banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 00:04 Danas je 02 Jul 2026, 00:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2009, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
skeva je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
skeva je napisao:
Vidjecemo kako ce se Lekic snaci..

Nece ni prismrditi terenu ko da gledam :(

Antic je rekao da ce svi igrati...Uzevsi u obzir ja u napadu imamo samo Zigu i Lazovica mislim da ce Lekic dobiti priliku, posebno zato sto su u pitanju dvije vezane utakmice...Cak, sta vise, siguran sam da ce odigrati drugo poluvrijeme u prvoj utakmici...

Koliko odigra Lekic ukupni minuta na ove dvije utakmice mogu li minute stati na prste jedne ili trebaju dvije ruke.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Фино смо и данас одиграли, баш као велика репрезентација, циљ су биле побједе због позиција пред извлачење група за СП што смо и успјели. Кореанци су ме пријатно изненадили, играју брзо али ништа конкретно што ће им бити велики проблем на СП. Наша одбрана је сјајна, гледан данас утакмицу и не могу вјеровати како Стојке на брани у клубу, под хитно да се пребаци негдје да би био у топ форми за свјетско.

Красић и Лане су били тотално незаинтересовани, као и нападачи али добро битна је побједа. И даље на знам шта Петровић тражи у репрезентацији...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шта нађе на дневник.хр :lol: :lol: :lol:

http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ ... oreju.html

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gocias je napisao:
Шта нађе на дневник.хр :lol: :lol: :lol:

http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ ... oreju.html

Izbice rat ponovo... nece ovo na dobro :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Jedan ulet samo
Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera?
Spoiler:
Nogometasi ne idu na svjetsko prvenstvno, fudbaleri da.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Nogometasi ( i zmajevi) ne idu na SP... :lol:
Fudbaleri idu, zar ne?

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 17:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Srbija u drugom šeširu za EP

Fudbalska reprezentacija Srbije biće u drugom šeširu prilikom žrebanja kvalifikacionih grupa za prenstvo Evrope 2012. godine, saopštila je Evropska fudbalska unija. Nakon što su juče završene kvalifikacije za prvenstvo sveta, UEFA je objavila konačnu rang listu evropskih nacionalnih selekcija, na osnovu koje su određeni sastavi šešira. Srbija se nalazi na 14. mestu u Evropi, što znači da je ušla u drugu kvalitetnu grupu.

Nosioci grupa na žrebu, koji će biti održan 7. februara u Varšavi, biće Španija, Nemačka. Holandija, Italija, Engleska, Hrvatska, Portugalija, Francuska i Rusija.Pored reprezentacije Srbije, u drugom šeširu biće još Grčka, Češka, Švedska, Švajcarska, Turska, Danska, Slovačka i Rumunija, a u treći šešir su ušli Izrael, Bugarska, Finska, Norveška, Republika Irska, Škotska, Severna Irska, Austija i Bosna i Hercegovina.

U četvrtom šeširu su Slovenija, Letonija, Mađarska, Litvanija, Belorusija, Belgija, Vels, Makedonija i Kipar, a u petom Crna Gora, Albanija, Estonija. Gruzija, Moldavija, Island, Jermenija, Kazahstan i Lihtenštajn. Najslabije rangirane ekipe, koje će se naći u šestom šesiru, su Azerbejdžan, Luksemburg, Malta, Farska Ostrva, Andora i San Marino.

Direktan plasan na prvenstvo Evrope obezbedili su organizatori završnog turnira Ukrajina i Poljska, a 51 nacionalna selekcija žrebom će biti raspoređene u devet kvaklifikaconih grupa. Šest grupa imaće po šest timova, a preostale tri po pet.

Замислите ову групу:

Хрватска
Србија
БиХ
Словенија
Црна Гора

:roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
skypostman je napisao:

Замислите ову групу:

Хрватска
Србија
БиХ
Словенија
Црна Гора

Ako se potrefe bar 2 tima sa ovog spiska koji predvidjas bice zlo a kamoli svih 5.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 21:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I još dodati San Marino da i "nogometaši" nekog dobiju...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2009, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Sondri je napisao:
I još dodati San Marino da i "nogometaši" nekog dobiju...
jah,haman :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 21:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kod Antića na proslavi 61. rođendana...

