banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 02:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2015, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ideeemoooo ponovo, gomilaj polovnjake, daj jos!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 19:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
rendulic je iskusan i odlican igrac,proglasen (glasanjem igraca i trenera),za najboljeg stopera jelen super lige...partizan ga je pokusavao i zimus i sad dovesti,kopajuci i rukama i nogama,i ne znam caca sta je toliko smijesno...

a ovaj mali radonjic je pijanac...sekunde tamo u italiji nije odigrao,jer je budala...a potencijal samo takav...ne znam sta Zvezdi treba da u zivot pokusava vratiti svaku budalu,ali vjerovatno besparica,jbg :(

uglavnom,po ovome sto vidim,ove sezone ce to biti jedan,sasvim,sasvim pristojan spoj mladosti i iskustva....na dobrom putu je Zvezda..da se cupa malo,pomalo...ovi iskusni da daju ozbiljnu notu timu u borbi za grupnu fazu EL i domace titule,a 4-5 ekstra talentovanih djecaka kao zalog za buducnost i unosne transfere...

sve je bolje od onih mirnesa sisica,salasa,bronovickih,ailtona i kompanije :(

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bio je i Trajković proglašen isto najboljim štoperom lige, sve poslije je istorija...
Plovnjak obični, bolje da su se sticali pa doveli neke mlađe igrače na toj poziciji uz Lukovića i Jovanovića.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Salas je bio odlican.

Zar taj Rendulic nije srednjak?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 19:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
stoper...odlican...vidjeces

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda sam nesto pomijesao. A dobro, mada nam ne treba stoper, Savo, lukovic, Jovanovic, Mbodj, ali hajd.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2015, 23:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jebo ih tito glupi, opet isto. Fali veznjaka i ofanzivaca, a oni dovode štopera gdje već imamo 4 igrača. Daj još jednog golmana.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne mračite unaprijed. Rendulić je za ove uslove klasa od štopera. U trenutnom rosteru, samo Luković je na tom nivou, ali Luković koji je u takmičarskom ritmu i punoj formi, a ne onaj koji se vraća poslije duge pauze... Pavićević, ma koliko ga ja gotivio, nije na tom nivou, što vjerovatno znači da on i ide...
Oko Rodića se zakomplikovalo, što je prava šteta, a Nemanja Radonjić je izgleda završen. Pakleno krilo iz mlađih kategorija, ali još jedan iz serije teških pukotina u glavi. Ako Grof sredi taj problem, dobićemo odličnog igrača...

Ćaća, Trajković nije bio najbolji štoper već vezista i kao najbolji igrač lige. U suštini i nije bio toliko loš, ali linija Bambalići - Rajo Božović ipak je od njega napravila preduvan balon.
Schlageru, ta fama da su u Zvezdu dovođeni sve sami polovnjaci i prevare, nije uopšte tačna. Dobar dio njih koji se pominju po zlu kao prevare, nisu dobili pravu priliku, šikanirani su i ignorisani od strane saigrača (Barkos vs. Koroman i Jestrović), ignorisani od strane trenera (Janković vs. Mao Molina), a i vrhunski treneri (vidi pod Zeman), kod nas ispadoše prevare. Inače Bronovicki je valjao jednom Benhakeru da mu u odličnoj generaciji poljskih fudbalera, bude startni bek u reprezentaciji, samo je kod nas i on bio prevara. Za njega sam prije nepar mjeseci čitao neki tekst, kako je u pitanju bio taktički totalno divlji i neobučen fudbaler. A Zvezdu su inače u tom trenutku vodili sve sam taktički magovi i eksperti, a na terenu igrali sve budući superstarovi kineskih, malezijskih i istočnoevropakih liga...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Schlager je napisao:
rendulic je iskusan i odlican igrac,proglasen (glasanjem igraca i trenera),za najboljeg stopera jelen super lige...partizan ga je pokusavao i zimus i sad dovesti,kopajuci i rukama i nogama,i ne znam caca sta je toliko smijesno...

a ovaj mali radonjic je pijanac...sekunde tamo u italiji nije odigrao,jer je budala...a potencijal samo takav...ne znam sta Zvezdi treba da u zivot pokusava vratiti svaku budalu,ali vjerovatno besparica,jbg :(

uglavnom,po ovome sto vidim,ove sezone ce to biti jedan,sasvim,sasvim pristojan spoj mladosti i iskustva....na dobrom putu je Zvezda..da se cupa malo,pomalo...ovi iskusni da daju ozbiljnu notu timu u borbi za grupnu fazu EL i domace titule,a 4-5 ekstra talentovanih djecaka kao zalog za buducnost i unosne transfere...

