banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 521 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
giometar je napisao:
Hah, ciljao sam na igru rijeci... On u sustini jeste izgubio 500... 20.2. je imao 13630, a 27.2. 13130. Tek sutra ce dobiti nove bodove za Dubai ove godine.
Upravo tako.Prije početka turnira brišu se svi osvojeni poeni od prošle godine,nakon turnira upisuju se osvojeni poeni ove godine

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
MuskoBre je napisao:
giometar, ti si editovao svoj post naknadno. A drinin je naravno uvjeren u svoju teoriju. On je ubjedjen da igrac gubi isti broj poena, ispao u prvom kolu, ili u finalu. Drinin, drinin, ko te nagoni da se petljas u stvari o kojima pojma nemas :lol: :lol:

Ваша ерупција анимозитета у фузији са неким личним негативностима доприноси поражавајућим закључцима и при том логичким грешкама у закључку,но навикао сам.

Дакле рекао сам да играч а то је Ноле у овом случају губи 500 поена,што значи да оно што је освојио прошле године је изгубио ове,што се осталог тиче да ли је освојио неки мизеран број пласманом у полуфинале то нисам сигуран,али оно што знам је да је сигурно изгубио 500 од броја који је имао прије почетка Дубаија,претходно покушајте боље перципирати,јер увреде не доприносе разумном дијалогу.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
soba 39 je napisao:
giometar je napisao:
Hah, ciljao sam na igru rijeci... On u sustini jeste izgubio 500... 20.2. je imao 13630, a 27.2. 13130. Tek sutra ce dobiti nove bodove za Dubai ove godine.
Upravo tako.Prije početka turnira brišu se svi osvojeni poeni od prošle godine,nakon turnira upisuju se osvojeni poeni ove godine

Jeste to tako, samo to nema nikakve veze sa brojem izgubljenih ili zaradjenih poena na ovogodisnjem turniru, po toj logici, svi koji su igrali turnir prosle godine, do sutra ujutro, su izgubli bodove, a niko nije zaradio ni jedan. :D

Drinin nikako da uhaviza koliko se bodova oduzima bilo kome. Aj sto ne moze da uhaviza, nego je ubjedjen u pogresno :lol: :lol: ..I jos na to sve, je pokretac teme :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
MuskoBre je napisao:
giometar, ti si editovao svoj post naknadno. A drinin je naravno uvjeren u svoju teoriju. On je ubjedjen da igrac gubi isti broj poena, ispao u prvom kolu, ili u finalu. Drinin, drinin, ko te nagoni da se petljas u stvari o kojima pojma nemas :lol: :lol:

Ваша ерупција анимозитета у фузији са неким личним негативностима доприноси поражавајућим закључцима и при том логичким грешкама у закључку,но навикао сам.

Дакле рекао сам да играч а то је Ноле у овом случају губи 500 поена,што значи да оно што је освојио прошле године је изгубио ове,што се осталог тиче да ли је освојио неки мизеран број пласманом у полуфинале то нисам сигуран,али оно што знам је да је сигурно изгубио 500 од броја који је имао прије почетка Дубаија,претходно покушајте боље перципирати,јер увреде не доприносе разумном дијалогу.

U odnosu na prošlu godinu izgubio je nekih 350 poena ako se ne varam

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
MuskoBre je napisao:

1. Ako mislis da je tvoj vokabular impresivan, nekome originalan, ili da ostavlja nekakav utisak..Misli i dalje, ali valjda ce proci sa pubertetom :wink:

MuskoBre je napisao:
Gubi, ako se ne pojavi na turniru. Ako ne odbrani turnir, a odigra ga, gubi razliku poena izmedju proslogodisnjeg i ovogodisnjeg plasmana. Naravno, isto zavisi i za bilo koji plasman na turniru, ne samo za osvajanje.

Drinin, drinin, to su osnove..

Dakle, ja sam ti fino objasnio kako to sve funkcionise, na sta si ti rekao :

drinin vuk je napisao:
мушко знам да сам у праву ;) мало боље ти то погледај ;)

Ti da imas bilo kakvu predstavu o ovom sportu, onda bi recimo reagovao kao giometar, koji je ciljao na igru rijeci. Vidim ja da se ti u ovaj sport razumijes ko Marica u onu stvar :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ako mislis da je tvoj vokabular impresivan, nekome originalan, ili da ostavlja nekakav utisak..Misli i dalje, ali valjda ce proci sa pubertetom

бојим се да је ваша сујета дакако импресивнија,те да мој вокабулар би прошао као морнарица Бенгладеша против Кореје Јужне.

Citiraj:
Dakle, ja sam ti fino objasnio kako to sve funkcionise, na sta si ti rekao :

ви сте причали о некаквим основама,уосталом, он је изгубио 500 поена поразом,а добио 100-ак. Да је освојио не би добио ништа,али не би ништа ни изгубио. То је суштина!

