Ma ovo je propast od našeg nastupa na OI. Imali smo džudiste, sve osim Milice Žabić, koji su potpuno podbacili. Ajde recimo da je i Strahinja Bunčić grizao, ipak se borio za medalju, ali dva najveća favorita u našem timu Kukolj i Majdov su apsolutno razočarali. Razočarali su i basketaši. Oni su ipak višestruki prvaci Evrope i svijeta i ljudi ispadoše u četvrtfinalu. Mislim stvarno. Razočarali su i bokseri. Pa i veslači su mogli bar veslati finalne trke. Momci koji su osvojili zlato, rumunska posada prošla ih je nakon što je Pimenov - prestao vesalti? O tome sam već pisao ovdje. Ajde Topićeva i Mićić imaju objektivan razlog, povreda je povreda, ali ostali, svi osim strijelaca i Novaka, su apsolutno zakazali.
Napisao si 5 medalja. Hajde da vidimo ko još uopšte može do medalje. Vidjeli smo juče Tibilova. Čovjek vodi 7:0 i umjesto da završi borbu, on taktizira štedi se za meč drugog kola i na kraju gubi meč prvog kola. Isto tako su na psihičkom planu pali i vaterpolisti i basketaši, džudisti i bokseri. Nekako mi je naša reprezentacija otišla na OI psihički potpuno nespremna.
Ko može do medalje? Vjerovatno Ivana, ako ni ona nije povrijeđena, jer bila je, zatim košarkaši i odbojkašice. Od pojedinačnh sportova možda Mate Nemeš i neko iz tekvondo tima. Sv ostalo bilo bi, u ovom stanju stvari, ogromno iznenađenje.
Ali hajde da navijamo, evo današnjeg programa:
Citiraj:
Данас у Паризу:
09.30 Кајак, мушки четверац - квалификације (Џомбета, Новаковић, Драгосављевић, Торубаров)
10.00 Кајак, женски четверац - квалификације (Бајук, Достанић, Новаковић, Станојев)
11.00 Михаил Каџаја - Мохамед Габр (рвање, грчко-римски 97 кг) - осмина финала
11.15 Атлетика, скок удаљ - квалификације (Ивана Шпановић, Милица Гардашевић)
11.30 Кајак, мушки двојац - квалификације (Џомбета и Торубаров; Новаковић и Драгосављевић)
14.30 Србија - Аустралија (кошарка, мушкарци) - четвртфинале
21.00 Италија - Србија (одбојка, жене) - четвртфинале