banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Dec 2012, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Harvester je napisao:
Који црњак, ладно сам синоћ сањао Немању Александрова, као неки тајм аут за Звезду и видим њега међу резервним играчима.

Што се Широког тиче, биће наравно лагана побједа за нас, очекујем добру минутажу за Цветковића и Симоновића, али предвиђам да ће Суботић да експлодира са 20+ поена.

и ја синоћ сањам играмо ЕЛ у пиониру и тражи влада тајм аут, кад тамо устаје александров са клупе да сједне савовић
хехеех а јеботе, јесам пуко

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 07:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Stubborn je napisao:
Harvester je napisao:
Који црњак, ладно сам синоћ сањао Немању Александрова, као неки тајм аут за Звезду и видим њега међу резервним играчима.

Што се Широког тиче, биће наравно лагана побједа за нас, очекујем добру минутажу за Цветковића и Симоновића, али предвиђам да ће Суботић да експлодира са 20+ поена.

и ја синоћ сањам играмо ЕЛ у пиониру и тражи влада тајм аут, кад тамо устаје александров са клупе да сједне савовић
хехеех а јеботе, јесам пуко

Хахахахахаха, изгледа да смо сви мало пукли, биће да је због ове серије побједа, нисмо баш навикли на то након деведесет осме или кад оно већ бијаше наша посљедња титула :D

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 12:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Neka nas samo navikavaju na pobede lako cemo se mi uklopiti

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Vidim da je krme opet oplelo po nama. Puno mu je lakse pred navijacima malo pljunuti na nas nego se opravdati za -23 u Laktasima.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
Vidim da je krme opet oplelo po nama. Puno mu je lakse pred navijacima malo pljunuti na nas nego se opravdati za -23 u Laktasima.

evo sta je rekao:

Ne želim da ovom izjavom amnestiram ekipu od rezultata, ali je činjenica da mi i dalje imamo dvostruko manji budžet od gradskog rivala, kao i manji budžet od republičkog protivnika. Inače, naš budžet još nije ni zatvoren i mi trenutno plivamo u vodi koja nije topla. Napravili smo mladi tim, radan, talentovan, ali sklon oscilacijama. U pojedinim momentima su odigrali jako dobro i svima nama podigli prag očekivanja. Rezultati u ABA ligi su iznad očekivanja, a posle poraza od Igokee u medijima su se pojavili su naslovi "Razvaljivanje", "Bruka" i "Debakl u seriji", a pojedinci su se stavili u funkciju jedne političke snage koja forsira jedan klub - rekao je Vujošević i dodao:

samo podvuci gdje je pogrijesio?

i zvezda je gubila od splita,zadra... pa nije bilo nekakvih senzacionalistickih naslova a ima tri-cetiri puta skuplji tim od partizana

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mi smo i za to garant krivi..

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa zar nije bruka i razvaljivanje, ako -23 u Laktasima za Partizan nije razvaljivanje onda ima mnogo veci problem od mrznje prema Zvezdi.
Pogrijesio je u tom sto mu mi sluzimo kao paravan pred navijacima koji mu sve cesce zamjeraju igre Partizana bez obzira koliki on Bog bio njima.
Da ne pricamo o tom sto non stop siri govor mrznje i raspiruje najnize strasti. Ove god u finalu KK ako ne bude mrtvih bice uspjeh.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Pa zar nije bruka i razvaljivanje, ako -23 u Laktasima za Partizan nije razvaljivanje onda ima mnogo veci problem od mrznje prema Zvezdi.
Pogrijesio je u tom sto mu mi sluzimo kao paravan pred navijacima koji mu sve cesce zamjeraju igre Partizana bez obzira koliki on Bog bio njima.
Da ne pricamo o tom sto non stop siri govor mrznje i raspiruje najnize strasti. Ove god u finalu KK ako ne bude mrtvih bice uspjeh.

sto bi bilo bruka,pa i protiv vas su vodili 15-20 razlike u punom pioniru pa se opustili pred kraj
a opet,partizan je igrao tesku utakmicu nekoliko dana prije,i opet igra vaznu utakmicu za dva tri dana.

naravno da ce covjek reci sta se radi,jel treba da suti.pa taj partizan igra godinama i godinama u evroligi pa im uvijek daju na kasicicu i uvijek im nesto obecavaju i na tome se zavrsi.a pogledaj ovu sramotu sa fmp-om u koga je upumpano 15 miliona ako ne i vise.

najbolje kad mi neko kaze to su coviceve pare,pa otkud njemu 15 milona? sto nije 15 milona upumpo u fmp i bio prvak evrope?nije zato sto pare nisu njegove vec drzavne