Citiraj:
Ti da imas bilo kakvu predstavu o ovom sportu, onda bi recimo reagovao kao giometar, koji je ciljao na igru rijeci. Vidim ja da se ti u ovaj sport razumijes ko Marica u onu stvar

овакви примјери вербалног банализирања и контраофанзиве нису ни код Наполеона наилазили на одобравање,стога не желим улазити у неку дубљу анализу ове ваше инфериорности.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Majko moja.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
vas dvojica pod hitno trebate neki sex...
nego, ima li neki link da se vidi kako tacno funkcionise taj sistem, jer ste postali dosadni.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma funkcionise ovako kako je musko objasnio,a vuk sere po obicaju :D :D

i bjezi vise vuce u q...c sa tim pederskim filozofiranjem...ok si momak kad se ne pravis budala...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
MuskoBre je napisao:
po toj logici, svi koji su igrali turnir prosle godine, do sutra ujutro, su izgubli bodove, a niko nije zaradio ni jedan. :D

Mislim da se upravo to desava, posto se lista formira samo ponedeljkom. Da se dodaju poeni za svako kolo turnira posebno, onda bi se mijenjale pozicije na listi iz dana u dan.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

i bjezi vise vuce u q...c sa tim pederskim filozofiranjem...ok si momak kad se ne pravis budala...

хтједох пријавит пост кад видим шлагер модератор :lol: :lol: :lol:

шлагеру двије до три ствари које највише ..... су педери и филозофија (трећа су не смијем рећи),стога немој бога ти. Него хоће ли Новак учествовати на још којем турниру серије 500? Хоће ли (чисто сумњам,не само због повреде,већ иначе) учествовати у БГ ове године,зна ли се?

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 00:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
vas dvojica pod hitno trebate neki sex...
nego, ima li neki link da se vidi kako tacno funkcionise taj sistem, jer ste postali dosadni.

Djes ti strelicar? Ili bubnjar, kako ti draze :lol:

giometar je napisao:
MuskoBre je napisao:
po toj logici, svi koji su igrali turnir prosle godine, do sutra ujutro, su izgubli bodove, a niko nije zaradio ni jedan. :D

Mislim da se upravo to desava, posto se lista formira samo ponedeljkom. Da se dodaju poeni za svako kolo turnira posebno, onda bi se mijenjale pozicije na listi iz dana u dan.

Desava se de iure, ali se ne desava de facto :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
MuskoBre je napisao:
Desava se de iure, ali se ne desava de facto :D

Taj rad :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Majko moja.

Prvi si se počeo smijati,mogao si samo reći da nije u pravu i obrazložiti.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Schlager je napisao:

хтједох пријавит пост кад видим шлагер модератор :lol: :lol: :lol:

шлагеру двије до три ствари које највише ..... су педери и филозофија (трећа су не смијем рећи),стога немој бога ти. Него хоће ли Новак учествовати на још којем турниру серије 500? Хоће ли (чисто сумњам,не само због повреде,већ иначе) учествовати у БГ ове године,зна ли се?
Mislim da je obavezan da učestvuje na 3 turnira(neka me neko ispravi ako griješim) iz serije 500.Pored dubaija znam da igra Bazel i da li je još Peking ne znam tačno

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2012, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A sto mozete zakomplikovati jednostavnu stvar. :D
Izgubio je 320 u odnosu na proslu godinu posto je 1/2 finale 180 bodova.
Ove godine je Dubai ranije zato sto su skratili sezonu.
A ne znam tacan raspored ali soba je rekao vec, cesto igra Bazel i Peking pa je moguce da ce igrati jedan od ta dva, a mozda i oba.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 01:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
haj nastavite ovdje, dobra je tema bila i zajebancija :lol:

ja tvrdim da je tenis bogataski sport i da indijanci po dzunglama ne igraju tenis :lol: vec se gadjaju nozevima dok se ne desi nesreca a onda veliki poglavica sve kazni, tako da se vise nicega ne igraju :lol: :D

Laku noc i nemojte zamjeriti na ovom trolu, NOLE MI TE VOLIMO :D

RS bolja polovina zivio i ispravi pravopis ako ima gdje sta za ispraviti
Vuce ne daj se
Musko bre ne posustaj
:D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 01:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Volim Borac je napisao:

ja tvrdim da je tenis bogataski sport i da indijanci po dzunglama ne igraju tenis :lol: vec se gadjaju nozevima dok se ne desi nesreca a onda veliki poglavica sve kazni, tako da se vise nicega ne igraju :lol: :D

Vuce ne daj se
Musko bre ne posustaj

a covjeka, sta bi se ti dalje raspravljao... da Nole slucajno nije Nole, nego neki Safet, bio bi vec nedodirljivi polu-bog u islamskom svijetu... ovako, samo se kod neprijatelja Srpstva ceka Noletov kiks:
http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/m ... /120302141

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 01:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Volim Borac je napisao:

Vuce ne daj se
Musko bre ne posustaj

a covjeka, sta bi se ti dalje raspravljao... da Nole slucajno nije Nole, nego neki Safet, bio bi vec nedodirljivi polu-bog u islamskom svijetu... ovako, samo se kod neprijatelja Srpstva ceka Noletov kiks:
http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/m ... /120302141

Управо тако. Ноле је величанство које морамо поштовати и цијенити и када дођу киксеви,порази и остало. Само тако ћемо показати однос према истинском асу.

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2012, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Дринин вук :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 521 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]