banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 00:03 Danas je 02 Jul 2026, 00:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2009, 16:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Usao je pred kraj, ali nista zapazeno

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
bigman je napisao:
Michigenac je napisao:
Gledam spisak:-trebalo bi dozvoliti Bambiu, Kuzmanu i Kacaru sto vise vremena da provedu zajedno u predst. utakmicama, dakle od samog pocetka. Zahvaliti se Milijasu i Panti lagano.. Odlicna prilika da "izvucemo" vise od veznog reda. Mislim da im je potreban samo fitilj pa da se razgore. Stankovic se jos potvrdjuje, ali nisam siguran koliko jos dugo..

:lol: :lol: :lol:
Како ме насмија човјек.

Ajde da se nasmijem i ja.. :P pa da me poslije lijepo razuvjerite u mojoj zasljepljenosti

samoponavljam se jos jedanput: Toseta, Kuzu i Kacara zajedno od prvog minuta i sto duze u utakmici protiv Koreje

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 18:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 17:28
Srbija - Norveška 3:2 (mlade reprezentacije)

Fotografije sa meča
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
И ово брате са младима је силовање тешко :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Prvo pol. smo bili izgubljeni a drugo smo odigrali perfektno,norvezani nisu dva puta presli centar.

Jos da je Aleksic iskoristio one dvije sanse,ali dobro je i ovako.

Svaka cast za Miralema,borio se kao lav,zasluzuje da bude kapiten .

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2009, 19:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
"Orlovi" nose crni flor protiv Južne Koreje

Pre početka prijateljske utakmice između Srbije i Južne Koreje, 18. novembra u Londonu, biće odata pošta preminulom patrijarhu Srpske pravoslavne crkve, gospodinu Pavlu. Na stadionu Fulama "Krejven Kotidž" u Londonu, minutom ćutanja biće odata pošta preminulom patrijarhu. Istovremeno, srpski reprezentativci će na ovoj utakmici nositi crni flor na rukavima, dogovoreno je u Londonu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2009, 23:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Nesto gledam po netu i nadjoh ovoga Bojana Jorgacevica,pa me interesuje da li je on ikada dobijao sansu da brani za reprezentaciju?

http://www.youtube.com/watch?v=Lc62nsrl_Ks

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Prema navodima "Marke" izabranici Radomira Antića neće moći da se sastanu sa Holandijom, Portugalom (BiH), Rusijom (Slovenijom), Švajcarskom, Grčkom (Ukrajinom), Danskom i Slovačkom.
Prvi šešir čine Južna Afrika, Španija, Italija, Nemačka, Argentina, Engleska i Francuska, ukoliko eliminiše Republiku Irsku. Ukoliko Irci prođu dalje, Holandija uskače u prvi šešir.
Treći šešir čine Obala Slonovače, Gana, Kamerun, Nigerija, Egipat (Alžir), Paragvaj, Čile i Urugvaj (Kosta Rika).
Četvrti šešir čine Japan, Koreja, Australija, Novi Zeland, SAD, Meksiko i Honduras.
Žreb za SP biće održan 4. decembra u Kejptaunu.

Juzna Afrika
Srbija
Cile
Honduras

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
Prema navodima "Marke" izabranici Radomira Antića neće moći da se sastanu sa Holandijom, Portugalom (BiH), Rusijom (Slovenijom), Švajcarskom, Grčkom (Ukrajinom), Danskom i Slovačkom.
Prvi šešir čine Južna Afrika, Španija, Italija, Nemačka, Argentina, Engleska i Francuska, ukoliko eliminiše Republiku Irsku. Ukoliko Irci prođu dalje, Holandija uskače u prvi šešir.
Treći šešir čine Obala Slonovače, Gana, Kamerun, Nigerija, Egipat (Alžir), Paragvaj, Čile i Urugvaj (Kosta Rika).
Četvrti šešir čine Japan, Koreja, Australija, Novi Zeland, SAD, Meksiko i Honduras.
Žreb za SP biće održan 4. decembra u Kejptaunu.

Juzna Afrika
Srbija
Cile
Honduras

Znači drugi šešir po procjeni Marke 8) Bilo je priče da će biti u trećem zbog onog pada na listi.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 14:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ovo je sve nezvanicno i pisanje "Marke"

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Нека овај пут Хајди Клум (или нека друга радодајка) усере неком другом Свјетско првенство, а не нама!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
bigman je napisao:
Нека овај пут Хајди Клум (или нека друга радодајка) усере неком другом Свјетско првенство, а не нама!

:lol:
Imam filing da će "Južnoafrikanka" Šarliz Teron da bira Srbiji grupu :lol:
Ajde, njoj bi mogli i oprostiti ako se Srbija nađe u potežoj grupi :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Koliko sam shvatio po ovom napisu, samo za prvi sesir je kriterijum FIFA-ina ljestvica, a za ostale geografski, prema tome ne mozemo "ispasti" iz drugog sesira. Tako da i u slucaju da izvucemo najjace ekipa iz svakog sesira ne mozemo proci gore nego u Njemackoj, a kontam da ce ovaj put biti malo i srece pri zrijebu, ne moraju bas Juzna Afrika, Novi Zeland i Cile, al da ne budu bas i Brazil, i Obala Slonovace i Meksiko/SAD.

sve dok nam je Popokatepetla...

