banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 08:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1340 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 67  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Serie A 2013/2014
PostPoslato: 11 Sep 2013, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Dokazi postoje, ali su sudovi "nenadležni", slučaj "zastario" i slične gluposti. A ne radi se samo o talijanskim prvenstvima, Milanova titula LŠ iz 2007. je najtamnija mrlja UEFA u zadnjih podosta godina, a Interova iz 2010. srećna posljedica udruženog mafijaškog pothvata.

No, mislim da su prljave igre u fudbalu mnogo češća pojava nego što smo mi toga svjesni, u stvari, skoro da sam ubijeđen da je danas toliko toga namješteno i da se toliko vješto radi, da je često nemoguće provaliti, i da će budućnost donijeti samo još goru situaciju što se toga tiče.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Znaci slazemo se da ako je Inter namijestao da ga treba kazniti i dati tiutule nekoj sledecoj ekipi na tabeli ili ih potpuno ponistiti za te sezone, posteno. Ali ova neka "BORBA" Juventusa je gora stvar od samog namjestanja :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Meni nista u cijelom ovom sranju nije smjesnije od toga sto je slucaj zastario nakon 5 godina a odmah ujutro sudija dao ostavku a pojavili se dokazi da je Inter glavni organizator :lol: al' jebiga, zastario :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
skeva je napisao:
Znaci slazemo se da ako je Inter namijestao da ga treba kazniti i dati tiutule nekoj sledecoj ekipi na tabeli ili ih potpuno ponistiti za te sezone, posteno. Ali ova neka "BORBA" Juventusa je gora stvar od samog namjestanja :-?

Naravno, ja sam za ovu opciju. Čak ni ne mislim da je Juventus nevin, ali sam ubijeđen da postoje i oni kojima su ruke "krvave do ramena", ako su Juveu "do lakata". I da ne postoje jasni dokazi (a postoje), uvijek možeš ići onom metodom, ko je imao najviše interesa da se uništi jedan od tada najjačih klubova u Evropi, i ko je time najviše profitirao, taj sigurno nije sav pošten.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 22:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
skeva je napisao:
Ako se titule vrate da li to znaci da Juventus nije namijestao utakmice? Ne znaci, znaci da imaju moc da se predje preko toga iako je svima jasno da su utakmice namjestane. E sad, ako Juventus ima dokaze da su i drugi namjestali neka iznese to i neka se i drugi kazne a ne da traze titule nazad KOJE NE ZASLUZUJU JER SU DOSLI DO NJIH NAMJESTANJEM UTAKMICA! Neka titulu upisu nekoj lijevoj cistoj ekipi, ili neka ih poniste skroz ali smecarima koji su namjestali utakmice nikad ne treba dopustiti da se okite prljavim titulama, jer samim tim ce opravdati njihove prljave radnje. Ako Inter ili Milan ili bilo ko imaju ruke u namjestanjima, onda oduzmi i Interu tu titulu, nije frka, samo ne vracaj je lopovima!

Bravo. To je to. Inače, Italijani su uvijek bili smećari, mada je danas sve sumnjivo, od LŠ pa nadalje.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2013, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c3jlILSXXEA[/youtube]

A jeste dobar spot, pogotovo ovaj momenat na 0:52. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2013, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Vjerovatno su samo ti dresovi bili po 1 KM po komadu... :P

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2013, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu

Danas se navršava 20 godina od kada je za Juventus debitovala njegova najveća legenda, čovek koga svi vole, koga svi poštuju i koga se rado sećamo – Aleks Del Pjero

Slika

U istoriji Juventusa bilo je skupljih, atraktivnijih, trofejnijih, možda i boljih fudbalera od njega. Svaka čast Platiniju, Širei, Zidanu, ali istorija Juventusa će se uvek deliti na period pre i posle Alesandra Del Pjera. Pinturikio ili u prevodu Mali slikar je najveća legenda Stare dame. Jedan iz one divne generacije "ljudi-zastava" Serije A koji su svoje karijere i živote podredili jednom klubu, poput Maldinija, Totija, Zanetija... Takvih danas više nema ili polako „izumiru“.

