banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 01:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Kao da je bitno..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja sam petnestak minuta pre kraja ocekivao totalnu ofanzivu ,igru na sve ili nista,kad ono nista od toga,ko da ih sugavih 0-0 vodi dalje.Sta je sa navijanjem u drugom pol?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Harvester je napisao:
Bogme Sijukse, sve si u pravu. Ovaj tim je katastrofalan. Na cijeloj utakmici JEDAN dobar potez, a to je onaj šut Koromana (ne računam priliku Anđelkovića na početku jer to je bila čista sreća). U nastavku Burzanović potpuno nestao, a inače tek sam pred kraj prvog poluvremena primijetio da je i Đorđević u igri. Koroman se u nastavku takođe malčice popravio, ali samo nakratko. Milijaš i Basta - ono je strašno. Da i ne pričam o situaciji pred kraj - Ferguson i Bizli sami protiv čitave naše odbrane drže loptu minutu i po bez po muke. Sreća naša što u Evropi vrijedi ono pravilo za gol u gostima inače bi nas i Levadija nabila u produžecima.

E koga li ćemo sad da izvučemo za Kup UEFA...

Zvezda-Sarajevo...............garant

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Најжалије је то што ћу сутра у новинама читати о "доброј" игри Звезде којој је само мало среће фалило да постигне гол. Ево и овом коментатору што је интервјуисао Косановића није промакло да прокоментарише како је Звезда била добра ... жалосно, до кад више ово самозаваравање да нешто вриједимо?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da vas bar malo razveselim http://www.youtube.com/watch?v=4uP6N-Msdd8

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...koji levati...borac je fantomski tim za zvezdu...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Dvije utakmice bez gola protiv ovakvog protivnika, nije za njih CL. Castillo i Lucas prolazne ocjene, golman standardno dobar, a od ostalih po meni niko nema zagarantovano mjesto u timu. Šta je s Trišovićem i Perovićem? Jesu li oni još u klubu? Sreća na protivnika je potrošena ovde, tako da očekujem neku bombu za UEFA Cup! Najbolje se okrenuti prvenstvu i odbrani duple krune i probati sačuvati nekoliko igrača za sledeću sezonu, a možda će s Jestrovićem sve to izgledati malo bolje, ali možda!

Ja sam godine proveo sa tobom,
tebi dao sve, za tebe živeo...
Sad sam opet tu i biću uvek s tobom,
večno ostaćeš, ti u srcu mom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Najbolje se okrenuti prvenstvu i odbrani duple krune

Pored onakvog ,nikad jaceg Partizana to tvoje razmisljanje ostaje samo bajka :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Procitao sam jedan fenomenalan komentar

Posle Barija i Tokija.... sad sramota do Milvokija! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
SIJUKS je napisao:
Procitao sam jedan fenomenalan komentar

Posle Barija i Tokija.... sad sramota do Milvokija! :lol: :lol: :lol:

Pa dobro meni Millwaukee nije bas daleko, pa onda nije ni velika sramota u mom slucaju :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
.ebem im kevu dabogda pocrkal

nemoj brisati pjana glaba barjak nenosi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Sondri je napisao:
Najbolje se okrenuti prvenstvu i odbrani duple krune i probati sačuvati nekoliko igrača za sledeću sezonu

fazon je što je lako uzeti duplu krunu. pogotovo kad piksi i terza naručuju ture. evropa je mjerilo, a tu lopovluci ne prolaze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pocinje utakmica .. komentator na RTRSu .. 'I da vidimo .. da li ce Zvezda da ponovi uspjeh iz '91' .. Pa, misa mu, pretjerao je :)

Steta

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Коментатори на РТРС-у су својеврсан феномен најлошијег коментарисања спорта у историји ... али то је посебна прича.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...bez reci..katastrofa...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 23:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2007, 13:45
Ovaj tim Zvezde, u ovom trenutku osim silne zelje (i dobre volje) nema nista. Ne kazem da tu nema solidnih igraca ali tim za igru u LS definitvno ne postoji. Zvezda je na 4 utakmice u ovogodisnjem evropskom ciklusu dala 2 gola na 4 utakmice, tek pola gola po utakmici, a tako se ne moze dalje. Tuzno je sto je prosao i Rangers, i to je ekipa "suza vrijedna", ali neko je morao dalje. Mirisalo je da ce to biti oni, utoliko sto se Kosanovic vise nekog "jakog" poraza nego ovakve eliminacije. Sad moze "sazaljevati" publiku i igrace, jer, igraci su se trudili ali je izostalo znanje da se dobije ova utakmica. Cinilo se da se protiv ove bezidejne Zvezde skotski tim dosta lako branio i odbranio. Naravno, na kraju je ponestalo i snage i vidjelo se da je, realno cudo je bilo tesko ocekivati, utakmica gotova pola sata prije kraja. Na kraju, ispostavilo se da ova Piksijeva Zvezda i duple krune nisu nista, ama bas nista drugo do rezultat tragicno lose konkurencije u MSL zadnje dvije godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Onaj ko je gledao ranije Zvedine utakmice iz ove sezone, mogao je da vidi pomak u igri, a što je pojedincima to i dalje "ispod nivoa", valjalo bi im da se podsjete da nije u pitanju Mančester, Barselona ili Čelzi...

