banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 06:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 67  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2013, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Нисам очекивао да ће Швабе узети. Први дан пут изненађења.
Очекујем кратак омаж на данашње резултате нашег форумског Едина Авдића, односно Ћаће. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Поштујем Едина као најбољег кошаркашког коментатора, али не мораш мене великог четника баш муслиманским именом називати :occasion1:

Мрско ми је писати сада, сутра ће те добити специјал на кладионици...

Извињавам се свима данас који су пали због мене, али рекао сам им да је први дан најтежи...Погодио сам изненађења на клаионици..Британце, Чехе, Финце у хендикепу

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Svaka cast momcima...odlicno otvaranje prvenstva...danas se pokazalo da je Duda nas najveci adut na ovom prvenstvu....nacin na koji vodi gomilu klinaca protiv preiskusne Litvanije je za udzbenike....

S obzirom na sve prikazano danas na prvenstvu jedine ozbiljne reprezentacije smo mi i spanci....tako da...finale je tu a onda mislim da je vrijeme da i tim spancima pokazemo ko jeste a ko nije kosarkaska zemlja....

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Freak on a leasH je napisao:
Svaka cast momcima...odlicno otvaranje prvenstva...danas se pokazalo da je Duda nas najveci adut na ovom prvenstvu....nacin na koji vodi gomilu klinaca protiv preiskusne Litvanije je za udzbenike....

Bila je jedna upecatljiva scena veceras nakon uspjesne akcije Krstica i jos nekog, ako se ne varam krajem druge cetvrtine, kad se Duda nakon kosa okrece klupi, siri ruke i galami "Takooooooo, gledaj, gledaj". Imam osjecaj da su se usrali svi :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
63:56
:wav:
Srbija odigrala dobro, odlično otvaranje, pogotovo ako uzmemo u obzir godine starosti i broj debitanata.

Litvanici imali slab šut za slobodne. Kleiza, srećom, nije ništa pokazao.
S druge strane, Bogdanović čini mi se tri vezana promašaja u 4. četvrtini. Litvanci tada imali 10:0 seriju. Puno promašenih napada i u drugoj četvrtini, Kaliniću nije bio dan.
Za sada se osjete oscilacije u igri, a te oscilacije bi neki jači bolje iskoristili. Nedostatak Tea se za sada gotovo pa i ne osjeti toliko.
Duda još jednom dokazao da je genije.
Sutra utakmica sa BiH, valja se odmoriti ;)

Za sada je tek početak, teško je bilo šta prognozirati, mnogo iznenađenja večeras, biće zanimljivo prvenstvo.
Ova reprezentacije Srbije će moći mnogo postići za 2-3 godine. Taman tad je Olimpijada :)

Hrvatska se bukvalno raspala protiv Španije, 28 razlike govori mnogo, ali taj poraz je bio ie očekivan.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Битно је да смо ми побиједили Литванце, а имамо доста резерве за будуће утакмице. Одлични су били Крстић, Бјелица, Недовић и Марковић, имамо дакле још осморицу који могу да прораде у сљедећим утакмицама и доведу противника до очаја. На примјер Рашко или Богдановић, њих двојица су имали много боље партије у Јадранској лиги него синоћ.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 02:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Utakmica je bila dobra, dobro otvaranje prvenstva... samo je litvanskih navijača bilo mnogo više nego srba... i naravno, jedna zastava iz Banjaluke :)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 07:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
"Dve reči - Duda, Duda i samo Duda"
I Krle doktor, kako se sprda...
Počinjemo lagano, mlađahni debitanti Katić, Bogdanović i Kalinić nesigurni, ali vidjećemo mi njih u pravom izdanju, siguran sam.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 07:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ujutru na poslu pod ruku mi došao Dnevni Avaz i odem direktno na sport rubriku jer me ostale rubrike nešto mnogo ne zanimaju i pročitam da su šanse večeras 50:50 i da BiH nije uopšte lošija od Srbije jer je Srbija oslabljena neigranjem Teodosića. I naravno dodali su da će navijači biti posebno napaljeni jer se igra protiv mrske Srbije. Vjerujem da hoće ali u Sloveniji ima i Srba. Razumijem da će pokušati dati sve od sebe ali nekada malo realnosti nije na odmet.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 07:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ima da ih pregazimo k'o plitak potok

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 07:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Logika im je da se Srbija na EP jedva plasirala dok je BiH bila prva u svojoj kvalifikacionoj grupi! :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Eto nek mi neko kaže kako danas bih može dobiti Srbiju ? Nek Mirza dadne 30 poena, šta će ovi ostali ? Da je bih iole bolji selektor oni bi dobili juče Letoniju k'o od šale. Ono je juče katastrofa, bukvalno ljudi daju Mirzi loptu pa nek on radi šta hoće, to svojevremeno ni Džordanu nije polazilo od ruke, ali eto Mirza će koji je cijelu sezonu presjedio na klupi sve ispogađati :roll:
Igrač tipa Peršić mu sjedi na klupi 40 minuta, a ima bolje osobine od onog Šutala. Sinanović nije minute dobio iz samo njemu znanih razloga. Gordić se osilio, ko veli kod Duleta ne mogu šutati, ali ovdje mogu. Wright se zavlači 5 puta među kompletnu petorku Letonije, sreća pa ovim nije stalo do odbrane inače bi imali još 3-4 ukradene lopte.

