banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 05:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 416 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NBA 2013/14
PostPoslato: 14 Jan 2014, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
'nači, bilo je samo pitanje vremena:

http://www.buzzfeed.com/rachelzarrell/this-is-lebroning-the-new-meme-that-makes-fun-of-lebron-jame

:lol:

Joooj, ako ovo uzme maha ostade čovjek vječno obilježen....

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2014, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nije mi jasno zašto ljudi već otpisuju Nemanju Nedovića. Čitam po novinama: "Nedović zakucan za klupu" , "Nedović mahao peškirom", "Nedović u razvojnoj ligi", "Nedović gledao Juve dok su njegovi igrači obarali rekord". Poslije svega ovoga se zapitam kako te novinarske kreature nije sramota. Zar je realno očekivati od momka koji nema ni 23 godine, koji se hrabro otisnuo u Ameriku u namjeri da uradi nešto u svom životu, da bude nosilac igre ekipe koja puca na visok plasman. Da li je realno očekivati da mlad čovek poput Nedovića odmah zasija u najjačoj ligi svijeta, ligi gdje igraju najdominantniji igrači, igrači sa fizičkim predispozicijama koje mnogi od nas ne mogu ni da zamisle, a kamoli ti novinarčići koji su možda nekada davno pikali košarku u mlađim kategorijama za neki nižerazredni loklani klub i na osnovu toga daju sebi za pravo da omalovažavaju i diskredituju jednu perspektivnu, mladu osobu koja se suočila sa nemilosrdnim svijetom surovog profesionalizma. Pa jedan Mirza Teletović je otišao u NBA kao dokazani strijelac i jedan od najboljih igrača u Evropi pa je u prvoj sezoni dobijao minutažu na kašičicu. Da li su ljudi svjesni koliko kvalitetnih igrača igra u NBDL ligi? Ta liga uopšte nije za potcijeniti. I u toj jakoj ligi Nemanja je imao blistave partije i to je očigledan dokaz da vrijedi. Samo mu je potrebno vremena, da prelomi neke stvari u svojoj glavi. On je vrijedani pametan momak. Nije jedan od onih koji će svoje snove i želje ispuniti nakon prvog zarađenog miliona, kupljenog zlatnog lanca i bijesnog automobila, a na taj način izgubiti volju za treningom i napretkom.Njegov rad i talenat će se kad tad isplatiti. Plus na sve to, dospio je u tim koji ima verovatno i najjaču spoljnu liniju u cijeloj ligi. Time je još teže nametnuti se u takvoj ekipi. Apsolutno nema razloga da se vraća u Evropu jer je Nemanja predodređen upravo za najjaču ligu sveta. Ima fizičke predispozicije Bogom dane i apsolutno sve uslove da ostavi trag preko bare. Ja sam ubijeđen da će to i uraditi i dajem mu punu podršku. Nerealno je očekivati da u prvoj sezoni uradi nešto značajnije. Koliko god da si dobar, ipak si tretiran kao stranac, i potrebno je vrijeme da stekneš povjerenje. Vrijeme radi za njega. Na sve svoje fizičke predispozicije vidi se da je dodatno napredovao u tom segmentu. Naravno da će unaprijediti i ostale segmente igre. Jedino je pitanje da li će ostati u Golden State-u ili će da promeni sredinu. Pričalo se da Wariors-i žele Hinrich-a, pa bi Nemanja eventualno mogao da bude deo tog potencijalnog trade-a. Tamo bi svakako više igrao jer su Bulls-i definitivno otpisali ovu sezonu po pitanju takmičarskih ambicija. Ja bih lično voleo da ostane u GS-u.
Elem, htjedoh da kažem da nema razloga otpisivati Nedovića, jer je na EP pokazao kakav je potencijal i kakvog igrača može naša košarka dobiti u njemu u skorije vreme (ako Bog da zdravlja naravno). A novinari neka pišu šta hoće, čim bude proigrao uvlačiće mu se u dupe

