banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jan 2012, 12:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2012, 11:58
Ne znam sta da kazem. Ne zelim ti kvariti san o kvalifikacijama za EP. :D
Ako se tvoj san ispuni, obecavam da cu i ja navijati za RS u tim kvalifikacijama. :D

Ja sam mislio da je ovdje rijec o prijateljskim utakmicama RS-a. Da sam znao da je rijec o kvalifikacijama za EP, ne bih se ni javljao. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 12:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ucini nam uslugu

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 12:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2012, 11:58
Ok. Ljepse bi zvucalo "ucini mi uslugu". Jos uvijek vlada "mi i vi".

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Jugoslavija1 je napisao:
Ok. Ljepse bi zvucalo "ucini mi uslugu". Jos uvijek vlada "mi i vi".

ma zajebavam se,samo ti pisi

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 13:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ns bih dao dozvolu.Gdje?Mozda deklarativno u nekim medijima.Tamo gdje se odlucuje, svim silama su se borili da ne odigramo. Sto biti naivan?Sto nam ne bi otezali ako mogu.Mada stoji da je najvise do pasivnosti i i nesposobnosti nasih politicara.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Кажем ти дали су дозволу прошли пут, Фифа стопирала.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
drinin vuk je napisao:
доста смо пасивни по неким питањима!

za sva normalna i logična pitanja mi smo pasivni. ne samo po nekim, po svim.

skypostman je napisao:
Кажем ти дали су дозволу прошли пут, Фифа стопирала.

tako je, vec sam pisao negdje post o ovome.
imam informacije iz prvih ruku :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 15:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2008, 22:19
Gledajuci prethodne komentare ne mogu da verujem da pojedinci koji se ovde javljaju jednostavno ne razumeju sustinu ove teme...
NIKO NE TRAZI DA U TRENUTNOJ POZICIJI REPUBLIKA SRPSKA IGRA KVALIFIKACIJA ZA EP ILI WC JER TO I NIJE LOGICNO SOBZIROM DA FSRS NIJE SAMOSTALNO CLAN UEFE I FIFE...

1)Problem je sto se Republici Srpskoj kao selekciji zabranjuje da igra meceve sa drugim drzavama, koje su clanice UEFE i FIFE
2) FSRS na to gleda ravnodusno bez ikakvih aktivnosti da to promeni
3) FSRS i reprezentaciji RS NIKO NE MOZE DA ZABRANI da igraju sa reprezentacijama u Evropi i svetu koje nisu clanovi FIFE i UEFE. To treba da bude jasno kao dan...

Neki su ovde pisali da treba odobrenje od strane krovnog saveza... To je tacno ali samo ako bi protivnik RS bio clan UEFE ili FIFE. Jednom se pokusalo i FSBIH je dao odobrenje ali je FIFA rekla ne bez ikakvog razloga i FSRS je ostao na tome...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 14:41 
Početnik
Početnik

Xewkija, Gozo /MLT/, 14.01.2012.god.
Gozo Stadium
GOZO - RAETIA 17:1

Pljustali su golovi i ocigledno da Raetia tek formira reprezentativnu selekciju jer joj je ovo druga zvanicna utakmica ( u prvoj je porazena od CHAGOS ISLAND 1:6, u decembru prosle godine).
Ne mogu govoriti o kvalitetu same utakmice sobzirom na rezultat ali je vazna organizovanost njihovog saveza,medjunarodna afirmacija i trud...
Ko bi u svetu cuo o fudbalerima Raetije i Gozoa i uopste o ovim regionima da nije bilo ove utakmice?!
Dobro pitanje...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 00:23 
Početnik
Početnik

Detalje sa utakmice Gozo / Raetija imate na zidu
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 43&sk=wall

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jugoslavija1 je napisao:
Ne znam sta da kazem. Ne zelim ti kvariti san o kvalifikacijama za EP. :D
Ako se tvoj san ispuni, obecavam da cu i ja navijati za RS u tim kvalifikacijama. :D

Ja sam mislio da je ovdje rijec o prijateljskim utakmicama RS-a. Da sam znao da je rijec o kvalifikacijama za EP, ne bih se ni javljao. :D

Učini nam uslugu i nemoj se ni javljati na temu.