sve je bolje od onih mirnesa sisica,salasa,bronovickih,ailtona i kompanije :(

Izgleda nisi previše pratio Zvezdu prošle godine, pa si bio lišen uživanja u izvedbama Gavrića, Cvetkovića, Orlandića i ostalih Terza - Kokeza nada. Svi fudbaleri koje si naveo su za njih prof dr fudbala, tj. ako iz nekog razloga prihvatimo da se ovi koje sam ja nabrojao i njima slični, uopšte računaju u profesionalne fudbalere. Da ne bude "ali oni nisu skupi" za neke od tih likova je plaćano i po 200 000 evra... svima je jasno o kakvim radnjama se tu radi. Zvezda je na putu samo da propadne, jer ovo što vrijedi, a ovi Vučićevi nisu doveli u klub, će prodati u bescijenje "fondovima" kao i Luku, a ovo što su doveli neće prodati nikom jer sad podižu standarde i u Azerbejdžanu i Kazahstanu, koji počinju dovoditi naše mlade talentovane igrače kao da je u pitanju neka Belgija npr.

Što se Rendulića tiče, ako ide Savo, moram priznati da je rješenje na mjestu, jer je čovjek među nekima važio za najboljeg štopera u ligi još prije nekoliko sezona kad je ta liga i ličila na nešto, a sad je u najboljim godinama za tu poziciju i može se reći da, ukoliko nije skup, Zvezda tu ima zadovoljavajuću varijantu za rotaciju. Mbođ ne znamo kakav je realno, a Laziću bokseru bih se zahvalio konačno. Savo je prošle sezone bio skoro neprepoznatljiv, mada bi kao rezerva i on bio korektan. Trebalo bi dovesti nekog napadača koji može skretati pažnju sa Luke i sarađivati sa malim koji je genije u šesnaestercu (izvan koga ga je Lalatović konstantno držao, iz ko zna kog nevjerovatnog razloga).

Čekamo Žigića i Krasića! Terza zvao!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2015, 09:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
NItro , Caca misli na TRajkovica kod grobara :)

Rendulic je odigrao odlicnu sezonu ali kazem previse stopera ako nekog ne prodaju . Ono sto je pozitivno po meni je da je Grof trazio da se on dovede i sto je pokazao zube upravi

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2015, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ne moze biti previse stopera. Pavicevic je svoje zavrsio i ne znam kome je palo na pamet da produzi ugovor sa njim. Kad je jedan Lazic bio bolji od njega, onda je jasno u kakvom stanju je Pavicevic. Vjerujem da se na Mbodja ne racuna, a navodno Jovanovica zeli neki ruski klub, Lukovic nece biti spreman do oktobra tako da je ovo dobar potez.
Vise me zanima sta ce biti oko Kataia, jer bi njegov ostanak bio i najvece pojacanje. Uz dolazak Ivanica ili Mijata, plus dobrog spica imali bismo odlican tim za ove uslove.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2015, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda bi ovaj baja mogao uvesti kakvog reda kod nas. Naravno koliko se moze.
http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/20109/bo ... jske-price

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2015, 13:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Moramo Kataija zadržati i dovesti još jednog ofanzivnog vezistu i napadača. Ali možda nam napadač i ne treba jer imamo Parkera koji je zavio u crno jednu Svetu Luciju. :lol: https://www.youtube.com/watch?v=rBIMjCYP63o

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Samo da se sjetim mame raznim menadzerima i ostalim lopovima iz uprave. Gledam sad i 12!!!! od od ova 23 igraca koji su na ovom EP u Ceskoj su nasi (10 bivsih, 2 trenutna), a od toga cak sedam je pocelo utakmicu i skoro niko od ovih bivsih nije ni dobio sansu kod nas..

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2015, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Darko Lazic ode u Anzi... Oprostio je dug, a ocekuje se da dobijemo oko 200.000 od transfera

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2015, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Malo majku mu, osim ako nije imao milion duga. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2015, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Srecno Darki, mnogo je dao klubu u ovako teskim trenucima.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2015, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kaze Terzic da je budzet za pojacanja 0$ :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2015, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sa milion na 0 u nekoliko dana, dobri smo. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2015, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ako ŠAvija obeća kakav seks, prije svih Orlandiću i Kataiu, šanse rapidno rastu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]