Del Pjero je bio Juventusova zastava i najomiljeniji igrač u istoriji. Staroj dami nije okrenuo leđa ni onda kada joj je bilo najteže. Kada je kažnjena izbeglištvom u Seriju B.

„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“, glasila je čuvena izjava Alesandra Del Pjera kada su mu samo pomenuli opciju da napusti Juventus i ode u neki od velikih klubova.

Tom izjavom je zauvek urezbario svoje ime u srca ne samo Juventusovih navijača, već i svakog iskrenog ljubitelja fudbala. Veliki kapiten, veliki igrač, velika „desetka“ i veliki čovek. Ikona italijanskog i svetskog fudbala. Za koga god navijali, njega su svi uvek poštovali. Nemoguće je bilo mrzeti ga.

Danas se navršava tačno 20 godina od početka ljubavi Alea i Juvea. Tog 12. septembra u Fođi, čuveni Mister Trap je poslao na teren 19-godišnjaka koji će naredne dve decenije oblikovati istoriju Juventusa. Zamenio je čuvenog Fabricija Ravanelija i bajka je počela. Shodno nadimku, Pinturikio je onako nejak i malen rastom, slikao najlepše fudbalske slike odolevajući napadima mnogih gurbijana i siledžija, koji su kao na traci menjali u ulogama njegovih čuvara. Nikada nisu ukapirali da sila ne može zaustaviti umetnost.

Aleks je od tada postao simbol Juventusa. Sa 709 mečeva i 289 golova, apsolutni rekorder velikana iz Torina. Sa šest Skudeta, Ligom šampiona, svetskom titulom i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu. Po znanju, zaslužio je Zlatnu loptu, ali uvek je bilo onih koji su imali bolje brojke, bili popularniji, skuplji... Realno, Del Pjera nije mnogo ni zanimala takva nagrada. Videlo se to po onom osmehu na terenu, uz magičnu desnicu i isplažen jezik, njegovim zaštitnim znakom. Slobodnjaci, plasirke u suprotan ugao, tako rutinsko izmicanje lopte zahuktalim čuvarima i ostale čarolije se ne mogu zaboraviti.

Pinturikio je jedna od najvećih desetki koja je ikada zarolala „bubamaru“. Kada je posle 19 godina, nezasluženo napustio Juventus, kao neki običan igrač kojem je eto istekao ugovor, nije se mnogo bunio. I onako mu je Juventus bio iznad svega. Skromno se povinovao klupskoj odluci i otišao na drugi kraj sveta da fudbalu uči one koji su izmislili neki svoj „australijski fudbal“. Tamo gde ne stanuje fudbalska klasa, gde nema dostojnog rivala i saigrača, on i dalje uživa u fudbalu. I na Južni pol da ga bacite sa loptom, verovatno bi ga videli kako se smeje.

Zaslužio je da današnji dan i jubilej dočeka u dresu Juventusa, da mu se Torino pokloni za dve decenije crno-bele vernosti. Znajući njega verovatno bi on taj jubilej začinio nekim spektakularnim potezom već sledećeg vikenda u derbiju protiv najvećeg rivala Intera i tako potvrdio svoj status božanstva među Bjankonerima.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0aSNOe0IZAQ[/youtube]

O njemu je napisano sve, o njemu se sve zna, a pre par dana ste mogli da pročitate još jedno podsećanje na divnu karijeru Pinturikija i mogućnosti da ga vidimo na Mondijalu u Brazilu. Umesto daljeg pisanija, možda je bolje da pročitate šta su o njemu rekli drugi velikani.

