banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 19:00 Danas je 01 Jul 2026, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Dec 2009, 02:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
To je bila utakmica prije sastavljanja grpa za SP 2010. tako da JK i nije bio los protivnik, isto tako se mogla odigrati utakmica sa Nigeriom i nasao bi se neki pametnjakovic da kaze kakva crna Nigeria... Podrzavam odigravanje utakmica sa kontanitetalnim vladarima bez obzira kako se ko zove

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
evo sada ćemo vidjeti s kim ćemo još igrati do početka SP-a...nema više kvalifikacija, baraža, majstorica i ostalih izgovora zbog kojih smo morali da biramo neke lijeve reprezentacije...bilo bi dobro da izaberemo neke čamuge čisto da vidimo kakvi smo po pitanju fizičke spreme za 90 minuta non-stop trčanja pun intenzitetom

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 12:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Slažem se, za prijateljske oglede treba birati repke koje igraju slično kao naši protivnici u grupi. Bilo kako bilo, imam potpuno povjerenje u Antića.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidiš da antić ne određuje protivnike za prijateljske utakmice. ja bih lično volio da odigramo jednu sa englezima. čisto da vidimo kakvi smo protiv neke repke iz top 5...ujedno nam dođe kao dobra priprema pred duel sa njemačkom...ili možda čak i španija. sve u svemu trebaju nam jaki protivnici...nikakve koristi nemamo od koreje, alžira, katara i ostalih malih reprezentacija koje se pominju kao potencijalni rivali za prijeteljske utakmice.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 13:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nadajmo se da ovo ipak neće postati pravilo. Fudbalski savez treba da vode ljudi koji su već ultra bogati a ne neki miševi koji hoću da se kroz delovanje u FSS obogate. Samo na taj način možemo postati velika fudbalska nacija. Just my two cents.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mišo je napisao:
Nadajmo se da ovo ipak neće postati pravilo. Fudbalski savez treba da vode ljudi koji su već ultra bogati a ne neki miševi koji hoću da se kroz delovanje u FSS obogate. Samo na taj način možemo postati velika fudbalska nacija. Just my two cents.

''ultra bogataši'' se ne bave sportom...to ti je valjda jasno

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 13:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

contador je napisao:
Mišo je napisao:

''ultra bogataši'' se ne bave sportom...to ti je valjda jasno

Abramović, Glazer,...?
Dobro, ultra je malo prejaka riječ ako pričamo o FSS...

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prvo, abramovič je ušao u fudbal da opere par milijardi i to je jasno i pticama na grani...čovek svake godine ide po 100 miliona u minus...al ne bitno, njegov klubov, njegove pare boli me uvo.

drugo, glazer...čovek mi nije jasan uopšte, diže kredit da kupi klub sa xyz ,miliona duga i posle toga dize ponovo kredit da vrati te dugove, i posle drugog kredita dize treci da vrati onaj prvi...al opet: njegove pare njegov problem.

trece, ne mozes porediti ove likove i njihova ulaganja u klubove sa fudbalskim savezom bilo koje drzave. kod nas se poslednjih godina dešava da savez vode bas bogataši (ne neki multimilioneri) ali imaju pare. sada je na sceni karadzic, svi znamo gdje je prije radio, da ima privatni biznis, da drzi fs vojvodine...što bi se reklo čovek pustio pipke svuda po drzavi. pre njega bio terzic, vlasnik ofk-a...namlatio se para prodajom mladih igrača direktno u ino klubove. pre njega, bio pixi...čovek imao uspešnu karijeru, zaradio milione, ima biznis u francuskoj i japanu...znači sve sami likovi koji su puni kao brod, tako da se ne može reći da su u savez došli zbog para. jedino pokojni bulatović nije imao milione, kamione, avione...smetao je nekome, roknuše ga...posle toga znaš i sam kakve smo sve brodolome doživljavali i po pitanju igara same reprezentacije i po pitanju selektora koje smo imali...jedina svetla tačka u svoj ovoj priči su uspjesi mlade reprezentacije...dva finala ep-a...sve ostalo bože sačuvaj

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
najbitnije da odrade jedne jake duze pripreme sa nekoliko jakih kontrolnih utakmica (sa timovima koji su ispred na rang-listi, Engleska je savrsen izbor ali cisto sumnjam u medjusobni susret sem mozda u 1/8 finalu WC-a) na nekom od turnira prije samog sampionata. Daleko od svih BG i sl. splavova i morskog vazduha.. Za primjer, neka planina u Austriji (poznati fudb. kampovi) i utakmice na nekom od novoizgr. stadiona sa proslog Euro2008 (Tirol, Klagenfurt). Nadam se da ce i mnogi drugi timovi prepoznati Austriju kao odlican izbor (uostalom i zbog nadm. visine). A i Bec je ostao u nezaboravnoj uspomeni..

