banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 20:15 Danas je 01 Jul 2026, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Dec 2009, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
dečko, stanković je najobičniji zadnji vezni igrač i tačka...a to što su ga mnogi treneri ložili da može igrati polušpica a on se primao na to, to je druga priča...jednostavno nemamo pravog asistenta, izvođaca slobodnjaka, kornera...sve lopte završe na drugom kraju terena...ne sjećam se kad smo poslednji put zabili gol iz slobodnjaka...mozda milijas nešto slično može igrati ali sumnjam da će igrati blizu gola...tako da ovo nikakve veze nema što sam ja grobar.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Дејан Станковић никад није био задњи везни. Научи то, запамти, запиши, шта год. Ово је већ хиљадити пут да га пљујеш и као и увијек без правог разлога. Фудбалер са вјероватно, најбољим пасом на прву у Европи, по теби нема довољно добар пас. Али ок. Већ сам ти објашњавао ко је и шта је, али то не вриједи. Мени то не смета и видим да не вриједи теби то говорити, само је тужно да по капитену репрезентације непрекидно сереш, поготово зато што ви знају да ниси у праву. Теби је на част.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
ПА да је Деки толика везара, играо би у Бронзаном Мајдану, а не у Интеру, и не би га Мурињо хвалио као најбољег играча...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 02:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nemoj nikog prije Scholesa za pas na prvu, pa ni Dekija... :)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
bigman je napisao:
skeva je napisao:
bigman je napisao:
Ја сам за то да се Рамбо позове на неку пријатељску утакмицу, да се испоштује и крај приче. На СП га не бих звао, јер зашто би Антић исправљао грешке свих претходника који су га занемаривали. Осим тога, овај систем за сада функционише и мислим да Антић неће ништа мијењати. Окренимо се будућности, јер има на тој позицији има младих и талентованих играча, којима СП може донијети пријеко потребно искуство, за даљи развој. Волим Рамба јер је класа, јер је циганин, али не бих га звао на СП.

Molim te prijatelju da mi nabrojis par igraca-talenata koji su slicni rambu po poziciji i stilu igre?...

Нисам мислио на идентичну позицију, већ на мјесто у средини. Праве 10-ке нема ни 70% репрезенација свијета. 10-ка на коју вас двојица мислите, изумире у модерном фудбалу, тачније, права је ријеткост. Клубови од њих у раној фази направе "креативног" CMF-a, и то је крај.
contador je napisao:
stanković nula bodova jer čovjek ne može vola pogoditi a kamoli čovjeka u glavu

Какав си ти комплексаш... :lol:
Па и за гробара, много је...

eh ne bih sad rekao da izumiru......igraci poput pirla, diega, skolsa, fabregasa, cavija, del pijera uvijek donose dodatni kvalitet i prednost su svojim reprezentacijama...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

a dobro sad, skols je institucija :) ....dobar je deki, ko crna zemlja...ne postujemo ga dovoljno, niti smo ga ikad postovali koliko je zasluzivao...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Sondri je napisao:

a dobro sad, skols je institucija :) ....dobar je deki, ko crna zemlja...ne postujemo ga dovoljno, niti smo ga ikad postovali koliko je zasluzivao...

kad se sjetim silnih izgubljenih lopti bez ikakvih razloga, i velemajstorskih kornera i slobodnjaka koji su završavali bogu iza nogu dođe mi da povraćam na prazan stomak. mislim da je milijaš mnogo bolji izbor: mlađi je, brži, ima bolji šut (precizniji), igra u mnogo jačoj ligi...ako bude standardan do kraja prvenstva biće u extra formi za SP...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 21:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Milijaš je brži jedino od drveta...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2009, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Milijaš je brži jedino od drveta...

nemoj zajebavati...nije neki sprinter ali nije ni neki puž...ako si gledao srbija-austrija u beogradu sve će ti biti jasno ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

contador je napisao:
skeva je napisao:
Sondri je napisao:

kad se sjetim silnih izgubljenih lopti bez ikakvih razloga, i velemajstorskih kornera i slobodnjaka koji su završavali bogu iza nogu dođe mi da povraćam na prazan stomak. mislim da je milijaš mnogo bolji izbor: mlađi je, brži, ima bolji šut (precizniji), igra u mnogo jačoj ligi...ako bude standardan do kraja prvenstva biće u extra formi za SP...

