banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 118  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI London 2012
PostPoslato: 08 Avg 2012, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Schlager je napisao:
kad bi na jednom takmicenju ucestvovale samo ex-yu zemlje u vaterpolu,a na drugom sve ostale,duplo jace bi bilo ovo prvo takmicenje,sto samo po sebi govori o kako "cjenjenom i rasprostranjenom" sportu je rijec...

i stvarno mi idu neki komentari na zivce,u kojima se maltene izjednacava vrijednost vaterpola sa pravim sportovima...

a cujem i da ga hoce ukinut na olimpijadi.
znaci,prenesite vanji udovicicu poruku od schlagera koji kaze jebo vaterpolo....

Slagere kralju :lol: E sad ko je kriv ostatku svijeta sto ne trenira dovoljno, pa je vaterpolo postao sport mediteranskih zemalja. :) Isto ko je kriv nama na ovim prostorima sto se ne dohvatimo bejzbol palice ili sto je broj onih koji znaju pravila golfa u promilima. A da ne pricamo o kriketu ili hokeju na travi :D

Naravno da je fudbal, najvaznija sporedna stvar na svijetu, ali ne diraj nas koji volimo vodene sportove, inace cu te tuziti Vanji :)

A vidis vaterpolo i fudbal imaju dosta toga zajednickog. Prvo, postojbinom i jednog i drugog sporta se smatra Engleska. Oba su na Olimpijadu uvedena 1900. godine. S tim sto su Srbi, po svemu sudeci ipak vaterpolo nacija. Deset olimpijskih vaterpolo medalja u odnosu na 5 fudbalskih, naravno racunajuci medalje osvojene pod zastavom SFRJ.

Bez obzira, sto se obojica slazemo da se ne moze uporediti titula prvaka Evrope i svijeta u ova dva sporta, i ne samo u ova dva nego je takvo nesto nemoguce uporediti uopste, ne treba ignorisati cinjenicu da su Srbi cetverostruki prvaci svijeta, i petostruki prvaci starog kontinenta u vaterpolu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:
ja zaista nikada ne pljujem nase sportiste...ili ih velicam,navijam,ili cutim i tugujem kao sada kad je propast...ali ovaj mali vanja mi je stvarno popusio zivce sa ovim gardom....ne znam je li ovo udovicic tacno ovako izjavio kako je kolega prenio,ali ako jeste,treba mu neko objasnit da je vaterpolo karina od sporta,da se igra u ex-yu i jos 4 drzave na svijetu i da je neuporedivo veci uspjeh biti 10 na svijetu u fudbalu ili kosarci nego prvak svijeta i olimpijski sampion u vaterpolu....

САд си претјеро.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Нова Варош je napisao:
Schlager je napisao:
ja zaista nikada ne pljujem nase sportiste...ili ih velicam,navijam,ili cutim i tugujem kao sada kad je propast...ali ovaj mali vanja mi je stvarno popusio zivce sa ovim gardom....ne znam je li ovo udovicic tacno ovako izjavio kako je kolega prenio,ali ako jeste,treba mu neko objasnit da je vaterpolo karina od sporta,da se igra u ex-yu i jos 4 drzave na svijetu i da je neuporedivo veci uspjeh biti 10 na svijetu u fudbalu ili kosarci nego prvak svijeta i olimpijski sampion u vaterpolu....

САд си претјеро.

Ko je odradio jedan pravi vaterpolo trening, ne bi ni pomislio da napise to sto je Schlager napisao - sport je do bola tezak. I kao sto drug napise,ko je kriv ostalima sto ne treniraju vaterpolo.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 00:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Шта све нећеш прочитати људи прате мртву премијер лигу и серу овамо по врхунским спортистима.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 00:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Rekoh ja da pogani Italijan moze izbaciti napuhane americke odbojkase.

