Нова Варош je napisao:
Пекма и папучар нису нормални ама баш никако !
ja bih rekao malo tezu rijec, pogotovo ovaj prvi.
Pekma prestani praviti i na ovoj temi reklamu slikama svojim ljubincima. Budes li nastavio onda slobodni postavi i tekstovi iz crne hronike, posto ste i tu cesto. Kakvi Lesinari god bili, kao navijaci nisu jos nikome skrivili smrt ili ubili nekoga.
Zamolio bih i modove da ubuduce takve likove odstrane.
Jedini normalan lik grobar makar na ovoj temi je drinin vuk, iako se ne slazem sa njim postujem njegovo misljenje.
Da kazem, ovim ljudima koji su dosli iz raznih razloga u Banja Luku i nisu vezani za grad nista i ne kazem. Ja govorim prije svega o rodjenim banjalucanima, a znam puno omladine koji su sa "strane" dosli a zavolili grad i klub.
Jos jednom da ponovim pitanja, nisam dobio odgovore:
Kod:
[b]Moje pitanje je kako Zvezda moze da predstavalja Banja Luku? Je li Zvezda 1926 osnovana u Banja Luci? Jesu li navijaca osnovani u Banja Luci? Je i Zvezda klub gdje pise da dolazi iz Banja Luke? Na koji nacin moze uopsteno da Zvezda ili Partizan predstavaljaju gradove van Beograda?[/b]
A ti si kao kulturno dete pa tebe ne treba dirati. Otvorili ste temu i počeli da smarate sa lokalpatriotizmom. Priča vam nije prošla i sad možete da crknete od muke. Dobro neko reče, 95% ljudi u BL navija ili za Partizan ili za CZV. Onih 5% neka se poredaju kako im je volja.