banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 18:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2011, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Pretpostavljam da je većina euforično očekivala i da Zvezda ove godine jurne na titulu, ali to objektivno nije bilo moguće i bilo je previše da se to očekuje. Pobogu, pa mjesec dana pred početak sezone, nije imala ni upravu, ni tim, a tim za visoke ciljeve, ne pravi se u tako kratkom roku.

Ono što treba očekivati od ove sezone jeste finansijska stabilizacija kluba, na čemu se najviše radi, selekcija igračkog kadra i izbacivanje u prvi plan, par mladih igrača. Ne sumnjam da Pešić, od Nedovića, Milutinovića, Markovića, Cvetkovića i Subotića, može da napravi igrače bar za prvi tim, s tim da od Cvetkovića, Milutinovića i Nedovića, očekujem i reprezentativni kalibar.
Ali imaju još puno da rade. Milutinović ima motoriku, košarkašku inteligenciju i neko konstantnost, ali sve ostale segmente mora da popravi.Meni se lično on najviše dopada kao igrač, od pomenute trojice.
Nedović da poradi na timskoj igri i šutu, a Cvetković takođe da poradi na šutu. Ovako se ima situacija da od plejeva, niko nije opasan u šutu spolja, što poprilično sužava napadačke opcije.

Bez centra se takođe ne ide u sezonu sa visokim ambicijama. Popović je limitiran igrač, Ilić stalno kuburi sa povredama i bez treće (bolje) opcije, tu jednostavno nema šta da se traži. Vjerujem da bi na pozicijama centra i pleja, možda i angažovani bolji igrači, ali sva potencijalno dobra rješenja su skupa, ona koji su bili realan domet, vjerovatno nisu bili garancija donošenja kvaliteta, tako da se ostalo na postojećem kadru, iz koga će Pešić da izvuše maksimum, ali za to treba još puno rada.
Ono što je bitno jeste da je Nebojša Čović, poznat kao čovjek koji ne troši uludo novac, a pogtovo neće trošiti novac koji nema, tako da je finansijska stabilizacija kluba nešto što je sasvim realno. Ako se ove sezone izbori sredina tabele u ABA ligi, a dug osjetno smanji do kraja sezone, uz afirmaciju nekog od pomenutih igrača, mislim da se može govoriti o dobroj sezoni.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja nisam nista ocekivao, ali ovo je losije nego prosle sezone, mada kako je zavrsio klub u prosloj sezoni, ovo je i dobro, s obzirom da smo doveli neke normalnije ljude u klub

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 14:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Napaceni Zvezdasi nakon godina zele rezultate ali iz svakog razgovara sa Pesicem i na treningu a i nakon utakmice on istice donijece ovaj rad rezultate, stalno je ponavljao ne ostajem ja ovdje mjesec dva vec da radim godinama. Imam cilj a to je da svi budete ponosni na nas. Tesko je traziti strpljenje nakon svega, ali opet ne bi mi bili cigani da ne se ne nadamo do kraja :)
Osnovni problem je slabo znanje i prevelika zelja nasih igraca. U odbrani ispadamo na svaku fintu, moja ekipa sa basketa bi ladno postigla bar 60 poena u napadu kako lose igramo. Igraci se gube jer jos ne shvataju sta se od njih trazi. Potencijala ima, mada moram priznati da je mucno gledati kad gubimo.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ni ja nisam ocekviao nista posebno.
mada sad nakon ovih uvodnih utakmica, i ovog odgledanog meca, krecem da se brinem. ali nista alarmantno :D
međutim, ovo sto su za sada prikazali je nula. niđe veze ni odbrana ni napad. ne da mi se sada analizirati

dobro, pesic je tu, i ti igraci imaju potencijala, ali za sada ne vidim neki napredak kod igraca. i da, neki igraci definitivno nisu za ozbiljniji konkurenciju, ali dobro bice tu jos mjenjanja

jedino pohvale za sve navijace koji su dosli, dvorana skoro pa puna.
navijanje isto dobro

