "Добар дан поштовани гледаоци, добродошли у Порт Елизабет град који лежи на обалама Тихог океана." , и таквим клоцовима треба дати да путују негдје(на наш рачун), и још горе да преносе утакмицу... Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 23:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Slika

:D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stvarno si smesan i uopste se necu raspravljati sa tobom, jer su za mene gluposti te tvoje izjave... Upredjivati Englesku, Nemacku ili bilo koju drugu evropsku zemlju sa africkim zemljama je stvarno smesno i svakako si za danasnjeg forumskog bisera neprevazidjeni kandidat...

pa naravno da ne mozes da se raspravljas sa mnom, moras jos mnoooooogo da ucis i porastes da bi to mogao ;)
ali, eto, ako bi mogao samo malo da me "prosvjetlis" i objasnis zasto je to smijesno porediti, u smislu navijanja gradjana jedne drzave za fudbalsku reprezentaciju druge drzave sa istog kontinenta, porediti englesku i njemacku, i, recimo, dvije africke reprezentacije?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 23:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
e jest mi zao sto gana izgubi :sad7:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 00:12 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
izgubi Gana dva puta na penalima, :lol: ovaj put od Argentine u finale...misice..

http://www.marca.com/tv/?v=0wNuqlmzHa3

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]