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sakramento Kingsi - zamalo kraljevi

http://mondo.rs/a652259/Kolumne/Edin-Av ... ljevi.html

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2014, 15:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WdiJq9rRpwU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2014, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Нова Варош je napisao:
Nije mi jasno zašto ljudi već otpisuju Nemanju Nedovića. Čitam po novinama: "Nedović zakucan za klupu" , "Nedović mahao peškirom", "Nedović u razvojnoj ligi", "Nedović gledao Juve dok su njegovi igrači obarali rekord". Poslije svega ovoga se zapitam kako te novinarske kreature nije sramota. Zar je realno očekivati od momka koji nema ni 23 godine, koji se hrabro otisnuo u Ameriku u namjeri da uradi nešto u svom životu, da bude nosilac igre ekipe koja puca na visok plasman. Da li je realno očekivati da mlad čovek poput Nedovića odmah zasija u najjačoj ligi svijeta, ligi gdje igraju najdominantniji igrači, igrači sa fizičkim predispozicijama koje mnogi od nas ne mogu ni da zamisle, a kamoli ti novinarčići koji su možda nekada davno pikali košarku u mlađim kategorijama za neki nižerazredni loklani klub i na osnovu toga daju sebi za pravo da omalovažavaju i diskredituju jednu perspektivnu, mladu osobu koja se suočila sa nemilosrdnim svijetom surovog profesionalizma. Pa jedan Mirza Teletović je otišao u NBA kao dokazani strijelac i jedan od najboljih igrača u Evropi pa je u prvoj sezoni dobijao minutažu na kašičicu. Da li su ljudi svjesni koliko kvalitetnih igrača igra u NBDL ligi? Ta liga uopšte nije za potcijeniti. I u toj jakoj ligi Nemanja je imao blistave partije i to je očigledan dokaz da vrijedi. Samo mu je potrebno vremena, da prelomi neke stvari u svojoj glavi. On je vrijedani pametan momak. Nije jedan od onih koji će svoje snove i želje ispuniti nakon prvog zarađenog miliona, kupljenog zlatnog lanca i bijesnog automobila, a na taj način izgubiti volju za treningom i napretkom.Njegov rad i talenat će se kad tad isplatiti. Plus na sve to, dospio je u tim koji ima verovatno i najjaču spoljnu liniju u cijeloj ligi. Time je još teže nametnuti se u takvoj ekipi. Apsolutno nema razloga da se vraća u Evropu jer je Nemanja predodređen upravo za najjaču ligu sveta. Ima fizičke predispozicije Bogom dane i apsolutno sve uslove da ostavi trag preko bare. Ja sam ubijeđen da će to i uraditi i dajem mu punu podršku. Nerealno je očekivati da u prvoj sezoni uradi nešto značajnije. Koliko god da si dobar, ipak si tretiran kao stranac, i potrebno je vrijeme da stekneš povjerenje. Vrijeme radi za njega. Na sve svoje fizičke predispozicije vidi se da je dodatno napredovao u tom segmentu. Naravno da će unaprijediti i ostale segmente igre. Jedino je pitanje da li će ostati u Golden State-u ili će da promeni sredinu. Pričalo se da Wariors-i žele Hinrich-a, pa bi Nemanja eventualno mogao da bude deo tog potencijalnog trade-a. Tamo bi svakako više igrao jer su Bulls-i definitivno otpisali ovu sezonu po pitanju takmičarskih ambicija. Ja bih lično voleo da ostane u GS-u.
Elem, htjedoh da kažem da nema razloga otpisivati Nedovića, jer je na EP pokazao kakav je potencijal i kakvog igrača može naša košarka dobiti u njemu u skorije vreme (ako Bog da zdravlja naravno). A novinari neka pišu šta hoće, čim bude proigrao uvlačiće mu se u dupe

Mislim da su Voriorsi u najnovijem trejdu dobili jednog ili čak dva beka, što mu još više otežava situaciju. On šansu više i ne dobija na kašičicu, već uopšte, iako je fizički zvijer za bijelog igrača, pa ne mora i tu da sazrijeva, kao većina, a i šut je mnogo poboljšao. Trebao je poslušati mudre riječi doktora Svetislava Pešića - trebao je na veliku scenu otići kao "Nedović", a otišao je kao "Nemanja". Ne znam što je mislio da je spreman za NBA, kad se ni u Evroligi nije isticao. Pogriješio je, možda i pod jakim uticajem onog zalizanog menadžera.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2014, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kako je Kari to lijepo rekao :) . Trebao je ostati jos jednu sezonu u Evropi, nositi svoju ekipu, nesto kao Bogdan, i onda otici kao neko ime, a ne ovako...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2014, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kari jeste bio oštar prema njemu, ali vjerujem da je to bilo iz najbolje namjere. Vidio je on sigurno i talentovanije, kako nisu napravili očekivano, i neke manje talentovane, koji su uspjeli.