Kakve prijateljske kad jednom izgurima to na čistac, završili smo sa BH za sva vremena. Da se nećemo jbvti sa Zapadnom Saharom, sjeveroistočnim Velsom i sl. pizdarijama.

FSRS je apsolutno pasiviziran, ljudi srasli sa foteljama a ništa ne rade ovim povodom.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 01:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
A i mi obični građani smo se umirili, ne vršimo pritisak na tu starudiju u savezu. Imam osjećaj da se više bore ovi momci iz Niša i raspituju za nastup RS nego mi sami

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 01:23 
Početnik
Početnik

Fudbalski klub ``Morava`Čokot, čiji sam ja član Upravnog Odbora je član Radne grupe, koja radi na prikupljenju podrške sportistima i sportskim selekcijama RS u Srbiji a sve sa ciljem da im bude omogućeno da igraju međunarodne utakmice. Naravno, podrazumeva se da to zele...
Dobro je prethodi sagovornik primetio da se malo na ovoj temi radi u samoj Srpskoj i da ce samim tim biti teže da se dodje do određenih reyultata...
Sećam se jedne od panel diskusija u Nišu, na kojoj su prisustvovali i predstavnici teiskih, karate i biciklističkih klubova, a tema je bila: MOGUĆNOST UČLANJENJA SPORTSKIH SAVEZA RS U MEĐUNARODNE SPORTSKE FEDERACIJE. Kao reper je uzet bio stonoteniski savez RS. Dosli smo svi do zaključka da sa sportskog aspekta ne postoji prepreka da STS RS bude član ITTF jer ova organizacija prima članove na osnovu ključa tj. po principu ko organizuje takmičenje na nekoj teritoriji. A gde su tu sportske institucije RS? Šta su povodom ove mogućnosti pokušali - ništa... Čak je i Kosovo postalo član ITTF i igra na Svetskim prvenstvima od 2000 godine...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 22:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Тражићемо дозволу и за Српску
Citiraj:
Тражићемо поново да се и селекцији Републике Српске дозволи одигравање пријатељских утакмица јер ако је то FIFA дозволила Косову, не видим разлог зашто не би и нама.

Ово је јуче изјавио предсједник Фудбалског савеза Републике Српске Миле Ковачевић.

Истакао је да му није јасно на основу којих аргумената је FIFA могла да одобри одигравање међународних пријатељских утакмица Косову, јер су до сада увијек били одбијени.

- Косово до сада није имало право да игра међународне пријатељске утакмице пошто је непризната држава од стране Уједињених нација и није члан FIFA. Не знамо шта се десило и на основу којих аргумената су они то успјели да ураде, иако су до сада увијек били одбијени - изјавио је Ковачевић.

У Фудбалском савезу Републике Српске тражиће такође дозволу за одигравање међународних пријатељских утакмица јер је ФСРС пуноправан члан ФС БиХ, који је признат код FIFA и UEFA.

- Наш савез има јаче аргументе по прописима FIFA - додао је Ковачевић.

Предсједник ФСРС је додао да ће тражити помоћ од фудбалских савеза из Европе.

- Лоша ствар је што је Косово добило то могућност, али је то плус за Републику Српску и сада се можемо надати утакмицама наше репрезентације. Очекујем помоћ других савеза, а Србија до сада није могла да лобира за нас јер се налазила у деликатној ситуацији - казао је Ковачевић

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 79829.html

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 13:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Ja predlazem da i Federacija formira svoju repku, Sandzak svoju, Vojvodina svoju - pa onda mozemo napraviti i Balkansko Prvenstvo Anonimusa 2014 godine...pa da vidis fudbala i jada :lol:

Ne kontam kako ljudi i dalje povlace paralelu izmedju pravnih STATUSA Kosova i RS-a?? Mile moze opet aplicirati FIFA-i za prijateljske utakmice SA CLANICAMA - i opet ce biti odbijen.