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Al kakve veze ima Covic sad sa ovom pricom? Covic je kilometar daleko od simpaticnog lika, sto ne znaci da Vujosevic ne mrzi Zvezdu, ali to je bas istinska mrznja.
Znao je drviti kako cemo uzeti titulu za 5 godina i prosipati slicne nebuloze da zabavlja Grobare, sad kad je vidio da bi ove godine moglo biti malo cupavije raskukao se na sva vrata. Jadni mali Partizan nema dinara, vazi. Bo, Pekovic, Novica i milion drugih jakih kosarkasa koji su igrali Partizan su bili tu samo sto vole jedan tim.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ја се надам да се Дуле зајебава са овим око буѕета, ако није гурано у кк партизан и шаком и капом, онда га јеби. Само што је он навикао на астрономске паре сваке године, е па не може.
ПА и данас Вестерман, Гордић, Чакаревић, Милосављеивћ, Бертранс имају плате ко и најбољи звездини играчи. Гдје бочи ? Сам је селектовао тим, ко му је крив што је Гагића узео, а био близу Дејвида Сајмона. Ко му је крив што је у вези Торија Томаса погријешио, а мораће му до краја све паре дати, ко му је крив што га дудук Бајић надмудрди ко почетника најцрњег. И даље су игри за топ 16 и други у аба лиги, нек не сере пуно.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Al kakve veze ima Covic sad sa ovom pricom? Covic je kilometar daleko od simpaticnog lika, sto ne znaci da Vujosevic ne mrzi Zvezdu, ali to je bas istinska mrznja.
Znao je drviti kako cemo uzeti titulu za 5 godina i prosipati slicne nebuloze da zabavlja Grobare, sad kad je vidio da bi ove godine moglo biti malo cupavije raskukao se na sva vrata. Jadni mali Partizan nema dinara, vazi. Bo, Pekovic, Novica i milion drugih jakih kosarkasa koji su igrali Partizan su bili tu samo sto vole jedan tim.

jebote zivot sta ti napisa,pa taj pekovic je u partizanu bio kad nije znao da hoda,ne vjerujem da je tad njegov ugovor tad bio visi od 10 km,takav je igrac bio.
novica isto tako bio anonimus teski,bo isto ekslpodirao igrama u partizanu

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bas to. Vesterman najbolji mladi kosarkas u Evropi, reprezentativac i projektovani zamjenik Parkera je dosao u BG zato sto mu se svidja nacin rada Vujosevica, nidje veze.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
jebote zivot sta ti napisa,pa taj pekovic je u partizanu bio kad nije znao da hoda,ne vjerujem da je tad njegov ugovor tad bio visi od 10 km,takav je igrac bio.
novica isto tako bio anonimus teski,bo isto ekslpodirao igrama u partizanu

Pa onda jos gore ako nemate para i on stalno kuka. Kad ima takav nos za talente, sve ih je dovodio za sicu i kasnije pravio od njih igrace za EL ili NBA, kako onda Partizan nikad nema dinara i on non stop kuka? Obestecenja u kosarci nisu astronomska, ali nisu ni ugovori za igrace. Po toj tvojoj prici nemoguce je da Partizan nema para kad nije doveo cestitog igraca vec sve stvarao.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kakve bolan drzavne pare u Zvezdi, sta je vama, pa to su price gospodina Vujosevica a samim tim nemaju veze sa pamecu.
Gospodin Vujosevic se prvo treba zapitati kako je moguce da ga nadmudri seljak na klupi Igokee, da ga prakticno ubije na taktickom planu. Pa se onda treba zapitati da li se malo pogubio u vodjenju Partizana, zasto mu najbolji suter sjedi na klupi, zasto je tako selektovao igrace i sl. Ali ne, lakse je kriviti druge, zvezdu, drzavu, radnicki, budzet... Sto nije tako pricao kad je Partizan imao 7 puta veci budzet od Zvezde, ali ne, tad je pricao da Zvezda nece osvojiti titulu ni za 5 godina, tad je bio kurcevit. Kakvo govno od covjeka, to je nevjerovatno...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 18:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

evo ga prvi koji kaze da su coviceve pare :lol: :lol:

samo mi nije jasno ako vec niste svih proslih godina dobijali pare kako ste napravili toliki dug,po iznosu duga mi izgleda kao da jeste ali dobro vama je receno da niste imali pa nema smisla da vas uvjeravam

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iz kog drzavnog fonda su dobili pare? Kako se dobijaju pare od drzave? Koja je drzavna firma sponzor Zvezdi a da pritom ne daje duplo vise para Partizanu?
To sto je Covic sposoban da uvjeri(ne znam kako) privatne firme da mu budu sponzori nema veze sa drzavom. To sto u partizanu nema pismenog i skolovanog covjeka koji je sposoban sklopiti sponzorski ugovor iako Partizan igra evroligu takodje nema veze sa drzavom. Najlakse je kukati, treba nesto uraditi povodom toga, dobro rece jedan moj drug grobar, KK Partizan je privatni klub, a u vlasnistvu je nepismenih ljudi....

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 19:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Joj, iste priče stalno. Čović sere, ali Dule duplo sere, pogotovo sad ga smo ih stisnuli malo. Onda se mi kao prepiremo ko koga gura, čije pare su to, a u stavrnosti nemamo pojma šta se dešava. Gledajte basket ljudi.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Erazmo Roterdamski je napisao:
Joj, iste priče stalno. Čović sere, ali Dule duplo sere, pogotovo sad ga smo ih stisnuli malo. Onda se mi kao prepiremo ko koga gura, čije pare su to, a u stavrnosti nemamo pojma šta se dešava. Gledajte basket ljudi.

Tacno tako 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa moramo nesto pisati, nisu utakmice svaki dan 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 22:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Skeva, a koje tačno privatne firme su sponzori Zvezde, ko je tačno ispljunuo toliko para da se sanira dug?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]