banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2014, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
http://www.nezavisne.com/sport/ostali_s ... 29517.html

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jebali smo cvorka, necemo imati ni za pastetu

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 14:25 
:lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Grmi je malo puk'o, izgleda.
Evo i druge strane medalje.

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 45590.html

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A jooj, ostade RS bez prvenstva :(

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedan forumas sinoc pricao kako je bajna situacija izmedju tih clanova padobranskog kluba, a ove izjave po medijima pokazuju da je to istina.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mene vise brine kako ti nemas povjerenja u forumase...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imam, ko je rekao da nemam, nego me ovo samo podsetilo na pricu od sinoc

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Oni izmedj' sebe su dobri, ali Grmusa, ako nista bar ima moralnu odgovornost, jer ona istraga o padu aviona jos nije zavrsena.

Shakal, izgleda da i hoce. Sad ces bolje zivjeti.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjeruj da hocu.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svi cemo bolje ziveti

Sent from my iPad using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aj', drago mi je.
I ja cu bolje zivjeti. Ne moram gledati brata kako svaki dan skace iz aviona. :lol:

Eh, da. Htjedoh vas pitati, jel vi imate negativan stav prema svakom adrenalinskom sportu ili je samo padobranstvo pik?

Poslednji put menjao prasica dana 04 Feb 2014, 19:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eto vidis, visestruka dobit, jedino se ti iz kluba nisu uplusali, ali dobro, valjda je ostalo nesto od evropskog prvenstva

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Oni koji me znaju, zna me Zoka, zna me Popke, ima njih jos. Neka vam kazu da li lazem.
Ako vam kazem da su ljudi otisli u minus i da su se nadali da ce se pokriti ovim svjetskim prvenstvom, ne lazem. Pri tom, predsjednik kluba je covjek kojem je dijete poginulo, pilot u onoj nesreci. Ostali pokretaci su: majke i ocevi ostale trojice momaka, a ostali clanovi su dugogodisnji prijatelji sa stradalima. Ponavljam: pokrece ih nesto sasvim drugo.
Sad, vi mozete ovdje srati o kradji i ugradnji, ali to vise govori o vama, nego o stvarnim cinjenicama. Opet se ogradjujem, neko mozda i jeste uzeo, ali ovi gore pobrojani nisu.
Ja gotova na ovoj temi.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti se uhvatila njih i gotovo. Nije bitno KO ce uzeti, bitno je da ce uzeti kao i za svako ovo lijevo prvenstvo na kojima nestaju milioni.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 19:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
prasica je napisao:
Oni koji me znaju, zna me Zoka, zna me Popke, ima njih jos. Neka vam kazu da li lazem.
Ako vam kazem da su ljudi otisli u minus i da su se nadali da ce se pokriti ovim svjetskim prvenstvom, ne lazem. Pri tom, predsjednik kluba je covjek kojem je dijete poginulo, pilot u onoj nesreci. Ostali pokretaci su: majke i ocevi ostale trojice momaka, a ostali clanovi su dugogodisnji prijatelji sa stradalima. Ponavljam: pokrece ih nesto sasvim drugo.
Sad, vi mozete ovdje srati o kradji i ugradnji, ali to vise govori o vama, nego o stvarnim cinjenicama. Opet se ogradjujem, neko mozda i jeste uzeo, ali ovi gore pobrojani nisu.
Ja gotova na ovoj temi.

A šta napisa :confused2: boli nas patka da li je prvenstvo u padobranstvu, boćanju, hokeju na travi ili čemu već nas boli bacanje para na neperspektivne i nepopularne događaje koje plaćamo porezom!! Da je u pitanju neka simbolična cifra ili ustupanje objekata pa ajde-de ali riječ je o 15 miliona KM iz budžeta u ovolikoj krizi i besparici, a ulaganje u taj događaj je ravno bacanje istih para u klozet šolju i povlačenju vode, očekujući da se vrate. Da će to privući neka ulaganja i sponzore da bi se isti događaj isplatio - NEĆE!!! Rafting je pravljen po istom principu, i uz sve moguće volontere, dobrovoljce i džabne usluge otišlo se u fantastični minus. Uz dužno poštovanje porodicama stradalih i prijateljima istih neka sami nabave sredstva i sponzore pa neka ako hoće zakupe Herkulese i Činuke za skokove, ali ja neću da plaćam iz svog džepa porezom nečije fiks ideje i gluposti, jel sad jasnije?
To su adrenalinski sportovi koji privlače mali broj zaluđenika, izuzetno skupi adrenalinski sportovi, čiji poštovaoci stanu u jedan autobus bez da se guraju...da je to masovno posvećena manifestacija koja će privući hiljade fanova iz cijelog svijeta koji će prebukirati smještajne kapacitete grada i ugostiteljsku ponudu, pa da se trljaju ruke od zarade svi bi listom bili za takvu manifestaciju i ulaganje u nju....

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 20:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam ovo sto napisa nepokoreni,15 miliona maraka,ako je i milion,to je bolesno.....ali po ovome sto citamo,ispada da bi se to prvenstvo,maltene,samofinansiralo.....e sad,gdje je sredina izmedju 15 miliona maraka i nula maraka,nek mi neko objasni konkretnije,pa da zauzmem konacni stav....

dotad,cini mi se da je ovo jadno padobranstvo samo kolateralna steta prouzrokovana onim raftinzima od 6 miliona maraka,nocima sampiona od kojih je samo za jedno izdvojeno milion maraka,a bilo ih je ko zna koliko,i slicnih "spektakala"...

sve nas je uhvatila alergija prouzrokavana time sto sinonimi banjaluke,rk borac i fk borac propadaju,a za svakakve budalastine se nalazilo milione i milione,od banjalukafilm festivala,do par miliona za filmove turneja i sveti georgije ubija azdahu,do jos hiljadu idiotizama :(

iako sam se jasno izjasnio protiv novog milionskog razbacivanja na padobranstvo (naravno,ako se radi o takvim ciframa),eto cisto radi neke orektnosti u diskusiji da kazem da padobranstvo nikako ne spada u kategoriju sa gore navedenim pizdarijama...

padobranstvo je uvijek bilo jedan od zastitnih znakova banjaluke,onaj viktor kupljenik je ne znam ni ja koliko puta proglasavan za najboljeg sportistu banjaluke,i to u vrijeme dok je Bog hodao po zemlji,kad je benes bio prvak evrope,rk borac takodje evropski sampion,kosarkasice mladog krajisnika i bokseri slavije medju najboljima u bivsoj drzavi...

morao sam ovo napisati cisto da nekome ko ne zna,docaram da ovo nije bas tolika glupost kao gorenavedene...ako bi troskovi bili normalni,transparentni,pa nek se i odrzi...ali kazem sta je problem,koga jednom zmija ujede,taj se i gustera boji....pomalo mi je ovo sve i tuzno,jer klosar sa gorice,emir kusturica,uze ovim nasim cobanima pola miliona za dva sata rok opere "dom za vjesanje",a cini mi se da je samo dva glasa ovdje bila protiv toga,vecina je bila ushicena :( :(

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
glupost je dati i milion, a pogotov 15 za ovu rekreaciju.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 20:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sto prepisujes? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 20:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
vlakanje je napisao:
glupost je dati i milion, a pogotov 15 za ovu rekreaciju.

Pretpostavljam da nebi bila glupost kad bi te pare dali da se uhljebe razni lezilebovići u borcu? :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]