banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 11:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 115  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Vaterpolo
PostPoslato: 22 Dec 2014, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Rts sat. Premjestila gamad sa dvojke zbog skupstine.

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
eve ga linak

http://www.rts.rs/page/rts/sr/Dijaspora ... BEivo.html

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
Rts sat. Premjestila gamad sa dvojke zbog skupstine.

ma da,jebala ih skupstina njihova

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 20:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

becka,jel to bila neka tuca na pocetku ili sta ovaj bulazni?

ovi iz vojvodine kad komentarisu utakmicu kao da prenose nekakvo kupljenje sijena

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nisam ja cuo nista za tucu. Prenos, organizacija, katastrofa.

Face na tribini posebna prica. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 20:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
babic je napisao:
Večeras na Elti

Još se ja pitam kakvu su ono kamere sinoć? :D Čestitke VK Banjaluka na tituli. Sjajno su momci odigrali sinoć. Dva peterca profulaše gosti iz Neuma. Draško - ćaća igrice.

RTV Vojvodine je čudo. Pogotovo njihova sportska redakcija. Radnički, za sada - bolji. Previše grešaka u napadu. Previše nervoze. Crno bijeli - još u igri.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 20:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

a ne mozemo dati gola da ga jebes,madic spava

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 21:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zato je na Elti - legendarni Slobodan Babić. :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Radnicki uspio po prvi put u istoriji da se domogne kupa.U zadnjih godinu,mozda dvije,kada je Radnicki dobijao mnogo lakse ove duele,nakon poraza na domacem terenu u regionalnom takmicenju ipak su jedva uspjeli veceras savladati mladu ekipu Partizana sa 5:4.
Nema vise bas lakih pobjeda,brzo prodje to vrijeme,kratko potraja.VK Partizan izgleda postaje ponovo ekipa koju ne treba potcjeniti.
Inace,finale se igralo u Beceju,gradu nekada poznatom po vaterpolu koji je bio ranije i domacin finalnog turnira za prvaka Evrope kada domacin VK Becej postade i prvak prije 15-ak godina a danas je to ugasen klub.Nije jedini ugasen.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma ovo bi mi dobili samo da je mandic igrao kako treba.nije gola dao iz igre,odnosno sve zivo mu je odbranio radic.a igra je bila katastrofa a opet smo se drzali u igri citavo vrijeme

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 23:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vjerujem,mada nisam gledao.Kako god,mandrace,po rezultatu se vidi da smo pruzili odlican otpor i izgleda da se vrijeme zaista naglo mijenja i moglo bi se mnogo toga vratiti na svoje mjesto :D samo da se neki ne dave u bazenu kao do prije koju godinu.E to vrijeme zaista ne bih volio da se vrati,ko god da je.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 23:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nemam pojma,ovde su bile neke price, eto sad djeca mogu birati gdje ce igrati i trenirati.dosta je bilo kradje i terora,a neki dan vidim rezultat tih mladjih kategorija sa opasnim hendikepom,preko 10 ja mislim

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 23:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U poslednje vrijeme nisam upratio desavanja u mladjim kategorijama.Zadnje sto sam upratio je bilo avgusta mjeseca i finale za prvaka drzave.Mozda na ovo mislis:

http://www.waterpoloserbia.org/index.ph ... ef7633f7ae

Sa novijim dogadjanjima nisam upoznat.Mozda ih i nema :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2014, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma ko da ja pratim te mladje kategorije,to sam negdje nekakav naslov u novinama ugledao

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 00:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Галеб je napisao:
Radnicki uspio po prvi put u istoriji da se domogne kupa.U zadnjih godinu,mozda dvije,kada je Radnicki dobijao mnogo lakse ove duele,nakon poraza na domacem terenu u regionalnom takmicenju ipak su jedva uspjeli veceras savladati mladu ekipu Partizana sa 5:4.
Nema vise bas lakih pobjeda,brzo prodje to vrijeme,kratko potraja.VK Partizan izgleda postaje ponovo ekipa koju ne treba potcjeniti.
Inace,finale se igralo u Beceju,gradu nekada poznatom po vaterpolu koji je bio ranije i domacin finalnog turnira za prvaka Evrope kada domacin VK Becej postade i prvak prije 15-ak godina a danas je to ugasen klub.Nije jedini ugasen.

