banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2010, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Још мање од мјесец дана до почетка!

Распоред утакмица у групној фази са мјестима одигравања и сатницама: http://www.fifa.com/worldcup/matches/index.html

Ако сам добро сконтао, ми и Јужна Африка нисмо у истој временској зони. Ми каснимо један сат (кад је код њих 8 сати, код нас је 7). А сатница на линку горе је по локалном времену.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
DANIJEL BL je napisao:
Maradona nije uvrstio Kambijasa i Zanetija u sastav za SP.....mislim da griješi

Nije ni Dunga uvrstio Ronaldinha(ocekivano), Adriana a nije ni Pato na spisku.
Citiraj:
Squad: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (Roma), Heurelho Gomes (Tottenham);

Maicon (Inter Milan), Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter Milan), Juan (Roma), Luisao (Roma), Thiago Silva (AC Milan), Gilberto (Cruzeiro);

Michel Bastos (Lyon), Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Josue (Wolfsburg), Elano (Galatasaray), Ramires (Benfica), Kleberson (Flamengo), Kaka (Real Madrid), Julio Baptista (Roma);

Robinho (Santos/Manchester City), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla), Grafite (Wolfsburg).

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ovi su opet napravili Excel aplikaciju sa rasporedom utakmica u koju možete upisivati rezultate a tabele se automatski popunjavaju, super stvar, ovo sam koristio i na prethodna dva svjetska prvenstva. Besplatan download je ovde:

http://www.excely.com/football/2010-fif ... dule.shtml

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Onaj Maradona stvarno nije uredan sa glavom, nije pozvao Zanettija?! Pa jel pogledao on i jedan mec Intera ove godine uopste.. A ni Cambiassa nema isto, o Boze..

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
zerocool je napisao:
Onaj Maradona stvarno nije uredan sa glavom, nije pozvao Zanettija?! Pa jel pogledao on i jedan mec Intera ove godine uopste.. A ni Cambiassa nema isto, o Boze..

ovo je strasno. covjek bas nije normalan.
samo me zanima kome ce dati kapitensku traku. messiju, mozda???
ovaj maradona sto je dobro napravio kao igrac sad sve usere kao trener.
da se nije opet poceo drogirati?? :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
supermanijak je napisao:
zerocool je napisao:

ovo je strasno. covjek bas nije normalan.
samo me zanima kome ce dati kapitensku traku. messiju, mozda???
ovaj maradona sto je dobro napravio kao igrac sad sve usere kao trener.
da se nije opet poceo drogirati?? :D

A, bio je prestao!?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
12. maj 2010. | 11:13 | Izvor: B92 | AY
Antić saopštio preliminarni spisak
FSS
FSS
Selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je širi spisak od 30 kandidata za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Na konačnom spisku, koji Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA) mora da bude dostavljen do 1. juna, naći će se 23 fudbalera. Pored standardnih prvotimaca, na spisku se našlo mesta i za Dragana Mrđu, Nemanju Matića, Nemanju Tomića, Jagoša Vukovića, Miralema Sulejmanija. Antić je u tim uvrstio jednog debitanta, golmana portugalske Leirije Anđelka Đuričića.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković (Vigan), Željko Brkić (Vojvodina), Bojan Isailović (Zaglebje), Anđelko Đuričić (Leirija).

Odbrambeni fudbaleri: Branislav Ivanović (Čelsi), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Nemanja Vidić (Mančester junajted), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Jagoš Vuković (PSV Ajndhoven), Ivan Obradović (Saragosa), Aleksandar Kolarov (Lacio), Slobodan Rajković (Tvente)

Fudbaleri sredine terena: Dejan Stanković (Inter), Gojko Kačar (Herta), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Radosav Petrović (Partizan), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Zoran Tošić (Keln), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Milan Jovanović (Standard Lijež), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Tomić (Partizan)

Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Marko Pantelić (Ajaks), Danko Lazović (Zenit), Dejan Lekić (Crvena zvezda), Miralem Sulejmani (Ajaks), Dragan Mrđa (Vojvodina)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
pa tako su rekli. ja sad ne znam da li je prestao.
ali jedno je sigurno. sad sigurno jeste na drogama :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 13:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Neki selektori neće moći ni Omladinac voditi nakon SP-a... Onaj debeli narkoman izostavio Javiera Zanettija i Cambiassa!!! Dunga ne zove Pata, Adriana i Ronaldinha... Domenech otpisao Benzemu... a znamo koliko takvi igrači znaju jednim potezom donijeti čak i titulu prvaka...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ovakav Brazil i onakav Portugal se komotno mogu pobijediti. Ni Argentinci nisu vise babaroga. Sve mi se cini da Spanci i Englezi imaju najbolje timove.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Domenek je morao da napravi neku budalaštinu, inače to ne bi bio on. Čovjek radi na očuvanju imidža :D
Aj' da mu se progleda kroz prste što ne zove Benzemu (nije standardan, mada je i to glupost), ali Nasri je recimo bio jedan od standardnijih u Arsenalu ove sezone i on ga ne pozove.

