Domenek je morao da napravi neku budalaštinu, inače to ne bi bio on. Čovjek radi na očuvanju imidža
Aj' da mu se progleda kroz prste što ne zove Benzemu (nije standardan, mada je i to glupost), ali Nasri je recimo bio jedan od standardnijih u Arsenalu ove sezone i on ga ne pozove.
Ali Maradona je sve zaje..o, briljantnom odlukom da izostavi Kambijasa i Zanetija. Ja prosto nisam mogao da vjerujem. Izostavio je još i Gabrijela Milita, a kao da gledam da mu ni brat Dijego neće na SP i to zbog Martina Palerma koji ima 37 godina. J...š budalu. Svaka čast na igračkoj karijeri, ali kao trener je nula i to se vidi iz dosadašnjih rezultata. Ako štogod napravi, biće to isključivo na inspiraciju igrača... Isto važi i za Francuze, samo što je Domenek svoje kredite ispucao na prošlom SP, kad je Zidan sam dovukao Francusku do finala, a "astrolog" vegetirao pored aut linije...
Antić je odabrao, manje više očekivano, ali mene sablažnjuje pozivanje Lekića u reprezentaciju. Momak nije postigao gol, otkako se snijeg otopio, na derbiju pokazao da nema šta da traži u jakim utakmicama, a ipak je dobio poziv. Mrđa je za njega, Vejn Runi lično...
Moja pretpostavka je da će izvisiti jedan golman, vjerovatno i Jagoš Vuković ili Slobodan Rajković (ubijeđen sam da jedan od njih dvojice ide sigurno na SP). Povredom Dragutinovića, trebaće alternativa na štoperskim pozicijama, jer trenutno ostaju samo Luković, Vidić i Subotić.
To su dvojica dakle.
U vezi je najveći problem, jer ima dosta sličnih profila igrača, ali recimo da su sigurni Stanković, Krasić i Jovanović, vjerovatno i Milijaš, jer je Antiću jedan od oslonaca tima.
Ostaju Kačar, Kuzmanović, Ninković, Matić i Petrović. Dvojica vjerovatno otpadaju i od ove petorke, a po meni bi najbezbolnije bilo da to budu Petrović i Ninković ili još vjerovatnije Matić. Nemanja Tomić takođe vjerovatno otpada, što ostavlja još dva mjesta za povratak...
Tošić je siguran, jer može da igra obe bočne pozicije, a tu će trebati neko da pokrije izostanak Jankovića.
Logičan izbor za višak u napadu, po dosadašnjem toku sezone, bio bi Lekić i Sulejmani. Moja lična želja, bila bi Lekić i Mrđa, jer nijedan nema kvalitet za reprezentaciju. Opet, Mrđa je dao dva gola u Japanu i prvi je strijelac lige. Dakle, on vjerovatno ostaje...
Ali treba tu uzeti u obzir i moguće povrede i nespremnost, motivisanost na pripremama i još hiljadu faktora. Uglavnom mi Antić zasad uliva povjerenje...