giometar je napisao:
volio bih da Toronto osvoji ovo, ako nista zbog lika iz Demokratske Republike Kongo, koje bi to svrsavanje bilo u Africi
Mnogo sam ga gotivio dok je bio u Šarlotu, jeste da je u napadu crni Kuzmić otprilike, ali leti po sve tri dimenzije, među najboljim centrima ove generacije je kada je odbrana reketa u pitanju, srčan je i ide na sve. Kad je otišao iz Šarlota kaže Juing "tražimo atletskog centra, pokretljivog, bla bla" ja reko'

šta ste puštali čovjeka, imali ste ga, ali dobro, ovako ispade njemu bolje, a oni neka žale. Doduše, kad sam već kod njih, ako nekim čudom Majkl Kid - Gilkrist bude zdrav bar sezonu i ako pametno iskoriste veliki prostor za plate koji će im se sad otvoriti, mogu biti među jačima na Istoku. Ovako sakati su otjerali Majami u 7. Izgleda da rade pametno, prvo su sa novim trenerom počeli konsolidovati odbranu, onda su se pojačali šuterski i sad još ako zabodu nekog kapitalca mogu biti jako nezgodni. Naravno ako se MKG opet ne skrši jer on sa njim i bez njega su drugi tim.
Kad već spominjete Hakima, po mom skromnom mišljenju jedini igrač koji može i pomisliti da uđe u neku priču sa Džordanom za najboljeg svih vremena. U 2 godine pregazio je 3 centra kakvi su bili Robinson, Juing i O'Nil nestvarno podigavši nivo igre i osvajao titule gdje mu je najbolji saigrač bio već mator Dreksler. Da je Majkl ostao u ligi, mislim da bi mu Hakim skinuo bar jednu od te dvije titule - ne znam koliko je poznato da Džordan ima negativan skor u regularnom dijelu sa Hakimom. Nešto im nije ležao Hjuston.
Elem, Oklahoma-Marlboro-Suzuki