contador je napisao:
prvo, abramovič je ušao u fudbal da opere par milijardi i to je jasno i pticama na grani...čovek svake godine ide po 100 miliona u minus...al ne bitno, njegov klubov, njegove pare boli me uvo.
drugo, glazer...čovek mi nije jasan uopšte, diže kredit da kupi klub sa xyz ,miliona duga i posle toga dize ponovo kredit da vrati te dugove, i posle drugog kredita dize treci da vrati onaj prvi...al opet: njegove pare njegov problem.
trece, ne mozes porediti ove likove i njihova ulaganja u klubove sa fudbalskim savezom bilo koje drzave. kod nas se poslednjih godina dešava da savez vode bas bogataši (ne neki multimilioneri) ali imaju pare. sada je na sceni karadzic, svi znamo gdje je prije radio, da ima privatni biznis, da drzi fs vojvodine...što bi se reklo čovek pustio pipke svuda po drzavi. pre njega bio terzic, vlasnik ofk-a...namlatio se para prodajom mladih igrača direktno u ino klubove. pre njega, bio pixi...čovek imao uspešnu karijeru, zaradio milione, ima biznis u francuskoj i japanu...znači sve sami likovi koji su puni kao brod, tako da se ne može reći da su u savez došli zbog para. jedino pokojni bulatović nije imao milione, kamione, avione...smetao je nekome, roknuše ga...posle toga znaš i sam kakve smo sve brodolome doživljavali i po pitanju igara same reprezentacije i po pitanju selektora koje smo imali...jedina svetla tačka u svoj ovoj priči su uspjesi mlade reprezentacije...dva finala ep-a...sve ostalo bože sačuvaj
Abramovič je od chelsea napravio ono što je taj klub danas, koga boli ona stvar kakav mu je motiv bio. U FSS nam trebaju ljudi kojima primarni interes nisu pare a ko bi to mogao biti iskreno nemam pojma. Malo me ova dogovorena utakmica sa Alžirom podsetila na Kodru i FSBIH a znamo kako je ta priča završila.