banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 01:26 Danas je 02 Jul 2026, 01:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2009, 15:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Lane je sinoc zabio dvicu za pobjedu Standrada, a i Lazovic nije bio los u pobjedi PSV-a

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... -9792.html

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 19:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Novi problem za Antića, povredio se Panta

Marko Pantelić morao je da napusti teren na meču Ajaks - Tvente već u 16. minutu u nedelju popodne, a lekarski tim FSS proceniće težinu povrede, odnosno da li će napadač "orlova" moći da nastupi na utakmicama sa Severnom Irskom i Južnom Korejom.

Sa Terazija je stigla i informacija da će lekari reprezentacije pregledati i povrede sa kojima su doputovali Dejan Stanković i Ivica Dragutinović.

U međuvremenu, selektor Radomir Antić već je naknadno pozvao dvojicu defanzivaca, Nenada Tomovića iz Đenove i Jagoša Vukovića iz PSV Ajndhovena, zbog bolesti koja je stigla golmana Vojvodine Željka Brkića i povrede zbog koje Dragutinović nije igrao ovog vikenda za Sevilju protiv Viljareala.

Pantelić zbog bola u zadnjoj loži napustio je igru već u 16. minutu duela sa Tventeom, koji je njegov Ajaks na kraju izgubio sa 1:0.

"Orlovi" u subotu, 14. novembra, igraju protiv Severne Irske u Belfastu, a potom, u sredu 18. novembra u Londonu sa Južnom Korejom.

Koga sad pozvati??? Dali je ovo sansa za Ramba???

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
И Лекић је тај дечко :lol: :lol: :lol:

Звезда има репрезентативца!!! Буахахах :)

Јбт кад сам прочитао вијест контам да није позвао Савића млађег :):):):)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 23:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
И Лекић је тај дечко :lol: :lol: :lol:

Звезда има репрезентативца!!! Буахахах :)

Јбт кад сам прочитао вијест контам да није позвао Савића млађег :):):):)

Realno gledano,jako pametan potez,jer smo na toj poziciji kratki(Zigic sve manje igra,Pantelic tu i tamo bljesne,Lazovic isto tako,jedino Lane igra dobro)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vidjecemo kako ce se Lekic snaci..ja licno vjerujem u njega i mislim da ce iskoristiti poziv i postati standardni reprezentativac...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 21:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ima jak vezni red iza sebe, to je najbitnije za napadača...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Vidjecemo kako ce se Lekic snaci..

Nece ni prismrditi terenu ko da gledam :(

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2009, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
skeva je napisao:
Vidjecemo kako ce se Lekic snaci..

Nece ni prismrditi terenu ko da gledam :(

Antic je rekao da ce svi igrati...Uzevsi u obzir ja u napadu imamo samo Zigu i Lazovica mislim da ce Lekic dobiti priliku, posebno zato sto su u pitanju dvije vezane utakmice...Cak, sta vise, siguran sam da ce odigrati drugo poluvrijeme u prvoj utakmici...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Strasan sastav u prvom poluvremenu :) ...Radosav strasni, jos strasniji rukavina, uzas :-? ....... Tosic je dobar, nema sta...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 19:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

1-0

Lazovic

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Jest Tosic baca bicikle :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 19:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Jest Tosic baca bicikle :D

7 komada cini mi se :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Strasan sastav u prvom poluvremenu :) ...Radosav strasni, jos strasniji rukavina, uzas :-? ....... Tosic je dobar, nema sta...

Daj ne laprdaj,svi su korektno odigrali posebno Radosav.Sve u svemu jos jedna pobeda i to sa znatno izmenjenim sastavom.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Реално и даље не видим улогу Петровића у репрезентацији. Мислим да неће у Африку, чак шта више убјеђен сам да ће га Антић ускоро прецртати. Ни Рукавини није мјесто у репрезентацији све док је Нинков актуелан јер у свим сегментима је бољи од прозваног. Што се осталог тиче ја сам задовољан, могли смо мало више да упутимо далекометних удараца ал добро, биће интересантно видјети састав против кореанаца.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Po meni,Tosic igrac utakmice,jednostavno je bio na svim dijelovima terena sto bas nije tipicno za nas fudbal

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 00:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Petrovic je bio na svom nivou. Nekoliko uzasnih pokusaja dodavanja, kretnja nikakva....a tek onaj trzaj glavom nakon kornera!!!! :roll:
Umjesto da je zabije i podere mrezu kreten zazmirio i profulao fudbal....

