banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 22:51 Danas je 01 Jul 2026, 22:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Dec 2009, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
vb87 je napisao:
http://www.record.com.mx/sorteoMundial/sorteoMundial.php

Malo zanimacije do pravog zrijeba. :D

Ja izvukoh Njemacku, Australiju i Paragvaj.

i ovaj bi blizu :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Mislim da ce nam biti teze protiv Gane nego protiv Svaba.
Uglavnom vjerovatno cemo morati pobjediti jednu od te 2 reprezentacije a ja bih volio da Gana i mi prodjemo dalje, da Svabe ispadnu.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dobro je...ali moglo i bolje a i losije.....
Realno....druga ili treca grupa po jacini....al jebiga, bolje i to pa onda naletiti na honduras u osmini finala :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mora nasa grupa biti medju najjacima kad smo mi i jos jedan evropski tim u njoj sve ostalo je manje vise svejedno...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 19:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Оно што је лоше по нас, а то је Милован Рајевац(селектор Гане) који вјероватно добро познаје нашу репрезентацију. :o

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Opet smo dobili medju losije rangiranim FIFA-inim ekipama sa africkog kontinenta

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Prebacite se na temu "Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi"

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Frenki je napisao:
contador je napisao:
njemačka
australija
kamerun
srbija

extra..da ovako ispadne pa da lagano budemo prvi

vidi ti naseg tarota :lol:

obzirom da su gana i kamerun tu negdje nisam puno fulao :)

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 19:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Dobro smo prošli. Možemo se nositi i sa Ganom i sa švabama. Budu li odnosi u reprezentaciji ok, u prevodu ne bude li kurčenja pojedinaca, mogli bismo konačno ostvariti neki zapaženiji rezultat.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Mišo je napisao:
Dobro smo prošli. Možemo se nositi i sa Ganom i sa švabama. Budu li odnosi u reprezentaciji ok, u prevodu ne bude li kurčenja pojedinaca, mogli bismo konačno ostvariti neki zapaženiji rezultat.

Mislim da Australiju ne treba otpisivati tako lako, po meni ce protiv njih biti utakmica odluke

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Porist je napisao:
Mišo je napisao:

Mislim da Australiju ne treba otpisivati tako lako, po meni ce protiv njih biti utakmica odluke

U pravu si. Na SP nema slabih reprezentacija.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Група у којој ће се сигурно највише трчат и гурат, и где ће бит најмање голова. :)
Бојим се Гане више него Шваба.. а Аустралија.. пфф.. везе.. код њих оно пекар на голману..? :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
XentoniX je napisao:
Бојим се Гане више него Шваба.. а Аустралија.. пфф.. везе.. код њих оно пекар на голману..? :)

Ja to je ona ista Australija sto je onomad umalo izbacila Talijane (da ih sudije nisu pokrale) koji su kasnije osvojili to prvenstvo

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vuk_samotnjak je napisao:
XentoniX je napisao:

Ja to je ona ista Australija sto je onomad umalo izbacila Talijane (da ih sudije nisu pokrale) koji su kasnije osvojili to prvenstvo

jebeni padavicar djovani groso!

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Dobro je kako je moglo biti. Sva sreća pa nismo izvukli Holandiju. Od evropskih ekipa najbolje je prošla Slovačka (iako sam ja upravo pomislio da bi Srbija upasti u tu grupu) jer je izvukla Italiju koja iskreno baš i nije nešto posebno. Slovenija je u gadnoj grupi sa Englezima i USA.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
hercegovac27 je napisao:
Dobro je kako je moglo biti. Sva sreća pa nismo izvukli Holandiju. Od evropskih ekipa najbolje je prošla Slovačka (iako sam ja upravo pomislio da bi Srbija upasti u tu grupu) jer je izvukla Italiju koja iskreno baš i nije nešto posebno. Slovenija je u gadnoj grupi sa Englezima i USA.

italija nije nešto posebno??? čoveče, jel znaš ti ko je njima selektor? jel znaš ti da će na SP otiću u najačem sastavu? jel znaš ti da italija kvalifikacije uvijek igra po sistemu ''samo da se odradi posao''...i dalje ne razumijem tvoje shvatanje fudbala kao sporta i igre :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
contador je napisao:
hercegovac27 je napisao:

italija nije nešto posebno??? čoveče, jel znaš ti ko je njima selektor? jel znaš ti da će na SP otiću u najačem sastavu? jel znaš ti da italija kvalifikacije uvijek igra po sistemu ''samo da se odradi posao''...i dalje ne razumijem tvoje shvatanje fudbala kao sporta i igre :roll:

Italija se uvijek provuče ili uz pomoć sudija ili jedva nekako. Nemaju baš neku igru. U kvalifikacijama imali su relativno laku grupu.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 00:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Pa i na ovom žrijebu dogodilo se uobičajeno. Taj tovar sreće, koji Italijani vuku za sobom, nikako se ne smanjuje, a Srbiji je Njemačka suđena. Na prethodna tri SP, na kojima je reprezentacija učestvovala, ako računamo i bivšu državu, Nijemci su dva puta dopadali u grupu. 1990. godine bio sam najobičniji musavac sa lizalom u ruci, ali se dobro sjećam da su Mateus, Breme, Klinsman i kompanija, razbucal tadašnju Jugu kao bugarsku skupštinu. Kakvi god da su igrački, Švabe imaju nevjerovatan voljni momenat i disciplinu i na jednom takmičenju bukvalno u dva poluvremena utakmice, mogu sebi da podignu formu, Ako se doda i činjenica da su tradicionalno neugodan protivnik, zaključak je da mi se nikako ne sviđa to što su u grupi sa Srbijom, ali od tih nosilaca, premija bi bila samo Južna Afrika, a surova kazna Španija. Sa svim ostalima, može se nositi...
Gana mi se još manje sviđa, jer ako je Obala Slonovače bila prva za izbjeći iz tog šešira, Ganu bih svrstao odmah iza njih. Godinama jedna od najboljih afričkih selekcija, koja recimo, za razliku od Obale Slonovače, ne obiluje zvijezdama u tolikoj mjeri, ali ima prepoznatljivu igru i po meni je neugodniji protivnik, možda i od Obale Slonovače. Uz dužno poštovanje svima, ali Esjen sam može da pretrči za utakmicu dva puta više nego kompletan vezni red Srbije zajedno.
Australija i pomozi Bože, otkako ih je napustio Gus Hidink, nisu nešto posebno, ali nisu za potcjenjivanje, što je najbitnije od svega - ne potecijeniti nikoga, ali ni pretjerano respektovati protivnike, kao što je u kvalifikacijama bio slučaj sa Francuzima. Sa ovim protivnicima, apsolutno Srbija može da igra i da pobijedi svakoga, ali isto tako i da izgubi. Dakle scenario će bitno biti određen prvom utakmicom. Psihološki reprezentacije sa ovog područja, generalno nisu baš najstabilnije, a voljni momenat i dalju motivaciju, uglavnom crpe iz dobrih rezultata sa prethodnih mečeva. Dakle razvuku li ih Ganci po terenu kao dugmetaru, bojim se da se reprezentaciji crno piše, a vjerujte mi da takav scenario nije nemoguć...

Dodao bih još da, kad se uzme u obzir da drugoplasirani iz ove grupe ide na Engleze, koji su brutalno dobro odigrali kvalifikacije i konačno pokazali nivo igre proporcionalan igračkom potencijalu, možemo slobodno da konstatujemo da Srbija i nije baš najbolje prošla.

Od ostalih grupa, Italijani su dobili mnogo laganu, Španci nisu loše prošli, a ne bih bio u koži selektora u grupi G. Ostale su po meni prilično izjednačene, tačnije kao da su skrojene po mjeri nosilaca, ako izuzmemo A grupu. U nekom normalnom odnosu snaga, Francuzi bi bili apsolutni favorit, ali nivo igara koji su pokazali dosad, te pajac koji se izdaje za njihovog selektora, garantuju im samo mučnu borbu za prolazak dalje.

Poslednji put menjao Nitro dana 05 Dec 2009, 01:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 01:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
reakcije:
http://www.ndr.de/sport/fussball/wmauslosung102.html

dakle mali Marko je ipak nase gore list, a ne ljepe njihove, :( steta! jos jedna ispustena sansa, poput Arnautovica

http://www.marko-marin.de/index.php?id=9

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2009, 02:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Марин је из Горњих Подградаца, стари му доста времена проводи горе, игра фудбал за ветерена Слоге (ГП).

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]