banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 02:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 764 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Erazmo Roterdamski je napisao:
Nije da mrzim BiH, dosta puta sam zelio da pobjede, ali nekako me nerviraju oni iz Federacije kada pocnu srati, pa zato ni sam ne znam sta bih. Mozda ipak prije pobjeda Grcke. :D

Vidjećeš ako im se (ne daj bože) pruži prilika da odu u Brazil,kakvo će onanisanje nastati.Samo polako,zapamtite šta vam kažem.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Papučar i ja jedini uz BiH večeras. Bio bi i Šlager sa nama, da ne igraju protiv Grčke. On se loži na njih. :D

I mandrak navija (voli) za BiH. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Barsa je napisao:
Papučar i ja jedini uz BiH večeras. Bio bi i Šlager sa nama, da ne igraju protiv Grčke. On se loži na njih. :D

I mandrak navija (voli) za BiH. :D

mandrak ne mrzi nikoga pa ni njih,samo ne mogu navijati za nekog ko pjeva gazi sve cetnike i ubij srbina da me jebes

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slažem se bekane s tobom, ali kao što papučar reče ne mogu mi biti bliži Gekas, Samaras i Karagunis od Vranješa, Stevanovića i Misimovića. Želim im svu sreću večeras, iako će biti teško da uzmu 3 boda.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Barsa je napisao:
Slažem se bekane s tobom, ali kao što papučar reče ne mogu mi biti bliži Gekas, Samaras i Karagunis od Vranješa, Stevanovića i Misimovića.

sto se tice grka za njih isto nikad necu navijati poslije 1995,a opet veliku im zahvalnost dugujemo jer su primili puno djece poginulih boraca da zive kod njih preko ljeta

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Tom logikom su vam i Miro Lazović, Jovan Divjak i njima slični dragi ?

Poslednji put menjao Millwall dana 22 Mar 2013, 09:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Barsa je napisao:
Slažem se bekane s tobom, ali kao što papučar reče ne mogu mi biti bliži Gekas, Samaras i Karagunis od Vranješa, Stevanovića i Misimovića.

sto se tice grka za njih isto nikad necu navijati poslije 1995,a opet veliku im zahvalnost dugujemo jer su primili puno djece poginulih boraca da zive kod njih preko ljeta

Bravo

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Politicarenje nije dozvoljeno :) da sam planirao o tom, trazio bi pristup politici :)

Poslednji put menjao papučar dana 22 Mar 2013, 10:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne možeš ni na sportu bez politike...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne može to jedno bez drugog bar ne kada smo mi u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Tema nije general jovo i ostala družina već kvalifikacije, zar ne? ;)

Vidim fina kvota na Makedoniju. Imaju li šanse da uzmu Belgiju?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Daniel. je napisao:
Tema nije general jovo i ostala družina već kvalifikacije, zar ne? ;)

Vidim fina kvota na Makedoniju. Imaju li šanse da uzmu Belgiju?

Meni je Makedonija-Belgija 2 zicer dana.Prejaki su :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Millwall je napisao:

To je tvoje mišljenje i ja ga poštujem. Kao što i ti trebaš poštovati ko će za koga navijati, da li za BiH ili Grčku.
Za politiku nije mjesto na sportu ko god da je u pitanju.. Ako voliš sport.. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ovo je sto puta prožvakana tema,a sve zavisi od čovjeka do čovjeka i ko iz koje perspektive gleda,zato se ne treba ljutiti ni na ove što navijaju za bosnu,ni na ove što su apsolutno za sve njihove protivnike..onaj ko ide na klix i prepire se sa onima iz brigade mučenika malme ili st louis,ili ko gleda iz perspektive uhranjenih dijasporaca bh fanaticosa,ili mustafe cerića,silajdžića i ostalih,naravno da će svršavati na svaki neuspjeh bosne...ali ja spadam u one koji uvijek sa pozitivnije strane gledaju,u one za koje je čaša uvijek do pola puna,a ne do pola prazna...ja danas zamišljam onih 90 % obespravljenih,poniženih građana,koji mjesecima žive samo za ovo,i kojima je ovo jedna od rijetkih radosti što im je preostala u njihovim usranim životima...gledam iz perspektive ove sirotinje,rudara iz kreke,banovića,raspotočja,ili željezare zenica,koji će danas onako garavi sjest uz televizor i zaboraviti bar na trenutak na ove robovlasnike mittala i ostale koji ih izrabljuju...gledam iz perspektive hiljada onih koji sad putuju iz bihaća ili mostara,koji su cijelu noć čekali na taj komadić papira,a vjerovatno mnogi od njih i posudili koji dinar da bi imali za put,ulaznicu ili sendvič..uvjeren sam da je 90% takvih,a ove dijasporce ne jebem 2%,iako su oni ti koji su mnogo glasniji i kod većine nas stvaraju utisak da su svi tamo takvi......i baš zbog te sirotinje,bih volio da bar jednom uspiju da se plasiraju negdje....a ovi naši srbi što igraju za bih mi nekako nisu nikakav motiv da bih nešto navijao,pojma nemam,nekako mi se čini da to nije iskreno i da igraju uglavnom zato što nisu dobri za srbiju...ne znam..ali kažem nisam ostrašćen uopšte,i imam razumjevanje i za one koji navijaju i za protiv,jer samo je stvar u pristupu i uglu gledanja...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Millwall je napisao:

To je tvoje mišljenje i ja ga poštujem. Kao što i ti trebaš poštovati ko će za koga navijati, da li za BiH ili Grčku.
Za politiku nije mjesto na sportu ko god da je u pitanju.. Ako voliš sport.. :wink:

ok,samo iznosim svoj stav kontra ovih anamo

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ovo je sto puta prožvakana tema,a sve zavisi od čovjeka do čovjeka i ko iz koje perspektive gleda,zato se ne treba ljutiti ni na ove što navijaju za bosnu,ni na ove što su apsolutno za sve njihove protivnike..onaj ko ide na klix i prepire se sa onima iz brigade mučenika malme ili st louis,ili ko gleda iz perspektive uhranjenih dijasporaca bh fanaticosa,ili mustafe cerića,silajdžića i ostalih,naravno da će svršavati na svaki neuspjeh bosne...ali ja spadam u one koji uvijek sa pozitivnije strane gledaju,u one za koje je čaša uvijek do pola puna,a ne do pola prazna...ja danas zamišljam onih 90 % obespravljenih,poniženih građana,koji mjesecima žive samo za ovo,i kojima je ovo jedna od rijetkih radosti što im je preostala u njihovim usranim životima...gledam iz perspektive ove sirotinje,rudara iz kreke,banovića,raspotočja,ili željezare zenica,koji će danas onako garavi sjest uz televizor i zaboraviti bar na trenutak na ove robovlasnike mittala i ostale koji ih izrabljuju...gledam iz perspektive hiljada onih koji sad putuju iz bihaća ili mostara,koji su cijelu noć čekali na taj komadić papira,a vjerovatno mnogi od njih i posudili koji dinar da bi imali za put,ulaznicu ili sendvič..uvjeren sam da je 90% takvih,a ove dijasporce ne jebem 2%,iako su oni ti koji su mnogo glasniji i kod većine nas stvaraju utisak da su svi tamo takvi......i baš zbog te sirotinje,bih volio da bar jednom uspiju da se plasiraju negdje....a ovi naši srbi što igraju za bih mi nekako nisu nikakav motiv da bih nešto navijao,pojma nemam,nekako mi se čini da to nije iskreno i da igraju uglavnom zato što nisu dobri za srbiju...ne znam..ali kažem nisam ostrašćen uopšte,i imam razumjevanje i za one koji navijaju i za protiv,jer samo je stvar u pristupu i uglu gledanja...

Ma jbo to nego,oŠ nam Đoku večeras zamračit ? :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
čim ti uopšte znaš da on igra danas,u ovim sudbonosnim trenucima,to je neprirodno :D

stvarno prvi put čujem da ima i tenis danas,a onaj ko to bude gledao umjesto srbije je toliki flegman da će živjtei 100 godina najmanje 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Djokica je poslije ponoci, ne preklapa se :)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
čim ti uopšte znaš da on igra danas,u ovim sudbonosnim trenucima,to je neprirodno :D

stvarno prvi put čujem da ima i tenis danas,a onaj ko to bude gledao umjesto srbije je toliki flegman da će živjtei 100 godina najmanje 8)

Igra Novak negdje oko 01.00 iza ponoći,valjda će susret na "Maksimiru" završiti do tad 8)
http://www.b92.net/sport/tenis/masters/ ... _id=697548

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2013, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kako god, stanje se malo "normalizovalo".
+1 za ovaj Slagerov post, sa manjim izmjenama :D

Meni licno BiH niti smeta, niti ih volim nesto. Jednostavno ne osjecam to kao svoju "reprezentaciju".
Ali bih volio da nesto naprave, jer vec 2-3 ciklusa igraju dobar fudbal.
Sto se tice medija, to su najveci pacenici. Svuda, pa tako i kod nas. S tim da su ovi federalni na steroidima. Kako-zasto, pitanje je.
Vjerovatno neki kompleks male i mlade nacije, pa se tu traze na sve strane. Sto je totalno nebitno, ali treba nekako sirotinju i gladne drzati budnim.
Sve sto pisu da podgriju mase na nacionalnoj osnovi je samo dobar marketing i dobar nacin prodaje. Vrlo je mali broj onih patoloskih slucajeva. A oni se mogu svakdnevno pronaci na klixu i ss.ba. Te njihove "traktor price", "pasos i licna karta", te pominjanje genocida i slicno ce im se vratiti kad-tad. To ce jednoga dana SIPA u aps, kad i ako ovo postane normalnija drzava.
Prelako se mi Srbi Bosne odricemo. Nit je samo njihova, a nit je samo nasa.

Veceras cu navijati za Grcku samo zbog Grka. Sem Rusa jos, u ostalim tekmama bi mi bilo draze da BiH uzme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 764 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]