Slageru: Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Italija, Spanija, Njemacka, Amerika, Argentina, Madjarska, Kina, Britanija, Rusija, Grcka, Rumunija, Australija... To je pola svjetske populacije.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 07:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A i sto jest jest, svi su navalili na vaterpoliste sad da osvoje zlato i da koliko-toliko izvuku ove OI.
Isto tako je i na Djokovicu bio ogroman pritisak, svi su ocekivali da on osvoji zlato ili u najmanju ruku srebro, jbg nije lako igrati pod takvim pritiscima.
Sta bi sa Dudasom sinoc? :/

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 09:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
zerocool je napisao:
A i sto jest jest, svi su navalili na vaterpoliste sad da osvoje zlato i da koliko-toliko izvuku ove OI.
Isto tako je i na Djokovicu bio ogroman pritisak, svi su ocekivali da on osvoji zlato ili u najmanju ruku srebro, jbg nije lako igrati pod takvim pritiscima.

bas zbog toga ja sve vise vjerujem da vaterpolisti nece osvojiti zlato.pa evo i ovde na forumu svi vec upisali kao da su vec osvojili.
sad sam pogledao reprizu od juce i mogu reci,svaka cast momcima.muda do poda

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nasa je sramota takav odnos prema vaterpolistima, sjetimo se njih kad ostanu jedini da nas cupaju iz govana. A momci su najveca konstanta zadnjih 10-15 godina. Da ne osvoje nista ne smije im se rijec zucnuti, ali sam uvjeren da ce uzeti neku od medalja.

I ova selektorova izjava treba da se tumaci kao "odjebite lesinari"

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 09:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

imal gdje ta izjava od vanje ili udovicica,nisam gledao

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 09:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ima na mondu

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 09:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hvala

inace nisam znao da je onaj taekwondo onako dosadan sport

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma uzece vaterpolisti nesto ali stvarno nije fer ovakav odnos prema njima, kao sto rece ovo pasce ako nas je iko obradovao milion puta to su oni..

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
drug je napisao:
Schlager je napisao:
kad bi na jednom takmicenju ucestvovale samo ex-yu zemlje u vaterpolu,a na drugom sve ostale,duplo jace bi bilo ovo prvo takmicenje,sto samo po sebi govori o kako "cjenjenom i rasprostranjenom" sportu je rijec...

i stvarno mi idu neki komentari na zivce,u kojima se maltene izjednacava vrijednost vaterpola sa pravim sportovima...
a cujem i da ga hoce ukinut na olimpijadi.
znaci,prenesite vanji udovicicu poruku od schlagera koji kaze jebo vaterpolo....

Slagere kralju :lol: E sad ko je kriv ostatku svijeta sto ne trenira dovoljno, pa je vaterpolo postao sport mediteranskih zemalja. :) Isto ko je kriv nama na ovim prostorima sto se ne dohvatimo bejzbol palice ili sto je broj onih koji znaju pravila golfa u promilima. A da ne pricamo o kriketu ili hokeju na travi :D

Schlageru ako ne razumijes jedan sport ili si neupucen, bio bi red da pitas, ovako ispadas najstrasnija neznalica i pljuvac, a znamo da to nisi.
Mogao bi ti pola dana objasnjavati neke stvari, ali ukratko receno, istina je da se napravio dobar temelj na Balkanu za ovaj sport, i da je bivsa SFRJ imala strasne vaterpoloste, a ta je generacija i pored rata poslije uspjela da udari temelje za buducnost, za razliku od ostalih sportova. Za razliku od jednih Madjara koji smjenu generacija nisu vrsili postepeno, pa im se desava sta se desava Srbija, Hrvatska i Crna Gora rade prije svega u interesu ovoga sporta i buducnosti. Uvode se neki "novi" klinci u reprezentaciju redovno, tako da zanjemo plodove dobrog rada. Reprezentacija je dolazila u Banja Luku, siri spisak, imao si priliku vidjeti koji momci su na sirem spisku, vec ti sada mogu reci da nam je buduncost osigarana i koji ce klinci derati mreze za par godina.

Mogu ti pricati i o ovome sportu u Francuskoj, Spaniji ili Njemackoj, gdje postoje najmanje 4 stepena takmicenja, i brdo registrovanih klubova i igraca, da ne racunam Madjarsku kojoj je to nacionalni sport u bukvalnom smislu ali imaju i infrastrukturu za to, igraci su im puno vece zvijezde nego npr fudbaleri itd.