U Žitištu, kraj Zrenjanina, 22. novembra 1948. rođen je Radomir Antić. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, jedan od najtrofejnijih i najpriznatijih srpskih stručnjaka, proslavio je 61. rođendan. U Srbiji, u krugu porodice, prijatelja. Zvaničan sajt Fudbalskog saveza Srbije predstavio je čoveka koji je „orlove" odveo do Mondijala u Južnoj Africi. To je rođendanski intervju, portret selektora iz drugog ugla.

Rođendanska zdravica, po pravilu, začinjena je užičkom klekovačom.

- Uh, pa to se zna. Kad hoćeš da ugostiš Radomira, daj užičku klekovaču. Tako je i kad ja gostim, kad nešto želim da proslavim - kaže popularni Antara.

Kad slavi, neka navijači znaju i to, Radomir Antić ne propušta da čuje...

- Bajagu! Bez dileme, Svi moji drugovi, po svetu, to nekako rezimira moj život.

Rođendanska želja deda Radomira je da se nastavi život u ritmu kojim živi poslednjih godina u društvu unuka, pre svega.

- I, mojih, fudbalera naravno, i sina, kćerke, supruge Vere. Bogat sam čovek sa te strane. Istovremeno, zaista svaku ekipu koju sam trenirao, sve igrače trudio sam se da gledam kao svoju decu.

Kad se čovek toliko ostvari privatno i profesionalno, teško je pronaći mu i izvući neostvarenu želju.

- Znate šta, tri puta sam bio blizu završnice Lige šampiona. Nisam uspeo... Eto, to mi je želja. Da podignem pehar osvajača Lige šampiona. Ali, potpuno sam svestan da se ne ispunjavaju sve želje u životu. Idemo dalje, gledam napred, pa ćemo videti.

Sa posebnim zadovoljstvom selektor Radomir Antić odgovorio je na pitanje vezano za trenere koji su njega imali uticaj.

- Mnogo ih je, sve ih volim, cenim i poštujem. Svaki je bitan na svoj način za sve što sam postigao. Počev od pokojnog Pileta Terzića, iz osnovne škole, preko Bara iz juniora Slobode. Da ne zaboravim, nažalost, takođe pokojnog Tomu Kaloperovića, pa Bebulu Miloševića, Marka Valoka. I, konačno, Vujadina Boškova koji mi je usadio mnoge vrline koje sam ja kasnije nadgradio, posebno sa Dejvidom Plitom u Engleskoj. Mogu da kažem da su mi svi oni bili više od trenera. Pričali su mi, ali i slušali me, imali smo komunikaciju koja je zlata vredna. Znate još šta je važno, živeo sam u vremenu kad je bilo bitno i obrazovati se, biti akademski građanin. Upisao sam tako Višu trenersku školu na Fakultetu za fizičko vaspitanje još dok sam igrao u Partizanu. To mi je, imam utisak, dalo neku ljudsku nadgradnju.

Radomir Antić je proputovao „pola sveta". Jedan grad nije video, a plan stoji odavno.

- Supruzi Veri rekao sam, po završetku igračke karijere, da ćemo ići u Tokio. Nismo još otišli, ima vremena.

Madrid je prebivalište brojne porodice Antić.

- U Madridu živimo, ali ne mogu da zaboravim Užice, Zlatibor, Beograd. Zima je rezervisana za Marbelju, leto za Zlatibor. E, tada mi je najlepše. Puno dvorište dece, unuka, prijatelja. Skoro svaki dan na pecanju, pravo uživanje i opuštanje. Baš kao i vođenje unuka u školu, svakodnevno, kad smo u Madridu, posle jutarnje kafe sa porodicom.

Iz obilja srećnih trenutaka koje je imao u životu Radomir Antić teško može da izvuče neki specijalno bitan koji pamti.

- Ja sam srećan čovek jer sreća je svaki novi dan, proživljen u društvu najdražih.

Bilo je, razumljivo, i tužnih momenata.

- Roditelji su mi prerano otišli, mogli su još da uživaju u životu. Venčani kum takođe. Mislim da me fudbal naučio da prevaziđem i najteža stanja. Treba sutradan ustati, ne ostati da ležiš, šta god da se dogodi.

Na pitanje vezano za potez života, stiže ilustracija stara gotovo četiri decenije.

