banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 00:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kosarka, EP 2009
PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Na ovom prvenstvu svako svakoga moze pobediti sto dovoljno pokazuje koliki je kvalitet istog, ali dobro tu je nasa sansa, a i zanimljivije je, uzme li se u obzir da smo mi medju losijim ekipama (bar na papiru) pa nam svaki dobar rezultat dobro doje, a pored toga ostali iz grupe se pobrinu da i nama bude lakse u nastavku

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
contador je napisao:
anoniman je napisao:
contador je napisao:
radmanovic, rakocevic, milicic, jaric i ostala kompanija su od svog prvog nastupa za drzavni grb jeli govna tako da prema njima ne treba imati ni promil postovanja. što se tiče ove sadašnje ekipe sve pohvale i samo neka tako nastave. ivkovića zadržati još najmanje 4-5 godina !!!

Ti si kao neki sprotski strucnjak.Ta cetvorka zna igrati kosarku.To sto ih niko nije"doveo u red"je greska onih koji su vodili reprezentaciju...Da li neke ljude treba zvati je odluka samo jednog coveka-Ivkovica.

ta četvorka osim rakočevića i jarića nije osvojila ništa u svojoj karijeri. ta četvorka je završila u NBA ligi i igraju po nekoliko minuta po meču i služe uglavnom da bi se trejdovali na kraju sezone. toj četvorki je udarila slava u glavu i boli ih ona stvar za reprezentaciju. čoveče sjećaš li se ti izjave željka obradovića poslije debakla na EP 2005...jedna od rečenica je bila: neću da se vraćam u odbranu jer mi taj i taj nije dodao loptu. ah da, zaboravih gurovića: osim one 4 trojke protiv amera i solidnog izdanja na EP 2001 u turskoj sve ostalo od njega u reprezentaciji ću svesti u jednu riječ: MAJMUNISANJE.

Njih niko nije terao u NBA.
A za nedisciplinu je kriv Obradovic!I niko drugi.On je bio selektor.On se tako postavio i zdrrrraaaaavo.Zato je i bilo to sto je bilo.Zna se sta bude sa igracima koji nece da dodaju loptu.I tu je Obradovic pogresio.Sta bi se desilo da se ne vrate u odbranu ili da ne dodaju loptu u svojim timovim.Bilo bi zdrrrraaaavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sto je najgore nama treba brz igrac poput Rakocevica koji brzo ulece pod kos i poentira.Ovi sada jos uvek nisu"jaki"da to urade.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odbrana nam je jako losa, skok u odbrani je katastofa, puno lopti gubimo, sreca Turci lose igraju pa se mi drzimo... Nije losa utakmica, videcemo sta ce biti u nastavku... Tripkovic nastavlja sa losim igrama

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
anoniman je napisao:
Sto je najgore nama treba brz igrac poput Rakocevica koji brzo ulece pod kos i poentira.Ovi sada jos uvek nisu"jaki"da to urade.

nije rakočević igrač za velike utakmice i ključne trenutke. to je do sada dokazano zilion puta ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
A, ko je za velike utakmice?
Uros Tripkovic?
Vjecita nada i najveca zabluda srpske kosarke u posljednjih 10 godina ...
Ne budi smijesan, ... Rakoc bi se ovdje lijepo uklopio, treba nam iskusan igrac poput njega, koji svakom protivniku moze da uvali 20 komada ... takvog sutera sada nemamo ...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Jebes sad Rakocevica...

Mene ubise u pojam ovi skokovi u napadu. Pa niko da odradi box-out. Jos je dobro sto Turkoglu ima ovoliki kredit. Dosta nam je pomogao sa sutem od 1-14. Svaka cast momcima na odbrani na njemu.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Odlicno Turci skacu, jbg. ni Krle ne moze sve sam pod kosem ...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste li culi onog debila u dvorani. Sudija ponistava kos i onaj govori Turkey is the winner....

Kakav krusko.
Onda se ispravio nakon par sekundi... :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Idioti...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Idioti...

djeca prosjecne kvalitete

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta reci, dobra izjednacena utakmica i Turci pobedise na kraju. Kod as los Tripkovic, Krstic (pogotovo nesiguran sa prijemom lopte) i Bjelica pred kraj, malo staha u onom zadnjem sutu i jbg, ne pobedismo, otisli u produzetke i tu izgubismo. Turkoglu.... sta reci, covek samo jedan poen iz igre od 16 pokusaja, tu je nasa sreca bila 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E jebi ga...

Novica usra onu loptu na kraju.Bezveze smo izgubili toliko lopti to je za nepovjerovati. Turci su stvarno dobar tim, ali trebali smo im skinuti skalp veceras. Jebi ga...sad idemo dalje pa sta bude.

Na kraju...SKOK nas je razvalio. Krle jedini moze parirati od nasih visokih igraca.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
manitu uci da svira je napisao:
Idioti...

