banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 20:16 Danas je 01 Jul 2026, 20:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2009, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Bar neko da me podrzi. :D
A nadam se i Antic. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
SEKULARCA U REPREZENTACIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 21:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
:)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
seki is on the road again :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ono što su "Zlatne maline" u kinematografiji, to je "olovna lopta" u fudbalu, koja se dodeljuje nagorem fudbaleru godine u Francuskoj. A ovogodišnji dobitnik tog "priznanja" je nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore Mateja Kežman. Napadač Pari sen Žermena, koji je ove sezone pozajmljen ruskom Zenitu iz Sankt Petersburga, ubedljivo je, sa 1.500 glasova više, ostavio drugoplasiranog reprezentativca Obale Slonovače Kedera Keitu, koji je iz Olimpik Liona prešao u Galatasaraj. Pored nekadašnjeg igrača Partizana, PSV Ajndhovena, Čelsija, Fenerbahčea i Atletiko Madrida, Srbiju na neslavnoj listi predstavlja još jedan bivši igrač crno-belih Stefan Babović, na sedmom mestu.

:lol: :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Acrobatico je napisao:
Ono što su "Zlatne maline" u kinematografiji, to je "olovna lopta" u fudbalu, koja se dodeljuje nagorem fudbaleru godine u Francuskoj. A ovogodišnji dobitnik tog "priznanja" je nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore Mateja Kežman. Napadač Pari sen Žermena, koji je ove sezone pozajmljen ruskom Zenitu iz Sankt Petersburga, ubedljivo je, sa 1.500 glasova više, ostavio drugoplasiranog reprezentativca Obale Slonovače Kedera Keitu, koji je iz Olimpik Liona prešao u Galatasaraj. Pored nekadašnjeg igrača Partizana, PSV Ajndhovena, Čelsija, Fenerbahčea i Atletiko Madrida, Srbiju na neslavnoj listi predstavlja još jedan bivši igrač crno-belih Stefan Babović, na sedmom mestu.

:lol: :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Acrobatico je napisao:
Rambo ima 37 godina, ali igra kao da ima 20. Uz to je tehnicki potkovaniji od bilo kojeg naseg fudbalera. Uostalom, Pipo Inzagi, Paolo Maldini, ... i mnogi drugi su igrali i osvajali trofeje u poznim godinama. Ako nista, Rambo na vrhunskom nivou moze da odigra bar 60-70 minuta po mecu.

Фламенго је постао првак, велике заслуге иду Рамбу, 8 голово плус главни човјек средине терена.

Њему у част, српски барјак са његовим ликом међу навијачима Фламенга:

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
shoole je napisao:
Acrobatico je napisao:
Rambo ima 37 godina, ali igra kao da ima 20. Uz to je tehnicki potkovaniji od bilo kojeg naseg fudbalera. Uostalom, Pipo Inzagi, Paolo Maldini, ... i mnogi drugi su igrali i osvajali trofeje u poznim godinama. Ako nista, Rambo na vrhunskom nivou moze da odigra bar 60-70 minuta po mecu.

Фламенго је постао првак, велике заслуге иду Рамбу, 8 голово плус главни човјек средине терена.

Њему у част, српски барјак са његовим ликом међу навијачима Фламенга:

Slika

Svaka njemu cast, ja ne mislim da je on los. Ali nasi strucnjaci ga nisu na vrijeme zvali u reprezentaciju. Ne vidim zasto bi to sad Antic radio, kad je Rambo na zalasku karijere...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
contador je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
Mlad i perspektvan fudbaler, zaista. :lol:
Mogli bi mozda i Piksija nagovoriti da ponovo navuce kopacke...!? :lol:

Salu na stranu...star co'ek. Nije iskoristen kad je bio najjaci i to je to.

sigurno bi bolje igrali nego ovi šaneri što su sad u prvom timu

mislim da nam za bolju igru hvali sasa ilic :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 13:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Ako moze da trpa u Brazilu moze vala da igra i na SP-u. Makar 15-ak minuta, za to ima znanja a valjda i snage.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Porist je napisao:
laoce je napisao:
Jeste star,ali ako igra odlicno,kakve veze ima sto je star?