- Hajde da podelim to i sa vama. Sećam se kao danas, kad je moj otac Jovo, pakovao kamion za selidbu u Beograd. Sve to radio je zbog mene, da bi mi obezbedio da studiram, bio sam dobar đak. I usred seldibe, ja kažem: „Tata, ja sam odlučio da ostanem još godinu dana u Užicu". On je zastao, pa se pitao: „Sine, pa šta ću ja bez tebe u Beogradu, sve ovo radim za tebe". Prvi i poslednji put u životu video sam oca da plače... Ja sam, ipak, ostao u Užicu, godinu kasnije, došao sam u Beograd i potpisao za Partizan.

Nema životne greške u životu Radomira Antića.

- Uvek sam donosio odluke, tražio izazove, situacije u kojima mogu da se dokažem, da se borim. I kad je tako, uvek postoji mogućnost da pogrešiš. Ali, stojim iza svakog neuspeha, s tim što im ne dajem na važnosti i označavam ih kao životnu grešku.

Срећан рођендан! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
skypostman je napisao:
Citiraj:
Srbija u drugom šeširu za EP

Fudbalska reprezentacija Srbije biće u drugom šeširu prilikom žrebanja kvalifikacionih grupa za prenstvo Evrope 2012. godine, saopštila je Evropska fudbalska unija. Nakon što su juče završene kvalifikacije za prvenstvo sveta, UEFA je objavila konačnu rang listu evropskih nacionalnih selekcija, na osnovu koje su određeni sastavi šešira. Srbija se nalazi na 14. mestu u Evropi, što znači da je ušla u drugu kvalitetnu grupu.

Nosioci grupa na žrebu, koji će biti održan 7. februara u Varšavi, biće Španija, Nemačka. Holandija, Italija, Engleska, Hrvatska, Portugalija, Francuska i Rusija.Pored reprezentacije Srbije, u drugom šeširu biće još Grčka, Češka, Švedska, Švajcarska, Turska, Danska, Slovačka i Rumunija, a u treći šešir su ušli Izrael, Bugarska, Finska, Norveška, Republika Irska, Škotska, Severna Irska, Austija i Bosna i Hercegovina.

U četvrtom šeširu su Slovenija, Letonija, Mađarska, Litvanija, Belorusija, Belgija, Vels, Makedonija i Kipar, a u petom Crna Gora, Albanija, Estonija. Gruzija, Moldavija, Island, Jermenija, Kazahstan i Lihtenštajn. Najslabije rangirane ekipe, koje će se naći u šestom šesiru, su Azerbejdžan, Luksemburg, Malta, Farska Ostrva, Andora i San Marino.

Direktan plasan na prvenstvo Evrope obezbedili su organizatori završnog turnira Ukrajina i Poljska, a 51 nacionalna selekcija žrebom će biti raspoređene u devet kvaklifikaconih grupa. Šest grupa imaće po šest timova, a preostale tri po pet.

Замислите ову групу:

Хрватска
Србија
БиХ
Словенија
Црна Гора

uff opaka grupa, nije sto su Ex yu drzave ali stvarno se igra dobar fudbal u svakoj od ovih zemlja i mislim da niko ne bi zelio da se zadesi ovako nesto jer u ovakoj grupi bi bilo frka proci dalje.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Jel jos neko smatra da je Pavle Ninkov zasluzuje poziv Antica?Druga jaca utamica(prva protiv Slavije) i nema ga ni u ljeljama.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 19:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Niko ni iz Partizana ni iz Zvezde ne zasluzujr dres reprezentacije

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2009, 20:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
SIJUKS je napisao:
Jel jos neko smatra da je Pavle Ninkov zasluzuje poziv Antica?Druga jaca utamica(prva protiv Slavije) i nema ga ni u ljeljama.

Mislim ja. Ne može sam na 2-3 igrača konstantno.
Da je bolji od Rukavine, bolji je.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cSvNoSMBRl4[/youtube]
"Хијавата" објашњава...

SIJUKS je napisao:

Да, итекако заслужује. Далеко најбољи десни бек у Срба. (Банета не рачунам у бекове) Јуче је био жртва тактике свога тренера, јер је комплетну десну страну сам покривао.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Па да није Паје било ми ни једног напада не би имали, тако да шшшшшш!
Искрено позитивно ме је изненадио Петровић, можда ту и има нешто!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Па да није Паје било ми ни једног напада не би имали, тако да шшшшшш!
Искрено позитивно ме је изненадио Петровић, можда ту и има нешто!

Не хвали га нико сви се ућутали, одлично је одиграо!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
skypostman je napisao:

Čuči neki talenat u njemu :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 23:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
skypostman je napisao:

Čuči neki talenat u njemu :D

Није Антић будала. :wink:

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]