ne znam ovo sto napisa nepokoreni,15 miliona maraka,ako je i milion,to je bolesno.....ali po ovome sto citamo,ispada da bi se to prvenstvo,maltene,samofinansiralo.....e sad,gdje je sredina izmedju 15 miliona maraka i nula maraka,nek mi neko objasni konkretnije,pa da zauzmem konacni stav....
dotad,cini mi se da je ovo jadno padobranstvo samo kolateralna steta prouzrokovana onim raftinzima od 6 miliona maraka,nocima sampiona od kojih je samo za jedno izdvojeno milion maraka,a bilo ih je ko zna koliko,i slicnih "spektakala"...
sve nas je uhvatila alergija prouzrokavana time sto sinonimi banjaluke,rk borac i fk borac propadaju,a za svakakve budalastine se nalazilo milione i milione,od banjalukafilm festivala,do par miliona za filmove turneja i sveti georgije ubija azdahu,do jos hiljadu idiotizama
iako sam se jasno izjasnio protiv novog milionskog razbacivanja na padobranstvo (naravno,ako se radi o takvim ciframa),eto cisto radi neke orektnosti u diskusiji da kazem da padobranstvo nikako ne spada u kategoriju sa gore navedenim pizdarijama...
padobranstvo je uvijek bilo jedan od zastitnih znakova banjaluke,onaj viktor kupljenik je ne znam ni ja koliko puta proglasavan za najboljeg sportistu banjaluke,i to u vrijeme dok je Bog hodao po zemlji,kad je benes bio prvak evrope,rk borac takodje evropski sampion,kosarkasice mladog krajisnika i bokseri slavije medju najboljima u bivsoj drzavi...
morao sam ovo napisati cisto da nekome ko ne zna,docaram da ovo nije bas tolika glupost kao gorenavedene...ako bi troskovi bili normalni,transparentni,pa nek se i odrzi...ali kazem sta je problem,koga jednom zmija ujede,taj se i gustera boji....pomalo mi je ovo sve i tuzno,jer klosar sa gorice,emir kusturica,uze ovim nasim cobanima pola miliona za dva sata rok opere "dom za vjesanje",a cini mi se da je samo dva glasa ovdje bila protiv toga,vecina je bila ushicena