banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 13:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2013, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
a šta je vujošević radio ispod koša sa zvezdinim navijačima? upo u vremensko-prostorni portal pa se slučajno teleportovo ispred čovića?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 02:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Necu da citam prethodnih 5 stranica, sigurno su prepucavanja tako da nema vajde :) ..... Evo sto sam ja vidjeo prije ovog prekiga, nadskakali su nas i nisu nam dozvolili nasu igru.. iako smo bolji za klasu pokazali su da je derbi ipak specificna utakmica. Prekid je glupost, ko god da pobijedi bacice sijenku na finale kupa.....

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 03:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
ali stvarno koliki idiot i maloumnik moras biti i ici da otmes zastavu medju 500 grobara

morao sam malo zraknuto 8)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c85KXCW_JqE[/youtube]
ljudi se pale....nije kod njih rata bilo,nasi ocevi su ginuli ne njihovi.... :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 08:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
http://www.mondo.rs/s277922/Sport/Kosar ... ovica.html

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 08:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Dule intelektualac da hoce sa nekim tako primitivno da se obracuna? Dajte, molim vas.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 08:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 21:24
http://www.zurnal.rs/2013/02/10/delije- ... index.html

Naslov u linku:
Delije prekinule finale - policija reagovala - video

Kada se udje na stranicu na koju vodi ovaj link, sada stoji naslov:
Pogledajte sramne scene iz hale "Jezero"
Ko će da zna zašto je naslov članka promijenjen (ali je u linku ostao prethodni naslov).

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:

Je l' to svi smo mi Dule fazon :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 08:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Pa kaze,zvanicna verzija policije iz kragujevca a njihov nacelnik ili tako nesto jedan od vidjenijih na sipci tako da ne treba nasjedati na ove budalastine
Kako jadno

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 08:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sjeca li se neko prosle godine i zadnje utakmice.kad su iz partizana govorili da se utakmica ne moze igrati dugla se i kuka i motika.kako se tad nije gledalo na te momke sto igraju,kao oni su im najvaznije,jest kako da ne.momci igrali na klizalistu,klupu oartizana cijelu utakmicu pljuvali i bacali kese sa mokracom.
A sad je bio dovoljan jedan mig i utakmica je prekinuta.ja da sam na duletovom mjestu uzeo bi onu zuckovu ljevicu,otisao do svetog cokija klekao i predao mu,nabijem i njega i takvu kosarku

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 08:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Izvinjavam se greskama,nesto je do nepismenosti a nesto do telefona i brzog pisanja

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U nasu odbranu mislim da tad nije bila mokraca, samo pljuvanje :lol: Mokraca je bila ranije.

I kakav je to interes Covica da sinoc prekine utakmicu, koji ja ocigledno propustam? Jeste vodili, jeste bili u nekoj spektakularnoj seriji, jeste bili blize pobjedi? Mi imamo bitnu utakmicu za dva dana, al eto Covicu se digao da prekine utakmicu zato sto ne vodimo mi 20 razlike.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 08:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja to nisam ni rekao da je imao interes,samo jadno je da dolazi saopstenje iz policije da su grobari poceli a cijela dvorana je vidjela sta se desava.
Sta uhvatili mladog gancija i drzali ga do trece cetvtrine.pa taj sto je pisao izvjestaj ima vecu inspiraciju od agate kristi

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 09:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mandrak jesu poceli....
premlacivanje klinca , skidanje u gace i paljenje majice i sala su bili povodo za utrcavanje.
pitanje je samo kako je klinac se nasao na vasoj tribini
da li je krenuo da skine zastavu ili je pogrijesio tribinu (na prve dve utakmice kupa Cigani su bili na toj strani pa je za finale promjenjeno).

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Prema izveštajima sa lica mesta, košarkaši oba tima su se zagrevali na košu iza koga su bili koncentrisani navijači Crvene zvezde. Oni su tada krenuli sa salvama uvreda na račun Duška Vujoševića. Partizanov trener je neko vreme trpeo i nije obraćao pažnju, a onda mu je prekipelo. Žustro je krenuo u pravcu Nebojše Čovića da mu nešto poruči, ali onda su reagovali tipovi iz Čovićevog obezbeđenja (koji su vodili i navijanje u jednom trenutku) i jedan od njih je pljunuo Vujoševića. Tada je trener Partizana zamahnuo pesnicom u pravcu čoveka koji ga je pljunuo i tribine su proključale. Poletelo je „drvlje i kamenje“. Nastao je opšti metež između čelnika dva kluba, pa je morao da interveniše špredsednik KSS Dragan Đilas.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lr0QDNKLg00[/youtube]

Đilas je prvo razgovarao sa Čovićem, a ovaj mu je jasno stavio do znanja da Zvezda neće nastavljati meč u takvoj atomsferi. Neko iz Čovićevog okruženja je potom poručio Đilasu da je „Vujošević taj koji je došao ovde nas da prvocira“.

Potom je usledio i razgovor Đilasa, Čovića i Rakočevića i tu je i definitivno postalo jasno među crveno-belima nema volje da se meč nastavi i da žele da se ludilo što pre okonča.