Pa ima, treba malo misliti i na buducnost, jer od Ramba ne vjerujem da bismo imali koristi ako prodjemo na sledece Evropsko prvenstvo, a nije ni uigran sa ostalima... Ipak su to momci koji uglavnom igraju zajedno jos od mlade reprezentacije koja je 2 puta igrala u finalu evropskih prvrnstava!

Sad je prioritet dobar razultat na ovom SPu, i svaki individualni kvalitet kao i igrac koji moze da odluci utakmicu u nokaut fazi nam je vise nego potreban...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 13:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2009, 11:32
Nadam se da će reprezentacija Srbije daleko stići na SP u Južnoj Africi. Žao mi je što se i mi nismo plasirali, ali utjeha su mi naša Slovenija i Srbija. Sretno!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ја сам за то да се Рамбо позове на неку пријатељску утакмицу, да се испоштује и крај приче. На СП га не бих звао, јер зашто би Антић исправљао грешке свих претходника који су га занемаривали. Осим тога, овај систем за сада функционише и мислим да Антић неће ништа мијењати. Окренимо се будућности, јер има на тој позицији има младих и талентованих играча, којима СП може донијети пријеко потребно искуство, за даљи развој. Волим Рамба јер је класа, јер је циганин, али не бих га звао на СП.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zemljanin je napisao:
Nadam se da će reprezentacija Srbije daleko stići na SP u Južnoj Africi. Žao mi je što se i mi nismo plasirali, ali utjeha su mi naša Slovenija i Srbija. Sretno!

buraz ala si se ti okitio tim zastavama :)

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Ја сам за то да се Рамбо позове на неку пријатељску утакмицу, да се испоштује и крај приче. На СП га не бих звао, јер зашто би Антић исправљао грешке свих претходника који су га занемаривали. Осим тога, овај систем за сада функционише и мислим да Антић неће ништа мијењати. Окренимо се будућности, јер има на тој позицији има младих и талентованих играча, којима СП може донијети пријеко потребно искуство, за даљи развој. Волим Рамба јер је класа, јер је циганин, али не бих га звао на СП.

Molim te prijatelju da mi nabrojis par igraca-talenata koji su slicni rambu po poziciji i stilu igre?...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
srbija nema nijednu pravu desetku...osim ramba naravno...sve se svodi na to da svi pokusavaju da budu pravi plejmejkeri...mislio sam da bi krasic to mogao biti međutim nista od toga, igra previše ofanzivno...stanković nula bodova jer čovjek ne može vola pogoditi a kamoli čovjeka u glavu...sale ilić je mogao biti solidna desetka ali je nekim glupim odlukama sjebao karijeru...ostali ili su propali do kraja ili će tek da propadnu...šteta, na SP će nam baš faliti jedan takav igrač

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

contador je napisao:
srbija nema nijednu pravu desetku...osim ramba naravno...sve se svodi na to da svi pokusavaju da budu pravi plejmejkeri...mislio sam da bi krasic to mogao biti međutim nista od toga, igra previše ofanzivno...stanković nula bodova jer čovjek ne može vola pogoditi a kamoli čovjeka u glavu...sale ilić je mogao biti solidna desetka ali je nekim glupim odlukama sjebao karijeru...ostali ili su propali do kraja ili će tek da propadnu...šteta, na SP će nam baš faliti jedan takav igrač

MISIMOVIC :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
skeva je napisao:
contador je napisao:

MISIMOVIC :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

e miske miske...još čovek naglasio da hoće da igra za srbiju ali džaba kad su oni cigani u savezu rekli da nije ''kalibar'' za nacionalni tim... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 15:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
skeva je napisao:
Zemljanin je napisao:

buraz ala si se ti okitio tim zastavama :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

не`а шта... 101% Босанац :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2009, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
skeva je napisao:
bigman je napisao:

Molim te prijatelju da mi nabrojis par igraca-talenata koji su slicni rambu po poziciji i stilu igre?...

Нисам мислио на идентичну позицију, већ на мјесто у средини. Праве 10-ке нема ни 70% репрезенација свијета. 10-ка на коју вас двојица мислите, изумире у модерном фудбалу, тачније, права је ријеткост. Клубови од њих у раној фази направе "креативног" CMF-a, и то је крај.
contador je napisao:
stanković nula bodova jer čovjek ne može vola pogoditi a kamoli čovjeka u glavu

Какав си ти комплексаш... :lol:
Па и за гробара, много је...

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]