banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 23:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 22 Jan 2010, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sondri je napisao:
Danska krila 14 golova, naša 1 i to Nikčević presjekao loptu i sam istrčao kontru...

Nemoj tako... Pre te akcije je bio gol sa krila, isto nikcevic, ali normalan gol... Poslali mu loptu na krilo i onda je dao gol, nakon toga je odmah (mozda i u sledecem napadu) presekao loptu i dao gol iz kontre :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Nisu nas služili golmani, tako da ovaj poraz i nije toliko razočaranje jer je svakako bio očekivan... Austrijanci nam prižili malu šansu remijem sa Islandom...

pa golmani su malo sta odbranili jer smo sve golove primili kad danski igrac ostane sam na 6 metara, ili sa krila ili na pivotu, a to je jako tesko, skoro nemoguce braniti. ipak stanic i pejanovic nisu sterbik pa da cine cuda...rijec je o dobrim, ali ne i vrhunskim golmanima

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Šterbik je stvarno napravio čudo, igrao 3min za Španiju, sjebao list i izgubljen je za ovo prvenstvno... :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Realno stanje je da su Danci jaci po svim formacijama i to se vidjelo u igri, a i na kraju je rezultat to pokazao!

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ja ne kontam kako onaj Sead misli ista napraviti.
Pa ja sam vidio samo 2-3 svijetla peridoa od mozda minuta-dva sinoc i to je bilo kada nismo isli na djikanski sut sa 9 metara vec kada je Nikcevic iznudio 2 sedmerca u prvom poluvremenu, i jedan gol je postigao sa linije cini mi se (opravdano je dobio nagradu najboljeg igraca u nasem timu sinoc), i drugi momenat kada je Nikcevic napravio nekoliko brzih golova ili neke kontre Vilovskog (Vilovski i kontra :roll: ) i to je to. Nakon toga se vracamo sutu sa 9 metara ali naravno prije toga slijedi iskljucenje kad se primaknemo na 4 razlike, prvi put Kojic koji pravi iskljucenje iako je Danac bio u mrtvom uglu, drugi put Andjelkovic kad su sudije digle ruku za pasivni napad. Oba puta kao da su namjerno htjeli da zaseru (odmah pomislim na kladionicarske teorije zavjera i namjestanje utakmica), nije mi jasno nikako.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 12:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
E ljudi znate sta me interesuje,jel ima neko u toj reprezentaciji da upisuje nekakvu statistku da vide koliko smo dali golova iz kontri(1 ili 2) koliko smo dali golova sa krila(1 ili 2 za dvije utakmice)koliko smo dali golova sa pivota(4-5 za dvije utakmice),koliko smo primili sa krila( brat bratu 50%) koliko iz kontri(50%) pa o cemu onda dalje da pricamo,nisam nekakav strucnjak ali kako da nam ilic igra kad nam protivnik dok igra odbranu odmah zaboravi na nasa krila samim tim na svakog naseg beka oni imaju dva igraca.

Kao sto rece harvester ja isto ne vidim nikakav napredak u nasoj igri u odnosu na Cvetkovica

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
mandrak je napisao:
Kao sto rece harvester ja isto ne vidim nikakav napredak u nasoj igri u odnosu na Cvetkovica

cvetković je sa malo slabijom ekipom na prošlom prvenstvu bio egal sa danskom, koja je tada bila jača nego ova današnja danska, i njemačkom...pa ti sad vidi kakav je ''napredak ostvaren ili neostvaren'' ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
cvetković je sa malo slabijom ekipom na prošlom prvenstvu bio egal sa danskom, koja je tada bila jača nego ova današnja danska, i njemačkom...pa ti sad vidi kakav je ''napredak ostvaren ili neostvaren'' ;)

cvetkovic je sa ekipom koja je bila JACA od ove sadasnje za marka vujina i milutina dragicevica (to sto ga idiot nije koristio, tj. sto je umjesto njega forsiro toskica ne mijenja na cinjenici da ga je imao u rosteru) takodje IZGUBIO od danske. jeste, bilo je egal, primili smo 37 golova u toj utakmici, drzali se dobro zbog toga sto smo tada jos bili nepoznanica za ostale, prvi put se ta ekipa nasla na jednom velikom takmicenju.
a sta je uradio mag cvetkovic kad je njegova igra bila procitana? sta je, konkretno, promijenio poslije utakmice sa poljskom, koju smo izgubili 12 razlike? nista. nastavio je da fura isti fazon, pa smo izgubili od svedske 8 razlike, poslije od bih u sarajevu citavu utakmicu gubili 5-6 razlike, poslije ih jedva pobijedili u nisu. i svo to vrijeme cvetkovic nije mijenjao NISTA ni u sastavu ni u koncepciji igre.
da je doticni ostao na celu reprezentacije, mi bi izgubili ne 5 nego 15 razlike od danske.
da sumiram, sto se tice strucnog znanja, cvetkovic je za seada NULA. zasto sead radi ovo sto radi na ovom EP za mene je velika misterija...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 19:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
E moj Miljenko. :) Da se mene pita ja bih tebe stavio za selektora.Pa ti si svu pamet svijeta pokupio.Sve znas o rukometu.
Rekao sam ti ja da ne igra trener nego igraci.Iskreno navijao sam za Srbiju, ali brate losi su.Ne mogu reci losi,tacnije odsutni.Za nijansu bolji od nas.Iako su na iglene usi otisli na ovo prvenstvo,nadao sam se da mogu puno bolje.Steta,sta drugo da kazem.Naravno nista nije gotovo dok igraci ne dodju kuci. :) Volio bih da Srbija pobijedi Austriju i onda protiv Hrvata onako muski se "pomarisu" i neka pobijedi bolji. :)
Jedno pitanje za velikog poznavaoca rukometa.Zasto bolan ti ne ode u Austriju? Ti bi bio od velike pomoci neprikosnovenom efendiji.Ono, kada se lomi rezultat,upadas i kazes igrajte na krila. Ili,dodaj pivotu! Kakav bi to preokret bio!
Sa srecom zemljace,a ne crni kukavce :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Problem srbije je u glavi, i samo u glavi.....