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Uz dužno poštovanje Antiću, kao vrhunskom treneru i uz svu dobru volju, ne mogu da uvidim svrhu igranja ovog Petrovića u reprezentaciji. Dečko je krajnje limitiran igrač, sporo se kreće, prilično sporo odigrava i slabo se kreće. Dajem glavu da bi Fejsa bio korisniji... Ni pozivanje Lekića mi nije najjasnije, jer sam smatrao da Stamenkovića i Ninkova zaobilazi iz razloga jer nisu imali neku jaku utakmicu sa Zvezdom ove sezone, ako izuzmemo dvomeč sa Slavijom. Realno, utakmice u domaćem šampionatu, nisu nikakvo mjerilo vrijednosti, tako da mi poziv Lekiću, takođe nije jasan, dodatno i zbog toga što o dotičnom i dalje nemam neko visoko mišljenje.

Tošić je zujao, vidi se da momku fali utakmica. Napredovao je u Mančesteru, dobio na snazi, djeluje konkretnije na terenu, ali i dalje mi se čini da nije kalibar za Mančester. Gledajući onog šiljokurana i šalabajzera Nanija, i on mi djeluje jače i konkretnije od Tošića, tako da u uspjeh dotičnog u Mančesteru, i dalje sumnjam, ali ko zna...
Dobar je bio Luković po meni, odlično odradio posao na lijevom beku, a ostali manje više standardni, mada mi nije baš najjasnije kako se dopusti jednoj osrednjoj ekipi poput Sjeverne Irske, da se onako šetka sa loptom na 30 metara od gola.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 01:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Meni danas odlicni bili Lukovic, Lazovic, Krasic...
Jos da je bar jedna od onih Kacarovih usla u gol, i da Kuzma nije fulio onaj zicer na povratnu Tosicevu, gdje bi nam bio kraj...Onako, bilo je i ovo dobro, vidi se da je sa pola gasa, i ovako sastavljena ekipa u stanju tuci Irce u njihovom dvoristu...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kvalifikacijama za EP,Sulejmani-Norveska 3-2
Citiraj:
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Norvešku 3:2 u kvalifikacijama za EP.

Junak pobede na stadionu "Karađorđe" bio je Miralem Sulejmani koji je postigao sva tri gola za naš tim i doneo veliki proekret posle vodjstva gostiju od 0:2. Sulejmani je postigao golove u 42, 52. i 72.minutu,svi su postignuti posle odličnih udaraca sa distance. Golove za Norvešku postigli su Foren u 3, i El Jounisi u 33.minutu.

Norveška je u prvom poluvremenu bila bolji tim na terenu, a veliku sreću izabranici selektora Dujkovića imali su u 37.minutu kada su Norvežani u situaciji "jedan na jedan" pogodili prečku. U prvom delu malo toga je funkcionisalo u igri Srbije, bile su primetne brojne slabosti, posebno kod izvodjenja prekida (oba gola gostiju stigla su posle slabih reakcija u kaznenom prostoru), ali i u organizaciji igre na sredini terena...

Medjutim, u drugom poluvremenu selekcija Srbije je na krilima Sulejmanija stigla do velikog preokreta, koji je bio kompletiran malo čudnim golom napadača Ajaksa, kome je lopta prešla preko noge prilikom šuta sa 25 metara, i prevarila golmana Norveške koji je stajao na petercu.

U finišu meča Srbija je imala još nekoliko vrlo izglednih prilika koje su imali Tadić i Aleksić, ali nije vidjen još neki pogodak.Srbije. Naša selekcija je ostala u trci za plasman na EP sa selekcijama Slovačke (koja vodi u grupi sa 10 bodova) i Hrvatskom (druga sa 9 bodova i meč manje).

Srbija u Grupi Sedam posle pet utakmica zauzima treće mesto sa devet bodova, koliko ima i selekcija Hrvatske, koja, međutim, ima meč
manje. Prva je selekcija Slovačke, koja je posle četiri utakmice sakupila deset bodova.

U Grupi C u sredu igraju Slovačka i Hrvatska, a izabranici Ratomira Dujkovića sledeću utakmicu igraju u avgustu 2010. godine u gostima
protiv Slovačke.

Nakon toga Srbija će dočekati Hrvatsku 4. septembra, a poslednju utakmicu u kvalifikacijama 'orlići' igraju tri dana kasnije u gostima
protiv Kipra.

Pobednici deset kvalifikacionih grupa i četiri najbolje drugoplasirane ekipe plasiraće se u baraž, a pobednici tih duela igraće na Evropskom prvenstvu 2011. godine u Danskoj.

Tabela:
Slovačka 4 3 1 0 6:3 10
Hrvatska 4 3 0 1 8:5 9
Srbija 5 3 0 2 8:7 9
Norveška 5 1 1 3 8:10 4
Kipar 6 1 0 5 4:9 3

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 16:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bio sam na svadbi pa nisam pratio mec jel igrao Zvezdin dragulj

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]