Jedini covjek koji moze zamjeniti stankovica u reprezentaciji je kacar, i to kad je u top formi...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kačar je za stankovića izmislio fudbal: brzi je, bolji u skok igri, ima precizniji sut, bolji osjecaj za gol, bolje reaguje iz drugog plana,pokretljiviji...jedino mu fali iskustvo kojeg nema dovoljno jer mu je tek 20-21 godina.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 20:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Citiraj:
Panteliću prišili "nacistička" tri prsta

Jedno pismo anonimnog Bosanca holandskom listu 'Het parol' pretvorilo je srpskog reprezentativca Marka Pantelića u nacistu. Sporan je bio pozdrav napadača Ajaksa s visoko uzdignuta tri prsta posle njegovog trećeg pogotka na meču sa Viteseom.
Sliku srećnog Pantelića sa tri prsta ispratio je sledeći komentar: „Za nas, izbeglice iz Bosne i Hercegovine, taj pozdrav je stravičan. On ima isto značenje kao visoko podignuta ruka nacista“.
Holanđani, koji na prvu loptu nisu mogli da pronađu drugačiju asocijaciju osim one da Pantelić s tri prsta proslavlja postignuti het-trik, proverili su tačnost komentara kod izvesnog Stefana Bokora.
"Njegov gest nema veze sa fašizmom, nacizmom ili sa nekom drugom provokacijom. Tri prsta predstavljaju religiozan pozdrav „U ime Oca, Sina i Duha svetoga“, kao što četiri slova S znače „Samo sloga Srbina spasava“. Pantelić je poznat kao veliki patriota posvećen pravoslavnoj veri. Nije sigurno fašista, slavio je het-trik, a ako pogledate njegove ranije fotografije, videćete da je i u dresu Herte slično otpozdravljao publici", završio je Bokor odbranu srpskog fudbalera.

Ooooo, Tuuurciiiii :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nije smjesno uopšte...raširena tri prsta su obilježje ustaške NDH-a...ustaše su sa raširena tri prsta polagali zakletvu pred pavelićem...a skupljena tri prsta (kao kad se pravoslavci krste) su simbol svetog trojstva kod srba i ostalih pravoslavaca. tako da je taj bosanac u pravi 100%...a pantelić je jedan kreten koji se samo kurči kao veliki srbin...i naravno *ede govna u neograničenim količinama.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 21:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Meni je smijesna ova bosnjacka patnja :lol:
Sta im jos sve nece smetati, i zbog cega se jos nece zaliti :o

Zar i u fudbalu? :roll:

P.S. Sto se tice znacenja rasirenih i skupljenih prstiju, meni je to sve sasvim jasno...! Pristalica sam tog da se to iskorijeni, medjutim, trend je, nazalost, trenutno takav; a protiv tolike mase ´neobavjestenih´ je tesko izaci na kraj, pa vjerujem da iz tog razloga i Pantelija `pustao camac niz vodu´.. iako je on u boljem polozaju, kao javna licnost, pa bi mogao uticati, ali...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2009, 22:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Milijaš brži od Stankovića :lol: :lol: :lol:
Kurcu Stanković ne valja, njega guraju prijatelji Manćini, Miha... MURINJO :lol:
Eto, baš skoro pogodi Eta u glavu, omaklo mu se, nije otišla na drugu stranu terena, po običaju. Šta sve nećeš pročitati :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Misdongarde je napisao:
Kurcu Stanković ne valja, njega guraju prijatelji Manćini, Miha... MURINJO :lol:
Eto, baš skoro pogodi Eta u glavu, omaklo mu se, nije otišla na drugu stranu terena, po običaju. Šta sve nećeš pročitati :roll:

Ма лик нас опасно ложи, јер нема шансе да је толико глуп и искомплексиран. Видиш да му сад ни Марко не ваља, баш чудно...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 12:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Misdongarde je napisao:

Mozes ti piskarati sta hoces, ali ni jedan Zvezdin igrac nece dobiti olovnu loptu kakvu je dobio Mateja Kezman od strane Francuskog fudbalskog saveza, a ona se dodjeljuje najgorem igracu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Misdongarde je napisao:

Ма лик нас опасно ложи, јер нема шансе да је толико глуп и искомплексиран. Видиш да му сад ни Марко не ваља, баш чудно...

marko pantelić tri godine nije dao gol za reprezentaciju...toliko o njegovim kvalitetima...kad pominjete kežmana: kad igraš 2-3 utakmice godišnje šta treba očekivati od bilo kojeg igrača? da zabije 20 golova. nek francuzi gledaju svoja posla, imaju kurac reprezentaciju, klubovi im u evropi nisu osvojili nista unazad xy godina...najlakše stranca okriviti...a što se tiče pantelije, podsjetite me koliko je kezman zabijao golova dok je igrao u holandiji a koliko je zabio ovaj ''veliki srbin'' što pozdravlja publiku ustaškim pozdravima...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

contador je napisao:
a koliko je zabio ovaj ''veliki srbin'' što pozdravlja publiku ustaškim pozdravima...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Све саме усташе! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2009, 00:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Daj Bigman goni te ustase sa foruma. :lol: :lol: :lol:

Contador :-$ svaki komentar ti je suvisan

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]