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wolfsburg_rapsodija je napisao:
Rekao sam ti ja da ne igra trener nego igraci.

A sta trener radi, placaju ga da mlatara rukama pored aut linije?

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mrzim da budemo kao hrvati, al moracu spomenuti sudije.... Malo su vukli na stranu danske...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Mrzim da budemo kao hrvati, al moracu spomenuti sudije.... Malo su vukli na stranu danske...

Jes' vala, mozda 2-3 pasivna napada im nisu svirali.
Mada to uopste nije bitno, Danci su nas nadigrali 110%. U svakom segmentu igre.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

'bem ti kablovsku i programe i DSF. DSF ne prenosi Njemacku, *ebes tu televiziju.
Pratio sam rezultat na obe utakmice na LiveScore-u, i Svabe i Francuze i po svemu sudeci dobre su utakmice bile. Svedjani cerali Svabe sve do kraja a Spanci gubili 5 razlike u drugom poluvremenu i na kraju izvukose bod. Istina, vodili su cak na kraju ali ne daju Francuzi, izjednacise u zadnjim trenucima.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Elvis Presley je napisao:
'bem ti kablovsku i programe i DSF. DSF ne prenosi Njemacku, *ebes tu televiziju.
Pratio sam rezultat na obe utakmice na LiveScore-u, i Svabe i Francuze i po svemu sudeci dobre su utakmice bile. Svedjani cerali Svabe sve do kraja a Spanci gubili 5 razlike u drugom poluvremenu i na kraju izvukose bod. Istina, vodili su cak na kraju ali ne daju Francuzi, izjednacise u zadnjim trenucima.

ja sam gledao obadvije,ako vec nema na tv-u imas na netu:

http://www.atdhe.net/index.html

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 21:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Zmajceki,zmajceki,zmajceki!!! :D Moji ce daleko dogurati.Volim Jureka vise od bureka!Handre poljake kako hoce. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zavrseno takmicenje u grupama 3 i 4. madjari i svedjani idu kuci. u novoformiranoj grupi, situacija je sljedeca :
1. spanija 3
2. poljska 3
3. francuska 3
4. slovenija 2
5. njemacka 1
6. ceska 0

vrlo lako bi moglo da se desi da ovo bude i konacni poredak na kraju, ali vidjecemo

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2010, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ајде да признамо реално, довођење овог брке је била грешка. Он ће да добије ногу у наредних 30 дана. Отјерали су Цветковића који је изборио пласман на СП и ЕП, брко је отјеро два играча којима је ово првенство требало да буде максимум максимума. Крај би био за Николића сигурно евентуално можда би остао још годину Бојиновић. Отјерао их је само да му нико неби нарушавао ауторитет који благо речено ни нема. Илић без Бојиновића није исти играч, треба ли рећи да немамо ни проближно пивота какав је Николић.

Дакле Сејо, пјетлај...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ајде да признамо реално, довођење овог брке је била грешка. Он ће да добије ногу у наредних 30 дана. Отјерали су Цветковића који је изборио пласман на СП и ЕП, брко је отјеро два играча којима је ово првенство требало да буде максимум максимума. Крај би био за Николића сигурно евентуално можда би остао још годину Бојиновић. Отјерао их је само да му нико неби нарушавао ауторитет који благо речено ни нема. Илић без Бојиновића није исти играч, треба ли рећи да немамо ни проближно пивота какав је Николић.

Дакле Сејо, пјетлај..

cek, do prije koju godinu smo otpustali selektore jer nisu ulazili u polufinala velikih takmicenja, a sad odjednom treba da cuvamo nekog samo zato sto je uspio da izbori plasman na veliko takmicenje? zato sto smo bili bolji za jedan gol od bih, svajcarske? kad povjerujem da je to maksimum nase rukometne reprezentacije, onda cu prestati da pratim taj sport...
svi se uhvatili bojinovica i ilica, a je li neko pratio kako su njih dvojica igrali ove godine? evo, malo statistike - bojinovic u dosadasnjem toku lige sampiona ubiljezio 2 (slovima : dva) gola u prvoj utakmici protiv paoka, poslije toga, u ostalih 5, ni jedan jedini. u igru ulazi po nekoliko minuta. nikolic postize po 1-2 gola u prosjeku, i to nije ni sjenka onog igraca od prije 4-5 godina. i sta sad, treba sansu davati dvojici 33-godisnjaka koji ne igraju u svojim klubovima, jer su nas zaduzili? sto onda nismo zovnuli nedju jovanovica, pa eno ga igra ko zmaj u kolubari.

od nikolica imamo dva bolja pivota, jedan je drugi strijelac lige sampiona i trenutno grije tribine u austriji, o drugom sam vec pisao, a ne igra zato sto se popickaro sa istim tim cvetkovicem, jer ga je ovaj pozvao na SP u hrvatskoj, pa onda poslao na tribine, dok se na crti razmahivao neprikosnoveni toskic, kome je tad i nikolic bio rezerva.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2010, 00:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
U koliko sati igramo sutra?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]