Fabricio Ravaneli:
„Del Pjero je sposoban da uradi neke stvari koji su spektakularne, ali da to izvede na jednostavan način“

Dijego Maradona
„On je drugačiji od Zidana. On voli da igra, on u duši oseća fudbal. Između njega i Zidana, biram njega“

Fabio Kapelo
„Nekada se osećam posramljeno kada moram da ga stavim na klupu“

Karlo Anćeloti
„On je najveća fudbalska klasa za koju nemate reči kako da je opišete“

Fabio Kanavaro
„On je najbolja osoba koju sam upoznao u svetu sporta“

Marćelo Lipi
„Šampion koji vas nikada ne razočara i kapiten u pravom smislu te reči“

Adrijan Mutu
„Kada ga vidim kako trenira iz sve snage i kako ćuti dok to radi, bude me sramota...“

Đuzepe Taljalatela, bivši golman Napolija posle primljenog gola od Del Pjera
„To je gol u stilu Bađa, Maradone... On je Bog. Šta da kažem više?

Iker Kasiljas, pre duela u Ligi šampiona protiv Juventusa kada je Del Pjero dao dva spektakularna gola i naterao Santjago Bernabeu da ustane i aplaudira mu.
„Spremni smo, znamo šta nas čeka, ali upozoravam da posebnu pažnju moramo obratiti na Del Pjeru. On može da pogodi na bezbroj načina.“

Geri Nevil
„Del Pjero je najbolji igrač protiv koga sam ikada igrao i niko me nije vrteo kao on“

Leo Mesi
„On je čovek koji je dao sve Juventusu, Italiji i fudbalu. Igra prelep, čist stil fudbala i divim mu se“

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2013, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali je dama napustila njega.. Inace legenda i igracina, postovanje. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2013, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da ni jedan navijac taj potez nece nikad zaboraviti i oprostiti onom smrdi od predsjednika, italijanskom Krajisniku.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Inter 3-5-1-1

1 HANDANOVIC
14 CAMPAGNARO - 23 RANOCCHIA - 5 JUAN JESUS
2 JONATHAN - 13 GUARIN - 19 CAMBIASSO - 21 TAIDER - 55 NAGATOMO
11 ALVAREZ
8 PALACIO

Juventus 3-5-2

1 BUFFON
15 BARZAGLI - 19 BONUCCI - 3 CHIELLINI
26 LICHTSTEINER - 23 VIDAL - 21 PIRLO - 6 POGBA - 22 ASAMOAH
10 TEVEZ - 9 VUCINIC

http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 00:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milan dao gol iz penala u 97 minuti. :lol: :lol: :lol:
Neke stvari se nikad nece promjeniti..

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

AC Penal

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 14:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Lacio rutinski, taman koliko treba, tri suta tri gola 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
26/26 А кад промаши, има да глава заболи.
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slavni Interovi navijaci

http://www.sportske.net/vest/ultra-ment ... 45690.html

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2013, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bravo, bravo

Dirljiva gesta velike ikone talijanskog nogometa

Iako se na travnjaku spremao za važnu utakmicu, Totti je preko razglasa čuo ovaj apel i raspitao se o djevojčici koja, igrom slučaja, nosi isto ime kao i njegova kći ...
POMOGAO BOLESNOJ DJEVOJČICI

Slika
U ponedjeljak je po ko zna koji put legendarni kapetan Rome Francesco Totti pokazao da je prije svega - veliki čovjek! Zagrijavali su se nogometaši Rome uoči susreta protiv Parme kada je spiker na stadionu Ennio Tardini gledatelje pozvao da pomognu malenoj Chanel koja pati od teško izlječive bolesti i hitno treba operaciju u Bostonu. Tada je Totti preuzeo stvari u svoje ruke.
Saznao je da je Chanel zajedno s roditeljima gošća utakmice, pronašao ju je, upoznao se s njom i primio je u naručje. Zagrljaj ikone talijanskog nogometa izmamio je osmijeh na Chanelinom licu.

Kao što i priliči jednom takvom humanistu, Totti je dan kasnije na Chanelin žiro-račun uplatio iznos koji će malenoj heroini omogućiti odlazak u SAD na operaciju o kojoj joj ovisi život.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jest da ovaj Sassuolo nije neka ekipa, ali Inter igra vrhunski.
Milito se konacno vratio i za 20 minuta dva gola i asistencija. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najveca gostujuca pobjeda Intera u istoriji

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
SENAD LULIĆ HAHAHHAHAHAHHAAHAHAHAHAHA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1340 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 67  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]