Poslednji put menjao Popokatepetl dana 18 Nov 2009, 01:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 17:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Трећи шешир зајебан, кад крену чамуге гулити... Ја бих волио Аргентину, Парагвај и Н. Зеланд.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 17:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
MolEo bih JAR iz prvog sesira. Domacini su, ali su dosta losiji od ovih ostalih zvijeri.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Samo da ne dobijemo Spaniju ili Brazil.
Mislim da su to jedine dvije ekipe od kojih bi izgubili sigurno.
Sa svim ostalim reprezentacijama mozemo ravnopravno pa i do pobjede.
EDIT - cek' a gdje je u svim ovim sesirima Brazil?Zar on ne bi trebao u prvom biti?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 21:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
mandrak je napisao:
Nesto gledam po netu i nadjoh ovoga Bojana Jorgacevica,pa me interesuje da li je on ikada dobijao sansu da brani za reprezentaciju?

http://www.youtube.com/watch?v=Lc62nsrl_Ks

Nije.
On ti rodom iz naših krajeva,bio je aktuelan kod Ćire za reprezentaciju,čak je bio i jedan interviju gdje je potvrdio da bi prihvatio poziv,ali Ćiro se odlučio za Supića i Begovića kao nove golmane i tako Bojan pade u zaborav.
A mislim da ima kvalitete za reprezentaciju (i jednu i drugu :D ).

Citiraj:
Трећи шешир зајебан, кад крену чамуге гулити... Ја бих волио Аргентину, Парагвај и Н. Зеланд.

Zar mogu Argentina i Paragvaj u istoj grupi biti?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 02:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Da mi prvo tuknemo Koreju!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 17:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Orlovi" sa Đokovićem zaustavili Južnu Koreju

Zahvaljujući golu Nikole Žigića već u sedmom minutu meča na stadionu "Krejven Kotidž" u Londonu, Srbija je zaustavila fantastičnu seriju Južne Koreje koja je nanizala 27 utakmica bez poraza - 1:0 (1:0). "Orlovi" su odlično počeli utakmicu, napravili tri prilike na startu meča i iz "treće sreće" zatresli mrežu rivala. Naime, u sedmom minutu Nenad Milijaš je centrirao pravio na nogu Nikole Žigića, kome nije bilo teško da zatrese mrežu Korejaca - 0:1.Golu su prethodili odlični pokušaji Lazovića iz slobodnog udarca sa 20 metara, i Vidića koji je pripretio posle kornera i šutirao iz pada.

Potom su fudbaleri Južne Koreje pokušali u dva navrata da ugroze gol "orlova", oba puta sa distance, ali nisu bili precizni. Onda su konce igre ponovo preuzeli izabranici Radomira Antića. U 32. minutu, da li slučajno ili namerno nije lako prosuditi, Aleksandar Luković je sa leve strane pogodio prečku. Pred kraj prvog perioda igre, Južna Koreja je imala priliku za gol, međutim, Stojković je intervenisao i otklonio opasnost.

Meč je počeo minutom ćutanja zbog smrti patrijarha Pavla, a kao što je i najavljeno srpski reprezentativci oko ruke nose crni flor.

"Orlovi" su u drugom poluvremenu "pojačani" teniserom Novakom Đokovićem, koji se takođe nalazi u Londonu, gde će igrati na poslednjem Masters turniru u sezoni. Đoković je najpre gledao meč sa tribina, a u nastavku igre je seo na klupu za rezervne igrače.
Đoković na "Krejven kotidžu"
U nastavku igre Srbija je dominirala terenom, ali bez konkretnog završetka. Južna Koreja je uglavnom pretila sa distance. Videlo se da imaju štofa i da će biti tvrd orah za sve rivale s kojima se nađu u grupi na SP u Južnoj Africi. To su i demonstrirali protiv Urugvaja, Senegala, Australije... Očigledno da je nekadašnji selektor Gus Hidink, koji je na SP 2002. u Japanu i Južnoj Koreji osvojio treće mesto, udario dobar temelj novoj generaciji fudbalera. Tehnički dobro potkovana ekipa, jedino realizacija nikako da dođe do izražaja. Jung Li je u finišu meča stavio na muke Stojkovića, koji je do kraja meča u nekoliko navrata izašao kao pobednik.

Srbija je na pravi način završila ovu uspešnu godinu u kojoj se plasirala na SP, a pripreme za najveću fudbalsku smotru nastavljaju se u martu.

Južna Koreja - Srbija 0:1 (0:1)

STRELAC: Žigić 7. STADION: Krejven Kotidž u Londonu. ŽUTI KARTON: Hjung Li. GLEDALACA: 7.000.

SRBIJA: Stojković, Luković (od 88. Vuković), Subotić, Vidić, Ivanović, Kuzmanović (od 82. Petrović), Milijaš, Krasić, Jovanović (od 68. Ninković), Lazović i Žigić.

Олеее...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Subotic je odlicno odigrao.
Mislim da ce do svjetskog dobiti jos samopouzdanja i onda nam je odbrana stvarno za svaku pohvalu.
Ali me napad brine.Jeste tacno da smo u zadnjih nekoliko utakmica stalno postizali makar po gol ali se bojim kako ce ici na svjetskom prvenstvu protiv najjacih reprezentacija.
Ali ipak sve cestitke i sve nade u ovoj reprezentaciji!

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]