Nije to baš ni bilo tako jedva kako ti napisa. Radnički je odigrao sa pola do dve trećine gasa ovu tekmu. Dalje, Radnički ove godine ni zibliza nije jak kao prošle sezone. Dalje, Partizan nikad nije bio kanta za nabijanje. Partizanova vaterpolo škola je najbolja u Evropi. Što se tiče Bečeja, šteta je, velika šteta, što se klub ugasio, to samo dokazuje kako se maćihinski odnosimo prema sportu u kojem postižemo vrhunske rezultate, pa čak i sada kad je ministar sporta - bivši vaterpolista. :(

Dalje, obradovao me je meč Banjaluke i Neuma sinoć, a posebno medijska pažnja posvećena ovom meču. Gotovo 300 ljudi je bilo na GOB-u gotovo bez ikakve reklame, a utakmica je emitovana u cjelosti. Konačno, konačno da se neko sjetio da u Banjaluci postoji i vaterpolo, i ovaj meč je trebalo prenositi, ipak je to prva titula prvaka BiH. Za nadati se da će se nastaviti sa radom u klubu, pogotovo na mlađim uzrasnim kategorijama, koje bi danas sutra - donosile nove trofeje i igrale regionalna i međunarodna takmičenja.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 02:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drug je napisao:

Nije to baš ni bilo tako jedva kako ti napisa. Radnički je odigrao sa pola do dve trećine gasa ovu tekmu. Dalje, Radnički ove godine ni zibliza nije jak kao prošle sezone. Dalje, Partizan nikad nije bio kanta za nabijanje. Partizanova vaterpolo škola je najbolja u Evropi. Što se tiče Bečeja, šteta je, velika šteta, što se klub ugasio, to samo dokazuje kako se maćihinski odnosimo prema sportu u kojem postižemo vrhunske rezultate, pa čak i sada kad je ministar sporta - bivši vaterpolista. :(

Dalje, obradovao me je meč Banjaluke i Neuma sinoć, a posebno medijska pažnja posvećena ovom meču. Gotovo 300 ljudi je bilo na GOB-u gotovo bez ikakve reklame, a utakmica je emitovana u cjelosti. Konačno, konačno da se neko sjetio da u Banjaluci postoji i vaterpolo, i ovaj meč je trebalo prenositi, ipak je to prva titula prvaka BiH. Za nadati se da će se nastaviti sa radom u klubu, pogotovo na mlađim uzrasnim kategorijama, koje bi danas sutra - donosile nove trofeje i igrale regionalna i međunarodna takmičenja.

Sve je tacno sto si napisao,mada da je Radnicki mogao a u ovom mecu htio je sigurno,pobjedili bi sa makar 2-3 gola kao ranije.To je moje misljenje prema vidjenom rezultatu.Nisam bas siguran da u zadnjoj cetvrtini nisu htjeli gola dati.Nebitno sad.
Nisam mislio da je Partizan kanta za nabijanje ali su na laksi nacin i Radnicki i Zvezda kad je Srbija u pitanju,dolazili do pobjeda pa se klali medjusobno.Sjetimo se samo polufinala Eurolige ove godine.Rutinski je Radnicki dosao do pobjede nad Partizanom,cini mi se 9:4.O tome pisem,o laksim pobjedama.Sad su slabiji,a zasto?Kako to da za kratko vrijeme i Radnicki i Zvezda oslabe da ne predstavljaju skoro nikakvu prijetnju klubovima iz Hrvatske a bili su prosle pa i u prvoj polovini ove godine dosta jaki.Zar tako brzo ladje tonu :-? Mislim,znas ti o cemu pisem,da ne sirimo dalje.
Ovo o vaterpolo skoli Partizana i jacini iste je opstepoznato :)

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Drug- Partizanova vaterpolo škola je najbolja u Evropi.

Šta lupaš,Šoštar je otimao godinama igrače ostalim klubovima... :lol:
VK mi je uz KK ubjedljivo najveći ponos u cjelom JSDP. Sportska institucija. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jeste institucija, ali mentalna

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2014, 23:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E u tom pogledu,teško mi je priznat',komšinicu nikada nećemo ni stići ni nadmašiti.Dok je svijeta i vijeka :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 13:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da li je moguce da ovo rade,partizan igra sa galatasarajem bez publike.alo nije to najgore vec sto ce cz svoju utakmicu protiv galatasaraja igrati pred publikom

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 115  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]