Hm, sta reci

Nikad nisam volio srati posle neke pobjede, ali ljudi u prvom poluvremenu imaju sut preko 70% za tri poena i pri tom su dali veliki broj trojki a mi opet imamo prednost na kraju poluvremena. Pisao sam prije utakmice ovdje ili na nekom drugom forumu da Italijani igraju losu odbranu tranzicije i unutrasnje igre... pogrijesio sam. oni uopste ne igraju odbranu! Pa ne mozes biti toliko glup da ne udvajas Rakocevica ako nemas neku zvijer u odbrani da ga cuva. Pa VV je na Buciju izmijenjao citavu ekipu dok nije nasao Lazica da ga malo pritegne da ovaj bar malo popusti.... Braun je radio sta je htio u napadu jer ovi nemaju centara, dok se Katic malo losije snasao jer on je igrac koji je korisniji kad se igra na manje poena. Simonovic napokon malo bolja partija, imao je par dobrih akcija, jos samo da je pogodio i koju tricu rekli bi da se polako budi. Skot kao skot, koristan i dobar, veliki motivator i harizmatican lik. Lazic i Subotic dobri, Vuk neprimjetan, Savovic malo ispod prosjeka ali ipak dobar. Nelson umoran ali ipak odlican. Rakocevic...nemam rijeci, to je Rakocevic! I na kraju Cvele, eto uspio je VV prebroditi strah od ubacivanja talenata u igru i to mu se isplatilo, kakva odbrana, kakva pozrtvovanost a i rola u napadu, ma to je to, ako Cvele nastavi ovako dobili smo jos vecu sirinu u napadu, moci cemo drzati visok ritam svih 40 minuta.
Sto se tice sledece utakmice, e ovo je jebena situacija, opasno se bojim sta ce biti u nedjelju. Da li ce nasi igraci izdrzati provokacije, da li ce biti hladne glave da to rutinski uzmu ili cemo imati problema. Mnogo smo bolji ali to nista ne znaci. Raduje me kako su igraci podnijeli vrijedjanja na derbiju ali ipak ovo je nesto drugacije i bolnije. Nadam se da ce ih VV ohladiti i pripremiti za utakmicu i da cemo i to dobiti i samim tim odlijepiti se sa ostale tri ekipe sa vrha tabele od ovih ekipa iz sredine...