U razgovor se potom uključio Vujošević i čelnici Partizana
„Ali neću im pustiti da me pljuju! Pljunuo me čovek! E, pa mene ne može da pljuje! J..aći im mrtvu majku!“, poručio je razjareni Vujošević i dodao:
„Ono što je bilo prošle godine, bilo je. Ja sad nisam uradio ništa“.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 09:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Brigate evo citam po forumima od ljudi sto su bili na utakmici i svi kazu da su dvojica krenula da skinu zastavu alcatraz i da je tu sve pocelo.pa jebem mu napisao bi neko da bio je neki mucenik medju grobarima i tu je pocelo

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja bih samo, da izbjegnem tu priču "ko je kriv", konstatovao da se odgovornost za ovakve stvari dijeli na više faktora... Prvo i osnovno, jeste činjenica da su Delije prekinule meč, ulaskom na parket i da je Zvezda bila domaćin, Partizan bi imao puno pravo da traži regisrovanje meča službenim rezultatom. Ovako, pošto je neutralni teren u pitanju, odgovornost je i na organizatoru, koji za meč visokog rizika i to ekstremn visokog, nije odredio propisno obebjeđenje. Odgovornost je i na KSS, što su Kragujevcu olako dodijelili domaćinstvo, jer se nisu baš pokazali kao adekvatan organizator, a ni dvorana mi ne djeluje kao sigran objekat za ovakve događaje...

Onda širi aspekt... Kriv je ovaj ili onaj. Oni maloumni delinkventi samo su kraj lanca događaja, koji redom pumpaju zapaljivu atmosferu, stvaraju neprijateljsko okruženje, stavljajući zadovoljenje sitnih sujeta, na prvo mjesto, stavljajući mržnju prema drugom klubu, ispred ljubavi prema svom. Otprilike je to posljedica onog besmislenog prepucavanja Vujoševića i Čovića, još glupljih provlačenja teza o tome kako ovo nije Crvena Zvezda, već FMP, pa tako dalje i tako dalje. Dakle ne aboliram nikoga od odgovornosti ni kvazi intelektualca ni sujetnog političara i muljatora, a bogami ni Danilovića, koji prije par dana u intervjuu, opet bespotrebno diže tenzije... Sve je to kolektivna krivica, a poslije se čudimo što košarka na ovim prostorima umire, a mladi košarkaši izrastaju u idiote, pošto stasavaju u ovakvom okruženju, vođeni ovakvim ljudima...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 09:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pa pogledaj gdje je bila zastava alcatraz pa ce ti biti jasno da se do nje ne moze doci..
Citas po forumima lijepo...
ja kuckam sa ljudima koji su bili u hali i nisu cigani

Nitro nema tu pojedinacnog krivca svi su krivi...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovde je sve to objasnjeno. Problem je mnogo dublji od pukog utrcavanja na teren i skidanja zastave.

shakal je napisao:
E moj Radivoje Koraću, bolje što si pod zemljom...

Ako su im Grci idoli, onda su i njih prevazišli. Nisu im bitni ni Rakočević ni Lučić, ni svetinja nazvana po najvećem koji je ikada igrao košarku na ovim prostorima. Nadošli su na letos „skuvanu“ priču dvojice lidera

Slika

Ovo je kraj i od ovoga nema dalje! Ne treba nama ni tamo neki Banana, da bi bili banana država. Šačica maloumnika se za to izborila. Obrukali su i oskrnavili, ne samo svoje klubove i igrače, već takmičenje nazvano po velikanu srpske košarke. Možda i najvećem koji je pikao bakset na ovim prostorima. Čovek po kojem se zvalo i jedno evropsko takmičenje. A, za koga verovatno nisu ni čuli, niti znaju za onih 99 poena na jednom meču. Tužno zvuči, ali srećan da bude pokojni Radivoje, pa da ne gleda šta rade sa sportom u kojem je on pronosio slavu.

Blamaža u Kragujevcu nije nešto od danas i nešto novo. Nju su zakuvali i podgrejali Nebojša Čović i Duško Vujošević još letos, sa svim svojim sekundantima. Političar i biznismen protiv samoreklamirajućeg intelektualca. Bez ikakvog uspeha van ove zemlje u svojim karijerama. „Saopštenjima“ u kojima su se utrkivali „ko će koga sočnije“. Odgovorni su koliko i onaj kreten od koga je večeras sve krenulo. Jer gomili napaljenih huligana koji u Kragujevac nisu došli da gledaju košarku već da pokažu „ko je jači“ je bio potreban samo jedan. Onaj što je krenuo da onim drugima otme zastavu.

Večeras smo imali šansu da pokažemo svima kakva nam je košarka i da imamo dva kluba evropskog nivoa. Da pokažemo i onoj bivšoj braći sa Jadrana da od ova dva kluba zavisi i njihov profit i zarada, zbog kojih su i osnovali to takmičenje. Da dokažemo da se srpska košarka može vratiti na visok nivo i možda na staze stare slave.

Ali, pokazali smo se kao najgori u Evropi! Ne mi što volimo sport, ni oni što ga igraju, ni veliki broj onih koji su u Jezero došli da uživaju i navijaju u spektaklu. Pokazali su se oni malobrojniji, ali besniji i luđi od svih u državi. „Pokazali“ su se i kao „jači“ od svojih idola u Grčkoj koji su večeras priredili podjednako sramotan spektakl. A, pokazala se i srpska policija koja je znala na kakvom će ispitu biti, a reagovala je kako je reagovala.

Zato sada lepo pred praznim tribinama, umesto da pevaju svojim miljenicima i vesele se kada sutra u sablasnom Jezeru podignu pehar.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 10:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Brigate ovo su ozbiljni ljudi koji su bili u dvorani.ne znam zasto da im ne vjrrujem.
Od toliko kamera u dvorani neka je morala snimiri kako masa ljudi trga momka,nemojmo se zavaravati

Uostalom najmanje je bitno ko je prekino,meni samo smeta ta dvolicnost.prosle godine niko nije mario za igrace da li ce se povrijediti u zelezniku a sad odjednom oni se brinu da se ne bi neko povrijedio

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2013, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Dajte molim vas tisina vidilo sa sta je bilo umorili su igraci FMP-a i sta se desi onda dodje coravi majmun i dogovori se sa Djilas o prekidu utakmice

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]