banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 01:26 Danas je 02 Jul 2026, 01:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Okt 2009, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Murinjo: "Stanković je moj Lampard"

Šef stručnog štaba italijanskog šampiona Intera iz Milana, Portugalac Žoze Murinjo izjavio je da bi pogrešio da je angažovao veznog igrača engleskog Čelsija Frenka Lamparda, pošto srpski reprezentativac Dejan Stanković ove sezone igra u izvanrednoj formi. Murinjo je priznao da je imao veliku želju da angažuje Lamparda i da je bio spreman da se odrekne usluga 31. godišnjeg srpskog reprezentativca.

"Sada vidim da bi pogrešio. Stanković je moj Lampard. Posebno dobro igra od kako je u klub stigao Vesli Snajder, pošto ima mnogo veću slobodu na terenu", naglasio je portugalski stručnjak.

Stanković je ove sezone postigao čak pet golova u 11 utakmica, od kojih većinu šutevima sa 20-tak metara, a jedan je, na meču sa Djenovom, dao čak sa polovine terena.

Uprava italijanskog fudbalskog šampiona već je ponudila kapitenu reprezentacije Srbije produženje ugovora do 2013. godine, iako mu ugovor ističe 2011. Produženje ugovora sa Stankovićem Inter će, kako se navodi, koštati 12 miliona evra.

Stanković dres Intera nosi od 2004. godine, a prethodno je, skoro šest sezona igrao za rimski Lacio. Fudbalsku karijeru srpski as počeo je u beogradskoj Crvenoj zvezdi.

U bogatoj karijeri osvojio je pet naslova prvaka Italije, četiri sa Interom i jednu sa Laciom i četiri titule u nacionalnom Kupu (tri sa Interom i jednu sa Laciom).

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vrerovatno cete misliti da previse pametujem al sta mislite o sledecoj formaciji(mogla bi se iskoristiti kad je taktika 4-5-1)...
....................stojkovic.......................

ivanovic...vidic....dragutinovic.....lukovic

................kacar.....milijas...........

krasic........stankovic........jovanovic

......................zigic..................

Ne znam je li ju antic koristio ikad, al kad bi se stankovicu dala tolika sloboda da igra neku vrstu poluspica mislim da bi igrao kao sto sada igra u interu......

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 17:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Ne sumnjam da bi na taj nacin bili efikasniji, elem, Krasic i Jovanovic su odlicni sa strana, Stankovic bi tu po sredini docekivao odbijene lopte i slao bombe, a istovremeno bi sva trojica odlicno uposljavala Zigica; medjutim, nije realno, jer nam Stankovic treba na centru- nemamo iskusnijeg i pouzdanijeg covjeka koji moze smiriti igru, produziti loptu naprijed, ....

Zlobnici tvrde da se Stankovic ne zalaze dovoljno u reprezentaciji, u poredjenju sa igrom u Interu, sa cime se ne slazem! Ocito da takvi ljudi primjecuju samo golove i da nemaju blage o takticnom znacaju igre koja se prije toga desava... (isti ti vide i Pantelica kao suvisnog u timu, a on je, bar po meni, zasluzan za skoro sve dosadasnje golove u kvalifikacijama, jer konstantno odvlaci paznju najmanje dva igra na sebe, cime se drugima daje vise prostora!)

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma to ti je standardna prica, nevalja Stankovic, nevalja Pantelic bla bla bla.....

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja bih samo Lukovića na štopera, a Kolarova na lijevog beka... Dragutinovic na klupu... A ostalo ne bi' ništa dir'o... A Deki je sila :D

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moze i tako....

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Blago nama sa ovolikim selektorima!

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Покушаво је Станковић играти на тој позицији у репки ал му никад није ишло, овако је сасвим солидно, он и Милијаш крљају на средини терена и сасвим коректно раде свој посао.

П.с. И ја сам селектор :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Gocias je napisao:
Покушаво је Станковић играти на тој позицији у репки ал му никад није ишло, овако је сасвим солидно, он и Милијаш крљају на средини терена и сасвим коректно раде свој посао.

П.с. И ја сам селектор :lol: :lol: :lol:

Cuj selektor...SELEKTORCINA!!!
:lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2009, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Blago nama sa ovolikim selektorima!

prozivka? fino fino....

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 21:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Stankovic pocastio navijace Dinama iz Kijeva..

http://www.youtube.com/watch?v=Xk4mMs6f ... r_embedded

Djeluje mi totalno ne prirodno... :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Antić o Petroviću, ugovoru, Severnoj Irskoj i Južnoj Koreji

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić objavio je spisak igrača za prijateljske utakmice sa Severnom Irskom i Južnom Korejom, a u tim se, posle suspenzije, vratio Danko Lazović, prenosi Beta.

- Razmišljali smo o protivnicima i opredelili smo se za dve ekipe koje neguju potpuno drugačiji stil igre. Selektor Severne Irske Najdžel Vortington forsira engleski način igre. Oni igraju dobro u prekidima i po bokovima. Južna Koreja je ekipa koja nije izgubila prethodnih 27 utakmica, a svojim kvalitetom izborili su se da igraju na Svetskom prvenstvu - rekao je Antić na konferenciji za novinare u Beogradu, a prenosi Beta.

Antić je kazao da za njega ne postoje prijateljske utakmice, jer je svaki meč šansa za novu potvrdu kvaliteta.