Sad opet nema minute zbog jednog - Karija :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zatrpao ih Mirza nocas, ko sirotinju.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7TVNabn1U0M[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 10:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Ma sta uradi Melo nocas. Ono je strahota. Kakav je to igrac i jos samo da ima mozda i da mu se igra mogao bi lagano biti mvp. Al on je budala i na tome je ostao :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 11:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

I onda ljudi i dalje imaju "argument" protiv Mirze na takmicenju trojki (gdje mislim da ce zavrsiti svakako)...

Sinoc 6 od 6 trica u drugoj cetvrtini :D (24 poena u toj cetvrtini, 34 ukupno).
Na celu lige u broju trica postignutih sa klupe.
Jedan od vodecih u ligi u % za tri poena.

Realno, sto se tice trojki, ne da bi trebao biti na takmicenju nego sa onom formom suta mislim da bi razvalio.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
:lol:
Kažu da je zdravo ovako se ismijati ujutru..

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 11:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
neces sad ziv ostati

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
Ташко je napisao:

I onda ljudi i dalje imaju "argument" protiv Mirze na takmicenju trojki (gdje mislim da ce zavrsiti svakako)...

Realno, sto se tice trojki, ne da bi trebao biti na takmicenju nego sa onom formom suta mislim da bi razvalio.

Prije nego sto pokusas sa nekim djecackim podbadanjem trebas da se potrudis pa da shvatis sta sam napisao. Probaj da skontas. Hvala

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 17:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Ташко je napisao:

Prije nego sto pokusas sa nekim djecackim podbadanjem trebas da se potrudis pa da shvatis sta sam napisao. Probaj da skontas. Hvala

Zasto je ovo upuceno meni? Izgubio sam te - moj post nije bio usmjeren prema tebi (ni nekom drugom na ovom PF-u)...frajer je razvalio paksu dallasu sinoc, pa sam konstatovao ono o cemu se sve vise prica...za vs. protiv 3pt kontekst.

Ako si se na neki nacin nasao prozvanim - nemoj biti, fakat nije bilo namijenjeno nikom konkretno.

Pozz

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 01:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Mirza igra ko zmaj u januaru...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlicno. Uvijek sam govorio da je on konstitucijom legitiman NBA igrac i smatrao sam da ce mu NBA vise lezati od Evrope. Malo se prilagodjavao na pocetku, ali sam se onaj pravi.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Odlicno. Uvijek sam govorio da je on konstitucijom legitiman NBA igrac i smatrao sam da ce mu NBA vise lezati od Evrope. Malo se prilagodjavao na pocetku, ali sam se onaj pravi.

Jebote, kakvo vrijeme je došlo :lol:
Nekad su jedan Toni Kukoč i Dražen Petrović morali biti vodonoše godinu dana, Sale Đorđević odigrao koliko, 8 utakmica tamo... Sad je Mirza hit, Raduljica nabija solidnu statistiku, a Pero Antić upao na listu za rukija godine.
Igračima u NBA treba više izazova, da se dopuste prave odbrane, i mislim da bi onda bilo i više ovakvih inspirisanih partija kao što je Melova. Razvodnili su ligu da bi se moglo više zakucavati...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 09:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
skeva je napisao:

Jebote, kakvo vrijeme je došlo :lol:
Nekad su jedan Toni Kukoč i Dražen Petrović morali biti vodonoše godinu dana, Sale Đorđević odigrao koliko, 8 utakmica tamo... Sad je Mirza hit, Raduljica nabija solidnu statistiku, a Pero Antić upao na listu za rukija godine.
Igračima u NBA treba više izazova, da se dopuste prave odbrane, i mislim da bi onda bilo i više ovakvih inspirisanih partija kao što je Melova. Razvodnili su ligu da bi se moglo više zakucavati...

Pa u sustini, ne znam za Raduljicu ali Mirza prosle (prve) sezone i JESTE bio vodonosa... :D

Covjek je imao DNP 4 od 5 utakmica, a u onim kojim nije - igrao je 2-3 minute garbage time-a.

Ali da je NBA postala cirkus to je neupitno.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Mirza noćas nešto slab,šta je za reći ?
Zar on nije klasa od igrača :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Nek nije mogao 10,5 prebaciti oči mu ispale.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 416 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]