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2011, 20:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Nista od kkcz definitivno.Dva igraca imaju potencijal,Nedovic i Milutinovic.Kad njihov potencijal,preraste u ozbiljan kvalitet,tada ce se upututi preko grane.Ostali nisu vredni pomena,na nivou bh lige.Nisam ocekivao ni prva mjesta,ali bogami ni bruku za brukom.Ostaje nam cekati neke sledece sezone :oops:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jos jedna bruka u nizu. Sve na stranu, ali Kari me toliko razocarava da je to nevjerovatno. Prvo sto nemam vise nikakvu sumnju da Filip mora igrati po tatinoj direktivi, danas Nedovic i Cvele presjede utakmicu iako tatin pulen ima index nula. Poslije tog na konferenciji daje neke glupave izjave kako igraci nece da dolaze kod nas zato sto se brinu za bezbjednost. To vise svinji prilici nego njemu, a i sam je na konferenciji kad je predstavljan izjavljivao kako ce agenti nama nuditi igrace zato sto je on trener. Sve u svemu ova fuzija je smece bolje da smo otisli dostojanstveno nego da i dalje sluzimo za sprdnju i popravljanje kos razlike.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 14:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

http://www.sportal.rs/news.php?news=62998

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajde bar nesto, samo da se ti igraci bastave razvijati i da ih zadrzimo

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 17:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Džaba se ložite, osim Cvetkovića koji je prebačen iz A tima, svi ostali su FMP-ovci. Iako taj klub više ne postoji, Čović je i dalje tu da ih proda čim napune 18-19 godina. Nema ništa od "sazrijevanja" u domaćoj ligi i sticanje iskustva kroz NLB ili Super ligu Srbije. Priča koja je nastavlja iz godine u godinu.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 19:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sve su to nasa djeca :)
Inace najzanimljivije je da su ovi momci mladji od groblja dvije godine sa izuzetkom Cvetkovica..
Pored Cveleta, treba paziti na mladog Jankovica, te Cvorovica ...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma ima tu dosta klinaca koji bi mogli biti bar vrlo dobri, ako ne i odlični igrači. Problem što će Čvorak to sve da proda, jer on tako opstaje. Prodaje puno igrača istovremeno, ali isto tako i kupuje puno igrača dok isti ne odu u neke bolje klubove: Partizan, HMF, Budućnost, Radnički...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 19:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Situacija se sad mijenja :)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Čitam da je Golubovic opet free. Jest nas ispalio al volio bi da ga vidim u dresu samo da P.Popovića ne moram gledati više.
Ovo gore sa gašenjem sam napisao vruće glave idemo dalje u nove pobjede :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 20:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tehnički da, jer je dotični spojio dva kluba, ali praktično teško. Treba i neke pare namaknuti, sponzore privući, dugove vratiti. A svi znamo da rezultati mogu obezbjediti sve to. Poenta cijele priče oko KK CZV/ KK CZV BG je - nije im trebala jadranska liga. Partizanu je koristila zbog evrolige, jer je preko jadranske imao jače utakmice nego u domaćoj i tako se spremao za evroligu. Zvezdi je bilo pametnije da nije ulazila u tu priču i potrošila silne pare dok je Zmago Sagadin bio trener. Em ništa nisu osvojili, em su nabili dugove koji se neće vratiti za 10 godina. Osim ako Gazprom ne uleti.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

MOrison ode :(

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasto? :?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Izgleda raskidamo ugovor sa morisonom :( Veceras Covic na Sos-u u 23h.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Zasto? :?

Jebeš igrača koji na jednoj utakmici zabije preko 25 poena, a na sledeće 3 ga nema nigdje. Sad će vam više prostora ostatit za Milutinovića i Nedovića, koji zajedno mogu da nakuckaju po 30-ak poena po utakmici, što je neuporedivo bolje nego ovo što radi Morison.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ne igra svaku utakmicu sa istim protivnikom pa da daje podjednak broj poena. Mislim, naravno da nije idealan, ali malo je igraca njegovog kvaliteta u Zvezdi

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 15:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pa ne igra svaku utakmicu sa istim protivnikom pa da daje podjednak broj poena. Mislim, naravno da nije idealan, ali malo je igraca njegovog kvaliteta u Zvezdi

Ja ne očekujem da on zabije 25-30 poena Partizanu, Makabiju ili Olimpiji. Ali kad pogledaš s kim ste sve do sada igrali i kako je on u prosjeku odigrao biće ti sve jasno. Plus što je neviđena rupa u odbrani. Koga god on čuva, taj igrač ladno ide preko 20 poena.
Jbg, igram onaj ABA fantasy pa sam malo više upućen u mogućnosti dotičnog. :D

Evo malo njegove statistike:
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=2106

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]