Nek si ti vrhunski kosarkas pa si im rekao... Jbg izgubismo... Neiskustvo... Nikako manjak kvaliteta. Vazno je da sigurno idemo dalje. A bolje da sad ovako izgubimo nego u cetvrtfinalu. Samo da nas Francuzi ne zapadnu jer im ne mozemo fizicki parirati.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Вечерас сам се стварно разочаро, ово смо морали да добијемо. Ивковић има опасан проблем што нажалост нисам желио да признам до данас, форсира прејаку одбрану а у нападу шта направимо. Што највише боли, играју Бјелица и Марковић и стално шутирају без успјеха! По ко зна колико промашених шутева а дуда не реагује :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
velika steta, sami smo sebe pobijedili. ali nadam se da je ovo ipak velika nauka za nase igrace.
utakmicu smo mogli da rijesimo jos u regularnom toku. nasi centri su odigrali ocajnu utakmicu (osim raduljice), pogotovo u odbrani. dozvoliti onoliko napadackih skokova je nedopustivo. u napadu takodje nista, pogotovo se krstic ispromasivao. a i u odlucujucim trenucima se sakrivao i nije htio da preuzme odgovornost na sebe.
no, dobro. dobro je da smo odigrali jednu ovakvu utakmicu. i to sada, kada ipak nije bilo toliko presudno. u produzetku su napadacki svi bili ocajni, ali smo odbranu odigrali odlicno. ako ne racunamo produzetak, teodosic je odigrao mozda i najbolju utakmicu u reprezentaciji, kao i novica. obojica su bili izuzetno racionalni, teodosic se izgleda polako ali sigurno oslobadja svoje potrebe za ludim ulazima pod kos. a na onom kosu u posljednjoj minuti bi mu pozavidio i djordjevic.
sve u svemu, mislim da mozemo biti zadovoljni utakmicom. nije bilo hrabrosti u odlucujucim trenucima, a takvih je veceras bilo mnogo, ali to je nesto sto se stice iskustvom. izgubili smo od izuzetno dobre reprezentacije, ocajna igra u produzetku ce nam sluziti za nauk.
prekosutra treba dobiti litvaniju i zauzeti trece mjesto, sto znaci da u cetvrtfinalu igramo, kako mi se cini, ili sa francuskom ili sa rusijom (ako rusija dobije makedoniju), a ni jedni ni drugi nisu nepobjedivi.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Walker je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Idioti...

Nek si ti vrhunski kosarkas pa si im rekao... Jbg izgubismo... Neiskustvo... Nikako manjak kvaliteta. Vazno je da sigurno idemo dalje. A bolje da sad ovako izgubimo nego u cetvrtfinalu. Samo da nas Francuzi ne zapadnu jer im ne mozemo fizicki parirati.

cestitam strucnjak, prava analiza

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Uh, odavno se nisam ovako iznervirao... Taman utakmicu Hrvatska - Rusija proglasim za najgoru na prvenstvu, a onda mi odigramo deset puta gore. Ne znam zbog čega su se naši igrači tako isprepadali. Jedino je Teodosić imao hrabrosti da nešto proba.
Elem, postigli smo poprilično neslavan rezultat - bez poena u produžetku (!), a u regularnom dijelu osim one trojke Teodosića ne sjećam se kad smo dali koš iz igre. Krstić nije opravdao ulogu vođe generacije jer kao najstariji i najiskusniji (i na kraju krajeva - najbolji) igrač trebalo je da preuzme odgovornost. Bjelica i Marković su bili potpuna katastrofa, dobro računam da je Marković bio u igri zbog odbrane, ali šta je Bjelica radio u igri onoliko vremena nije mi jasno.
Dobro, ništa strašno, jasno je da ovaj naš mladi tim mora da ima jednu crnu rupu na prvenstvu i dobro je što je to bilo sad a ne recimo u nekoj eliminacionoj utakmici.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Idioti...

Ti bi to mnogo bolje odigrao. :fist:

Parirali smo turcima dobro. Do sada nemaju ni jedne izgubljene.
Bilo je gresaka vise nego sto je normalno ali boze moj...mladi su.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel mi zavisimo od igre Spanije za mesto u grupi? 4. smo mi minimalno ukoliko izgubimo od Litvanije, a Spanija pobedi Poljsku, jel tako

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Milanko inače voli da se bavi izračunavanjima, pa ćemo mu vjerovati na riječ da je dobro sračunao da smo osigurali četvrtfinale. Dakle, u najgorem slučaju smo četvrti, a ako pobijedimo Litvance, onda smo treći.
E sad, zavisi ko kog protivnika preferira. Sutra Grci igraju sa Francuzima za prvo mjesto i to će da dobiju. Dakle trebalo bi da su Grci prvi a Francuzi drugi, pa bismo onda igrali s Francuzima. Ako se neko bavio temeljnijim proračunima, nek vrisne. Lično bih više volio Ruse kao protivnike nego prilično nezgodne Francuze, ali šta da se radi. Možemo da se nosimo i sa njima ako nam krene. Samo da ne dođe do neizvjesne završnice...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]