Schlager je napisao:
rendulic je iskusan i odlican igrac,proglasen (glasanjem igraca i trenera),za najboljeg stopera jelen super lige...partizan ga je pokusavao i zimus i sad dovesti,kopajuci i rukama i nogama,i ne znam caca sta je toliko smijesno...
a ovaj mali radonjic je pijanac...sekunde tamo u italiji nije odigrao,jer je budala...a potencijal samo takav...ne znam sta Zvezdi treba da u zivot pokusava vratiti svaku budalu,ali vjerovatno besparica,jbg
uglavnom,po ovome sto vidim,ove sezone ce to biti jedan,sasvim,sasvim pristojan spoj mladosti i iskustva....na dobrom putu je Zvezda..da se cupa malo,pomalo...ovi iskusni da daju ozbiljnu notu timu u borbi za grupnu fazu EL i domace titule,a 4-5 ekstra talentovanih djecaka kao zalog za buducnost i unosne transfere...
sve je bolje od onih mirnesa sisica,salasa,bronovickih,ailtona i kompanije 
Izgleda nisi previše pratio Zvezdu prošle godine, pa si bio lišen uživanja u izvedbama Gavrića, Cvetkovića, Orlandića i ostalih Terza - Kokeza nada. Svi fudbaleri koje si naveo su za njih prof dr fudbala, tj. ako iz nekog razloga prihvatimo da se ovi koje sam ja nabrojao i njima slični, uopšte računaju u profesionalne fudbalere. Da ne bude "ali oni nisu skupi" za neke od tih likova je plaćano i po 200 000 evra... svima je jasno o kakvim radnjama se tu radi. Zvezda je na putu samo da propadne, jer ovo što vrijedi, a ovi Vučićevi nisu doveli u klub, će prodati u bescijenje "fondovima" kao i Luku, a ovo što su doveli neće prodati nikom jer sad podižu standarde i u Azerbejdžanu i Kazahstanu, koji počinju dovoditi naše mlade talentovane igrače kao da je u pitanju neka Belgija npr.
Što se Rendulića tiče, ako ide Savo, moram priznati da je rješenje na mjestu, jer je čovjek među nekima važio za najboljeg štopera u ligi još prije nekoliko sezona kad je ta liga i ličila na nešto, a sad je u najboljim godinama za tu poziciju i može se reći da, ukoliko nije skup, Zvezda tu ima zadovoljavajuću varijantu za rotaciju. Mbođ ne znamo kakav je realno, a Laziću bokseru bih se zahvalio konačno. Savo je prošle sezone bio skoro neprepoznatljiv, mada bi kao rezerva i on bio korektan. Trebalo bi dovesti nekog napadača koji može skretati pažnju sa Luke i sarađivati sa malim koji je genije u šesnaestercu (izvan koga ga je Lalatović konstantno držao, iz ko zna kog nevjerovatnog razloga).
Čekamo Žigića i Krasića! Terza zvao!!!