SIJUKS je napisao:
skeva je napisao:
Hemiji?????
Decko ti nemas pojma o cemu ja pricam.Uzmi primer Reala,koliko zvezda kupuju svake godine,pogledaj igrace koji im igraju,gde su rezultati?Sta su napravili unazad nekoliko godina?Pa jedan treceligas ih ponizi i samelje rezultatom 4-0.Tim ne cine zvezde vec kolektiv, dovoljan je samo jedan pojedinac tj eksperiment da iz koloseka izbaci celu atmosferu u reprezentaciji koja je ponavljam bolja nego ikada.I zasto sada eksprerimentisati kada nam sve ide po planu?Ali dobro,kao sto Antic rece Srbija ima osam miliona selektora i vrhuskih strucnjaka koji bolje od njega znaju njegov posao.
Decko?
Kolektiv kazes? Ok, slazem se... Hajd ovako, Pantelic nema klub i Antic ga ne zove, kolektiv?..... Sulejmani je prije bio pozivan u A reprezentaciju a sad je u mladoj, kolektiv?..... Subotic mu se necka hoce li nece igrati za malu reprezentaciju, kolektiv?..... Kolarov nekoliko puta nije pozvan u reprezentaciju, kolektiv? Tosic, zove ga svaku drugu utakmicu, kolektiv? Po tvom komentaru da je sve tako crno-bijelo sve ove stvari koje sam naveo se ne bi dogodile....
Tako da, drugar, nemoj pricati gluposti molim te, normalno je da u reprezentaciji igraju najbolji, Radosav to NIJE i svi se slazemo u tome... Tako da..... Suplja ti je prica prijatlju, ala bas...[/quote]
Kakve veze ime kolektiv sa cinjenicom da neko igra za reprezentaciju a greje klupu u klubu u kom igra

opet me nisi razumeo

[/quote]
Sam sebe demantujes djecak

... Al priznaj da si sad ispao malo mlad:)...