- Odabrao sam ova 22 igrača, jer je njima potrebna potvrda da rastu iz dana u dan. Svaki meč je šansa za dokazivanje i ja smatram da ne postoje prijateljske utakmice. Ne možemo da živimo od prošlosti, već stalno moramo da dokazujemo kvalitet, u koji ne sumnjam.

Sa Antićevog spiska zbog povreda su izostali golman Vladimir Dišljenković i odbrambeni fudbaler Ivan Obradović. Ekipi će se sa nekoliko dana zakašnjenja zbog obaveza u klubovima, priključiti Nikola Žigić i Ivica Dragutinović.

Na pitanje novinara zašto se na spisku nalazi igrač Partizana Radosav Petrović koji nije standardan u svom klubu, Antić je rekao:

- Drago mi je što svih sedam ili osam miliona Srba ima svoju reprezentaciju. Ipak, žao mi je što se jedan mladi igrač provlači kroz pitanja novinara. To je moj izbor kao selektora Srbije - kazao je on.

Antić nije želeo detaljnije da odgovori na pitanje o mogućnosti produženja ugovora sa Fudbalskim savezom Srbije.

- Ovo je poslednje mesto na kojem bih želeo da pričam o ugovoru. Ja sam i ranije bio dovoljno jasan i otvoren po tom pitanju - naveo je selektor Srbije, koji sa FSS ima ugovor do kraja Svetskog prvenstva
2010. godine.

On je dodao i da je sa čelnicima Valensije razgovarao o statusu Nikole Žigića u tom klubu.

- Pričao sam sa njegovim trenerom i predsednikom kluba. Oni su prezadovoljni Žigićevim ponašanjem i radom na treninzima. Valensija je veliki klub koji igra u tri takmičenja i dobro je da Žigić ima šansu da igra. Ipak, ne dozvoljavam sebi da trenerima drugih ekipa namećem svoj stav.

Golmani: Vladimir Stojković, Bojan Isailović, Željko Brkić.
Odbrana: Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Nemanja Vidić, Neven Subotić, Aleksandar Luković, Ivica Dragutinović, Aleksandar Kolarov.

Sredina terena: Dejan Stanković, Gojko Kačar, Nenad Milijaš, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Miloš Ninković, Milan Jovanović.

Napad: Nikola Žigić, Marko Pantelić, Danko Lazović.

Reprezentacija Srbije će prijateljsku utakmicu protiv Severne Irske igrati 14. novembra u Belfastu, dok će četiri dana kasnije u Londonu igrati sa selekcijom Južne Koreje.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ja kontam nesto, Radosav je predobar za partizan pa ga Stevanovic drzi na klupi da mu ne i pala cijena od 25000 evra na bosanskom trzistu...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Страшно страшно :(

Само ћу рећи Радосав Петровић :-?

Најбољи играч полусезоне није у тиму ни за ове пријатељске мечеве, Павле Нинков :roll:
Најбољи голман полусезоне није у тиму, Саша Стаменковић :roll:

Ово ми се ни мало не свиђа...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
skypostman je napisao:

Na pitanje novinara zašto se na spisku nalazi igrač Partizana Radosav Petrović koji nije standardan u svom klubu, Antić je rekao:

- Drago mi je što svih sedam ili osam miliona Srba ima svoju reprezentaciju. Ipak, žao mi je što se jedan mladi igrač provlači kroz pitanja novinara. To je moj izbor kao selektora Srbije - kazao je on.

Covek je sve lepo objasnio.Ne treba menjati tim koji pobedjuje kao ni timski duh koji nije nikada bio na boljem nivou.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel mi ovdje govorimo o mjenjanju Krasica, Jovanovica, Zigica ili o izbacivanju sa klupe zadnje opcije za sredinu??????

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
skeva je napisao:
Jel mi ovdje govorimo o mjenjanju Krasica, Jovanovica, Zigica ili o izbacivanju sa klupe zadnje opcije za sredinu??????

Ja govorim o HEMIJI koju cine svih 22 igraca,ko razume shvatice.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hemiji????? Jes ti ozbiljan??? Dati sansu igracima koji je citavu sezonu trude i najbolji su u svojim klubovima umjesto jednog rezerviste kluba koga svi ponizavaju u Ligi Uefa znaci rusenje hemije tima?????????????????? Nevjerovatno...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
skeva je napisao:
Hemiji????? Jes ti ozbiljan??? Dati sansu igracima koji je citavu sezonu trude i najbolji su u svojim klubovima umjesto jednog rezerviste kluba koga svi ponizavaju u Ligi Uefa znaci rusenje hemije tima?????????????????? Nevjerovatno...

Додао бих, на јединој позицији гдје смо дефицитарни. Тачније немамо правог десног бека. Отвара се савршена могућност (пријатељске утакмице) и момак не вриједи ни клупе. Антићеви успјеси су велики и неоспорни, али ово смрди на Главоњу. Не постоји друго објашњење. Антић је превелики стручњак да "не види" Пају и Стаменог. Понављам, макар клупа.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:

Cijenim Antica ali da je imao adekvatan odgovor na ovo pitanje odgovorio bi u stilu kao sto je rekao i za Tosica (koji ruku na srce igra u rezervama Man.Jun. koji je jaci od sve i jednog kluba u Srbiji) nema kluba i konstantne igre nema ni Afrike kratko i jasno.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]