Ali Maradona je sve zaje..o, briljantnom odlukom da izostavi Kambijasa i Zanetija. Ja prosto nisam mogao da vjerujem. Izostavio je još i Gabrijela Milita, a kao da gledam da mu ni brat Dijego neće na SP i to zbog Martina Palerma koji ima 37 godina. J...š budalu. Svaka čast na igračkoj karijeri, ali kao trener je nula i to se vidi iz dosadašnjih rezultata. Ako štogod napravi, biće to isključivo na inspiraciju igrača... Isto važi i za Francuze, samo što je Domenek svoje kredite ispucao na prošlom SP, kad je Zidan sam dovukao Francusku do finala, a "astrolog" vegetirao pored aut linije...

Antić je odabrao, manje više očekivano, ali mene sablažnjuje pozivanje Lekića u reprezentaciju. Momak nije postigao gol, otkako se snijeg otopio, na derbiju pokazao da nema šta da traži u jakim utakmicama, a ipak je dobio poziv. Mrđa je za njega, Vejn Runi lično...

Moja pretpostavka je da će izvisiti jedan golman, vjerovatno i Jagoš Vuković ili Slobodan Rajković (ubijeđen sam da jedan od njih dvojice ide sigurno na SP). Povredom Dragutinovića, trebaće alternativa na štoperskim pozicijama, jer trenutno ostaju samo Luković, Vidić i Subotić.
To su dvojica dakle.
U vezi je najveći problem, jer ima dosta sličnih profila igrača, ali recimo da su sigurni Stanković, Krasić i Jovanović, vjerovatno i Milijaš, jer je Antiću jedan od oslonaca tima.
Ostaju Kačar, Kuzmanović, Ninković, Matić i Petrović. Dvojica vjerovatno otpadaju i od ove petorke, a po meni bi najbezbolnije bilo da to budu Petrović i Ninković ili još vjerovatnije Matić. Nemanja Tomić takođe vjerovatno otpada, što ostavlja još dva mjesta za povratak...
Tošić je siguran, jer može da igra obe bočne pozicije, a tu će trebati neko da pokrije izostanak Jankovića.

Logičan izbor za višak u napadu, po dosadašnjem toku sezone, bio bi Lekić i Sulejmani. Moja lična želja, bila bi Lekić i Mrđa, jer nijedan nema kvalitet za reprezentaciju. Opet, Mrđa je dao dva gola u Japanu i prvi je strijelac lige. Dakle, on vjerovatno ostaje...
Ali treba tu uzeti u obzir i moguće povrede i nespremnost, motivisanost na pripremama i još hiljadu faktora. Uglavnom mi Antić zasad uliva povjerenje...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Ако ништа друго, имају најбоље тренере...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moje je misljenje da je ispred Rajkovica koji je dugo bio povrijedjen a i suspendovan i Vukovica koji nije standardan u PSV-u za stopera trebao zvati Bisevca... Bar na probu pa neka ga precrta. Ostalo manje vise ocekivano.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Nitro
Zasto Ninkovic? Momak je standardan u Dinamu, a i moze da igra na vise pozicija. Matic je s druge strane veoma mlad i za njega ima vremena.
Recimo sto se tice Sulejmanija on je za Mrdju a pogotovo Lekica izmislio fudbal ali je problem sto on nije klasicni napadac, nego vise poluspic ili krilo. Ja bih njega u timu prije ove dvojice. Siguran sam da Antic zna sta da radi pa vidjecemo.
Kad objavljuje zvanicni spisak, tj do kad je rok?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
shoole je napisao:
Још мање од мјесец дана до почетка!

Распоред утакмица у групној фази са мјестима одигравања и сатницама: http://www.fifa.com/worldcup/matches/index.html

Ако сам добро сконтао, ми и Јужна Африка нисмо у истој временској зони. Ми каснимо један сат (кад је код њих 8 сати, код нас је 7). А сатница на линку горе је по локалном времену.