Poslednji put menjao Michigenac dana 13 Dec 2009, 14:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 14:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

contador je napisao:
prvo, abramovič je ušao u fudbal da opere par milijardi i to je jasno i pticama na grani...čovek svake godine ide po 100 miliona u minus...al ne bitno, njegov klubov, njegove pare boli me uvo.

drugo, glazer...čovek mi nije jasan uopšte, diže kredit da kupi klub sa xyz ,miliona duga i posle toga dize ponovo kredit da vrati te dugove, i posle drugog kredita dize treci da vrati onaj prvi...al opet: njegove pare njegov problem.

trece, ne mozes porediti ove likove i njihova ulaganja u klubove sa fudbalskim savezom bilo koje drzave. kod nas se poslednjih godina dešava da savez vode bas bogataši (ne neki multimilioneri) ali imaju pare. sada je na sceni karadzic, svi znamo gdje je prije radio, da ima privatni biznis, da drzi fs vojvodine...što bi se reklo čovek pustio pipke svuda po drzavi. pre njega bio terzic, vlasnik ofk-a...namlatio se para prodajom mladih igrača direktno u ino klubove. pre njega, bio pixi...čovek imao uspešnu karijeru, zaradio milione, ima biznis u francuskoj i japanu...znači sve sami likovi koji su puni kao brod, tako da se ne može reći da su u savez došli zbog para. jedino pokojni bulatović nije imao milione, kamione, avione...smetao je nekome, roknuše ga...posle toga znaš i sam kakve smo sve brodolome doživljavali i po pitanju igara same reprezentacije i po pitanju selektora koje smo imali...jedina svetla tačka u svoj ovoj priči su uspjesi mlade reprezentacije...dva finala ep-a...sve ostalo bože sačuvaj

Abramovič je od chelsea napravio ono što je taj klub danas, koga boli ona stvar kakav mu je motiv bio. U FSS nam trebaju ljudi kojima primarni interes nisu pare a ko bi to mogao biti iskreno nemam pojma. Malo me ova dogovorena utakmica sa Alžirom podsetila na Kodru i FSBIH a znamo kako je ta priča završila.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bilo kako bilo, FSS su unazad nekoliko godina vodili ljudi koji su finansijski debelo obezbeđeni...e sad, koji su motivi njihovog ulaska u fudbal boga ti pitaj. ako ubaciš nekoga ko bi se iskreno borio za prosperitet srpskog fudbala neće dugo ostati jer će ga razni mešetari maknuti sa te funkcije. a što se tiče abramoviča, gotivnije bi bilo da više ulaže u CSKA da može parirati ovim seratorima sa zapada...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 11:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
I ja sam misljenja da Srbiji trebaju jaci protivnici u pripremama, ali volio bih i da odigraju prijateljsku sa Rusijom :)

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Porist je napisao:
I ja sam misljenja da Srbiji trebaju jaci protivnici u pripremama, ali volio bih i da odigraju prijateljsku sa Rusijom :)

ma kakva rusija..engleska, španija, brazil, argentina, holandija, obala slonovače...takvi nam protivnici trebaju...kako samo nađete te levate: rusiju, koreju, alžir...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Jebes Koreju ... njima bi i gospodin Olovna lopta zabio dva komada ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 00:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
http://sportal.rs/news.php?id=16573
8)

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 01:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
vb87 je napisao:
http://sportal.rs/news.php?id=16573
8)

Мој омиљени играч у мом омиљеном клубу! ааааааааааа, како би то било добро! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
koji bi sjedio na klupi.... Nije on igrac za milana, previse je cvrst i borben! Mozda kad bi milan promjenio trenera.....

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Antiću novi ugovor i "zlatna lopta"

http://www.sportal.rs/news.php?id=16596

Slika

:D

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Надам се да ће contador осудити ове усташе на слици, у позадини господина Радомира Антића. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2009, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
bigman je napisao:
Надам се да ће contador осудити ове усташе на слици, у позадини господина Радомира Антића. :lol:

I meni je to palo na pamet, ali nisam hteo da napisem :lol: :lol: :lol:

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]