Ako je moguće danas da ove pokušamo do 33-35 minute sahraniti, pa da igraju Štimac, Nemanja Krstiće, Anđuša, Micić i Gagula. Da ovi glavni odmore. A imamo sve uslove za to. Samo ozbiljno ući, i ne potcjeniti ih i to je to.

Hrvati :roll: :roll: :roll: Ja sam stekao utisak da oni međusobno nisu dobri, pa ljudi ne daju loptu na stranu, nema Boga. 40 poena, ne znam možda je to negativan rekord u poslednjih 30-ak godina.
Ljudi igraju konstantno izolaciju i pick and roll, ali onaj školski bez lopte na stranu, a ovi to jedva čekaju. U svekupnih 20-ak minuta hrvati su pokazali odbranom kako se može igrati protiv ovih, jako sa puno kontakta, i svesti ih u igru 5-5. Ali džaba kad su beduini, pa napada i nemaju, fudbalski napad :D
Ali jedan tajmaut Repeša nikad neću zaboraviti, kad pita igrače "jesi ti spreman psihički, i tako njih 5 ispita?" Majsotre tjeraj vani, ako vidiš da ne ide.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 08:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
samo ću reć da vam je taj avdić jedan veliki pakšu..juče sam zadnju četvrtinu gledao na ftv,baš da ga malo čujem,i čovjek tako perfidno navija za litvaniju da to izaziva gađenje...ništa skoro ne pripisuje našim zaslugama,već svaki šut litvanije "prosto nevjerovatno kako je i ovo iscurilo","kleiza ne može večeras olimpijski bazen pogoditi" i sve u tom stilu,a sav je uzdrhtao od sreće kad je bogdanović upropastio 4 uzastona napada i litvanci sa -13 došli na -5...

naravno da nisam očekivao da na FTV navija za Srbiju otvoreno,ali nisam očekivao ni ovakvu ljigavost s obzirom da platu i hljeb zarađuje od Telekom Srbije (Arena sport)

Ja ga više neću slušati na evro basketu sigurno,tim prije što im i slika i ton nisu usklađeni...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ma dobar je Edin, te fraze cesto koristi, a hvalio je stalno odbranu Srbije. Mene je vise iznerviralo sto je 50 puta ponovio nasa reprezentacija je porazena od Letonije. Jbt navalio kao mutav, mozda se boji da ce mu neko prigovoriti sto zaradjuje u Srbiji, al bas je sa tim nasa pretjerao.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 09:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e meni je taj momenat upao u oči na našoj utakmici,i ove tri četvrtine koje sam gledao na rtrs...nekoliko puta tokom prenosa,čuo sam "naša reprezentacija",što me baš prijatno iznenadilo,jer visoki predstavnik i rra (rak) su najmanje deset godina bili rigorozni prema tome ...doduše,uglavnom je to radio onaj sukomentator,a ne babić,ali ipak lijepo zvuči...čak i onaj dječak na poluvremenu u partizanovom dresu kaže "odigrali smo odlično" 8)

danas će biti drama ako neko ponovi to "naši" :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 09:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Avdic je vrhunski znalac i komentator gledao sam na ftv prvo poluvrijeme bio je totalno neutralan. Kasniie sam presao na rts.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 09:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa zato je dobro što svako ima mogućnost izbora,ja sam govorio samo u svoje ime,a toliko dugo gledam prenose da mislim da mogu osjetiti tendenciju...nebitno....

u svakom slučaju,radije ću ubuduće gledati ove naše manje znalce na rtrs koji su srcem uz naše nego njega....

a da je bilo smiješnih situacija,bilo je...pogledajte ako bude repriza....dadne krstić koš za 7-3,litvanci smanje na 7-5,a babić kaže "e sad je ovo već mini jedna serija litvanije" :lol: :lol:

ali i to ima svojih draži. 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Hrvati. Ajde sve, ali 18:3 zadnja četvrtina.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma meni je Avdic ok...ako i navija za BiH sto je normalno opet su mu komentari u najvecem broju slucajeva na mjestu jer on ipak kosarku toliko poznaje da vidi stvari koje drugi ne vide...iako moram priznat da se Babic popravio, juce su skroz ok vodili utakmicu on i onaj strucni saradnik...al je zato studio i uvodna emisija na RTRS-u za zapalit...pa ne mogu vjerovat koliko ljudi (osim Vulete) nemaju dve ciste o kosarci....da su one klince pitali nesto smislenije od "ko ti je idol" mislim da bi imali sta cut...pogledao sam malo na RTS-u uvodnu emisiju, novinar i jedan gost, a imaju informacija i strucne price u 20 sekundi vise nego kompletna emisija na RTRS-u....

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2013, 10:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

al plavušica u našem studiju je zakon 8)

kaže na poluvremenu,"eto rezultat je 33-21 za Srbiju",a jadan Vuleta nit demantovati nit potvrditi,već nastavi dzentlmenski odgovarati na drugi dio nekog njenog pitanja 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 67  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]