Da kasnimo sat ali posto mi racunamo ljetno vrijeme, tj. pomjeramo sat unaprijed a oni ne, onda cemo biti u istoj vremenskoj zoni, t.j. bice isto sati kao i kod nas.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sad sam provalio da Dunga nije zvao ni Diega iz Juventusa. Mislim aj u redu covjek nije imao neku sezonu ali brate pored ovih silnih defanzivnih veznih tipa Melo, Kleberson, Josue i deda Silva mogao je i njega.
Meni je najcudnije da Pato nije tu. Ko zna kakvi su odnosi izmedju igaca u timu.
Sto se Maradone tice...
Ja stvarno ne kontam kako u bilo kojem timu nema mjesta za dvojac iz Intera a ajd sto zove Verona, nego i Sosu, pa Gutierreza iz Njukastla(?), Bolati, Pastore, Datolo i jos neki iz Argentinske lige. Ne sumnjam da su to kvalitetni igraci ali brate ovoj dvojici ni do koljena. Takodje Lisandro iz Liona nije na spisku a Palermo sa svojih 500 godina jeste.
Dobro je Elvis napisao da Engleska i Spanija imaju najjace timove.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Walker je napisao:
@Nitro
Zasto Ninkovic? Momak je standardan u Dinamu, a i moze da igra na vise pozicija. Matic je s druge strane veoma mlad i za njega ima vremena.
Recimo sto se tice Sulejmanija on je za Mrdju a pogotovo Lekica izmislio fudbal ali je problem sto on nije klasicni napadac, nego vise poluspic ili krilo. Ja bih njega u timu prije ove dvojice. Siguran sam da Antic zna sta da radi pa vidjecemo.
Kad objavljuje zvanicni spisak, tj do kad je rok?

konacni spisak ce biti objavljen 1 juna.

takodje slazem se sa ovim za sulejmanija,momak iako ne igra standradno najvise pokazujue u igrama za mladu reprezentaciju i gine za svaku loptu.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Elvis Presley je napisao:
Ovakav Brazil i onakav Portugal se komotno mogu pobijediti. Ni Argentinci nisu vise babaroga. Sve mi se cini da Spanci i Englezi imaju najbolje timove.

postoji razlika, Spanci i Englezi imaju najbolje selektore.. jedno je kad lav predvodi lavove, drugo kad Lav predvodi magarce a trece kad magarac vodi lavove.. Uspjeh svake repke ide na ravne casti: selektor:tim (50:50)
Argentinski FS su Augijeve stale, bazdi mnogo vise nego nas, ali ja u tome samo vidim prednost ako nam se zvijezde priklone i udjemo u osmorku, 99% idemo na njih.. a onda spektakl: Njihovi topovi i nasi zidovi, ponovo! Budi se osjecaj poleta kad znas da duo Zaneti-Kambijaso ne stoji ispred tebe! Gracias, signor Diego! 8) (Da stvari nisu takve kakve su, vidio bih Torerose i Gaucose u Final-Countdownu)
Ono zbog cega strahujem u ovom tren. i sto mi se 80% cini da ce se opet ponoviti Italia 90' je penal-zavrsnica. Vrlo vazna stvar..

Dakle, pitanje, koji su tih 5 "izabranih"?! Milijas, Panta, Lane, Kolarov, Tosic, (Krasic, ...???-steta u prvih 5 bih sigurno uvrstio Boska!) Iako je dosad bio neprikosnoven po tom pitanju tako me nekako uzasava pomisao da bi Milijas mogao da nas ukopa u poslednjem trenutku (u istom svjetlu pored njega vidim i Dekija-"El capitaina"!). Svi vec znamo koji su to kljucni momenti na Piski-Mijatovom fudb. putu bili, nesto mi iznutra govori da bi Dejanova zvijezda na kraju identicno mogla da potamni..

Kad bi im uzeli mjeru ne vidim onda mjesta ni za "strasnu" crvenu furiju.. 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
@Nitro

Pa sličan je profil igrača kao i Kuzmanović i Kačar, a ako se uzme da su većinu kvalifikacija iznijeli Milijaš i Stanković, opet sličan profil, onda on ispada višak. Kuzmanović i Kačar će sigurno imati prednost, pogotovo Gojko, ako bude zdrav.
Ne vjerujem opet da može da igra klasično krilo, poput Krasića ili Jovanovića, što znači da će teško na teren, a u tom slučaju, rezon će vjerovatno biti da se povede perspektivan klinja, da stiče iskustvo. Pretpostavljam samo. Opet ponavljam da će milion faktora odlučivati...

Za Sulejmanija će vjerovatno presuđivati njegova mogućnost da bude alternativa na desnom krilu, umjesto Jankovića. Mjesta u napadu biće rezervisana za Žigića i Pantelića, potom Lazovića kao prvu alternativu, a tu je i Jovanović, koji podjednako dobro igra i u samom špicu, a na njegovom mjestu, Tošić je više nego dobra zamjena, pošto je drugi dio sezone odigrao u odličnoj formi.

Petorica za penale - Milijaš, Pantelić, Kolarov, Stanković, Jovanović...

I da dodam... Španija je moj favorit za titulu, a Srbija prolazi grupu. Za dalje, Bog neka je na pomoći.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 19:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
DELETED

Poslednji put menjao Tupko dana 29 Sep 2010, 15:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]