drinin vuk je napisao:
MuskoBre je napisao:
giometar, ti si editovao svoj post naknadno. A drinin je naravno uvjeren u svoju teoriju. On je ubjedjen da igrac gubi isti broj poena, ispao u prvom kolu, ili u finalu. Drinin, drinin, ko te nagoni da se petljas u stvari o kojima pojma nemas

Ваша ерупција анимозитета у фузији са неким личним негативностима доприноси поражавајућим закључцима и при том логичким грешкама у закључку,но навикао сам.
Дакле рекао сам да играч а то је Ноле у овом случају губи 500 поена,што значи да оно што је освојио прошле године је изгубио ове,што се осталог тиче да ли је освојио неки мизеран број пласманом у полуфинале то нисам сигуран,али оно што знам је да је сигурно изгубио 500 од броја који је имао прије почетка Дубаија,претходно покушајте боље перципирати,јер увреде не доприносе разумном дијалогу.
1. Ako mislis da je tvoj vokabular impresivan, nekome originalan, ili da ostavlja nekakav utisak..Misli i dalje, ali valjda ce proci sa pubertetom
MuskoBre je napisao:
Gubi, ako se ne pojavi na turniru. Ako ne odbrani turnir, a odigra ga, gubi razliku poena izmedju proslogodisnjeg i ovogodisnjeg plasmana. Naravno, isto zavisi i za bilo koji plasman na turniru, ne samo za osvajanje.
Drinin, drinin, to su osnove..
Dakle, ja sam ti fino objasnio kako to sve funkcionise, na sta si ti rekao :
drinin vuk je napisao:
мушко знам да сам у праву

мало боље ти то погледај

Ti da imas bilo kakvu predstavu o ovom sportu, onda bi recimo reagovao kao giometar, koji je ciljao na igru rijeci. Vidim ja da se ti u ovaj sport razumijes ko Marica u onu stvar