Za prijateljske sa regionima/zemljama koje nisu clanice - ne vidim zasto bi vam to odbili, ali kao sto "Borac u srcu rece" - zasto bi se vi Srbi jebavali sa juznim saharama i slicnim - bolje vam je ili u repku Srbije, ili u repku BIH - pogotovo kad je i ova druga zaradila nekog prepoznavanja. TO I RADE svi fudbaleri koji nesto vrijede. Reprezentacije RS bi bila TRECA opcija da se oni koji znaci nemaju domet za pravu repku malo provedu o tudjem trosku..(I da se opere koja para usput, po uzoru na ostale fudbalske saveze, naravno)

A ovo Miljanovo "ko je prije toga cuo za fudbalere Raetije i Gozoa" je jebeno presmijesno :lol: - pa ko je cuo za njih POSLE te utakmice, covjece??? Da je ti nisi spomenuo 95% forumasa bi umrlo ne znavsi da takvo nesto postoji. Isto bi bilo i sa utakmicama reprezentacije RS-a sa drugim repkama koje nisu clanice FIFA-a i UEFA-e. Vise "prepoznavanja" ces steci na medjubankarskim igrama. Cek, jedna fraza iskace u podsvijesti... "sviranje kur*cu"...sva ova prica.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Lenjirom.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 09:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
http://www.pressrs.ba/sr/sport/sportske ... irano.html

Petko...Normalno i odmjereno

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 11:55 
Veteran
Veteran

Кадетска репрезентација РС тријумфовала на турниру “Стеван Нештицки”

Citiraj:
Кадетска фудбалска репрезентација Републике Српске побиједила је на 30. меморијалном турниру „Стеван Нештицки” у Новом Саду, преносе агенције.

Селектор репрезентације Славољуб Стојановић рекао је да је репрезентација у финалу играла са јаким противником београдским „Партизаном”, те да је тријумфовала резултатом 2:1.

- За нашу репрезентацију је велика ствар што смо учестовали и побиједили на најбољем турниру за кадете у Југоисточној Европи, а поготово што смо имали квалитетне и јаке противнике - рекао је Стојановић.

Он је додао да су на тродневном кадетском турниру „Стеван Нештицки”, осим наше репрезентације, учествовале кадетске селекције „Осијек” из Хрватске, „Вардар” из Македоније, те „Партизан”, „Црвена звезда” и „Војводина” из Србије.

Кадетску репрезентацију Републике Српске чини 18 младих и талентованих фудбалера, узраста од 17 до 18 година.

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 81774.html

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 17:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Има ли каквих слика?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 20:23 
Veteran
Veteran

Slika

Република Српска прва у Новом Саду

Citiraj:
Кадетска репрезентација Републике Српске тријумфовала је на 30. меморијалном турниру “Стеван Нештицки” који је минулог викенда одржан у Новом Саду.

У финалном мечу су изабраници селектора Славољуба Стојановића побиједили фаворизовани тим Партизана резултатом 2:1.

Пехар побједнику уручио је предсједник Фудбалског клуба Војводина Ратко Буторовић. Најбољи стријелац турнира био је капитен репрезентације Републике Српске Федор Предраговић и он је један од најзаслужнијих за прво мјесто, док је најбољи голман његов саиграч Дарко Дејановић.

- Презадовољан сам игром и побједом на турниру. Наша селекција је показала како треба да се бори за дрес са грбом Републике Српске - рекао је тренер кадетске селекције Радомир Поповић.

Он истиче да је конкуренција била изузетно јака.

- Наша репрезентација играла је у групи са Вардаром којег смо савладали са 2:0 и са Војводином коју су добили са минималних 1:0. Наши дјечаци су заиста све задивили на турниру показавши да Српска има потенцијал и да не треба бринути за своју фудбалску будућност. Ова генерација је направила велики успјех у изузетно јакој конкуренцији, поред шампиона Србије Партизана, као и јаких екипа Црвене звезде, Осијека и Војводине - додао је Поповић.

Још је рекао су кадети РС задивили и фудбалске стручњаке на турниру.

- За поједине наше репрезентативце распитивали су се великани српског фудбала Црвена звезда и Партизан, али и људи из Осијека, Војводине... - закључио је Поповић.

Лукић и Поповић
За најбољу “6” коју је на својим леђима носио Стеван Нештицки и који ликом и стилом на њега подсјећа, проглашен је репрезентативац Српске Никола Лукић. Да је у потпуности доминирала на овом турниру селекција РС говори податак да је за најбољег тренера изабран Радомир Поповић.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]