Za kraj, mislio sam da se necemo izvuci, nasa je sreca da druge reprezentcije dobiju strah da nas pobjede tj. ne vjeruju da nas mogu dobiti pa blokiraju. Australci su strasni plivaci i ubili su nas plivanjem, a golmani prve tri cetvrtine nisu bili na nivou, naprijed napad zakazao, sta drugo ocekivati nego utakmicu izgubiti. Ovu utakmicu smo pobjedili zahvaljujuci indvidualnoj snazi igraca, Filipovica, Vanje i Prleta i naravno Pijetlovica. Momci su se strasno borili i mislim da su se i sami pitali da li ce uspjeti preokrenuti, a sa druge strane svi misle lako cemo, to je samo zajebancija.
Ono sto Vanja pokusava reci je da vlada totalno pogresno misljenje, da sve utakmkice lako dobijamo osim protiv par zemalja. Recimo tekma protiv Rumuna izgleda kao zajebancija, ali Rumuni su veoma zajebana reprezentacija, a nas je u toj utakmici krenulo, njima pao moral i bila je setnjica, a moglo je lako biti kao i sa Australijom.
Osim Crne Gore, Hrvatske, Madjarske, Italije i nas, veoma dobro reprezentacije su Spanija, Amerika, Njemacka, Rumunija, Rusi placaju danak neradu ali vratice se oni, Australija...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
mandrak je napisao:
hvala

Ja sam mislio da bi tu mogli osvojiti medalju.

Dosadan je i za praktikovati. Nekako je previše monoton.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
mandrak je napisao:
zerocool je napisao:

bas zbog toga ja sve vise vjerujem da vaterpolisti nece osvojiti zlato.pa evo i ovde na forumu svi vec upisali kao da su vec osvojili.

Misliš da ćemo ispušiti i u vaterpolu?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
A ljudi što ste navalili na vaterpoliste. Ovaj zadnji je pravi optimista. :lol: Ja se slažem sa par posljednjih komentara da su nas vaterpolisti tokom svih ovih godina toliko zadužili da im nemamo pravo bilo šta reći. I bilo bi odlično da nas i na ovoj olimpijadi obraduju medaljom, ali mi ne pada ni najmanje na pamet da ih pljujem ako se to i ne desi. Negdje sam pročitao da je većini ovh momaka koji igraju za reprezentaciju Srbije ovo prva olimpijada i da im je ovo veliko iskustvo.

Gledao sam sestre Moldovan, i ni njima nemam šta reći. Milsim da su danas podlegle psihološkom pritisku. Ali vidjevši gdje treniraju, i ako se zna da je kajak sport u Srbiji na marginama, sam plasman u finale je veliki kao kuća. Čuće se za njih još, siguran sam. Treba im pod hitno obezbijediti normalne uslove za rad, i raditi sa njima za predstojeća takmičenja.

hercegovac27 je napisao:
mandrak je napisao:
hvala

Ja sam mislio da bi tu mogli osvojiti medalju.

Dosadan je i za praktikovati. Nekako je previše monoton.

Ti si gori od Divca sa tim medaljama. :lol: Ali bilo bi dobro da ih ti dijeliš našim sportistima. Osvojili bi više od Novog Zelanda, koji ih ima već 10. :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 12:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
mandrak je napisao:
zerocool je napisao:

Misliš da ćemo ispušiti i u vaterpolu?

pa pogledaj sta se radi i sta je izjavio udovicic i sve ce ti se kazati

sramota je da ovi sportisti sto su ispali idu kod vaterpolista i traze kao nekakvu osvetu za njihov neuspjeh

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svi su ocekivali da Djokovic i vaterpolisti uzmu u najmanju ruku srebro, a vecina i zlato. I sad kad je Djokovic podlegao pritisku i nije uzeo nista sad je sve ostalo na vaterpolistima. A oni da su ispali u grupi nista im se ne bi moglo zamjeriti a mislim da ce uzeti Italiju i samim tim osigurati srebro minimalno, a u finalu sta bude..

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 12:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:23
Žao mi Dudaša jbg.
Što se Djokovića tiče svi ističu da je glavni problem kod njega psihičke prirode,navodno gotovo da i ne priča sa ćaletom duži period.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citao sam i ja nesto o tome, jbg ko ce ga znati sta je problem..
Sta je bilo na kraju sa Dudasem? Vidio sam da je odustao sinoc. :/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 118  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]