Kosanović je uradio ono što je mogao. Pretpostavka da će Rendžers da krene u utakmicu sa odbrambenom fomracijom i praktično 6 igrača u centralnom bloku, ostavila je samo jednu mogućnost, a to je da se po bokovima probije odbrana. Otuda opet trojka Milijaš, Kastiljo i Lukaš, jer je u takvoj situaciji trebalo više distributera lopti za bočne igrače. Otuda Basta na desnoj strani, a ne Bronovicki, jer bi Poljak, defanzivnije orjentisan i još ljevak, bio daleko bezopasniji, bar prema prvobitnoj viziji... Anđelković, uz sve kritike, nije uopšte bio toliko loš. Niti je bespotrebno ispadao u defanzivi, a u napadu je sigurno pretrčao najviše i uputio najviše centaršuteva i to mahom upotrebljivih. Nije njegova krivica, što mu saigrači nisu ukapirali, da mu svaki centaršut ide duboko na drugu stativu, pa se niko nije sjetio da ga tamo i sačeka. Jedina zamjerka Anđelkoviću je na olako prokockanoj šansi u prvom poluvremenu.
Podbacio je Koroman, vjerovatno rastegnut između prevelike želje da povede tim i činjenice da je odavno označen kao najopasniji u ovom Zvezdinom timu, pa je, kao takav obično izložen, stalnom pritisku... Zvezda je odigrala, što je odigrala, do 60. minute, a od tada je stala, jer igrači jednostavno nisu dovoljno fizički pripremljeni. Od tog 60. minuta postalo je jasno da jedino neki dalekometni šut, može da pomogne, pa je valjda zato, umorni i prespori Milijaš, ostao na terenu, jer je jedan njegov šut, mogao da preokrene tok utakmice. Nepotrebne su sada prozivke i proseravanja. Sada je najlakše odvaliti kritike po svima, počev od predsjednika, trenera, igrača pa nadalje, ali činjenica je da su igrači na terneu, pružili koliko su u ovom trenutku mogli... Rendžers nije kvalitetniji tim, ali...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 00:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Slika

Miličić, Gurović, Aleksandrov, Teodosić i Ilić pevali su na severnoj tribini.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 07:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
i pored neuspjeha ono je bila najbolja igra zvezde u ovoj sezoni, pogotovo u prvom poluvrmenu ... ali jebi ga ... nema napadaca ...cini mi se da je trebao da ubaci molinu ili salasa ali lako je sada pametovati ... nadam se samo da necemo sad prodati pola ekipe i ispasti iz uefa kupa kao prosle godine ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 07:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ranđelović-nije imao puno posla, ali je dobro reagovao u par navrata, korektno branio i sinoć i u Glazgovu
Basta-ja stvarno ne znam da li je kapitenska traka u Zvezdi ukleta ili šta je, jer ko god je stavi odigra k'o kreten, ono što je Basta radio sinoć tokom 80% utakmice je katastrofa
Tutorić-da u ekipi imamo 11 ljudi koji imaju odnos prema igri i požrtvovanost kao ovaj momak, sigurno bismo mnogo bolje odigrali.Njegov kvalitet nije Bog zna šta, ali čovjek gine na svakoj utakmici.U dve utakmice napravio je dva kiksa, iz jednog smo primili gol,a drugi je sinoć završio 2 cm pored stative
Gaj-dobar i lud u istom trenutku, njegova poigravanja sa loptom i lažna sigurnost u iznošenju iste će nas jednom skupo koštati
Anđelković- code name Noj, pa zar dve godine ne možemo da riješimo lijevu stranu, što su dovodili Bronovickog nije mi jasno. Ko je pratio malo bolje mogao je da vidi da ovaj čovjek ne diže glavu kad centrira već samo nabije loptu pa gdje ode.Sramota me kad se sjetim gdje je završila lopta koju je dočekao na volej u izglednoj prilici.
Kastiljo-korektno odradio posao, ali još nije na nivou od prošle sezone
Lukaš-zatvarao tamo gdje je pucalo, vraćao se nazad, pomagao, ali u fazi napada prilično neučinkovit, nekoliko katastrofalnih dodavanja,a o šutevima da ne pričam, ili do prvog protivničkog igrača ili na tribinu
Koroman-malo sagorio, ali je pretrčao masu kilometara, nije odigrao na svom nivou, ali su Škoti dobro zatvorili njegovu stranu, znajući odakle prijeti opasnost.da je bilo malo sreće pa da je ušao onaj šut sa 20m...
Milijaš-ovo je stvarno kompletan idiot, izgubljen u vremenu i prostoru, igrač čija bi uža specijalnost trebala biti pas igra je sinoć djelovao kao da je na prijateljskoj utakmici na kraju sezone. ja ne znam da li je on stvarno toliko nespreman, ali toliko loših pasova na jednoj utakmici je zaista teško izvesti
Burzanović-da se nije usr'o u drugoj minuti utakmice siguran sam da bi na kraju bilo 3:0 za nas, ovako je crnogorski usro izašao sam ispred golmana i umjesto da ga prebaci on nabija loptu direktno u njega. ipak plus mu je što šutira čim se ukaže prilika za razliku od naših ostalih igrača koji muče loptu i oklijevaju
Đorđević-ne znam ko ga je proglasio za talenta, ali talenti urade bar nešto korisno na utakmici. ok, 19 mu je godina i treba ga istrpiti i sačekati, ali jebo te pokaži nešto. u stvari kad razmislim, nije on kriv što nemamo napadača

Barkos-aaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj, ja ga još nisam vidio da je šutnuo loptu
Rašković-svima je jasno da nema pojma, ali šta da se radi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]